tiistai 26. heinäkuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - July


Moi! Tänään olisi taas vihdoin ja viimein aika kurkistaa heinäkuun LF Beauty Boxin sisältöön. Mulla tuppaa nää boksien esittelyt venymään aina ihan kuun loppupuolelle, mutta ehkä tärkeintä on saada nämä ulos ennen seuraavan boksin ilmestymistä ;) Mullahan on tällä hetkellä menossa 6 boksin kestotilaus, jonka jälkeen täytyy harkita tilaamisen jatkamista uudelleen. Periaatteessa haluaisin kyllä jatkossakin saada jonkun kivan yllätysboksin joka kuukausi, mutta LivBox ei enää iske ja varsinkin nyt kun oon siirtymässä pelkästään eläinkokeettomaan kosmetiikkaan, tulevat nämä boksit totta kai ongelmallisiksi, kun nämä sisältävät melko usein myös tuotteita ei-eläinkokeettomilta brändeiltä. No, saa nähdä miten tämän kanssa teen ja onhan mulle tulossa ensi kuussa eräs toinenkin kiva pieni yllätys"boksi" ;D


Tässä olisi boksin sisältö. Tämän kuun boksi oli selkeästi mulle mieluisampi kuin pari edellistä, mikä johtuu varmastikin ihan siitä, että tämä boksi sisälsi jopa kaksi meikkituotetta! Meikkituotteet on tosiaan ne, mitä näistä bokseista eniten kaipailen, mutta valitettavasti niitä ei mitenkään turhan paljon näistä yleensä tule. Muutenkin boksi vaikutti ihan monipuoliselta ja kiinnostavalta. Käydään läpi tuotteet vielä yksitellen:


Bellápierren Cheek & Lip Stain sävyssä Pink on voidemainen poskille ja huulille tarkoitettu väri. Tuotetta kuvaillaan täydelliseksi juuri kesäkuukausille, sillä öljytön koostumus ei tuki ihohuokosia lämpimälläkään kelillä ja tuotteen luvataan myös olevan pitkäkestoinen. Olen testannut tätä sekä huulilla että poskilla ja olen kyllä tykännyt tästä. Sävy on oikein kaunis vaaleanpunainen ja näyttää poskilta todella kauniilta, mutta kuitenkin melko luonnolliselta. Huulillekin tämä levittyi kauniisti ja myös tuntui miellyttävältä. Pysyvyys ei ollut kovinkaan hyvä, mutta toisaalta sävykin on sen verran vaalea, ettei sen poiskuluminen huulilta näytä ollenkaan pahalta. Tällä kertaa olen tuotekuvauksen kanssa samaa mieltä - tämä on ihan täydellinen tuote juurikin kesäaikaan! Boksi sisälsi täysikokoisen tuotteen ja sen hinta Lookfantasticilla on 16,45 €.


Tämä Nuxen Huile Prodigieuse Or aiheutti mussa ensin ihan valtavaa hämmennystä. Sanokaa etten mä ole ainut, joka erehtyi luulemaan tota kynsilakaksi? :D Siis ihan oikeasti toi pullo on tismalleen kuten kynsilakkapullot ja mä ehdin jo kuvaamaankin nämä tuotteet ennen kuin mulle selvisi, että kyseessähän siis ei suinkaan ole kynsilakka vaan kultaista shimmeriä sisältävä kuivaöljy. Öljy on tarkoitettu niin kasvojen ja vartalon iholle kuin hiuksillekin. Sen on tarkoitus sekä kosteuttaa että antaa kaunista kiiltoa. Tuote sisältää monia öljyjä, kuten hasselpähkinä- ja macadamiaöljyjä sekä myös E-vitamiinia. Mä en ole taas muistanut lainkaan käyttää mun muita vastaavia tuotteita, joten tämä oli hyvä herätys siinäkin suhteessa! Esimerkiksi dekolteelle tällaiset lievästi hohtavat voiteet ja öljyt ovat ihan mahtavia ja tälläkin sai hyvin luonnollisen lopputuloksen eikä iho kiiltänyt ja kimaltanut yhtään liikaa. Oikein hyvä tuote siis, vielä kun vain muistaisi käyttää tätä! :D Boksista tuli 10 ml näyte ja 50 ml tuote maksaa Lookfantasticilla 23,95 €.


MiTiltä tuli kolme kappaletta pinkkejä puhelinlankaponnareita, jotka itse asiassa ovat edelleen tossa paketissa. Mä sain vähän aikaa sitten LivBoxista näitä vastaavia ponnareita ja multa löytyi näitä entuudestaan jo silloin. Ajattelinkin antaa nämä jollekin kaverilleni, sillä mulla ei itselläni ole tarvetta näin monelle puhelinlankaponnarille. Ne ovat toki oikein käteviä ja viimeksi eilen mulla oli sellainen päässä koko päivän, mutta pärjään hyvin noiden nykyistenkin kanssa! Tällä kolmikolla on Lookfantasticilla hintaa 6,45 € ja näitä löytyy myös monessa muussa värissä.


Toinen boksin hiustuote oli tämä Kebelon Silk Anti-Frizz Cream Serum. Kyseessä on voide, jonka on tarkoitus silottaa hiuksia ja jättää ne sileiksi, kiiltäviksi ja silkinpehmeiksi sekä myös korjata hiusten vaurioita. Mielenkiintoinen tuote, mutta tosin multa löytyy tällaisia vähän vastaavia ties miten monta, sillä näitä samantyylisiä hiustuotteita on tullut LivBoxeista aika useinkin. Levitin tätä pyyhekuiviin hiuksiin ja kyllä tästä hiuksin jäi selkeästi pientä kiiltoa ja kivasti latvat myös silottuivat. Oikein hyvä tuote, ei ehkä paras mahdollinen mutta tällä hetkellä riittää omille hiuksilleni. Tuotteessa on myös ihana makea tuoksu! Boksi sisälsi 15 ml kokoisen tuubin. Tälle en löytänyt yksittäistä hintaa Lookfantasticilta.


Benefitiltä tuli Goof Proof Eyebrow Pencil sävyssä 6, joka on tummin mahdollinen sävy tästä kulmakynästä. Tää on toki vähän harmillista, sillä mä en missään nimessä voi piirtää omia kulmiani ihan noin tummalla kulmakynällä, joten tämä kynä jää nyt multa sitten käyttämättä - valitettavasti. Kynä on muotoiltu siten, että sen (ainakin toistaiseksi) teräväkärkisillä reunoilla kulmat on helppo rajata ja leveämmällä osalla sitten värittää ja täyttää. Myös kulmien häntäosan saa varmasti oikein näppärästi piirrettyä tolla teräväreunaisella osalla. Tuote lupaa 12 tunnin pysyvyyden ja on vedenkestävä. Boksi sisälsi 0,11 g tuotteen ja täysikokoinen 0,34 g maksaa Lookfantasticilla 22,95 €. Tästä on tosiaan myynnissä siellä kuusi eri sävyä. Totta kai mua harmittaa, ettei tämä ollut itselleni oikean sävyinen, mutta toisaalta oon ihan tyytyväinen, kun tästä boksista näitä meikkituotteita löytyi kaksin kappalein :)


Vimeisenä vielä This Worksin In Transit Camera Close-Up, joka on yhdistetty naamio, kosteusvoide ja pohjustusvoide ja tuotekuvauksen mukaan mm. yksi Victoria Beckhamin suosikeista. Tuote sisältää hyaluronihappoa ja öljyjä ja sen sanotaan olevan hyvin kosteuttava ja tekevän täydellisen pohjan meikille. Nyt täytyy myöntää, että mä en aina ihan ymmärrä tällaisten monitoimituotteiden päälle. En sano, etteivätkö ne voisi toimia, mutta mä ehkä tykkään itse sen verran paljon läträtä eri tuotteiden kanssa, etten koe tällaisia itselleni tarpeellisiksi. Ymmärrän kyllä toisaalta varsin hyvin, että monet kokevat tällaiset tuotteet todella hyviksi ja itselleen tärkeiksi :) Ihan kivasti tämä kosteutti ja imeytyikin suhteellisen nopeasti, joten voin hyvin käyttää tätä aamuisin, mutta kyllä mä silti tämän päälle laittaisin vielä kunnon primerin ennen meikkivoidetta. Tämän tuoksu oli myös melko voimakas ja tuju, eikä ollenkaan mun mieleeni. Boksi sisälsi 20 ml koon ja 40 ml maksaa Lookfantasticilla 37,45 €. En tule tätä varmasti ikinä ostamaan täydessä koossa, mutta enköhän mä tämän pois saa käytettyä.

Sellainen boksi tällä kertaa. Mitäs mieltä te olette näistä tuotteista? :) Löytyikö kiinnostavan oloisia tai mahdollisesti jotain teidän suosikkeja?

18 kommenttia:

  1. Nuxe ja tuo Silk on tulleet miulle joskus aiemmin, ne olisivat olleet tutut tuotteet. Harmi, jos tuotteiden sävyt menee ääripäähän siitä omasta sävystä. Noita "invisibobbleja" olisi ollut mielenkiintoista testata, niitä kun on nykyään joka merkillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vähän kurjaa, että näistä bokseista tulee ilmeisesti aika paljonkin samoja tuotteita :/ Onneksi mulle ei vielä oo sattunut sellaisia bokseja, joissa olisi samoja tuotteita ollut, mutta en toisaalta oo näitä kauaa vielä tilannutkaan. Jep toi on aina harmi, ja yksi näiden kauneusboksien huonoista puolista, mutta kaipa se kuuluu vähän asiaan :D Niin on, eikä toisaalta mikään ihme, kun noi ponnarit on saavuttaneet aika suuren suosion!

      Poista
  2. Hahah mäkin katsoin ekaksi, että tuo öljy on kynsilakkaa! :D Näyttää siis ihan siltä! Pitäis kokeilla tuollaista kulmakynää, en oo koskaan kokeillut ja tuolla sais varmaan kivan muotoiset ja näköiset kulmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiva etten ole ainut, joka noin luuli :D Kulmakynät on supernäppäriä, testaile ihmeessä :) Uskon että tykästyt sellaiseen<3

      Poista
  3. Mun mielestä tämä vaikutti kokonaisuutena hyvältä. On meikkejä ja muitakin tuotteita on monipuolisesti eri kauneudenhoidon osa-alueilta. NUXEn öljy vaikuttaa ihanalta. Mun pitäisi hakea TBS:ltä tuollainen vastaava (en tosin tiedä onko se öljy, mutta kimaltava neste kuitenkin), kun tekee mieli lätkiä kaiken maailman hohtoa kroppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon täysin samaa mieltä sun kanssa. Tällaisia bokseja on ilo saada, kun löytyy vähän joka lajia kosmetiikkaa ja tosiaan myös niitä meikkejä! Tommoset kimaltavat öljyt sun muut on kyllä supernäppäriä silloin, kun iholle haluaa sellaista pientä kiiltoa ja hohtoa :)

      Poista
  4. Olipas mielenkiintoisen oloisia tuotteita lähes kaikki! :) Tuo voidemainen tuote poskille ja huulille kuulostaa hyvältä, oliko siinä minkälainen tuoksu? Haha, miekin katoin ensin että "aa, kultainen kynsilakka!" :D Tuolla kuivaöljyllä saisi varmasti myös kivasti korostettua rusketusta :) Tuosta hiusseerumista tulikin mieleeni, että miulla lähti muuten tilaukseen Paul Mitchellin Smoothing Super Skinny Serum, ihan vaan sen takia että suosittelit sitä eräässä postauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli munkin mielestä :) Mä oon tykännyt tosta Bellápierren tuotteesta oikein kovasti ja toi ei kyllä mun nenään tuoksu oikeastaan miltään. Jep, samoin katoin minä ja kesti tosiaan aika pitkään ennen kuin tajusin, että kyseessä ei tosiaan oo kynsilakka :'D Oi ihan mahtavaa, jos oot päätynyt mun suositusten perusteella ostamaan ton seerumin! Toivottavasti tykästyt siihen, mun mielestä toi on ainakin ihan huipputuote<3

      Poista
  5. Kun mä katsoin kokonaisuutta niin miellytti kyllä silmää, niin ja enemmän kuin LivBox yleensä. Ehkä johtuu siitä että siellä tosiaan on kaksi meikkituotetta mitä itse tosiaan odottaisin tällaisilta boxeilta :D Tuo kulmakynä vaikuttaisi hyvältä, jopa sävykin menisi mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa Kata :) Meikkituotteet on mullekin ne, mitä näistä eniten toivon saavani, mutta valitettavan harvoin niitä tuntuu näissä bokseissa olevan :/ Mä olisin niin toivonut, että olisin saanut tosta kulmakynästä jonkun vähän vaaleemman sävyn, mutta ei voi mitään :D

      Poista
  6. Ompa jännä toi kuivaöljy :D näyttää ihan kynsilakalta :D Mielenkiintoinen boxi tällä kertaa, tuo kulmajuttu varsinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää :D Ei siinä sentään sellaista kynsilakkapullon sutia ole :'D Jep, tää boksi oli mielenkiintoinen ja varmaan yksi parhaimmista, mitä oon saanut :)

      Poista
  7. Tässä kuussa sisältö näyttää olevan sellainen, että olisin voinut ehdottomasti ostaa! Tosi kivoja tuotteita kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin hurjan tyytyväinen tähän sisältöön! :)

      Poista
  8. Moi! Miten tuo laskutus toimii tuossa 6 kk tilauksessa, ite just tilasin ton 6 kk. Miten sitten peruutus tehdään? Sori kun kyselen, mutta aika epäselvää siellä sivuilla ��Voi olla et en vaa osannu etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Eli kerran kuussa tosiaan veloitetaan se boksin summa tililtä. Tilaus uusiutuu automaattisesti sen kuuden kuukauden päästä, jos sitä ei peru. Sen automaattisen uusimisen saa peruttua, kun menet Lookfantasticin sivuilla kohtaan My Account --> Subscriptions --> valitset sen kyseisen tilauksen ja painat siitä View ja sieltä saat klikattua sen Turn Off Auto-Renewin tms. jolloin siihen tuleekin sitten teksti, että tilaus ei uusiudu itsestään enää :) Toivottavasti tästä oli apua!

      Poista
  9. Okei, oli tosi paljon.
    Mulla vaan tuli yks ongelma ku tilasin 1 kk eli just ton elokuun paketin ja ajattelin tilata heti viikon päästä sen 6kk Boxi systeemin ja nyt aloin miettimään sitä että lähettääköhän ne mulle toisen elokuun Boxin uudelleen 😠 laitoin kyllä sinne viestiä mutta eipä oo vielä vastannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä :) Mä en osaa kyllä tohon sanoa yhtään mitään, mutta toivottavasti oot jo saanut tai saat pian vastauksen sieltä asiakaspalvelusta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!