tiistai 9. elokuuta 2016

Blogimiitin Goodiebag

Kirjoittelin suunnilleen viikko sitten postauksen heinäkuun lopulla järjestetystä blogimiitista ja nyt olisi tarkoitus tehdä tarkempi katsaus miitistä saadun Goodiebagin sisältöön. Kaikki postauksessa esitellyt tuotteet on saatu blogiimitin sponsoreilta ja klikkaamalla yrityksen nimeä, pääsette heidän kotisivuilleen.  Haluan ihan aluksi kiittää kaikkia sponsoreita, jotka tämän ihanan Goodiebagin mahdollistivat - iso kiitos jokaiselle! Kiitos myös Lindalle ja Sofialle, jotka nämä sponsorit meille hankkivat ♥


Bangerhead sponsoroi meille kaikille Bangerhead Professionalin Fresh Me Up! Dry Shampoon, joka näkyy siis kuvassa vasemmalla. Kyseessä on kuivashampoo, jonka on tarkoitus tehdä hiuksista freshimmät ja tuuheammat sekä antaa niille rakennetta, jolloin niitä on helpompi esimerkiksi käsitellä ja muotoilla. Mä olen käyttänyt aikoinani aika montakin kappaletta kyseistä kuivashampoota ja tällä saa hiuksista ihan kivasti selkeästi freshimmän ja puhtaamman oloiset ja näköiset. Mä olen kuitenkin nykyään niin vannoutunut Batisten käyttäjä, että tämä Bangerhead Professionalin kuivashampoo on jäänyt selkeästi taka-alalle, kuten oikeastaan kaikki muutkin kuivashampoot. Tässä on todella miellyttävä tuoksu ja tällä saa oikein kivasti lisää rakennetta hiuksiin. Itse ainakin tarvitsen sitä, jotta mun on helpompi muotoilla hiuksiani. Hyvä kuivashampoo, mutta ei suosikkini :)

The Body Shopilta saimme vieressä olevan Vitamin E Aqua Boost Essence Lotionin, joka oli mulle ihan uusi tuote, mutta sitäkin mieluisampi, sillä tää tyttöhän rakastaa TBS:n tuotteita ihan älyttömästi! Kyseessä on hoitovesi, jonka on tarkoitus kosteuttaa ihoa ihonpuhdistuksen jälkeen ja valmistella ihoa seuraavia kasvojenhoidon vaiheita varten. Käytännössä tätä on siis tarkoitus käyttää ihonpuhdistustuotteiden ja kasvoveden jälkeen ennen seerumia ja kasvovoidetta. Tuotetta riittää tuotekuvauksen mukaan muutama tippa ja sen voi levittää kasvoille joko käsin tai vanulapun avulla. Mun iho ei ole tällä hetkellä kuivimmassa mahdollisessa kunnossa, joten en oikein osaa sanoa onko tämä tuote auttanut kosteuttamaan ihoani, mutta senkin saan selville heti kun päästään vähän pidemmälle kohti syksyä ja talvea. Mä oon itse tykännyt kuitenkin käyttää tätä jo nyt, ja kaikki tuotteet, jotka jollain tavalla auttavat kasvojen ihoa pysymään kosteutettuna, ovat enemmän kuin tervetulleita mulle! 160 ml pullosta riittää iloa varmasti pitkäksi aikaa.


LivBox sponsoroi meille tällaisen ihanan kasan kosmetiikkaa. Joukosta niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita ja näistä yhden olen itse asiassa saanut aiemmin jo LivBoxista :) Mähän lopetin LivBoxin tilaamisen  viime toukokuussa enkä oo nyt koko kesänä bokseja saanut, mutta eilen tuli itse asiassa laitettua syyskuun bloggaajaboksi tilaukseen, joten ensi kuussa kuulette jälleen kerran mun mietteitä LivBoxista!


Vaselinen Intensive Care Spray Moisturiser Aloe Soothe on aloe veraa sisältävä spraymainen kosteusvoide, joka lupaa rauhoittaa kuivaa ihoa ja imeytyä nopeasti. Multa löytyy entuudestaan yksi tällainen vastaava Vaselinen sprayvoide ja oon tykännyt siitä todella paljon juurikin sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Tätä on siis tarkoitus suihkuttaa noin 10 cm päästä iholle ja levittää sitten käsillä voide joka puolelle. Koostumus on ihanan kevyttä ja oikein hyvin kesään sopivaa. Talvella suosin paksumpia voiteita, mutta tälläkin hetkellä tällainen kevyempi koostumus on ihan paikallaan ja tämäkin voide kuitenkin kosteuttaa ihoa riittävän paljon. Tässä on myös miellyttävän mieto tuoksu.

Eucerinin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ eli sävytetty aurinkosuojavoide tuli maaliskuun LivBoxista ja tämä löytyi siis multa kaapista jo entuudestaan. Kyseessä on sekä UVA- että UVB-suojan sisältävä CC-voide, joka ei ehkä silloin maaliskuussa vielä ollut kovinkaan ajankohtainen tuote, mutta nyt kesän tultua tämä on päässyt mulla käyttöön pariin otteeseen. Kovin suurta peittoa tällä CC-voiteella ei saa, joten sen takia tätä ei varmaankaan ole tullut käytettyä tämän enempää. Ihan ok tuote, mutta ei ehkä paras mahdollinen itselleni ja omiin tarpeisiini, sillä kaipaan meikkivoiteelta enemmän peittävyyttä.


Lumene Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder sävyssä 1 Medium Brown oli todella mieluinen yllätys. Mä en ole koskaan testannut näitä Lumenen puuterimaisia kulmavärejä, mutta mähän käytän tällaista todella usein kulmat meikatessani. Tuote sisältää kaksi eri sävyä, joista molemmat ovat mulle oikein sopivia - vaaleammalla saan väritettyä kulmien sisäosat ja tummempaa käytän kulmien häntäosaan. Todella helppokäyttöinen tuote ja pigmenttiäkin noissa väreissä on ihan riittävästi. Tämä on ollut mulla käytössä päivittäin blogimiitin jälkeen ja mun ABH:n Brow Powder Duot on jääneet kokonaan käyttämättä. Pidän toki niistäkin, mutta oikeastaan nämä ovat mun mielestä laadultaani ihan samaa luokkaa - kaikki yhtä hyviä.

Saimme myös philosophyn Miracle Worker Anti-Aging -kasvovoiteen. Voide lupaa tehdä ihosta elinvoimaisemman ja kirkkaamman sekä suojata ja auttaa ihon kunnon palauttamisessa. Tämä tuotehan on suunnattu erityisesti ikääntyneelle iholle, mutta eipä se ole estänyt mua tätä testaamasta. Koostumus tässä oli hieman geelimäistä ja oikein miellyttävää. Itse olen suosinut tätä nimenomaan yövoiteena, sillä voide on tuntunut suhteellisen kosteuttavalta ja aamuisin suosin muutenkin nopeammin imeytyviä kasvovoiteita. Kiva oli tämäkin päästä testaamaan, vaikka voide ei ehkä ole ihan oman ihoni tarpeisiin tarkoitettu. Iso plussa kuitenkin siitä, että tämä soveltuu myös herkälle iholle eikä tämä aiheuttanut ainakaan omassa ihossani minkäänlaisia reaktioita!

Vitalis Ihovoiteessa mun huomioni kiinnitti ensimmäisenä toi kaunis pakkaus. Kosmetiikan suhteen tykkään myös siitä, että purkit ja purnukat miellyttävät silmää ja tuo on kyllä ainakin mun mielestä oikein nätti :) Kyseistä voidetta voi sekä huulille, kynsinauhoille että esimerkiksi kuiville kantapäille, mutta varsinaisesti tämä on taidettu suunnata juurikin huulille. Ihan kivasti tämä huulia kosteutti, mutta ei tästä uutta suosikkiani tullut. Kynsinauhoille oon pariin otteeseen tätä testannut ja veikkaisin käyttäväni tätä siihen puuhaan myös jatkossa.


Ruohonjuuri sponsoroi meille tällaiset ihanuudet. Ruohonjuuri ei ole mulle kauppana kovinkaan tuttu, olen käynyt siellä vain kerran, mutta täytyy kyllä varmasti käydä kääntymässä siellä pikimmiten uudemmankin kerran. Kosmetiikan puolelta saimme Ekovistan Konjac Spongen ja itse sain tämän Green Tea version, joka on kaikille ihotyypeille sopiva. Nimensä mukaisesti tämä konjac sieni sisältää myös vihreää teetä ja itse tykkään käyttää näitä ihonpuhdistuksen viimeistelyyn. Mulla on aiemmin kokemusta The Konjac Sponge Companyn konjac sienestä, eikä näissä kahdessa mun mielestä kovinkaan suurta eroa ollut. Tällä Ekovistan sienellä kesti vähän kauemmin kostua kauttaaltaan, mutta samanlaiselta molemmat ihoa vasten tuntuivat. Kiva oli tämäkin sieni testata, mutta mä oo jotenkin nykyään ihan superlaiska konjac sienten käyttäjä, joten saa nähdä kuinka usein tätä tulee jatkossa käytettyä.

Herkkujakin meidän goodiebagistä löytyi, nimittäin Getrawin raakapatukka lakritsan makuisena sekä Lovechockin Mulberry / Hemp Seed raakasuklaaherkkuja. Näitä en oo vielä maistanut enkä muutenkaan ole mikään raakasuklaan ylin ystävä, mutta makeannälän yllättäessä nämä täytyy kyllä ehdottomasti testata :)


Nämä Hurraw'n huulivoiteet oli ihan mahtava saada, sillä mun on ollut tarkoituksena ostaa näitä itselleni testiin jo pitemmän aikaa. Sitä on oikeastaan jarrutellut se, että multa löytyy erilaisia huulirasvoja melkoinen määrä ja oon halunnut käyttää niitä ensin pois. Tämä kaksikko oli kuitenkin enemmän kuin tervetullut ja saimme Papaya-Pineapple sekä Sun Balm huulivoiteet. Sun Balm huulivoide sisältää suojakertoimen 15 ja sopii erityisen hyvin siis nimenomaan tähän kesäaikaan! Oon käyttänyt molempia jonkin verran ja erityisesti tykkään tosta papaija-ananasversiosta. Se tuoksuu ja maistuu niin hyvälle, ihanan hedelmäiselle ja eksoottiselle. Juuri tollasista tuoksuista pidän kosmetiikassa. Nämä eivät taatusti jää ainoiksi Hurraw'n huulivoiteksi, joita aion testata. Nämä kosteuttavat huulia todella hyvin ja mikä parasta, näistä löytyy ihan hurjan montaa eri variaatiota, joten luulisin jokaisen löytävän valikoimista tuoksun puolesta itselleen mieluisan huulivoiteen.

Kiitos vielä kaikille sponsoreille sekä ihanaa tiistaita jokaiselle ♥

20 kommenttia:

  1. Mä ihastuin varsinkin tohon kuivashampooseen ja noihin ihaniin huulirasvoihin ♥ Tosi hyvä goodiebag kokonaisuudessaan, oli paljon kaikkea kokeiltavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivshampoo ja huulivoiteet taisivat olla aika monen suosiossa :) Jep niin oli ja tuolta löytyi mun mielestä kivan monipuolisesti erilaisia tuotteita!

      Poista
  2. Voi vitsi, miten kivoja tuotteita saitte! :)

    VastaaPoista
  3. Nämä olivat kyllä niin ihania yllätyksiä etten voi kun hymyillä vieläkin 8) Mahtavaa että sait tuon konjac spongen green tea version, mäkin rupesin jo mietiskelemään pistäisinkö sen sittenkin tilaukseen, kun mulle osui se kuivalle iholle tarkoitettu versio tuolta pussukasta:)
    Ihanaa kun sulla on aina niin kattavasti esitelty tuotteet ja mielipiteesi, ihailen suuresti ♥ Mukava näistä oli kyllä kirjoitella, jospa mäkin harjaantuisin siinä hommassa kun tuotteita on kiva esitellä blogissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon ihan samaa mieltä, ihan mahtavat sponsorit oli Sofia ja Linda meille hankkineet<3 :) Toi voisi olla kyllä sullekin hyvä ja sopii varmasti vuodenajasta riippumatta iholle, kun toi on kerran tarkoitettu kaikille ihotyypeille! Voi kiitos paljon Kata<3 Mäkin (yllättäen) tykkään kirjoitella näitä tuote-esittelyjä ja -arvosteluja kyllähän tässäkin puuhassa joo kehittyy ajan kanssa! :)

      Poista
  4. Kaikki tuotteet oli oikein ihania ja mä tykästyn erityisesti hurraw huulirasvoihin! ♥ Myös kuivashampoo pääsee kyllä kovaan käyttöön ja tuo vaselinen rasva. Jotenkin niin helppo vaan spreijata rasva iholle, hah :D Kiva että kirjotit vähän omia kokemuksia ja mietteitä näihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurrawin huulirasvat oli aivan ihania<3 :D Jeps, tollaset spraytyyppiset rasvat on niin helppoja ja toi Vaseline onkin ollut kovassa käytössä mulla nyt :) Kiitos kommenista Viivi ♥

      Poista
  5. Nää sun tuotearvostelut on aina ihan parhaita ja oonki odottanut sulta postausta näistä! :) Tuo kuivashampoo oli kyllä hyvä ja niin ihanan tuoksuinen <3 Tykkäsin kyllä lähestulkoon kaikista tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos Niina<3 :) Mäkin tykkäsin aika pitkälti kaikista ja kuivashampoo tosiaan tuoksuu superhyvälle!

      Poista
  6. Mäkin tilasin heti bloggaajaboksin, vaikka olenkin pitänyt pitkää taukoa Livboxin tilaamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli heti selvää, että bloggaajaboksit haluan tilata, vaikka muuten tilaus onkin nyt jäänyt! :)

      Poista
  7. Ooh, TBS:n tuote kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Täytyy pitää mielessä se talvea kohti kuivuvan ihon varalta. :) Hurraw:n huulirasvat on superihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä mielenkiintoinen tuote ja toivottavasti tehoaa myös talvella mun superkuivaan ihooni! :) Mä ihastuin täysin noihin Hurrawin huulirasvoihin, eikä mitään muuta tee enää edes mieli käyttää :D ♥

      Poista
  8. Oot kyllä tehnyt ihanan kattavan ja hyvän postauksen tuosta goodie bagin sisällöstä! ♥︎ Omiksi lemppareiksi on muodostunut tuo TBS:n Vitamin E -hoitovesi, konjac sponge sekä nuo kaikki huulirasvat :D Kaikki tuotteet olivat kyllä erittäin mieluisia, ja niistä on iloa pitkäksi aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tuuli<3 :) Mä tykkäsin eniten noista Hurrawin huulivoiteista, Vaselinen rasvasta sekä Lumenen kulmaväristä :) Jeps, näistä iso osa tulee kestämään käytössä todella pitkään ja kokonaisuudessaan saatiin kyllä ihan superhyvä goodiebag! ♥

      Poista
  9. Ihana goodie bag :) Tuo Bangerheadin kuivashampoo on Batisten ohella mun suosikki, pitäisikin taas tilaa sitä jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä tykkäät tosi paljon tosta Bangerheadin kuivashampoosta! :) Harmi ettei sitä saa muualta kuin tilaamalla Bangerheadilta :/

      Poista
  10. Arvaa mitä! Sun blogissa yksi parhaita asioita on aina se miten tarkasti kerrot jokaisesta tuotteesta. Itse tykkään lukea tosi paljon tällaisia postauksia, etenkin silloin kun bloggaaja on panostanut arvosteluiden kirjoittamiseen! :)) Kiva kuulla myös, että moni tuote oli mieluisa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Linda, ihana kuulla<3 :) Ihania sponsoreita olitte meille hankkineet ja goodiebagin sisältö oli kokonaisuudessaan aivan mahtava!

      Poista

Kiitos kommentista!