maanantai 1. elokuuta 2016

Heinäkuun kosmetiikkasuosikit


Tämänpäiväisen postauksen aiheena olisi heinäkuun kosmetiikkasuosikit, joita kertyi taas muutama kappale. Sanoin kesäkuun suosikeista kirjoittaessani, että kosmetiikan käyttö on jäänyt jotenkin vähemmälle nyt kesän tultua, mutta heinäkuussa oon kyllä taas varsinkin meikkaillut todella paljon ja kokeillut muutenkin erilaisia juttuja. Nyt pitäisikin sitten taas pitää elokuun ajan pientä ostolakkoa ja koittaa jättää ne kosmetiikkaostokset vain niihin ihan pakollisiin, jotta voin syyskussa shoppailla sitten hyvällä omallatunnolla Jenkeissä ;D Mutta mennäänpä nyt tarkemmin niihin suosikkeihin:


Tuntuu melkein tyhmältä lisätä tätä tähän, sillä vastahan mä kirjoitin tästä paletista oman postauksen, mutta pakko se on silti mainita taas kerran. Tämä Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance luomiväripaletti on vaan ihan täydellinen. Värit ovat kauniita, sävyt superpigmenttisiä ja näiden luomivärien pysyvyyskin on ihan mahtava. Tässä on yksinkertaisesti kaikki ne ominaisuudet, jotka hyvän luomiväripaletin tulee mun mielestäni pitää sisällään. Mä käytin tätä heinäkuussa todella monta kertaa viikossa, joten veikkaan tämän jäävän nyt hetkeksi taka-alalle ja otan taas muita paletteja enemmän käyttöön. Tossa on myös todella hyvin syksyyn sopivat sävyt, joten innolla odottelen millaisia syysmeikkejä tällä paletilla saa tehtyä :)


Paul Mitchellin Super Skinny Serumistakin oli heinäkuussa jo puhetta, mutta tämä pääsee myös kuukauden suosikeiksi. Hiusseerumit ovat mulle ihan pakollisia tuotteita ja tämä on ihan huippuluokkaa, kun puhutaan hyvästä ja toimivasta hiusseerumista. Tällä saa hiusten latvat todella sileiksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi enkä itse ainakaan ole onnistunut saamaan tällä hiuksista lähmäisen ja likaisen näköisiä ja tuntuisia. En missään nimessä sano, etteikö se olisi mahdollista tämän kanssa, sillä varmasti kaikilla tämäntyylisillä tuotteilla toi onnistuu, mutta kun muistaa pitää annostelun maltillisena ja aloittaa pienellä määrällä, ei pitäisi olla mitään hätää. Itselleni riittää yleensä yksi painallus tuosta pullosta omiin latvoihin, mutta paksumpiin hiuksiin tarvitaan varmasti enemmän. Huipputuote, jonka tulen taatusti ostamaan isommassa koossa heti, kun tämä (ja mun ostolakkoni) vain loppuu!


Mádaran Comforting Tonerin* sain blogiyhteistön merkeissä ja eipä kyllä ole epäilystäkään, tulenko enää ihan äkkiä ostamaan mitään muuta kasvovettä kuin tätä! Mulla oikeastaan melkein kaikki kasvovedet ovat jättäneet kasvot kiristävän tuntuisiksi - riippumatta siitä millaiselle ihotyypille ne on tarkoitettu, mutta tämä ei tee sellaista. Käytän kasvovettä illalla pestyäni meikit pois sekä aamulla ennen päivävoidetta ja tätä on ollut ilo käyttää. Tuoksu on mieto eikä muistuta sellaista mun mielestä "perinteistä" luonnonkosmetiikan tuoksua vaan on ihan miellyttävä. Tuote viimeistelee loistavasti kasvojen puhdistuksen ja tuo pullokin on mun mielestä todella kaunis. Mulla ei ole tästä Mádaran kasvovedestä mitään pahaa sanottavaa ja mun toinen kasvoveteni, joka on Nivealta, on jäänyt nyt oikeastaan kokonaan käyttämättä tämän saatuani. Toki aion sen Niveankin käyttää pois jossain vaiheessa ennen uuden kasvoveden ostamista.


Lushin Bubblegum Lip Scrub pääsee myös suosikkeihini. Tämä on ensimmäinen huulikuorintani eikä taatusti jää kyllä viimeiseksi. Kovin usein en tätä ole käyttänyt, mutta aina silloin tällöin on kiva kuoria muun kropan ja kasvojen ohella myös huulet ja tämä Bubblegum kuorinta sekä tuoksuu että maistuu aivan tajuttoman herkulliselta! Kuorintatehokin on enemmän kuin kohdillaan ja sanoisinkin, ettei tämän kanssa ihan päivittäin kannatakaan huulia kuoria, sillä kuorinta on aika karkeaa. Tämä kuorinta jättää huulet todella pehmeiksi ja voin lämpimästi suositella tätä, mikäli kaipaatte hyvää kuorintaa huulillenne. Viikonloppuna tuli pyörähdettyä myös Lushin liikkeessä Helsingissä ja ai vitsit, sinne pitää kyllä joskus päästä kiertelemään oikein ajan kanssa! Nytkin teki mieli napata mukaan vaikka ja mitä, mutta tyydyin lopulta vain ihastelemaan niitä kaikkia herkullisen näköisiä ja tuoksuisia purkkeja ja muita ihanuuksia. Saa nähdä maltanko mieleni enkä näpyttele tilausta menemään Lushille, niin paljon tekisi mieli tilailla sieltä kaikkea :D

*Tuote saatu blogin kautta

Mitäs suosikkeja teille mahtui heinäkuuhun? :)

22 kommenttia:

  1. Mun on pitänyt ostaa Lushin huultenkuorinta-aine jo vaikka kuinka kauan, mutta se on vain unohtunut. Anastasian paletti on mun kuolauslistalla, mutta olen luvannut itselleni etten osta uusia paletteja ennen New Yorkin reissua. Jospa se vaikka sieltä tarttuisi mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli toi kuorinta ostoslistalla ties miten pitkään, mutta lopulta se tuli hankittua enkä ole hetkeäkään katunut! Tai olen, mutta vaan sitä etten hankkinut sitä jo aiemmin :D Ihan ymmärrettävä päätös, innolla odottelen mitä sulle tarttuu mukaan Nykistä, kun sinne pääset shoppailemaan ;)

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja jälleen <3 Tuo Lushin huulikuorinta näyttää jotenkin niin herkulliselta! :D Ja sitä se varmasti myöskin on. Mä en itse käytä myöskään kasvovesiä juuri siksi, kun joskus oon käyttänyt ja niistä on jäänyt tuo kiristävä olo kasvoihin. Kiva kuulla, ettei tuosta tuotteesta kumminkaa tuu sellasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 No niin näyttää ja sitä se tosiaan on :D Suosittelen testaamaan tai käymään vaikka Lushin liikkeessä tuoksuttelemassa noita ihanuuksia<3 Joo aika monilla taitaa kasvovedet aiheuttaa sitä kiristävää tunnetta :/ Mulla tosiaan melkein kaikki kasvovedet on sitä aiheuttaneet, joten oli tosi kiva huomata tän Mádaran kasvoveden olevan erilainen :)

      Poista
  3. Piti tulla nyt vuorostaan sunki blogi kurkkaamaan ja napsautin itteni lukijaks astiki ^_^ Viime kuun suosikkeihin kuulu aurinkopuutereita ja hohtotuotteita,ihana miten ne pääsee oikeuksiinsa kirkkailla keleillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :) Sanopa muuta! Auringonvalo tekee kyllä ihmeitä meikillekin ja varsinkin kaikki highlighterit näyttää niin hyviltä, kun aurinko paistaa! <3

      Poista
  4. Voi että, kuinka kauniita nuo ABH:n punaiset sävyt onkaan! Kivoja suosikkeja ja kaikki itseasiassa sellaisia, joita en oo testannut koskaan :D Mádara houkuttelee kovasti ja nyt alkoi tehdä mieli kokeilla tota hiusseerumiakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan valtavan kauniita ja jotenkin tuntuu, että tontyyliset punaiset sävyt ei oo mitenkään turhan yleisiä tällaisissa luomiväripaleteissa :) Testaile ihmeessä Mádaraa ja tota seerumia, mä oon ainakin ihan rakastunut noihin! :D

      Poista
  5. Lushin huultenkuorinnat on vaan niin ihania! Ihanan tuoksuisia ja niistä oikeasti on jotain hyötyäkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Pääsin lauantaina tuoksuttelemaan niitä muitakin ja ihaniahan ne oli kaikki :D ♥

      Poista
  6. Naurahdin kun luin tätä postausta, sillä juuri tällä hetkellä kuorin huuliani Lushin Bubblegum lip scrubilla, hahaha! Luottotuote! :) Uusi lukija täällä!

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kieltämättä aika hauska sattuma :D Toi on ihan huipputuote kyllä! Tervetuloa seurailemaan mun juttujani<3

      Poista
  7. Lushin kuorinta on houkuttanut jo pitkään sen herkullisuuden takia, mutta en ole koskaan kokeillut huulikuorintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan tota kuorintaa, itse ainakin ihastuin siihen täysin! :)

      Poista
  8. Paul Mitchellin seerumi kiinnostaisi todella, ehkäpä pitää sitä kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tota, toi on ihan huipputuote ja täysin hintansa arvoinen! :)

      Poista
  9. Tuo Paul Mitchellin hiusseerumi on ollut tosi hyvää ja on varmasti myös oma suosikkini heinäkuulta! :)) Tuo Lushin huultenkuorinta tuoksui niin herkulliselta, kun siellä Lushilla sitä nuuhkin :D Ihania suosikkeja oot kyllä tähän listannut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihan mahtava kuulla, että oot tykännyt tosta seerumista! Vähän ajattelinkin, että tykästyt siihen ;D Niinhän toi tuoksui ja pidin kyllä niistä parista muustakin tuoksusta :) Kiitoksia ihana<3

      Poista
  10. Oi tuo luomiväripaletti, rakastuin noihin väreihin! Täytyisi itsekin kokeilla tuota Lushin kuorintaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi värit on niin kauniita, aivan ihania<3 :) Suosittelen lämpimästi tota huulikuorintaa, sillä saa ihan unelmanpehmeät huulet!

      Poista
  11. Tässä on muutama munkin suosikki! Paul Mitchellin Super Skinny Serum on mun korpputukalle ihan must have! Anastasian paletti on todella ihana ja tulee varmasti mulla kovaan käyttöön syksyllä. Mä oon myös käyttänyt Madaralta paria kasvovettä. En juuri tuota, mutta ovat kuitenkin olleet parhaita käyttämiäni kasvovesiä ikinä! Nuo eivät kuivata ollenkaan, vaan tekevät ihosta pehmeän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla toi pieni seerumipullo vetelee jo viimeisiään ja täytyy varmaan katsoa, josko sieltä Jenkeistä saisin isomman pullon vähän edullisempaan hintaan :) Pakko tota on meinaan lisää saada :D ABH:n paletista löytyy tosi kauniit, syksyyn sopivat värit :) Mä oon ollut Mádaraan ihan supertyytyväinen, toi kasvovesi on ihan unelmatuote, samoin putsari ja voiteet, jotka mulla Mádaralta löytyy!

      Poista

Kiitos kommentista!