perjantai 16. syyskuuta 2016

Ensikosketus Oriflameen


On Maailma Meille Avoinna -blogin kirjoittaja Neilikki otti muhun jokin aika sitten yhteyttä kysyäkseen, josko olisin kiinnostunut omasta Oriflamen asiakasnumerosta. Ja tottahan toki mä olin kiinnostunut! Ei mennyt kovinkaan pitkää aikaa, kun sellaisen itselleni sain ja vähän ajan päästä näpyttelinkin sitten ensimmäisen tilaukseni Oriflamelle. Itse asiassa otsikko ei täysin pidä paikkaansa, sillä mä oon joskus aikoinani kyllä testannut joitain Oriflamen meikkejä, mutta siitä on varmaan kymmenen vuotta aikaa, joten käytännössä mulla ei ole mitään muistikuvaa mistään merkin tuotteesta eli puhtaalta pöydältä aloitetaan :D Tilaukseni oli pieni, sillä mulla oli tosiaan ostolakko menossa koko elokuun ajan, mutta muutaman tuotteen halusin kuitenkin ostaa itselleni testattavaksi ja tässä postauksessa mun olisi vihdoin ja viimein tarkoitus kertoa niistä teille tarkemmin.


Tämä Milk & Honey Gold Sugar Scrub mun oli ihan ehdottomasti saatava testiin ja klikkailinkin tämän heti ensimmäisenä ostoskoriini. Kyseessä on hunaja- ja luomumaitouutetta sisältävä kuorinta-aine, joka lupaa kuoria pois kuolleen ihosolukon ja jättää ihon joustavaksi ja pehmeäksi. Kuorivat rakeet ovat luonnollisia, mikä mulle itselleni on tärkeää, sillä en mielelläni käytä kuorintoja, joissa on muovirakeita. Rakastuin tähän tuotteeseen välittömästi. Kuorinta-aine on oikeastaan kauttaaltaan täynnä pieniä kuorivia rakeita, joilla sai todella tehokkaasti kuorittua koko vartalon. Mitenkään turhan karkea tämä kuorinta ei ollut, eli uskoisin tämän olevan iholle myös melko hellävarainen. Kuorinnalla oli hintaa 7,43 €.


Samaisen Milk & Honey Gold sarjan Moisturising käsivoiteesta en sen sijaan oikein pitänyt. Voide oli koostumukseltaan paksua ja täyteläistä, kosteutti käsiä ihan kivasti ja imeytyi nopesti, mutta tuoksu tökki ja pahasti. Tuotetta kuvaillaan ylellisen tuoksuiseksi, mutta mun mielestä tossa oli todella teollinen tuoksu, enkä pitänyt siitä yhtään. Ylellisyys oli siis mun mielestäni tästä kaukana, mutta pitääkin muistaa, että makuja on monia ja ihan varmasti tämäkin on monien mieleen! Toi oli sen verran paksua, että ajattelin käyttää tämän jatkossa jalkavoiteena, sillä en mä tätä missään nimessä poiskaan halua heittää. Voiteessa kun ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta en kestä haistella tota tuoksua käsissäni. Käsivoide maksoi  9,00 €, mikä sekin on henkilökohtaisesti mun mielestä tästä kyseisestä voiteesta ihan liikaa.


The One Waterproof Eye Make-Up Remover lähti testiin siitä yksikertaisesta syystä, että mä haluaisin löytää mun Garnierin silmämeikinpoistoaineelle korvaajan. Oon testannut aika monia vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua putsaria, mutta yksikään ton Garnierin lisäksi ei ole tähän mennessä joko sopinut mun iholleni tai ollut riittävän tehokas. Eikä valitettavasti ollut tämäkään. Silmiä sai hinkata vanulapulla puhtaiksi ihan liian kauan ja lopulta alaluomelle jäi kuitenkin mustat jäljet ripsarista/eyelinerista eli tän tehossa ei valitettavasti ollut kehumista. Toki varmasti olisin ne mustat jäljet pois, jos olisin sitä putsaamista riittävän kauan jatkanut, mutta mulla on viime aikoina muutenkin ollut toisen silmän yläluomen iho aika huonossa kunnossa, enkä halua ärsyttää sitä yhtään enempää kuin on pakko. Valitettavasti tämäkään ei siis ollut mun tarpeisiini rittävän hyvä, eli etsintä jatkuu! Maksoin tästä 5,18 €.


Love Nature Beauty Kit mun oli aivan pakko saada itselleni, kun tämän Oriflamen sivuilta bongasin! Kuten moni tietää, tämä tyttö on hulluna erilaisiin kasvonaamioihin ja kuorinta-aineisiin, joten tämä setti oli sen puoleen mulle ihan loistava. Setti sisältää 30 ml koossa Apricot Sugar Scrubin, Blueberry Smoothie Face Maskin sekä Watermelon Icy Gelin. Setillä oli hintaa 9,68 €.

Apricot Sugar Scrub oli yllättävän kuoriva ja jopa hieman raapiva kuorinta-aine. Kasvot sai tällä kuorittua oikein tehokkaasti, mutta mun täytyi tosiaan jopa varoa, etten käytä liikaa voimaa hieroessani ainetta kasvoilleni, sillä kuorivat hiukkaset olivat todella karkeita - ehkä mun makuuni jopa liian karkeita. Tuoksu oli miellyttävä, mutta kuorinta-aine sen verran paksua, että sitä oli vähän hankala puristaa tuolta tuubista ulos.

Blueberry Smoothie Face Mask on ihoa rauhoittava kasvonaamio, joka tuoksuu aivan ihanalle makealle mustikalle. Koostumus on melko kevyttä ja naamio tuntuu iholla mukavan viilentävältä. Ilmeisesti juuri sen kevyehkön koostumuksen ansiosta tämä ehti imeytyä vaikutusajan aikana ihooni lähes täydellisesti eikä reilun 10 minuutin kuluttua kasvoille juuri jäänyt pois pyyhittävää. Iho jäi pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi ja ihastuinkin tähän naamioon täysin.

Watermelon Icy Gel on ihanan virkistävä, makeahkon tuoksuinen ja ihoa mukavasti viilentävä geelivoide. Mulla ei kovin paljon tällaisia geelivoiteita olekaan käytössä ja voin vain kuvitella miten ihana tuote tämä olisi ollut kuumina kesäpäivinä! Tämä imeytyi ihoon nopeasti ja jätti sen hieman nahkean tuntuiseksi, mutta pian sekin tunne oli jo poissa. Tämä tuote ei ehkä ominaisuuksiltaan ihan ollut sitä, mitä kosteusvoiteelta kaipaan, mutta viilentävänä geelinä tämä toimi ihan loistavasti.


Tender Care Protecting Balmin sain tilaukseeni kaupanpäälle ja kyseessä on monikäyttöinen voide, joka soveltuu hyvin esimerkiksi huulille tai kynsinauhoille. Voiteen on tarkoitus pehmentää ja silottaa rohtunutta ja kuivaa ihoa. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä kynsinauhoilleni, jotka ovat ajoittain vähän huonossa kunnossa ja vaativat hyvää kosteutusta. Voide on kosteuttanut niitä oikein kivasti ja itse voide on melko hajusteeton, minkä vuoksi tätä on ollut oikein miellyttävä käyttää. En siis sano, ettenkö olisi mielelläni käyttänyt jotain hyväntuoksuista voidetta kynsinauhoilleni, mutta tuoksu olisi myös saattanut olla jotain muuta kuin itseäni miellyttävä, eli mua ei yhtään haittaa se, ettei tämä oikein tuoksu millekään. Kiva kaupanpäällinen ja varmasti tulee käytettyä pois!

Mä istun tällä hetkellä (toivottavasti) lentokoneessa matkalla Miamista takaisin Suomeen. Palaillaan blogijuttujen parissa toivottavasti jo viikonloppuna, viimeistään heti alkuviikosta! Ihanaa viikonloppua jokaiselle ♥

Onko Oriflman kosmetiikka tuttua? Mitä suosittelisitte? :)

17 kommenttia:

  1. Oriflame on tuttu, varsinkin käsirasvoista ja huulirasvoista oon tykännyt :) Nyt ei ole pitkään aikaan tullut tilattua mitään, mutta tuo kolmen pienen tuubin setti kiinnostaisi kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy ehdottomasti testailla enemmänkin Oriflamea :) Toi setti oli ihan loistava, suosittelen lämpimästi hankkimaan sen<3

      Poista
  2. Oi, tuo Love Nature Beauty Kit vaikuttaa ihanalta! ♥ Olen nyt viime aikoina ottanut itseäni niskasta kiinni, ja hemmotellut aina silloin tällöin itseäni kasvonaamioilla -ja kuorinnoilla, ja varsinkin tuo mustikkakasvonaamio kuulostaa todella hyvältä :) Itse saan Oriflamen kosmetiikkaa yleensä lahjaksi isäni naisystävältä, joka toimii Oriflamen edustajana, ja tietyt tuotteet ovatkin itselleni jo melko tuttuja. Tuo Milk & Honey Gold -sarja on kyllä houkutellut miutakin, mutta enpähän taida ainakaan tuota kyseistä käsivoidetta tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se olikin! <3 Oi tollanen pieni hemmottelu on ihan parasta, vielä kun vaan oikeasti muistaisi itsekin tehdä niin säännöllisesti :D Iho ja mieli kuitenkin kiittävät sellaisesta :) No sullahan on varmasti siis tosiaan kokemusta aika paljonkin Oriflamen tuotteista, jos tota kautta niitä itsellesi oot saanut! Joo toi käsivoide ei ollut yhtään mun makuuni, mutta toi kuorinta-aine sen sijaan oli ihana<3 :D

      Poista
  3. Oriflame on jäänyt brändinä aina kovin etäiseksi. Oriflamen luonnonkosmetiikan sarja oli kuitenkin kokemuksena ihan kiva :) Tässä mun kokemukset jos kiinnostaa lukea :) http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/06/luonnonkosmetiikkaa-oriflamen-tapaan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaisi päästä testaamaan nimenomaan noita Oriflamen luonnonkosmetiikan tuotteita :) Kiinnostaa ehdttomasti! Oon tosta sarjasta lukenut muistakin blogeista, joten mahtavaa päästä lukemaan sunkin mielipiteet noista tuotteista :)

      Poista
  4. Huomasinkin, että olit käynyt tilauksen tekemässä :) Harmi, että joukossa oli myös pettymyksiä. Onneksi nuo Oriflamet eivät yleensä ihan kauhean kalliita ole, ja suosittelenkin katselemaan aina noita jakson aletuotteita, sillä monet tuotteet ovat melkoisen usein alessa enemmän tai vähemmän.
    Itse ehkä suositteleisin kokeilemaan Oriflamen tuoksuja, jotka ovat yleensä todella hyviä edulliseen hintaansa nähden. Toinen mikä tuli mieleen ovat Giordani Gold-sarjan meikkituotteet :)
    Toivottavasti matka meni hyvin. En malta odottaa esittelypostauksia ostoksista!! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin suunnittelen jo seuraavaakin tilausta, tosin nyt on pakko pitää hetki vähän ostolakkoa ton reissun jälkeen :D Täytyy pitää tarkemmin silmällä juurikin noita aletuotteita, mutta juu onneksi nämä eivät mitään älyttömän kalliita muutenkaan ole niin ei harmita, vaikka kaikki tuotteet eivät miellytäkään :)

      Tuoksuja voisin kyllä testailla, samoin tota meikkisarjaa, joten kiitos kovasti vinkeistä<3 Tulivat oikeasti kyllä tarpeeseen! Heh, täytyy koittaa saada ne matkapostaukset tehtyä mahdollisimman pian! :D

      Poista
  5. My Naked Truth -hajuvesi on ihana! Mansikka ja Manteli -sarjasta tykkään myös, tuoksuu herkulliselle (tarkoitettu värjätyille hiuksille, mutta käytän silti :D) ja Nokkonen & Sitruuna -shampoo on kiva (tuoksu on huippu).

    Tässä siun postauksessa ei ollut mitään tuttua, paitsi Tender Care (miulla on mustaherukka, kirsikka ja toffee).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon tuotevinkkauksista! ♥ Täytyy ehdottomasti pitää noi mielessä, kun lähden seuraavaa tilausta Oriflamelle tekemään :) Ai tosta Tender Caresta löytyy noinkin paljon eri versioita :D Täytyykin ehkä joskus testailla jotain noista, toi toffee kuulostaa varsinkin ihan älyttömän herkulliselta<3

      Poista
  6. Mulle Oriflame on hieman tuttua, omistan kivan luomiväripaletin missä on monia erilaisia värejä, se on tosin todella vanha mutta ne ovat silti yksiä parhaimmista mitä oon koskaan käyttänyt ♥ Pitäisi tsekata myyydäänkö sen tyylisiä vielä:D Tosi kivoja tuotteitta tässäkin! Toivottavasti reissunne oli hyvä ja en malta odottaa reissukuulumisia, Miami kun on ollut mielessäni muutamia vuosia jo, itse asiassa tasan kolme vuotta sitten olin New Yorkissa ja sen jälkeen sitten Miami oli haaveissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamen luomivärit lähtee siis ehdottomasti mullakin joskus testiin ;D Kiitos vinkistä! :) Reissu oli oikein onnistunut ja täytyy koittaa saada kirjoitettua reissupostaukset mahdollisimman pian<3 Miami oli aivan ihana, jotenkin juuri sellainen mitä olin odottanutkin, mutta vielä paljon enemmän! Lähtisin koska tahansa uudestaan sinne :) Toivottavasti säkin pääset pian sinne Miamiin ♥

      Poista
  7. Onko Oriflame eläinkokeeton merkki? Niiden luonnonkosmetiikkasarjan tuotteiden on pakko (?) olla kun niillä on Ecosert-sertifikaatti, mut onks sulla tietoo tosta perussarjasta (et eivät vie Kiinaan)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä elin siinä uskossa, että on, kun tästä asiasta yhden ihmisen kanssa keskustelin. Mutta joo, nyt kun kävin itse lukemassa tuolta Oriflamen sivuilta niin siellä sanotaan, että he eivät itse testaa, mutta jotkut maat saattavat sitä vaatia ja silloin he joutuvat siihen suostumaan. Eli käytännössä siis ilmeisesti sinne Kiinaan vievät :/ Saa nähdä jäikö tää sittenkin mun viimeiseksi Oriflamen tilaukseksi..

      Poista
  8. Mä en oo myöskään koskaan kokeillut Ofiflamea, en tiedä miksi :D Monet ovat tästä puhuneet, mutta en oo koskaan saanut aikaseksi ostaa/tilata. Nuo kaikki kuorinnat näyttää jotenkin niin ihanilta :) <3 Aika edullisia tuotteita myöskin! Harmi vaan jos ei ole eläinkokeeton jos haluat sellaisia tuotteita kuitenkin enemmän käyttää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon aika pitkään onnistunut näitä välttelemään, vaikka Oriflame on Suomessa kuitenkin aika yleinen ja tunnettu kosmetiikkamerkki :D Noi kuorinnat on kyllä ihania, varsinkin toi vartalokuorinta<3 Jep harmi tosiaan, mutta mitä enemmän mä totakin asiaa mietin, sitä vakuuttuneempi oon siitä, että haluan tukea mahdollisimman vähän niitä brändejä, jotka eläimillä testaavat ja sinne Kiinaan tuotteitaan vievät myyntiin :/

      Poista

Kiitos kommentista!