tiistai 20. syyskuuta 2016

Syyskuun LivBox - Bloggaajaboksi


Moikka! Mä olen tämän oman LivBox postaukseni kanssa hyvinhyvin myöhässä, mutta koska mulle taas muutaman kuukauden tauon jälkeen sellainen tuli, olihan mun pakko tulla kertomaan omat fiilikseni tästä boksista - vaikka sitten vähän jälkijunassa. Päätin siis tilata tämän syyskuun boksin ihan siitä syystä, että kyseessä oli tosiaan bloggajaboksi, johon muutamat bloggaajat ovat saaneet valita omia suosikkituotteitaan. Bloggaajaboksit ovat olleet mun mielestäni aina tavallisia bokseja jonkin verran parempia, joten luotto tähänkin boksiin oli korkealla!


Tältä näytti sisältö ja kyllä, mun mielestäni tämäkin boksi oli selkeästi parempi kuin ne normaalit boksit yleensä. Ei tämä ehkä kaikkien aiempien bloggaajaboksien tasolle yllä, mutta mun silmääni sisältö vaikutti oikein hyvältä ja monipuoliselta, vaikka kaikille tuotteille ei itselläni käyttöä ehkä tulekaan olemaan. Aiemmin mä olen tehnyt LivBoxeista aina kaksi postausta, joista ensimmäisessä olen vain esitellyt boksin sisällön ja seuraavassa sitten arvostellut tuotteet, mutta tällä kertaa molemmat tulevat samassa postauksessa.


IsaDoran Inliner Kajal silmänrajauskynä oli ehdottomasti tuote, josta olin eniten innoissani. Meikkituotteita toivon aina näihin bokseihin ja itse asiassa mun on ollut tarkoitus ostaa tällainen mattainen nuden värinen kajalkynä jo pitemmän aikaa. Kynä tuli sävyssä 56 Blonde ja tätä vedenkestävää kynää on tarkoitus käyttää silmissä vesirajaan kirkastamaan katsetta. Mä käytän monesti ihan valkoista kajalia tuohon puuhaan, sillä se saa silmät näyttämään isommilta, mutta valkoinen ei sovi kaikkien silmämeikkien kanssa ja nude on muutenkin paljon luonnollisemman näköinen kuin puhtaan valkoinen. Sävy on aivan täydellinen eikä pysyvyydessäkään ollut valittamista. Muutaman tunnin päästä alkoi näkyä jo selvää kulumista rajausjäljessä, mutta en mä toisaalta olettanutkaan tämän pysyvän vesirajalla koko päivää, vaikka tuote onkin vedenkestävä. Pidin ja paljon! Voisin hyvin kuvitella ostavani tämän uudemmankin kerran, kunhan tämän kynän saan joskus käytettyä loppuun. Ovh tuottella on 9,90 €.


Lumenen Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover on tarkoitettu vesiliukoisen meikin poistoon ja tuote soveltuu tuotekuvauksen mukaan herkälle iholle sekä piilolinssien käyttäjille. Putsari on öljytön ja sisältää pellavansiemenuutetta, joka rauhoittaa silmänympärysihoa. Tiesin alusta asti tämän olevan tuote, joka ei mulla pääse käyttöön. Mä tarvitsen silmämeikinpoistoaineen, joka poistaa myös vedenkestävän meikin eikä tämä valitettavasti sellainen ole. Testasin tätä kuitenkin ja vesiliukoinen eyeliner lähtikin oikein hyvin pois, mutta vedenkestävä ripsiväri tietenkään ei lähtenyt. Lisäksi tämä laittoi mun silmäni vuotamaan kuin vesiputous eli muutenkaan tämä ei ollut mulle sopiva tuote. Lumenen vedenkestävälle meikille tarkoitettu putsarihan on ihan supertehokas, mutta valitettavasti sekään ei sovellu yhtään mun herkälle iholleni. Tämä pullo lähtee siis eteenpäin jollekin kaverilleni. Ovh 100 ml kokoisella tuotteella on 6,90 € ja boksista tuli täysikokoinen tuote.


Cutrinin Chooz Refreshing Dry-Shampoo oli myös oikein mukava yllätys. Kyseinen kuivashampoo lupaa raikastaa hiuksia, tehdä niistä puhtaan tuntuiset ja antaa myös rakennetta. Mähän en oikeastaan edes halua kuivashampoolta mitään maksimaalista volyymia, sillä yksikään volyymia antava kuivashampoo ei ole tehnyt mun hiuksia puhtaan tuntuisiksi tai näköisiksi, mutta tämä tuotekuvaus kuulosti oikein lupaavalta. Tämän Chooz-sarjan tuotteet ovat kieltämättä tulleet hyvinkin tutuiksi LivBoxin kautta, mutta mielelläni lähdin tätä testaamaan, sillä kuivashampoota mulla kyllä kuluu ja niille löytyy siis aina tarvetta. Tämä kuivashampoo ei missään nimessä ollut huonoimmasta päästä, mutta ei tämä Batistelle vetänyt vertoja. Hiuksista tuli selkeästi puhtaamman oloiset, mutta tuotetta sai suihkia melko paljon ja lopulta päädyin kuitenkin laittamaan päälle vielä Batistea, jotta sain hiuksista kunnolla puhtaan tuntuiset. En tule tätä siis ostamaan itselleni, mutta oon oikein tyytyväinen että pääsin LivBoxin kautta tämänkin kuivashampoon testaamaan :) Boksista tuli 100 ml koko ja täysikokoisen 200 ml kuivashampoon ovh on 12,90.


Makiashin kynsilakan sain sävyssä 301, joka on syksyyn täydellisesti sopiva tumman viininpunainen. Kyseessä on nopeasti kuivuva kynsilakka ja tätä on saatavilla monissa eri sävyissä. Tätä en itse asiassa ole testannut muuta kuin yhdelle kynnelle, jotta näin paremmin tämän sävyn, sillä kuten oon sen sata kertaa maininnut, mä en töissä saa käyttää kynsilakkaa ja niiden käyttö on siitä syystä muutenkin aika vähäistä. Tämä sävy olisi itse asiassa mulle oikein mieluinen, mutta saa nähdä annanko tämän silti suosiolla eteenpäin jollekin, joka tätä pystyy oikeasti käyttämään. Pysyvyydestä en siis osaa sanoa mitään, mutta tasainen ja peittävä lopputulos vaati kaksi levityskertaa. Sivellin oli itselleni mieluisa ja riittävän leveä ja sen kanssa oli oikein helppo työskennellä. Ovh näillä kynsilakoilla on 11,90 € ja näitä myydään Elloksen verkkokaupassa.


BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner on kosteuttava hoitosuihke ja yksi mun pitkäaikaisista suosikeistani. Tuotekuvauksen mukaan tämä hoitosuihke kosteuttaa hiuksia, palauttaa hiusten kosteustasapainon, joustavuuden ja kiillon sekä totta kai selvittää hiukset takuista. Suihketta on tarkoitus suihkia pyyhekuiviin hiuksiin hiustenpesun jälkeen. Tätä hoitosuihketta on tosiaan tullut käytettyä enemmänkin, tosin nyt mulla ei ole hetkeen tätä kotoa löytynyt, mutta ilomielin otin tämän 100 ml kokoisen pullon käyttöön. Tämä auttaa kivasti pitämään hiukset kosteutettuina ja auttaa ainakin mulla myös ihan selkeästi siihen takkujen selvittämiseen, mikäli niitä on pesun jäljiltä hiuksiin jäänyt. Erittäin hyvä ja mun hiuksilleni täydellisesti sopiva hoitosuihke! Ovh täysikokoisella 200 ml tuotteella on 12.90 €.


Korresin Basil Lemon Showergel oli oikein mieluisa yllätys. Tuotetta kuvaillaan pehmeävaahtoiseksi suihkugeeliksi, joka myös kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Mä olen aiemmin testannut yhtä toista Korresin suihkugeeliä ja pidin siitä kovasti. Tämän tuoksu oli myös oikein miellyttävän raikas, hieman sitruksinen, ja suihkugeeliä oli kaikinpuolin miellyttävä käyttää. Tästä mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa, voisin hyvin kuvitella ostavani tämän jostain alennuksesta, sillä täysikokoisella 250 ml tuotteella on hintaa 13.50 euroa, mikä on mulle itselleni ehkä vähän liikaa suihkugeelistä. Boksista tuli 40 ml testikoko.


Viimeisenä vielä nämä Dermalogican Skin Hydrating Booster tehotipat, jotka on tarkoitus levittää kasvoille ennen kasvovoidetta. Tehotippojen on tarkoitus vähentää ihon kuivuutta ja juonteita sekä myös syväkosteuttaa sitä. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa ja glykolipidejä. Mä oon joka kerta aivan innoissani, kun LivBoxista tulee Dermalogican tuotteita, mutta samalla mua pelottaa ihan kamalasti, että tykästyn vähän liikaakin näihin. Dermalogican ihonhoitotuotteet kun eivät todellakaan ole niitä edullisimpia eivätkä tällä hetkellä mun kukkarolleni sopivia. Näitä tehotippoja olen käyttänyt nyt pari kertaa ja vielä toistaiseksi en ole huomannut mitään eroa ihossani. Se ei ole kuivempi mutta ei selkeästi kosteutetumpikaan, mutta toisaalta kaksi käyttökertaa on erittäin vähän. Innolla käytän tämän 10 ml pikkupullon loppuun! Ovh 30 ml kokoisella pullolla on huimat 94,00 €, eli toivon tosissani ettei tämä osoittaudu niin hyväksi, että mun täytyy tämä itselleni hankkia :D

Itse asiassa saatte vielä ensi kuussakin lukea mun ajatuksiani LivBoxista, sillä en muistanut peruuttaa tilaustani ajoissa ja ensi kuun boksi on siis myös tulossa tänne :) Saa nähdä, jos vaikka tykästyn sisältöön ja jatkan vielä tilaamista, sen näkee sitten.

Miltäs boksin sisältö teidän mielestänne vaikutti? :)

18 kommenttia:

  1. IsaDora ja Dermalogica ihastuttivat täälläkin!

    Noita Korresin suihkugeelejä on lähes aina Hulluilla päivillä tuplapakkaus yhden hinnalla. :-) Kiva toki ois napata kaksi erilaista tuoksua, eikä vain yhtä samaa.

    - Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kyllä aivan ihania yllätyksiä<3 :) Oi hyvä tietää! Mä inhoan Hulluilla Päivillä käymistä, mutta ehkä sinne tänä syksynä eksyn ja kotiutan itselleni tollasen tuplapakkauksen :) Kiitos vinkistä ♥

      Poista
  2. Täälläki usein käytetää valkosta rajausta mut jos sattuu olemaan väsyny ja silmät punaset ni se vaan korostaa sitä punasuutta x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä totta :D Tollanen nude ei varmaan ihan samaa onneksi tee :)

      Poista
  3. Kiva lukea sun mietteitä tästä, vaikken itse boksia tilannut! :) Mun mielestä bloggaajaboksi vaikuttaa ihan hyvältä, mutta ei mua silti harmita, etten tilannut sitä itse. Lumenen silmämeikinpoistoaine multa löytyy. En kyllä tiedä mistä on keksitty, että tuo olisi hellävaraista, sillä mun silmät kirvelevät tuosta todella paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olisin mäkin pärjännyt ilman tätä, mutta olihan se toisaalta taas kiva yllättyä ja saada LivBox :) Varsinkin kun yllätys oli tällä kertaa oikeasti positiivinen :D Haha joo oon kuullut samaa aika monelta muultakin, jännää miten tuotetta kuvaillaan hellävaraiseksi, vaikka samalla niin moni sanoo, että silmät kirvelee ihan älyttömästi tota käyttäessä!

      Poista
  4. Mä en ole vielä yhtäkään LivBoxia tilannut, haha :D Mutta Korresilla on aivan ihanat suihkugeelit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilailin 2,5 vuotta ennen kuin lopetin :D No niin on, ihanaa kun mäkin oon päässyt vihdoin noita testaamaan :) ♥

      Poista
  5. Oon kans saanut kuvan että bloggaajaboxit ovat vähän parempia sisällöltään mitä muut boxit - tuosta pitäisi jo tajuta että eiköhän pitäisi antaa ohjat bloggaajien käsiin:'D ♥ No hehheh.. Mutta siis joo, tuo kynsilakka on kyllä ihana ja passaa tähän syksyyn niin hyvin, Lumenen silmämeikinpoistoaine on täällä käytössä, tykkään! Tosin ei tuo herkälle iholle tarkoitettu:D Sitten tuo kajalkynä, hyvähyvä! Nuo olisi boxissa ollut mieleeni, muille ei ehkä olisi tullut käyttöä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep ;D Voisivat ehkä ainakin ottaa vähän mallia siitä, minkätyylisiä tuotteita boksiin voisi laittaa :) Mutta toisaalta mä en tiedä yhtään heidän yhteistyökuvioista eri brändien kanssa ja millä tavalla he niitä tuotteita bokseihin valitsevat :D Mäkään en ihan ymmärrä tota mainintaa, että suunnattu herkälle iholle, kun ilmeisesti moni ei-herkän ihon omaavakin sanoo, että toi kirvelee :D Toi kajalkynä on aivan ihana<3

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita! :) Tuo kynsilakka on aivan ihanan sävyistä ♥ Samoin tuo BC hoitosuihke kuulostaa hyvältä, varsinkin itselläni aina näin syksyisin hiukset tuntuvat ihan kuivuvan kasaan haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä! :) Mulla taas hiukset kuivui ihan älyttömästi tuolla reissussa, kun tuli käytettyä fööniä ilman lämpösuojaa, aurinko paahtoi koko ajan ja tuli uitua sekä meri- että kloorivedessä. Tuntuu kuin hiukset olisi tällä hetkellä ihan superkuivat :D Suosittelen testaamaan tota hoitosuihketta, jos sellaiselle on tarvetta<3

      Poista
  7. Aika kivoja tuotteita kaikki! :) Mulla käytössä tuo Lumenen puhdistusaine ja tykännyt olen! Myös tuo silmänrajauskynä ja kynsilakka on mun mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toi putsari on toiminut sulla ja tykkäät siitä! Toi silmänrajauskynä on kyllä huipputuote, tykkään tosta ihan valtavasti<3

      Poista
  8. Vähänkö kivoja juttuja :) Ja kiva kun bloggaajat ovat saaneet vaikuttaa tuohon sisältöön. Harmi kun et saa käyttää kynsilakkaa, tuo sävy on kyllä aivan ihana :) Myös tuo IsaDoran Inliner Kajal vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on kiva, että välillä tulee myös näitä bloggaajabokseja, joiden sisältö on kuitenkin selkeästi vähän erilainen kuin muiden boksien :) Mun täytyy ottaa joku kerta viikonloppuna ilo irti tosta kynsilakasta, toi sävy sopii niin hyvin syksyyn! Ja hyvä tuote toi onkin, oon ihan rakastunut tohon kajaliin :D ♥

      Poista

Kiitos kommentista!