maanantai 15. elokuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - August


Elokuun Beauty Boxin esittelyä olisi luvassa tänään. Mä sain tämän boksin omasta mielestäni jotenkin aiempaa nopeammin tai sitten musta vaan tuntuu siltä, kun se ei lojunnut ensin viikkoa postissa odottamassa, että ehdin sen sieltä hakea. Heinäkuun boksi oli kaikista saamistani Beauty Boxeista mulle ehdottomasti kaikkein mieluisin, joten jäin aika innolla odottelemaan, mitä tämän kuun boksi mahtaa pitää sisällään! Mulla oli tapana katsoa aina joskus muiden blogeista etukäteen LivBoxien sisällöt jo ennen kuin sain oman boksini, mutta näiden Beauty Boxien sisältöjä en ole vielä kertaakaan katsonut netistä etukäteen. Näin se onkin mielestäni kivempi, sillä joka kerta sisällöstä yllättyy. Yllätys voi toki olla joko positiivinen tai negatiivinen. Kumpi se oli tällä kertaa?


Itse asiassa ihan positiivinen! Pieniä tuubeja oli koko boksi täynnä eikä joukosta tällä kertaa löytynyt meikkejä, mutta muuten sisältö vaikutti ensivilkaisun perusteella oikein kivalta. Ei tämä viime kuun boksille vedä vertoja, mutta sisälsi kuitenkin ihan mielenkiintoisen oloisia tuotteita. Miltä tämä teidän sisältö teidän silmäänne näyttää? Teemana tässä boksissa oli #lfbestofbritish ja boksi sisälsikin vain brittiläisten merkkien tuotteita.


Tämä Bee Goodin Vanilla & Honey Lip Balm herätti kiinnostukseni välittömästi, sillä vaikka multa huulirasvoja melkoisesti löytyykin, niitä aina tarvitaan ja mikään, minkä nimessä lukee vanilla tai vanilja, ei voi mitenkään olla huono tuote ainakaan tuoksun puolesta! Huulivoiteen tulisi kosteuttaa, vahvistaa ja pehmentää huulia. Tällaiset tuubimaiset huulirasvat ovat mun mielestä parempia ja näppärämpiä kuin purkissa olevat, ja ovathan nämä huomattavasti hygieenisempiakin, joten senkin puoleen tämä vaikutti oikein lupaavalta. Ja hyvä huulivoidehan tämä olikin. Voide kosteutti huulia todella tehokkaasti ja tuoksu oli mieto, mutta oikein hyvä. Sen vaniljankin erotti tuolta ihan selkeästi. Tykkään myös jotenkin tosi paljon tosta pakkauksesta, se on jotenkin tosi nätti mun mielestä. Lookfantasticilla tämä 10 ml maksaa 5,95 €.


Percy & Reed oli mulle täysin tuntematon merkki ja boksista löytyi 30 ml kokoinen Wonder Balm. Kyseessä on hiuksille tarkoitettu tuote, joka kosteuttaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Tätä on tarkoitus käyttää ennen muita muotoilutuotteita ja tuote lupaa pidentää kampausten kestoa. Kivanoloinen tuote, jota lähdin mielelläni testaamaan. Koostumus on vähän sellaista geelivoiteen tapaista ja sen sai helposti levitettyä hiuksiin kauttaaltaan. Täytyy myöntää, etten mä ole juuri huomannut mitään eroa hiuksissani, vaikka olen tätä käyttänyt, mutta en missää nimessä sano, etteikö sitä hyötyä voisi oikeasti olla. Ei tämä ainakaan mun hiuksiani ole kuivattanut eikä tehnyt niille muutenkaan mitään negatiivista, joten sen puoleen tämä tulee kyllä toki käytettyä loppuun. Täysikokoisena en kyllä tätä lähtisi näiden käyttökokemusten jälkeen ostamaan. Lookfantasticilla 75 ml tuubi maksaa 22,45 €.


Boksista paljastui RENUn Lip And Eye Active Lift, joka on siis huulten- ja silmänympärysiholle tarkoitettu voide. Ikääntymisen merkit näkyvät herkästi ensimmäisenä niillä alueilla, joissa iho on ohuinta eli juurikin silmien ja huulten ympärillä. Tämä voide sisältää mm. soijauutetta ja magnesiumia, joiden tulisi tehostaa kollageenin tuottoa ja sitä myöten kiinteyttää ihoa. Nyt täytyy tunnustaa, että mä en ole koskaan edes ajatellut tarvitsevani erillistä voidetta huultenympärysiholle. Olen käyttänyt sille aina tasan samaa voidetta kuin kasvoille muutenkin ja veikkaisin tekeväni kyllä niin myös jatkossakin. Tuotekuvauksen mukaan tätä voidetta ei tulisi laittaa silmäluomille, mutta itse asiassa kyllä mulla on ollut tapana laittaa sy-voidetta myös sinne luomille. En sitten tiedä kuinka väärin olen tehnyt, mutta enpä mä ole koskaan ennen ajatellut, että siitä voisi olla jotain haittaa. Tuote lupaa myös vähentää silmänalusten tummuutta, mutta tämä (eikä kyllä mikään muukaan) ei ole vaikuttanut mulla siihen mitenkään. Ihan kivasti tämä kosteutti ihoa, mutta ei tästä uutta suosikkiani tullut. Ja tuo purkin teksti "mature skin" ehkä kertoo myös sen, ettei tätä ole ihan tarkoitettukaan kaksikymppisen naisen käytettäväksi :) En löytänyt tätä Lookfantasticin sivuilta, joten en osaa sanoa tälle hintaa.


Balance Me:ltä tuli 7 ml kokoinen tuubi Congested Skin Serumia. Kyseessä on kasvoille tarkoitettu seerumi. Tuotekuvauksen mukaan tämä sisältää 99% luonnollisia ainesosia, mistä varmaankin johtuu myös se, että tällä seerumilla on luonnonkosmetiikalle tyypillinen voimakas, yrttinen tuoksu. Mähän en itse siitä pahemmin pidä, mutta tämän tuoksusta erottuu myös selkeästi raikkaampi sitruksinen tuoksu, joka osittain peittää sen yrttisemmän tuoksun alleen ja tekee tästä miellyttävämmän käyttää. Koostumus on kevyttä ja voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sen oikein sileäksi. Ihan hyvä tuote, mutta tuskin tulen ostamaan tätä itselleni uudestaan. Tätäkään en löytänyt Lookfantasticin sivuilta, joten en osaa sanoa hintaa tuotteelle.


REN:ltä tuli Ren Flash Defence Anti-Pollution Mist 9 ml koossa. Kyseinen suihke on tarkoitettu suojaamaan ihoa kaupunkien ympäristöltä ja sen haittavaikutuksilta, johon lukeutuvat mm. ilmansaasteet sekä myrkyt. Suihketta voi käyttää myös kosteusvoiteen tai valmiin meikin päällä. Jotenkin tuntuu mun mielestä ehkä vähän väkisin keksityltä tuotteelta, mutta toisaalta mä en ole koskaan asunut tai oleskellut pitempää aikaa missään oikeassa suurkaupungissa. En siis myöskään osaa sanoa kuinka paljon ne erilaiset ympäristötekijät vaikuttavat kasvojen ihoon ja voisiko tällaisista suihkeista oikeasti olla suojaamaan ihoa niiltä haitoilta. Ihan kiva tätä kasvoille oli suihkia, ei siinä mitään, mutta en usko olevani ehkä paras mahdollinen henkilö tuotteen käyttäjäksi. 60 ml maksaa Lookfantasticilla 29,95 €.


Viimeisenä vielä tämä Bloom & Blossomin Rejuvenating Facial Sprizt. Kyseessä on kasvosuihke, joka lupaa hoitaa ihoa sekä vähentää ryppyjä ja tummia alueita iholla. Tuote sisältää mm. aloe veraa sekä limeöljyä, ja sitä on tarkoitus suihkia kasvoille silmät kiinni aina tarpeen vaatiessa. Totta puhuen mä en ihastunut tähän lainkaan. Suurin syy on varmasti se, että tosta ei saanut sellaista hienojakoista, sumuista suihkausta, joka olisi levinnyt kasvoille tasaiseti vaan musta tuntui, että tolla sai ne kolme isoa pisaraa yhteen kohtaan kasvoja ja se kohta jäi aivan märäksi. Tuoksu oli kyllä oikein hyvä - raikkaan limemäinen, mutta mä en oo muutenkaan oikeen ihastunut tällaisiin kasvosuihkeisiin. Saa nähdä tuleeko tätä ikinä käytettyä pois vai annanko tämän suosiolla suoraan eteenpäin. Lisäksi mua ehkä vähän ihmetyttää se, että boksiin laitettiin kaksi kasvosuihketta. Joo, nämä on tarkoitettu vähän eri tarkoituksiin, mutta silti. En löytänyt tätä Lookfantasticin sivuilta eli hinnasta ei ole tietoa.

Tilasitteko te tämän boksin? Miltä sisältö teistä vaikuttaa? :)

14 kommenttia:

  1. Haha, mä olen ihan samanlainen vaniljafani kuin sinäkin! Kaikki missä on vaniljaa ovat hyviä tuotteita, tai ainakin niitä on pakko päästä tuoksuttelemaan :D Välttämättä tällä boxilla ei olisi ollut itselleni kovin paljon annettavaa, paitsi siis tietysti tuo vaniljahuulirasva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii ihan mahtavaa, että sieltä löytyy muitakin vaniljafaneja :D No niin on ja mä rakastan esimerkiksi kaikkia vaniljantuoksuisia suihkugeelejä, ne on niin ihania<3 Se näissä bokseissa onkin tietysti se "huono" puoli, että välillä löytyy myös niitä bokseja, joista oikein mikään tuote ei pahemmin innosta :)

      Poista
  2. Mä oon aina ollut epävarma tulisiko käyttöä näille tuotteille, kun mulla on vähän kaikissa se oma vakkari mistä en luovu. Nyt kun sai sen goodie bagin niin mietin että olisi se kyllä mahtava saada välillä uusia tuotteita kokeiluun ja koska tällä boxilla ei sen isompaa hintaa mun mielestä ole niin hakitsen tilaamista 8) Toisaalta kerran kuussa kun saa lisää tavaraa niin eikö hyllyt jo ala täyttyä ja lähes melko samantyyppisillä tuotteilla?:D Ihan mielenkiintoisia tuotteita tässäki boxissa, mutta multa löytyy jo muutamia melko samantyyppisiä tuotteita joten komppaan Neilikkiä, tällä boxilla ei olisi ollut mulle kovin paljon annettavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tietty vähän paha näiden boksien kannalta, jos löytyy jo jokaisesta kosmetuotteesta ne omat suosikit :) Mutta toisaalta voisihan näistä löytyä myös uusia suosikkeja niiden vanhojen tilalle ;) Sepä se, kun näitä tuubeja ja purkkeja tulee kerran kuussa niin hetken päästä niitä on joka paikka täynnä :'D Toisaalta Beauty Boxista tulee tosi usein tällaisia pienempiä kokoja, jotka saa myös käytettyä pois aika vikkelään. Kannattaa tilailla joku boksi testiin vaikka pariksi kuukaudeksi, aina ne tilaukset voi kuitenkin lopettaa, jos tuntuu ettei se ole sun juttu! :)

      Poista
  3. Mulle on tämä boksi tulossa erään tuttavan kautta, joka vahingossa tilasi kaksi laatikkoa, joten pääsenpä pitkästä aikaa tutkimaan LF-boksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin ihan kiva, kun saat häneltä sitten toisen boksin itsellesi! :)

      Poista
  4. Toi ite boksi on niin kivan näköinen, että voisin sen takia pelkästään kokeilla tuota boksia! :D <3 Ja huultenympärys voide!! En ookkaan ajatellut, mutta nyt kun miettii niin kyllähän niitä ryppyjä juuri sinnekkin tulee. Pitäiskö kokeilla? Itse alotin tänä vuonna ryppyvoiteiden käytön ja toivon sekä uskon, että mulle ei tule ryppyjä :) Käytätkö sä ns. ryppyvoiteita säännöllisesti jo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös hirmuisesti näistä itse bokseista, ja on kiva kun ne on aina erilaisia! :) Jep toi on ihan totta, että ryppyjä tulee herkästi huulten ympärille, joten sen puoleen aika loogista, että sille alueelle voisi käyttää jotain erilaista voidetta :D Mä en oo vielä aloittanut sellaisten käyttöä. Oon vähän epävarma siitä, milloin sellaiset tulisi aloittaa, mutta kaipa se pikkuhiljaa pitää ruveta sellaisiakin harkitsemaan :D Mulle tulee vaan niin vanha olo, kun mietinkin sellaisia voiteita :'D

      Poista
  5. Itsekin kiinnitin ensimmäisenä huomion tuohon huulivoiteeseen, joka kyllä kieltämättä kuulostaa ihanalta ♥ Harmi ettei muut tuotteista olleet ehkä sellaisia mitä ostaisit jatkossa, mutta tuollainen kuukausittainen yllätysboksi on varmasti ihana saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aikas ihanaa se onkin<3 Joo mä kyllä tykkään näistä yllätysbokseista, mutta tosiaan ainahan näistä löytyy myös niitä ei-niin-kivoja juttuja :D Se vaan kuuluu asiaan!

      Poista
  6. Mä olisin kasvosuihkefanina ollut ihan intona kahdesta suihkeesta boksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin tää olisi ollut sulle siis ihan mahtava boksi, ainakin ton asian kannalta! :D

      Poista
  7. Tiedätkö, mä taas voisin ottaa nämä kaikki tuotteet itselleni! :D Siis oikeasti, jokainen kuulostaa siltä että tällainen kosmetiikkakotka kokeilisi hyvin mieluusti haha :D Voi ihan johtua siitäkin, että vaikka olisi jo samanlainen tuote käytössä niin kokeilen mieluusti uutta, aina siinä toivossa jos löytyisi parempi ;) Hitto, pitäisköhän sitä tilata joku boksi! Toisaalta, silloin sieltä voi tulla tuotteita mitä en voi käyttää ja ne menisi ihan hukkaan jos en löydä ketää kelle ne luovuttaisi. Voi kunpa tällainen boksi keksittäisiin eläinkokeettomista tuotteista, veikkkaan että myisi tosi hyvin! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mäkin tykkään ihan hirveesti, kun pääsen aina testaamaan uusia juttuja näiden boksien kautta :D Mulla ihan sama, mielelläni testailen kaikkea ja aina toivon, josko vanhoille suosikeille löytyisi korvaaja :) Toi on joo vähän huono, kun näissä tuppaa yleensä olemaan myös niitä ei-eläinkokeettomia tuotteita :/ Siinä olis hei joo hyvä bisnesidea, eläinkokeetonta kosmetiikkaa sisältävä boksi!

      Poista

Kiitos kommentista!