torstai 6. lokakuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - September


Apua! Miten mulla pääsikin tän postauksen teko venähtämään näin pitkälle? Mä oon yleensä koittanut olla suht tarkka siitä, että teen nämä kauneusboksien esittelypostaukset aina siinä kuussa, kun ne on tulleetkin, mutta nythän ollaan jo tosiaan ihan reippaasti lokakuun puolella ja mä vasta esittelen syyskuun Beauty Boxia.. Noo, kieltämättä tässä on ollut postattavaa viime aikoina melkoisen paljon, joten ei kai se oli ihmekään, jos joku joskus pääsee unohtumaan :D 


Tältä näytti siis syyskuun Beauty Box ja olin taas ehkä maailman onnellisin tätä avatessani, kun huomasin boksin sisältävän meikkejä! Mähän en voi siis tarpeeksi toistella sitä, että meikit on ne tuotteet, joita näistä bokseista erityisesti toivon saavani ja tässä boksissa niitä oli jopa kolme kappaletta. Ei ollenkaan huono juttu jos multa kysytään. Käydäänpä sitten vielä tarkemmin tuotteet läpi:


Aloitetaan tästä bareMineralsin Marvelous Moxie Lipstickistä, joka on itse asiassa tossa pahvipakkauksessa suomennettu huulivoiteeksi, mutta eiköhän me olla kaikki yhtä mieltä siitä, että kyllä tää ihan huulipuna taitaa olla :D Huulipuna tuli sävyssä Get Ready, joka on upea marjaisa pinkki. Tämä on mun mielestä todella turvallinen sävy oikeastaan kenelle tahansa, sillä tämä ei missään nimessä ole liian räikeä vaan loppujen lopuksi melko luonnollisen sävyinen. Huulipunan koostumus on ihanan kermainen, väri ihan liukuu huulille ja asettuu paikoilleen oikein hyvin. Pysyvyys ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta mielestäni näinkin kermaiseksi huulipunaksi tämä pysyy todella hyvin. Boksista tuli minikoinen 1,5 g huulipuna ja täysikokoisella 3,5 g punalla on Lookfantasticilla hintaa 20,95 €. Huulipuna on saatavilla monessa eri sävyssä.


Myös tämä Blissin Lemon + Sage Maximum Moisture Cream oli oikein mieluisa yllätys, sillä boksista on aiemmin tullut saman merkin greippivartalovoide, johon rakastuin ihan täysin. Hypistelin näitä Jenkeissäkin monessa kaupassa, mutta melko korkea hinta sai mut jättämään ne aina lopulta sinne hyllyille. Tämän voiteen on tarkoitus kosteuttaa ihoa tehden siitä terveen ja pehmeän tuntuisen. Voide sisältää myös esimerkiksi kookosöljyä ja E-vitamiinia, joiden tehtävänä on auttaa ihoa tuntumaan kiinteämmältä ja sileämmältä. Pidän todella paljon tämän raikkaasta tuoksusta, mutta ei tämä ihan vedä vertoja sille Blissin greippivoiteelle. Kosteutustehot ovat tällä voiteella kyllä ihan kohdillaan ja mieluusti käytän tämän loppuun. Boksista tuli 30 ml kokoinen tuubi ja täysikokoinen tuote on kooltaan 200 ml. Tätä kyseistä tuoksua en Lookfantasticin sivuilta löytänyt, mutta kaikkien muiden hinta oli siellä 26,95 €.


Argan Liquid Goldin Multi-Tone BB Cream lupaa tasoittaa ihon sävyä ja samalla kosteuttaa sitä. Tuote tulee vain yhdessä sävyssä, mutta sen sanotaan sulautuvan jokaisen omaa ihonsävyyn, jolloin tuote soveltuu siis kaikille. Tämä oli mieluisa ihan siitä syystä, että kyseessä on meikkituote, mutta siihen se sitten taisikin jäädä. Mulla alkaa tulla nämä kaikki BB-voiteet sun muut kirjainhässäkkätuotteet pikkuhiljaa korvista ulos, tai jos nätimmin tän asian ilmaisisin niin oon ehkä itse vähän kyllästynyt jo tähän buumiin. Se on kuitenkin kestänyt jo melko pitkään eivätkä BB-voiteet ole koskaan saavuttaneet mun suosiotani. Lisäksi voisin sanoa, ettei tämän voiteen tumma ja selkeästi punertava sävy suinkaan sulautunut omaan ihooni täysin. Kyllä se suhteellisen hyvin sinne tasottui, mutta lopputulos oli silti epätasainen sekä liian tumma eikä tämä peittänyt oikeastaan mitään. Ei siis ollut mun juttu tämä(kään) BB-voide, mutta tulipahan testattua :) Boksista tuli 10 ml näytekoko ja täysikokoisesta 30 ml tuotteesta saa pulittaa Lookfantasticilla huimat 85,45 €. Eli ehkä tosiaan ihan hyvä, etten mennyt tähän ihastumaan :D


Beauty Box piti tällä kertaa sisällään myös shampoota ja testattavaksi tuli tämä Christophe Robinin Purifying Shampoo. Shampoo ei sisällä esimerkiksi parabeeneja tai silikoneja, minkä vuoksi sen sanotaan olevan päänahalle hyvin hellävarainen. Shampoo lupaa puhdistaa sekä päänahan että hiukset kaikista epäpuhtauksista. Mä muistan miten joskus aikoinani olin aina niin innoissani, kun sain esimerkiksi LivBoxista itselleni testattavaksi uusia shampoita ja hoitoaineita. Nykyään se innostus on hyvin paljon vähäisempää ihan puhtaasti siitä syystä, että melko usein joudun niihin tuotteisiin pettymään. Niin kävi myös tämän shampoon kanssa, sillä tämän pesuteho ei ollut kovinkaan kummoinen ja sain käyttää ihan älyttömän määrän tota shampoota, jotta hiukset puhdistuivat kunnolla. Mulla on toki pitkät hiukset, mutta ne on melko ohuet, joten voin hyvin kuvitella kuinka paljon joku oikeasti tuuheat ja pitkät hiukset omaava ihminen saisi tätä hiuksiinsa läträtä. Tai no, toki on paljon mahdollista, ettei tämä vain toiminut mun hiuksissani :) Itse en tätä tule siis hankkimaan. Boksista tuli 75 ml kokoinen tuote, mutta tätä en löytänyt Lookfantasticin sivuilta, joten hinnasta en osaa sanoa valitettavasti mitään tarkkaa. Muut merkin shampoot näyttivät maksavan about 28 euroa, eli mistään ihan halvoista tuotteista ei siis taida olla kyse.


Lord & Berryltä tuli taas vaihteeksi tuote, tällä kertaa pienikokoinen Strobing Pencil, eli toisin sanoen highlighterkynä. Mä oon tykännyt todella paljon kaikista saamistani Lord & Berryn tuotteista ja oon niitä ostanut myös itse, joten senkin puoleen olin erittäin iloinen tästä. Itse asiassa boksissa ei pitänyt olla juuri tämä tuote vaan samaisen merkin Mini Luminizer Stick, mutta mä olen ainakin oikein tyytyväinen tähänkin kynään :) Sävy on hyvin kaunis, vähän tollanen vaalean shampanjan värinen ja pigmenttiä tässä kynässä riittää todella paljon. Kynä on itse asiassa yllättävänkin kova, olisin odottanut sen olevan vähän pehmeämpää, jotta häivyttäminen olisi ollut helpompaa. Tämän kanssa saa jonkin verran tehdä töitä, jotta väri häivyttyy kauniisti eikä kasvoille jää selkeitä rajoja kynästä. Mahtava tuote esimerkiksi amorinkaarelle tai kulmaluun korostamiseen, mutta poskille ja nenään tämä ei mun mielestäni ole paras mahdollinen juurikin siksi, että tuotetta on jokseenkin vaikea häivyttää. En löytänyt tätä Lookfantasticin sivuilta, joten hinnasta ei ole tietoa.


Ja vielä viimeisenä Gatineaun collagene Expert Smoothing Eye Pads. Paketissa oli kaksi kappaletta silmien alle tarkoitettuja kollageenia sisältäviä lappuja, joiden on tarkoitus silottaa ihoa, kosteuttaa sitä sekä mm. vähentää ihon ärsytystä. Laput viilensivät kivasti silmänympärysihoa ja uskon, että näillä saisi varmasti ihan kivasti laskettua pientä turvotusta silmien alla. Mulla sellaista ei sillä hetkellä ollut ja olisikin ollut hauska jättää näiden testaaminen johonkin aamuun, kun takana on huonosti nukuttu yö, joka myös näkyy kasvoista. Viilentävän vaikutuksen lisäksi en pahemmin muuta huomannutkaan, mutta luulen että näitä pitäisi käyttää useampi kappale, jotta mitään todellisia, pitempiaikaisia muutoksia pääsisikään ilmenemään. Boksissa oli yksi pakkaus, joka sisälsi yhden lapun kumpaankin silmään. 6 pakkauksen hinta Lookfantasticilla on 43,95 €.

Mitä mieltä boksin sisällöstä? :)

12 kommenttia:

  1. Olipas kivan oloinen boxi, vaikka osa tuotteista ei ajanutkaan asiaansa ihan täydellisesti! :) Tuo huulipuna näyttää kyllä kivan väriseltä, ja kermaiset punat tosiaan levittyvät ihanan helposti ♥ Myös tuo vartalovoide kuulostaa hyvältä - siitä tulikin mieleeni, että pitäisi ostaa talveksi joku uusi tuhti vartalovoi (ehkä The Body Shop voisi taas antaa siihen ratkaisun!) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi hyvä, yksi suosikeistani Beauty Boxin osalta! :) Kermaiset punat on ihan parhaita sen koostumuksen ansiosta, harmi vaan ettei pysyvyys ole sitten ihan niin hyvä noissa :/ Oii TBS:n vartalovoit on niin ihania, pitäisiköhän munkin hankkia joku uusi? :D Toivottavasti löydät jonkun ihanan vartalovoin itsellesi<3

      Poista
  2. Oi miten mahtava boxi! Just luin livboxin lokakuun sisällön ja ku sitä vertaa tähän nii se jää kyllä hännille. Pitäisköhän sitä joskus tämmöne lookfantsun boksi tilailla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää voittaa kyllä LivBoxin mun mielestä ihan mennentullen :D Tilaile ihmeessä, tää on kaiken lisäksi vielä samoissa hinnoissa LivBoxin kanssa :)

      Poista
  3. On kyllä taas niin hyvä sisältö verrattuna etenkin tän kuun Livboxiin, jonka menin tilaamaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mullekin toi lokakuun LivBox on tulossa ja sisällön eilen katsottuani päätin, etten edes kirjoita siitä blogiin tavalliseen tapaan. Aiheutti sen verran paljon ärsytystä :D

      Poista
  4. Tosi kivan oloinen boxi! :)

    VastaaPoista
  5. Tämä boksi vaikutti todella kivalta! Erityisesti BareMineralsin huulipuna ja Lord & Berryn highlighterkynä vaikuttavat mielenkiintoisilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ehdottomasti yksi parhaimmista ellei jopa paras Beauty Box, jonka oon saanut! Mäkin tykkäsin eniten juuri tosta kaksikosta :)

      Poista
  6. Tää boksi vaikuttaa kyllä hyvältä! :) Mielenkiintoisia ja uusia tuotteita saa varmasti aina! Ja tuo highlighterkynä olis semmonen mitä olis kiva kokeilla joskus! Ja myös tuo huulipuna oli tosi kivan sävyinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli mun mielestä ihan mahtava sisältö! Ja täytyy sanoa, että kyllä tää LF:n boksi voittaa ehdottomasti LivBoxin, jonka taso on valitettavasti laskenut ihan kamalasti :/ Mäkin tykästyin erityisesti tohon highlighterkynään ja huulipunaan, noi on aivan ihania<3

      Poista

Kiitos kommentista!