maanantai 22. elokuuta 2016

Eyebrows Part 2.


Mä olen kirjoittanut joskus postauksen siitä, kuinka meikkaan kulmani, mutta nyt olisi vuorossa päivitetty versio tuosta postauksesta. Oikeastaan meikkaan kulmani yhä edelleen usein täysin samalla periaatteella kuin tässä postauksessa olen kertonut - rajaan kulmani ensin kulmakynällä ja väritän rajatun alueen sisäosan puuterisella kulmavärillä. Tuotteet ovat vain muuttuneet ja nykyään kulmakynänä toimii Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz ja kulmavärinä joko samaisen merkin Brow Powder Duo tai sitten Lumenen Long Wear Eyebrow Powder. Mun Brow Wizini pääsi kuitenkin loppumaan melko yllättäen tossa parisen viikkoa sitten, jolloin mun oli turvauduttava kulmieni kanssa ABH:n Diprow Pomadeen ja tämä postaus käsittelee siis kulmien meikkaamisesta kyseisen tuotteen kanssa.

Mun mielestä tällaiset vahamaiset pomade-värit ovat oikeastaan parempia kuin perus kulmakynät tai puuteriset kulmavärit. Näillä saa pysyvämmän ja monesti myös "hienomman" lopputuloksen, mutta näiden kanssa saa toisaalta myös olla tuhat kertaa varovaisempi, sillä liikaa väriä on erittäin hankala saada pois. Mulle toi kulmakynä+väri vaihtoehto on ollut (ja on edelleen) selkeästi nopeampi ja turvallisempi vaihtoehto, mutta nyt oon vähän pakosta joutunut siirtymään ton pomaden käyttöön. Oikeastaan se on ollut ihan hyvä, sillä oon saanut harjoitusta tohon touhuun ja nykyään kulmat syntyy sillä ihan hetkessä.


ABH:lta löytyy monia sävyjä tästä Diprow Pomadesta ja omani on sävyssä Taupe. Taupe on omille kulmilleni täydellinen, sillä vaikka mulla on vaaleaksi värjätyt hiukset, mun kulmat itsessään on kuitenkin suhteellisen tummat. Tällä saa luonnollisen näköiset kulmat, joiden väri ei ainakaan mun mielestä ole yhtään liian tumma tai vaalea. Vahamaiset kulmavärit vaativat totta kai siveltimen ja itse käytän tämän tuotteen kanssa Anastasia Beverly Hillsin sivellintä nro. 12. Kyseinen sivellin on siis viistopäinen, keskikokoinen ja riitävän napakka, jotta vahamaisen värin levittäminen onnistuu helposti. Siveltimen toisesta päästä löytyy myös kulmaharja, joka on mun mielestäni aikalailla täydellinen.


1. Lähtötilanne, jossa meikkipohja on tehty valmiiksi ja kulmat on harjattu ABH:n siveltimen kulmaharjalla.

2. Aloitan nappaamalla siveltimeen hieman väriä ja vetämällä kulmien alapuolelta viivan kulmakarvojen rajoja myöten viistosti ylöspäin eli rajaamalla kulmani alapuolelta. Teen saman myös yläpuolelle, mutta aloitan vähän keskemmältä, sillä haluan kulmien sisäosien olevan keski- ja häntäosia vaaleammat. Lopulta lisään väriä myös kulmakarvojen häntäosaan.

3. Otan purkista hieman lisää väriä ja alan lisätä sitä kevyin vedoin rajaamani alueen sisäpuolelle. Kulmien sisäosan väritän häivyttämällä kulmien alarajassa olevaa viivaa ylöspäin sekä siveltimellä että kulmaharjalla. Tarvittaessa lisään hieman väriä siveltimen kanssa, mutta tarkoituksena on siis pitää kulmien sisäosa astetta vaaleampana.

4. Hieman kulmageeliä, pientä fiksailua, silmämeikki kuntoon ja valmis lopputulos näyttää tältä. Mä en nykyään kovinkaan usein muotoile kulmiani pyören muotoisiksi vaan jätän ne aika teräviksi. Kulmakynällä pyöreämpi sisäosa on helppo toteuttaa, mutta siveltimien kanssa pelatessa se on hieman vaikeampaa ja tämäkin näyttää mun silmääni ihan kivalta. Miltäs lopputulos näyttää teidän silmiinne? :)

Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade on varmasti yksi suosituimmista sarjassaan, mutta vastaavia kulmavärejä löytyy myös muilta merkeiltä, kuten esimerkiksi NYXiltä. Maksoin omasta kulmaväristäni 17,10 € ja se on tilattu Beauty Baysta. Voin lämpimästi suositellä tätä kyseistä tuotetta. Ainut huono puoli tässä on se, että väri kuivahtaa jossain vaiheessa tuonne purkkiin, mutta esimerkiksi pienellä sekoittamisella sen saa taas käyttökelpoiseksi. Suosittelen myös pitämään tuota mahdollisimman vähän auki ja samahan pätee esimerkiksi purkissa olevien geelirajausten kanssa, jotka myös kuivahtavat sinne purkkiin sitä nopeammin, mitä enemmän se kansi on auki :)

Ovatko vahamaiset kulmavärit teille tuttuja? Mitä tuotteita itse suositte kulmienne meikkaamisessa vai jätättekö kulmat kokonaan meikittä? :)

16 kommenttia:

  1. Hei kiitos tosta NYX:in kulmavärisuosituksesta! Oon pitkään vaan piirtänyt kulmat ja laittanut niihin jotain ei niin hyvää halpisväriä lisäksi, mutta on tehny jo pitkään mieli kokeilla jotain uutta :) Tuntuu etten jotenkin osaa enää tehdä mun kulmakarvoja niin hyvin ku ennen :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, toivottavasti toi on sulle mieluisa tuote, jos sen päädyt ostamaan! :) Mulla on välillä myös noita kausia, kun tuntuu ettei kulmien laitto luonnistu mitenkään :D Mutta eiköhän se sullakin taas lähde sujumaan paremmin, kun saat hyvät tuotteet itsellesi<3

      Poista
  2. Minäkin siirryin hiljan pomaden käyttöön. Löysin Rimmeliltä edullisen Brow this way -duon, joka sisältää pomaden ja puuterimaisen värin, ja olen ollut oikein tyytyväinen. Siveltimenä käytän samaa ABH:n viistopäätä. Kieltämättä varovainen täytyy olla, ja sävy on aavistuksen liian tumma. Seuraavaksi voisinkin testata tuota ABH:n tai Nyxin pomadea, jos sieltä vaikka löytyisi osuvampi väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuulostaa kyllä oikein hyvältä tuotteelta, mutta harmi jos sävy ei ole sulle ihan oikea :/ Ainakin noista ABH:n pomadeista löytyy sävyvaihtoehtoja todella paljon ja myös niitä vaaleampia, joten sieltä ainakin luulisi löytyvän sullekin paremmin sopiva sävy :) Toi ABH:n sivellin on ehdottomasti paras noiden pomade-värien kanssa, ainakin niistä mitä itse olen testannut!

      Poista
  3. Musta Nyxin Micro Brow -kulmakynä on ihan loistava tuote korvaamaan ABH:n Brow Wizin! Kannattaa kokeilla sitä, sillä hinta on puolet edullisempi ja kynään on pakattu enemmän tuotetta :)

    Random kysymys: Millä kameralla ja asetuksilla kuvaat näitä sun lähikuvia? :) Sulla erottuu tosi kivasti silmämeikin eri sävyt, kun omalla järkkärillä tuntuu, että sävyerot meinaa tasoittua eikä meikki näy kuvissa yhtä selkeästi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä itse asiassa kävin Sokoksella tarkoituksenani ostaa toi NYXin Micro Brow, mutta siellä ei ollut enää mulle sopivia sävyjä jäljellä :/ Ehdottomasti aion kyllä tonkin kynän testata, kunhan vaan sellaisen käsiini jostain!

      Mulla on tossa mun kamerassa sellainen E-potretti ohjelma, jolla kuvaan kaikki noi mun silmämeikit. Ei sillä ihan noin kirkkaasti noita sävyjä saa meikeistä erottumaan ja yleensä joudun ainakin kontrastia hieman säätämään kuvanmuokkausohjelman kanssa, jotta lopputulos olisi totuudenmukainen. Mutta suht hyviä kuvia kuitenkin tulee :)

      Poista
  4. Oon kuolannut tätä vaikka kuinka kauan, mutta en ole vieläkään saanut hankittua. Pakko käydä ostamassa tämä vaikka Kicksistä saamieni alennuskuponkien kera (ilman en kyllä raaskisi ABH:ta kyseisestä puljusta ostaa :D). Mä veikkaan, että tuo toimisi mulla täydellisesti! Itse tykkään käyttää arkisin NYXin Microbrown Penciliä ja siihen päälle geeliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin käsittääkseni Kicksin hinnat ABH:n meikeissä on aika järkyttäviä :D Mä oon tainnut ostaa kaikki ABH:n meikkini Beauty Baysta juurikin edullisempien hintojen vuoksi :) Mä uskoisin myös, että sä pitäisit tosta! Toi NYXin kynä täytyy munkin testailla pikimmiten, sitä on kehuttu niin paljon ja kuitenkin tykkään tosi paljon myös Brow Wizistä :)

      Poista
  5. Sulla on ihanat kulmat <3 Mä oon aina niitä ihastellut! Tuo kulmaväri vaikuttaa niin hyvältä, että varmaan kokeilen tuota NYXin tuotetta joskus, viimeistään kun kulmakynä loppuu! :D Kiitos tästä postauksesta Linda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kehuista Niina<3 :) Suosittelen testaamaan tollasta kulmaväriä, toi on kuitenkin tosi erilainen kuin ihan puuteriset kulmavärit, vaikka kulmakynään tottuneelle ehkä vaatikin hieman ensin totuttelua :D Olepa hyvä ja kiitos sulle kommentista<3

      Poista
  6. Oot muistaakseni joskus sanonu, että sulla olis tummat silmänaluset? Jos näin on niin mitä käytät niiden peittämiseen? Noista kuvista ei todellakaan meinaan uskois, että sulla semmoset olis :D Ihanat kulmat ja upee meikki <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla on ihan älyttömän tummat silmänaluset :D Mun ehdoton suosikkipeiteaineeni on NARSin Radiant Creamy Concealer. Mikään muu peiteaine ei oo peittänyt noita mun tummia silmänalusia yhtä hyvin, eli tota voin suositella jos itse kärsit samaisesta ongelmasta :) Kiitos kehuista<3

      Poista
  7. Tää oli tosi hyödyllinen postaus! Taistelen aina omien kulmakarvojeni kanssa, ja nyt olen varma että haluan tuon Anastasian kulmajutun! :)

    Muutenkin sun blogi on yks lemppareista! <3

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla! Voin lämpimästi suositella testaamaan tota ABH:n tuotetta eikä se ole lopulta edes pahan hintainen, kun miettii miten riittoisaakin toi väri on :) Voi kiitos paljon kehuista ihana ♥

      Poista
  8. Sulla on tosi nätit kulmat :) Mulle kulmien teko on aina ollut meikissä se kaikkein vaikein osuus ja edelleen kulmat näyttävät vähän miltä sattuu :D Kehitystä on kuitenkin vähän huomattavissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia<3 :) Joo kulmien kanssa saa kyllä käytettyä meikatessa aikaa ihan kiitettävästi :D Harjoittelemalla sitä tosiaan kehittyy myös tässä asiassa!

      Poista

Kiitos kommentista!