maanantai 11. heinäkuuta 2016

My Favourite Makeup Brands

Moikka! Tämänkertaisen postauksen aiheena on tämänhetkiset suosikkimeikkimerkkini. Mä oon kirjoitellut vastaavanlaisen postauksen yli vuosi sitten, mutta nyt olisi tarkoitus tehdä päivitetty versio tästä. Edellisessä postauksessa suosikkimeikkimerkkejäni olivat Shiseido, Clarins ja Make Up Store. Kaikkien kolmen merkin meikkejä käytän yhä edelleen, mutta tällä hetkellä mun suosiossani ovat ihan eri brändien meikit! Arvaakos joku mitkä neljä ovat kyseessä? ;D

Too Faced

Ei varmaan tule monellekaan yllätyksenä, että mä olen täysin rakastunut Too Facedin luomiväreihin. Chocolate Barista se alkoi ja jokin aika sitten sain itselleni myös Semi-Sweet Chocolate Barin, Chocolate Bon Bonsin sekä pienemmän mutta sitäkin kätevämmän Natural Eyes paletin. Luomivärien laatu on aivan huippu ja paletit todella monipuolisia. Kaikista löytyy niin matta- kuin shimmersävyjäkin ja noilla saa tehtyä todella kauniita ja monipuolisia meikkejä niin arkeen kuin juhlaan. Ihastuin myös hiljattain Too Facedin aurinkopuuteriin ja puolisen vuotta olen ollut myös noiden Sweetheart Beads -puuterihelmien onnellinen omistaja. 

Too Facedin paljon kehuttua Born This Way meikkivoidetta haluan ehdottomasti myös testata ja sellaisen ajattelinkin ostaa itselleni, kunhan pääsen käymään Sephorassa. Too Facedin Melted Lipstickejä aion myös hamstrata lisää - ne ovat koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan ihan huippuhyviä, ainakin ton yhden omistamani sävyn perusteella. Too Facedia on todella, todella hankala saada Suomeen. Tätä ei myydä Suomessa kaupoissa, joten merkin meikkejä on joko tilattava netistä tai käytävä ulkomailla esim. juuri siellä Sephorassa, mikäli näitä itselleen haluaa. Too Facedin omilta sivuilta pystyy tilaamaan Shipiton tai muun välityspalvelun kautta Suomeen, lisäksi Sephoran sivuilta tilaaminen onnistuu myös. Mä toivon todella hartaasti, että Too Facedin saatavuus helpottaisi pian ja sitä saisi tilattua edes useammasta nettikaupasta tänne Suomeen! Parasta tietenkin olisi, jos me saataisiin se Sephora tänne.

Urban Decay

Varsinkaan sen jälkeen, kun Urban Decay noin vuosi sitten rantautui vihdoin Suomeen myyntiin Sokokselle, ei varmasti monikaan ole voinut olla kuulematta tästä merkistä. Mä tutustuin Urban Decayn meikkeihin ensikerran kaksi vuotta sitten, kun tilasin itselleni Naked 3 luomiväripaletin ja Eyeshadow Primer Potionin. Sille tielle sitten jäinkin ja pikkuhiljaa hankin itselleni kaikki isommat Naked paletit sekä pari muuta luomiväripalettia. Mä tajusin oikeastaan vasta tätä postausta tehdessäni, ettei multa luomivärien lisäksi pahemmin muita UD:n meikkejä löydykään. Naked Skin Concealer -peiteaine löytyy toki ja se on toiminut oikein hyvin, mutta mitään muita UD:n kasvomeikkejä en sitten omistakaan. Huulipunista mulla on muutama pieni näytekoko, joista olen tainnut testata vain kahta, mutta niistä kyllä tykkäsin myös. Lisäksi multa löytyy UD:n meikinkiinnityssuihke, joka on ihan ok tuote, vaikkei se juurikaan mun meikin kestoani pidennäkään.

Urban Decay on mulle siis ennen kaikkea brändi, joka valmistaa loistavia luomiväripaletteja. Hyviä luomivärejä löytyy toki myös muilta merkeiltä, mutta Urban Decayn luomiväreistä on tullut mulle kestosuosikkeja. Yhden Naked paletin hinta on siinä suunnilleen 50 euron paikkeilla, mutta laadultaan noi värit on sen verran hyviä, että mieluusti olen sen summan näistä maksanut. Urban Decaytä saa kätevästi ostettua tietyistä Sokoksista sekä Sokoksen nettikaupasta. Myös esimerkiksi feelunique myy UD:n meikkejä.

theBalm

theBalm on mulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta oon melko lyhyessä ajassa ehtinyt hamstraamaan melkoisen kasan kyseisen merkin tuotteita ja kuvassahan näkyy vain osa niistä. Monet ovat varmasti kuulleet theBalmin Mary-Lou Manizerista, joka on siis todella hyvä highlighter ja ehdottomasti yksi munkin suosikeistani. Mary-Lou on ehdottomasti tuote, jota suosittelen kaikille, jotka haluavat hyvän vaalean highlighterin itselleen. Omia suosikkejani theBalmilta ovat merkin huulituotteet - Pretty Smart huulikiillot sekä Meet Matt(e) Hughes sarjan nestemäiset huulipunat sekä tuo upea How 'Bout Them Apples -paletti, joka sisältää voidemaisia värejä joko poskille tai huulille. Myös luomivärit ovat theBalmilla todella laadukkaita ja voin noita paletteja suositella oikein lämpimästi. Mä olen itse asiassa vasta hiljattain saanut itselleni myös Nude Dude -paletin, mutta siitä tarkemmin lisää hieman myöhemmin ;) 

Kuvassa näkyy myös Bahama Mama -aurinkopuuteri, joka on ehdottomasti yksi suosikeistani ikinä. Aurinkopuuteri on täysin matta sekä sävyltään riittävän tumma ja viileä, jotta sillä pystyy varjostamaan kasvoja. Toi ei kuitenkaan ole liian tumma ja mullahan on ehkä maailman kalpein iho, joten voin suositella tota lämpimästi myös muille todella vaalean ihon omaaville :D theBalmia saa helposti tilattua netistä ja esimerkiksi Cocopandalla on ihan huippuhyviä alennuksia jatkuvasti theBalmin meikeistä. 

Anastasia Beverly Hills

ABH:sta on tullut lyhyessä ajassa yksi mun suosikkimeikkibrändeistä. Olin pitkään haaveillut merkin kulmatuotteista ja contour kiteistä, mutta pidin niitä vähän turhan kalliina. No, sen jälkeen kun menin ja tilasin ensimmäiset kulmatuotteeni ABH:lta, en olekaan pahemmin muiden merkkien kulmatuotteita käyttänyt. Dipbrow Pomade eli vahamainen purkissa oleva kulmaväri on ihan huipputuote, samoin tykkään kulmakynämaisesta Brow Wizistä ja sitten noista Brow Powder Duoista. Multa löytyy pari kappaletta noita Contour Cream Kitejä ja noi on ehdottomasti parhaat voidemaiset korostus- ja varjostusvärit, joita olen koskaan käyttänyt. En kuitenkaan välttämättä koe, että tollaset isot paletit on kaikille täysin tarpeellisia, sillä esimerkiksi yhdellä hyvällä aurinkopuuterilla saa kyllä kasvot varjostettua todella hyvin eikä siihen tarvita kolmea lähes identtisen sävyistä väriä. 

Kuvassa näkyy myös mun uusin luomiväripalettirakkauteni - Modern Renaissance ja nyt täytyy sanoa, että Anastasia Beverly Hills ei todellakaan tuottanut pettymystä! Mä en siis ollut aiemmin testannut mitään ABH:n luomivärejä ja huhhuh mikä pigmentti noissa sävyissä on. Tämä on heittämällä yksi parhaimmista luomiväripaleteista, joita olen koskaan omistanut ja sävyt ovat tossa todella kauniita. Vieressä oleva Glow Kit - Gleam on myös ollut kovassa käytössä, erityisesti noi kaksi vaaleinta sävyä ja tällä hetkellähän mä haaveilen myös niistä kahdesta muusta ABH:n Glow Kitistä. Anastasia Beverly Hillsin meikit ovat ehkä astetta hintavampia, mutta mun mielestäni jokaisen euron arvoisia. Näitä myydään Suomessa ainakin Kicksissä ja netissä näitä myy esimerkiksi Beauty Bay, josta olen itse tainnut tilata kaikki ABH:n meikkini.

Tähän loppuun haluan vielä mainita Katan blogissa käynnissä olevasta ihanasta kosmetiikka-arvonnasta, jonka palkintona on NYXin huulipuna sekä BECCA:n highlighter! Käykää siis ihmeessä osallistumassa, suora linkki arvontaan löytyy tästä.

Mitkä ovat teidän suosikkibrändinne meikkien osalta? :)

12 kommenttia:

  1. Äääh, tuli himo lähes noihin kaikkiin tuotteisiin tätä postausta lukiessa!! :D Tuo Too Facedin Chocolate Bar sekä sekä nuo kaikki UD:n luomiväripaletit näyttävät niin ihanilta <3 Ehkä vielä joskus raaskin ostaa jonkun niistä..:D Itselläni on muutama theBalmin tuote ja olen myös tykännyt todella paljon! Täytyisikin käydä kurkkimassa Cocopandan sivut, kun siellä niitä hyviä tarjouksia tosiaan on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaset herättää kyllä mussakin aina hirveen shoppailuhimon :D Noi paletit on aivan ihania ja voin ehdottomasti suositella näitä. Noi on kaikki tosi monipuolisia<3 Cocopandalta löytyy ihan huippuja tarjouksia, mäkin selailen sitä sivustoa melkein viikottain :D

      Poista
  2. Mahtava postaus, tätä oli kyllä ilo lukea<3 Mulla ei löydy varmaan miltään yksittäiseltä merkiltä näin paljoa kosmetiikkaa, et en kyl itse vois ees tehdä näin kattavaa postausta. Too Faced ja Urban Decay on näistä mun suosikit, ehkä lisäisin itse listaan NYX:in ja Colourpopin, vaikka niiltäkin oon testannu toistaseks aika rajallisesti tuotteita. Lumene saattais myös päästä listalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Nella<3 Mä oon vähän hamstrannut näitä meikkejä ja just näiltä tietyiltä merkeiltä aika paljon :D NYX:ltä löytyy tosi hyviä huulimeikkejä ja Colourpopiin haluaisin tutustua :) Lumene on myös hyvä munkin mielestä, tosin itse käytän enemmän Lumenen ihonhoitotuotteita kuin meikkejä!

      Poista
  3. Nuo kaikki merkit vaikuttaa niin hyviltä ja aina löytyy kaikkia kauniita sävyjä esimerkiksi luomiväreissä <3 Etenkin tuo theBalm, niin jotenkin kesäisen ja pirteän näköinen meikkisarja! Mutta miks kaiken ihanan pitää aina maksaa niin paljon? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, noista paleteista löytyy tosi kauniita sävyjä<3 :) theBalm on aivan ihana ja tykkään noista pakkauksista ihan älyttömästi! :D No niinpä.. Näitäkin saisi ainakin joitain esim. Jenkeistä edullisemmin, mutta täällä saa kaikesta maksaa aika paljon :/

      Poista
  4. Oi mitä herkkuja nää on! :D mun lempparit on mac ja urban decay, naked-paletit on vaan niin täydellisiä mulle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :D Naked paletit on ihan huippuja<3 MACin Studio Fix Fluid on mulle aivan täydellinen meikkivoide :)

      Poista
  5. Kylläpä kieltämättä tulee kateus kun näkee näitä sun kokoelmia;) Voisin kaikki nuo urbanin meikit huolia itsellekin, on se vaan mahtava merkki! Upeita sävyjä, upeita meikkejä kaikki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban Decayllä on ihan huikeita luomivärejä ja haluaisin testailla paljon muitakin UD:n meikkejä! :) Kiitoksia<3

      Poista
  6. Ihana postaus! <3 Mulla on melkein samat suosikkimerkit kuin sulla. ABH:ta ei ehkä ihan vielä voi lukea mun suosikeiksi, koska en ole ihan kauhean montaa tuotetta heiltä vielä testannut. Olen kuitenkin tykännyt lähes jokaisesta testaamastani tuotteesta heiltä. BrowWiz on ehkä ainut vähän "nääh", koska se ei pysy mun rasvoittuvalla otsan alueella ja NYXin paljon edulisempi versio on mielestäni parempi juuri tuon pysyvyyden vuoksi. Vähänkö kuolaisin sitä uutta Moonchild Glow Kitiä, mutta koitan nyt pitää järjen päässä ja jättää sen hankkimatta. Niin uniikki kuin sävyvalikoima siinä onkin, tuskin paletille ihan liikaa käyttöä tulisi :D

    Too Faced, Urban Decay ja theBalm ovat myös mun suosikkimerkkejä. Nuo ovat ehdottomasti mun suurimmat suosikit kun puhutaan high-end kosmetiikasta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Born This Way meikkivoidetta, se on aivan loistava! Edullisemmista merkeistä mun suurin suosikki on ehdottomasti NYX. Tykkään erityisesti NYXin huulituotteista, mutta myös muita loistavia tuotteita on tullut testattua. Toiseksi hyalpissuosikiksi täyty nostaa Elf, joka on melkein puoli-ilmainen merkki jenkeistä tilattuna. Noilla hinnoilla ei paljon harmita, vaikka tuote vähän pettymys olisikin. En siltikään ole kokeillut merkiltä kovinkaan montaa tuotetta, jotka ovat oikeasti huonoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! ♥ Brow Wiz taitaa jakaa mielipiteitä aika voimakkaasti - mulla se on toiminut todella hyvin ja kestänytkin tosi pitkään, mutta mä toisaalta vaan rajaan sillä kulmani ja väritän sisäosan sitten puuterivärillä. NYXin vastaavaa pitää munkin testata ja toihan on oikeestaan vaan hyvä, että edullisempi on parempi ja on noiden NYXin tuotteiden saatavuuskin vähän parempi kuin ABH:n :D Jep, tossa Moonchild Glow Kitissä on munkin mielestä tosi mielenkiintoiset sävyt enkä tiedä miten paljon niitä tulisi lopulta käytettyä.

      Kiva kuulla, että meillä on samoja suosikkeja - tosin sen oon pystynyt sun blogistakin jo päättelemään ;D Mä meinasin jo tilata ton Born This Way:n netistä, mutta lopulta maltoin mieleni. Jos se sävy ei kuitenkaan olisi ollut oikea niin harmittaisi aika paljon, kun kyseessä on kuitenkin suht hintava meikkivoide! Sephoran reissua odotellessa :D Mä tykkään myös NYXin huulituotteista, mutta kasvo- ja silmämeikit ei sitten ookaan niin säväyttäneet paria poikkeusta lukuun ottamatta. Ja tästä syystä NYX ei tähän postaukseen mulla päässyt :) Elfiä mun pitää testailla vielä enemmän, toistaiseksi mulle on sattunut pari aivan surkeaa tuotetta ja sitten pari selkeesti parempaa, joten en oo oikein osannut vielä muodostaa mielipidettäni Elfin meikeistä :D

      Poista

Kiitos kommentista!