maanantai 13. kesäkuuta 2016

Viikkojen 21-23 kosmetiikkaostokset

Moikka :) Nyt olisi taas vuorossa ostospostaus, joka sisältää kolmen edeltävän viikon kosmetiikkaostokset lukuun ottamatta niitä muutamia Balmainin hiustenhoitotuotteita, jotka juuri teille esittelin ja arvostelin tässä postauksessa. Ostokset ovat tällä kertaa todella sekalaisia ja oonkin tosiaan viime aikoina lähinnä ostanut yhden tuotteen sieltä ja toisen tuolta. Tällä viikolla odotan tosin taas saavani muutamat kosmetiikkatilaukseni ja niistä kuulettekin sitten myöhemmin :) Pahoittelut myös siitä, että teksti tökkii ja kuvissakin olisi tavallista enemmän parantamisen varaa. En oo jotenkin taas viime aikoina päässyt yhtään sisälle tähän bloggaamiseen ja ajatus ei vaan kulje. Mielessä liikkuu tuhat asiaa ja tunneskaala menee aika pitkälti laidasta laitaan, mutta koitan tsempata taas seuraaviin postauksiin!


Beauty Baystä tilasin itselleni uuden kulmavärin - Anastasia Beverly Hillsin Brow Powder Duon sävyssä Taupe. Multa löytyy tämä jo hieman tummemmassa sävyssä Medium Brown, mutta vaaleammat hiukset vaatii ehkä astetta vaaleammat kulmat, joten päätin ostaa itselleni myös tämän. Medium Brownin vaaleampi sävy olisi kyllä oikeastaan riittävän vaalea, mutta onpahan varaa valita millä kulmansa meikkaa :D Tykkään todella paljon näistä ABH:n kulmatuotteista. Käytän yleensä arkena Brow Wiziä ja Brow Powder Duoa ja sitten viikonloppuisin teen kulmani Dipbrow Pomadella. Sillä saa ehkä astetta kivemman näköiset kulmat, mutta se kaunis lopputulos vaatii myös aikaa, eikä mulla arkiaamuisin sellaista mitenkään turhan paljon ole. Maksoin tästä 21,30 €.


Tämän Doven Derma Spa Summer Revived Body Lotionin ostin ihan testausmielessä, sillä mä en ole koskaan, ikinä, milloinkaan aikaisemmin käyttänyt mitään itseruskettavaa tuotetta. En mä heti viitsinyt heittäytyä hurjaksi ostamalla oikeasti jotain kunnon itseruskettavaa vaan tyydyin vain tähän kevyesti päivettävään voiteeseen, sillä mun takaraivossa vilisi kuvat semmosesta hyvin kauniista oranssisen läikikkäästä ihosta, mitä valitettavasti joskus on jossain kuvissa ihmisillä nähnyt. Totta kai nyt kesällä sitä rusketusta on mahdollista saada iholle ihan aurinkoa ottamalla, mutta ainahan sitä voi vähän huijata ennen kuin se oikea kunnollinen rusketus sieltä joskus toivottavasti tulee. Tätä myydään myös tummempana versiona, mutta kyllä mun kalpealle iholle jo tämä vaaleampi teki parin päivän käytön jälkeen selkeän eron. Tuote on todella helppokäyttöinen myös tällaiselle, joka ei tosiaan ole vastaavia tuotteita koskaan käyttänyt enkä ole onnistunut saamaan tällä aikaan minkäänlaisia rumia rajoja tms. Hintaa tällä oli 6,59 € ja vaikka tästä pidin, en usko että tulen ostamaan tätä enää uudelleen, sillä mun olisi pikkuhiljaa tarkoitus pyrkiä eroon eläinkokeellisesta kosmetiikasta. 


Herbinan Mango Spa vartalokuorinnan olen halunnut itselleni siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran kuulin Herbinan lanseeraavan uusia tuotteita tänä keväänä. Vartalokuorintoja multa löytyy, mutta tää oli vaan ihan pakko hankkia koska kuorinnat ja koska mango. Mähän siis rakastan kaikkia mahdollisia kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalokuorintoja ja mango on yksi mun suosikkituoksuista ihonhoitotuotteissa. Tämän kuorintavoiteen on tarkoitus puhdistaa, silottaa, virkistää ja pehmentää ihoa. Tuote sisältää mango- ja porkkanauutteita eikä tämä sisällä muovirakeita. Olin aiemmin lukenutkin, että tämä on melko hellä kuorinta ja sitä se tosiaan oli, mutta ei mun makuuni kuitenkaan liian hellä. Kuorivia rakeita oli riittävästi ja tällä sai oikein kivasti vartalon kuorittua. Ei tästä mun suosikkiani tullut, sillä tykkään enemmän vähän voimakkaammista kuorinnoista, mutta välillä on kiva käyttää tällaisia hellävaraisempiakin ja ihokin varmasti kiittää. Tämä maksoi Sokoksella 5,90 €.


Tästä Fudgen Clean Blonde Violet Toning Shampoo -hopeashampoosta kirjoittelinkin jo viime viikolla, kun pakettia avatessani huomasin, että tuo hopeashampoo oli vuotanut sieltä pullosta. Sain siitä hyvitykseksi takaisin 30% tuotteen hinnasta, mikä nyt oli sinänsä ihan kohtuullinen korvaus, mutta kieltämättä olisihan se voinut parempikin olla. No mutta mitäs mieltä mä sitten tästä itse tuotteesta olen? Fudgen hopeashampoota ovat monet kehuneet parhaimmaksi mitä on ja mun kampaajahan suositteli tätä ja myös mainitsi, ettei tämä kuivata hiuksia samalla tavalla kuin monet muut. Hyvä hopeashampoo tämä olikin, hiukset kirkastuivat ja niiden sävy viileni ihan selkeästi tätä käytettyä, mutta kyllä mun on edelleen pakko laittaa hoitava hiusnaamio hiuksiin, kun olen hopeashampoolla ne pessyt. Multa löytyy L'Oréal Professionnelin ja Matrixin hopeashampoot ja on tämä näistä kolmesta selkeästi tehokkain. Hyvä ostos ja suosittelen lämpimästi, mikäli teillä on hopeashampoo hakusessa! Tämän 1 litran shampoon tilasin siis Lookfantasticilta ja maksoin tästä 21,20 € (ja tosta sain sitten hyvitystä sen 30%).


Clinique All About Eyes Rich -silmänympärysvoide lähti myös tilaukseen Lookfantasticilta, kun mulla alkaa Lumenen sy-voide vedellä viimeisiään. Tästä voiteestahan on olemassa kaksi versiota ja mä olen aiemmin käyttänyt juurikin sitä toista. Näiden erona on ensinnäkin koostumus, sillä tämä Rich on nimensä mukaisesti selkeästi paksumpaa ja jämäkämpää tavaraa sen toisen ollessa enemmän geelimäistä, vaikkei sekään varsinaisesti geeliä ole. Pidän näistä molemmista ja tämäkin kosteutti sy-ihoa todella hyvin. Tästä Rich-versiosta ei jäänyt sellaista samanlaista samettisen pehmeää tunnetta kuin siitä toisesta, mutta oikein hyvä tämäkin oli. Tästä maksoin 29,71 € ja kokemuksesta voin sanoa, että tämä on todella riittoisaa tavaraa ja mielestäni täysin hintansa arvoista.


Hawaiian Tropicin Tanning Oili Intenese SPF 2:n tilasin varastoon Bangerheadiltä yhdessä Balmainin tuotteiden kanssa oikeastaan lähinnä siitä syystä, että sain tilaukselleni ilmaiset postikulut. Mullahan on tätä jäljellä vielä viime kesältä, mutta tarkoituksena olisi saada ensimmäinen pullo käytettyä piakkoin loppuun. Iholle levitetyt öljyt tunnetusti tehostavat ruskettumista ja sitä tekee tämäkin. Lisäksi oon nykyään aivan koukussa tämän ihanaan tuoksuun. Tuote sisältää pienen UVA- ja UVB-suojan, mutta suosittelen varovaisuutta tällaisia öljyjä käyttäessä, sillä vaikka nämä edesauttavat ruskettumista, nämä myös altistavat ihon palamiselle. Tällä oli hintaa 9,40 €.


Batisten kuivashampoita on tullut ostettua pari kappaletta. Itse asiassa mä oon kyllä tässä viime aikoina ostellut niitä enemmänkin, mutta nämä otin esittelyyn siitä syystä, ettei tuo vasemmalla oleva Marrakech Vibrant & Alluring ole aiemmin blogissani esiintynyt. Kyseessä on Limited Edition tuote ja pakkohan tämäkin oli päästä testaamaan. Mä olen todella huono kuvailemaan tuoksuja, mutta siis tämä tuoksuu aika voimakkaalle ja kieltämättä tästä tulee mieleen vähän sellaset Marokko-vibat ja kaikki aromiset tuoksut. Ei ollenkaan paha, mutta selkeästi erilainen kuin Batisten yleensä raikkaat ja makeat tuoksut. Vieressä oleva Neon Lights Pomegranate & Jasmine edustaakin sitten sitä makeampaa tuoksukategoriaa ja ai vitsit miten tykkään tämän tuoksusta! Mä käytin tätä yhden pullon joskus viime vuoden alkusyksystä ja olin todella innoissani bongattuani tämän. Marrakech maksoi 6,72 € ja Neon Lights 5,87 €.


ACOn Sunkissed Self-Tanning Face Cream oli tuote, jonka olisin itselleni mieluusti ottanut kesäkuun LivBoxista. Mähän tosiaan lopetin boksin tilaamisen ja nyt kun kävin muiden blogeista kurkkimassa sen sisällön, bongasin sieltä tämän ja mielenkiintoni heräsi sen verran, että tämä tuli sitten käytyä ostamassa. Mulla ruskettuu muu kroppa aina nopeammin ja enemmän kuin kasvot, joten tällä saan toivottavasti vähän väriä kasvoillekin. Kyseessä on asteittain päivettävä kasvovoide, jota voi hyvin käyttää myös meikin alla. Mä en ole tätä vielä testannut, mutta viimeistään ensi viikonloppuna tämä pääsee testiin. 50 ml tuubilla oli hintaa 11,30 €.


Pääsin vihdoin myös testaamaan bareMineralsin mineraalimeikkejä, kun bongasin tämän pienen 1,5 gramman painoisen purkin Mineral Veil SPF25 -puuteria Cocopandan sivuilta. Mähän juuri ostin itselleni uuden irtopuuterin Nude By Naturelta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen, mutta bareMinerals kiinnostaa merkkinä mua erittäin paljon. Oon pari kertaa tätä irtopuuteria ehtinyt testaamaan ja täytyy myöntää, ettei tämä ihan täyttänyt mun odotuksiani. Ihan hyvä irtopuuteri, mutta aika peruskamaa ja saan halvemmalla aivan yhtä hyvää, Maksoin tästä purkista 9,95 € eli hinta ei todellakaan ollut paha, mutta tuskin tulen tätä uudetaan ostamaan. Ei tässä mitään vikaa ollut, mutta ehkä mun odotukset oli vaan turhan korkealla.

Melko sekalaista seurakuntaa tosiaan, mutta löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita tai jopa suosikkejanne? Entä onko teillä ehdottaa jotain hyviä asteittain päivettäviä voiteita mulle ton Doven tilalle? :)

10 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla, että alat pikkuhiljaa siirtymään eläinkokeettomaan kosmetiikkaan! :) Mulla ei kyllä ole suositella mitään tuon Doven tilalle. Itsekin olen aika kokenut itseruskettaja, kun viime vuodet on tullut ravattua solariumissa. Nyt munkin siis pitäisi alkaa käyttämään itseruskettavia. Tällä hetkellä mulla on Lumenelta vastaava kuin tuo Doven. Se on ihan jees, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Kyllä mä silti ajattelin siirtyä sellaisiin vaahtorusketuksiin. Luin jostain, että sellaisella light/medium vaahtomaisella itseruskettavalla saa oikeasti aika vaalean ja luonnollisen lopputuloksen :)


    Fudgen hopeashampoo on kyllä hyvää, mutta onhan se ihan hölynpölyä, ettei se kuivattaisi :D Mun hiuksia on harva shampoo kuivattanut niin paljon kuin tuo. Toisaalta ei se haittaa, kun se oikeasti tomii ja jälkeen voi laittaa kosteuttavan naamion :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pienin askelin mennään siihen suuntaan, vaikka olihan tässäkin postauksessa harmillisesti kosmetiikkaa myös niitlä merkeiltä, jotka eläimillä testaavat :/ Mä oon myös noista vaahtorusketuksista kuullut todella paljon, mutta jotenkin sellaisen ostaminen pelottaa silti :D Ei kai se auta muu kuin aloittaa vaaleimmalla mahdollisella sävyllä ja opetella sen kanssa!

      Nojuu mä vähän epäilinkin, että miten mikään hopeashampoo voisi olla kuivattamatta hiuksia edes jonkin verran :D Ei noi mitään varsinaisia kosteuspommeja hiuksille meinaan ole.. Onneksi tosiaan hoitavat ja kosteuttavat hiusnaamiot on keksitty, ne tulee erittäin tarpeeseen tässä(kin) tapauksessa :)

      Poista
  2. Mun mielestä tuo Dove vaikutti hyvältä tuotteelta :) Itsekki haluaisin käyttää just jotain päivittävää rasvaa, mutta pelkään just tota läikkyyttä ja oranssia ihoa haha :D Kivoja tuotteita sulla tässä postauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin tosi positiivisesti tosta, toi oli tosi helppokäyttöinen! Mä voin ainakin lämpimästi suositella tota Dovea, jos tollanen voide yhtään kiinnostaa :) Kiitoksia Niina<3

      Poista
  3. Mä en ole kokeillut näistä mitään, mutta noita Anastasian tuotteita tekis mieli päästä kokeilemaan joku kerta! ^^

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ABH on yksi mun ehdottomista suosikkimeikkimerkeistä tällä hetkellä<3 Merkin tuotteet on vaan aivan ihania!

      Poista
  4. Mulle kesä tekee aina sen, että bloggaaminen vähän hiljenee ja ajatukset on enemmän kaikessa muussa kuin blogissa. Toivottavasti bloggaaminen alkaa taas sujua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kesällä haluaa mieluummin nauttia auringosta ja lämpimästä ulkoilmasta kuin istua sisällä koneen ääressä :D Eiköhän se tästä pikkuhiljaa taas ala sujua!

      Poista
  5. Älä huoli, oon huomannut että kesällä monien bloggailu hiljenee tai vähenee. Ei sitä oikeesti voi keskittyä koneella istuskeluun kun ja jos ilmat ovat hyvät, kesällä pitää mennä ja nauttia! Lisäksi monilla on varmasti kesällä hirveesti töitä, ainakin tarjoilualalla voin sen sanoa:D Kivoja on ostokset, tsemppiä nyt bloggailuun! Mullakin se on hiljentynyt huomattavasti mutta ei pidä ottaa siitä stressiä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, en mä ihan ainut taida onneksi olla :D Nimenomaan ja kesä on kuitenkin Suomessa sen verran lyhyt, että siitä lämmöstä ja aurinkoisista päivistä täytyy ottaa kyllä kaikki irti :) Vielä kun oikeasti saataisiin sitä lämpöä ja aurinkoa tänne.. :D Nojuu tolla alalla varmasti töitä saa painaa kesällä ihan niin paljon kuin itse vain haluaa! Kiitos paljon Kata<3 Ei tästä tosiaan stressiä kannata ottaa, kun bloggaaminen on muutenkin vain harrastus :)

      Poista

Kiitos kommentista!