torstai 20. lokakuuta 2016

NYX:n suosikit ja pettymykset

Tänään on aika kurkistaa, mitkä tuotteet NYXiltä ovat mun suosikkejani ja mitkä sitten taas niitä, joista en niin ole pitänyt! Mä oon aiemminkin sanonut, että tykkään erityisesti NYXin huulimeikeistä, mutta postaukseen mahtuu myös muutamia muitakin tuotteita. Kovin paljon en kuitenkaan edes omista muita NYXin meikkejä, joten huulipunapainotteinen postaus siis luvassa. Muistakaahan myös, että nämä ovat mun henkilökohtaisia mielipiteitäni eli ei tarvitse suuttua tai ottaa itseensä, jos pidätte jostain mistä mä en! Päinvastoin mä mielelläni kuulisin teidänkin ajatuksia näistä meikeistä ja siitä, ovatko ne toimineet teillä :)

Suosikit:


Matte Lipstickejä omistan muutaman kappaleen ja täytyy sanoa, että tästä ei mattapuna enää paljon parane! Hinta-laatusuhde näissä huulipunissa on ihan loistava. Mattapunat kuivattavat huulia mun kokemusten mukaan aina jonkin verran, mutta nämä eivät suinkaan ole sielä pahimmasta päästä. Huulipuna levittyy huulille todella kauniisti ja pysyvyyskin on hyvä. Ruokailun jälkeen jonkin verran täytyy huulimeikkiä korjailla, mutta kokonaan tämä ei missään nimessä kulu pois. Monet kermaisemmat punat kuluvat todella paljon päivän aikana, mutta nämä kyllä pysyvät. Toisaalta nämä myös saa suhteellisen helposti pestyä pois eikä näitä tarvitse hinkata huulilta pois väkivallan kanssa :D Näitä tulen ehdottomasti hankkimaan vielä lisääkin!


Intense Butter Gloss vei mun sydämeni, kun sellaista ensimmäisen kerran pääsin testaamaan. Kyseessä on siis erittäin voimakaspigmentteinen huulikiilto ja kuten nimikin sanoo, nämä huulikiillot ovat todella intensiivisen sävyisiä. Nyt mulla on näitä neljä kappaletta ja lisää on taatusti tulossa! Sävyt ovat herkullisia ja sarjasta löytyy myös räväkämpiäkin sävyjä. Tuote levittyy huulille kauniisti ja tasaisesti ja lisäksi peittävyys on huippuhyvä. Miinusta nämä saavat tahmeudentunteesta, mikä on useimmille huulikiilloille tyypillistä. Mä olen kuitenkin valmis kestämään sen, sillä nämä sävyt ovat vaan niin upeita.


Matte Liquid Liner oli myös erittäin positiivinen yllätys. Ostin tämän Jenkeistä ja ihastuin tähän täysin ensimmäisen kerran tätä testattuani. Väri on intensiivinen ja kuivuu todella nopeasti mattaiseksi. Esimerkiksi theBalmin Schwing Liquid Eyelinerin huonona puolena onkin se, että se leviää aika herkästi silmän sisänurkkaan ja varsinkin jos syystä tai toisesta sattuu itkemään, eyelinerit leviävät totaalisesti pitkin kasvoja. En mä usko tämänkään eyelinerin mitään jäätävää itkukohtausta kestävän (en tiedä, kun en ole kokeillut :D) mutta ei tämä samalla tavalla leviä, jos vaikka tuuli aiheuttaa silmien pienen vuotamisen. Mä oon normaalisti tykännyt käyttää nimenomaan vedenkestäviä eyelinereita, mutta tää kyllä pysyy mun mielestä lähestulkoon yhtä hyvin kuin nekin, vaikka onkin vesiliukoinen. Sivellinosa on ehkä omaan makuuni hieman liian pitkä, mutta tällä saa kuitenkin tehtyä todella tarkkaa jälkeä.


Lip Linerit ovat kynämuodossa olevia huultenrajauskyniä, joita omistan tällä hetkellä neljä kappaletta. Nämä ovat mun mielestä ihan mahtavia, sillä kynien koostumus on riittävän kova, jotta ne saa terotettua todella teräviksi, mutta väriä kuitenkin irtoo huulille ilman sen suurempaa kamppailua. Mikään ei ole niin rasittavaa kuin rajauskynät, joista väri ei millään meinaa irrota, mutta näistä kyllä irtoo. En mä tiedä mitä muuta voisin enää huultenrajauskyniltä toivoa, sillä nämä toimivat mulla ihan täydellisesti.


Black Label Lipstickit olen jo aiemmin maininnut täällä suosikeiksini NYXin huulipunista eikä mieli ole muuttunut yhtään mihinkään. Omistan näitä valitettavasti vain kolme, mutta sävyt ovat kaikki mun mieleeni ja kaikki aivan yhtä ihania. Nämä ovat koostumukseltaan enemmän kermaisia kuin mattaisia, levittyvät huulille todella kauniisti ja helposti ja myös pysyvät erittäin hyvin. Syömistä nämä eivät kestä, mutta se ei ole mulle mikään ongelma. Näistä ei huulipunat paljon enää parane ja mua harmittaa ihan älyttömästi, ettei näitä oikein enää myydä missään.

Pettymykset:


Soft Matte Lip Creamit on valitettavasti pakko lisätä tähän kategoriaan. Mä pidin näistä aluksi ja oon edelleen sitä mieltä, että näitä löytyy mitä ihanimmissa sävyissä ja aluksi ne sekä tuntuvat hyviltä että näyttävät huulilla kauniilta kuivuttuaan. Aina siihen asti, että väri alkaa kulua pois. Pysyvyys ei ole näillä kovinkaan kummoinen ja ainakaan mä en itse saisi selkeästi lisätä näitä huulille päivän aikana, sillä huulipuna lähtee siinä vaiheessa kasautumaan ikävästi huulten juonteisiin ja muodostaa jopa sellaisia pieniä "rämmäleitä", jotka näyttävät todella rumilta huulilla. En tiedä onko vika sitten mun huulissani vai missä, mutta toi on joka tapauksessa todella inhottava tunne. Lisäksi nämä saavat huulet tuntumaan todella kuivilta, vaikka koostumus aluksi onkin ihanan pehmeää, kun tuotetta levittää huulille.


White Liquid Liner ei myöskään lyhyen alkuhuuman jälkeen ole päässyt mun suosiooni. Mustasta Matte Liquid Linerista pidän ja paljon, mutta jotenkin tämä ei vaan toimi mulla ihan niin kuin toivoisin. Tällä ei todellakaan saa yhdellä kertaa peittävää lopputulosta, joten väriä on pakko laittaa ainakin pari kerrosta ja mulla ainakin kestää todella kauan ennen kuin saan lopputuloksesta tasaisen ja nätin. Lopputulos näyttää yleensä hyvältä, mutta mä en jaksa nähdä näin paljon vaivaa sen eteen. Lisäksi saan aina ripseni sotkettua tolla valkoisella värillä, mikä ei myöskään ole kovin miellyttävää. Voihan se hyvin olla, että vika on ihan mun taidoissani, mutta toisaalta mä olen käyttänyt jo aika pitkään erilaisia nestemäisiä eyelinereita, joten voisi kuvitella sen luonnistuvan multa ihan suht hyvin. En sano ettenkö käyttäisi tätä enää ikinä, mutta melko vähiin on noi käyttökerrat jääneet tässä muutaman viime kuukauden aikana ja mähän hankin tän siis itselleni viime keväänä.


Lip Lingerie -mattahuulipunista voisin luetella ihan samat asiat kuin Soft Matte Lip Creameista, sillä aluksi nämä näyttävät hyviltä, mutta poiskuluminen ja huulipunan lisääminen aiheuttavat täysin saman reaktion mun huulilla. Eli sen huulten kuivumisen, värin kasautumisen ja rumat rämmäleet. Sen lisäksi nämä ovat mun mielestäni melko huonoja mattapuniksi, sillä yhdellä kerroksella ei todellakaan saa huulille peittävää lopputulosta vaan huulipunaa on pakko lisätä heti aluksi ainakin se kaksi kerrosta. Mattapunat kuivattavat huulia varmaan aina, mutta nämä kuivattavat huulia vielä tavallistakin enemmän. Embellishment on vaan niin upea sävy, että käytän sitä puhtaasti sen takia, vaikka en muuten näistä huulipunista löydäkään oikeastaan mitään positiivista.


Highlight & Contour Pro Palette on monien suosikkipaletti kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen, mutta mä en oo tähän päivään mennessä vielä lämmennyt tälle. Tummat värit ovat todella pigmenttisiä ja niitä voisin periaatteessa kuvitella käyttävänikin, mutta paletista ei löydy riittävän vaaleaa sävyä omien kasvojeni korostamiseen. Lisäksi paletin vaalein mattasävy on jotenkin kumman huonopigmenttinen tai musta tuntuu, ettei sitä väriä oikein irtoa tosta napista kunnolla. Mä tosin tykkään muutenkin käyttää voidemaisia värejä, kun haluan tehdä kunnon varjostukset ja korostukset kasvoilleni. Oon miettinyt jo pitkään, että voisin antaa tämän jollekin, kenellä olisi tälle käyttöä, sillä muuten tää lentää pian roskiin.


Retractable Lip Linerit olivat aika iso pettymys. Kermainen koostumus ja värin liukuminen huulille oikein kauniisti vaikutti alkuun todella lupaavalta. Ja sitä se olikin, kunnes tajusin, että noista irtoaa sellasia pieniä väripaakkuja, jotka jäävät erittäin inhottavasti huulille. Muuten mulla ei ole näistä mitään huonoa sanottavaa, vaikka tosin näissä on sekin "vika" ettei näitä tietenkään saa kynien tapaan teroitettua täysin teräviksi. Se ei kuitenkaan ole se suurin ongelma, vaan ne paakut, joiden takia en näitä halua enää oikeastaan edes käyttää. Harmittaa, mutta pitää varmaan ajatella, että tulipahan nämäkin testattua eikä tarvitse ostaa enää uusia :)

Oletteko te testanneet näitä samoja meikkejä, mitä mieltä olette olleet? Entä mitkä NYXin meikit olette itse kokeneet parhaimmiksi ja mitkä huonoimmiksi? :)

20 kommenttia:

  1. Suurinta osaa en oo noista edes testannu, vaikka melkoinen määrä Nyxin tuotteita laatikosta löytyykin. Mulla on itseasiassa samantyylinen postaus blogin luonnoksissa, mutta on kyllä tosi erilaiset tuotteet kuin sulla! :D Soft Matte Lip Creamit ja Lingeriet löytyy suosikeiden joukosta, vaikka jotkut sävyt esim noista lip creameista on tosi läpikuultavia. Mun mielestä Lingeriet on hyviä, vaikka vaatiikin oman tekniikkansa ja kerrostaminen on tosiaan ihan nounou :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXin valikoimat on kyllä tosi laajat! :) Haha innolla odottelen sunkin postauksia NYXin meikeistä, on aina hauska lukea muiden kokemuksia ja ajatuksia meikeistä, joita on mahdollisesti testannut itsekin :) Mä en selkeesti oo sitä oikeaa tekniikkaa noinden Lip Lingerie punien kanssa oppinut, hermo meinaa mennä joka kerta kun koitan sellaista saada huulille kauniisti :D

      Poista
  2. Soft Matte Lip Creamit olivat munkin mielestä pettymys. Matte Liquid Liner olisi tarkoitus laittaa testiin! :) Tosi kiva ja hyödyllinen postaus ♥

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi jakaa selkeästi mielipiteitä, toiset tykkää tosi paljon ja toiset taas eivät :) Toivottavasti tykästyt tohon eyelineriin ja kiitos paljon kommentista Katariina! ♥

      Poista
  3. Olipa hyvä ja kattava postaus! :) Noita Matte Lipstickeja voisinkin kokeilla, kuulostaa hyvältä ♥ Itselläni on NYXilta joku melko kermainen puna, mutta sitä en ole liiemmin käyttänyt juuri sen takia, että se kuluu huulilta niin helposti pois ja lisäksi sävy on melko kesäinen pinkki :D
    Itsekin olen huomannut noiden soft matte lip creamejen kuivattavan huulia jonkin verran, mutta olen silti kallistunut enemmän sinne positiiviselle puolelle :) Kuulostaa varmaan hölmöltä, mutta joskus päivän aikana jos huomaan, että huulet ovat menneet ruman näköisiksi, niin pyyhin koko punan huulilta pois ja levitän uudelleen, se usein auttaa noihin "rämmäleisiin" :D Tietysti ymmärrän, että monet eivät jaksa näin tehdä ja itsekin kyllä haluaisin että puna pysyisi siistinä koko päivän.. Olen miettinyt tuon Lingerie -punan ostoa myös, mutta ehkä taidan vielä jatkaa sitä miettimistä :D Kiva kun kerrot aina rehellisen mielipiteesi tuotteista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli :) Joo ne kermaisimmat punat kuluu kyllä tosi herkästi pois, se on vähän ärsyttävääkin oikeastaan, kun niitä saa olla koko ajan lisäämässä. Kiva, että sä oot tykännyt noista Soft Matte Lip Creameista ja sen sun postauksen perusteella ne näyttää sun huulilla kyllä tosi kauniilta<3 Munkin pitäisi varmaan testata sitä, että pyyhin kaiken punan huulilta pois ja levitän uudestaan :D Sellainen vaan tuntuu kuivattavan huulia entisestään, mutta onneksi huulirasvat on keksitty ;D

      Mä en tosiaan tykästynyt noihin Lip Lingerie huulipuniin, mutta kun sä tykkäilet noista Soft Matte Lip Creameista niin voisin kuvitella, että saattaisit pitää myös noista Lingerie punista! :) Ne tosin kuivattaa huulia vielä enemmän :'D Pyrin joo aina olemaan mahdollisimman rehellinen täällä, kiva kuulla että se on teidänkin mieleen :) ♥

      Poista
  4. Jeeee tää oli ihana!! ♥ Tositosi hyvä ja kattava postaus mutta jäin kaipailemaan kyllä huulikuvia, olisi ollut kiva nähdä miltä nämä huulituotteet näyttää huulilla! Tietysti ymmärrän että se on aika säätöä ym kuvata näinkin paljon punia mitä sulla on ja kaikki vielä kerralla, eikä huuletkaan tykkään siitä että pyyhit pois jatkuvasti ja lisäät uutta - kuvissa huuletkaan ei loppuakohden näytä enää kivalta sitten:D
    Mulle taas suositeltiin tuota Lip Lingerietä mutta jos se on sun mielestäsi lähes sama kuin Matte Lip Cream niin taidan jättää väliin. Musta kyllä tuntuu että pakko kotiuttaa yksi lip cream vielä, vähän sellainen rusehtava enempi huulten sävyinen, mietin sitä suosittua Abu Dhabia. Jos se vaikka ylllättäisi kun moni on sitä mieltä että sävyllä on osuutta asiaan:D Ja eihän nuo kalliita ole joten miksi ei kokeilisi!
    Lisäksi nuo huulikiillot jäi mua houkuttamaan kun oon taas alkanut himona käyttää huulikiiltoja. Mua ei tuo tahmaisuus sinänsä haittaa sillä en ole koskaan törmännyt huulikiiltoon mikä ei olisi tahmea:'D Toki olisi kiva törmätä sellaiseen yksilöön mikä ei toisi sitä tahmaa huulille!
    Kivaa viikonloppua sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta! :) Mä teen joskus vähän myöhemmin vielä sellasen postauksen, jossa nää punat näkyy huulillakin, kunhan joskus vaan saan kuvattua ne kaikki :'D Veikkaan, että se täytyy tosiaan jakaa ainakin pariin ellei useampaan kuvailukertaan, koska huulet tosiaan ei välttämättä tykkää jos alan kymmeniä huulipunia pyyhkimään pois kerralla, mutta teen kyllä ehdottomasti jossain vaiheessa tollasen postauksen :)

      Noi huulipunat on mun mielestä tosi samanlaisia. Lip Lingeriet vaan kuivattaa huulia vielä enemmän ja totta kai sävyt on tosi erilaisia :) Mutta eipä noi onneksi kovin paljon maksa, että sen puoleen voisin ehkä suositella testaamaan sellaistakin, jos vaikka tykästyisit :) Abu Dhani on upea sävy! Noi huulikiillot on ihan huippuja ja niitä todellakin suosittelen! :D

      Ihanaa viikonloppua sullekin Kata <3

      Poista
  5. Mähän en omista NYXiltä muutakun yhden Matte lip creamin, joka oli ihan täysi pettymys mulle ja oon miettinyt josko noi Lingeriet olisi parempia. Tää oli kyllä todella hyvä postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kokemuksen mukaan noi on molemmat suht samantyylisiä, mutta toisaalta tosi monet kehuu Lip Lingerie punia, joten testaile ihmeessä jos sellainen houkuttelee :) Kiitos paljon Inka! ♥

      Poista
  6. Ääk mä oon halunnut kokeilla tota nyxin varjostuspalettia niin kauan, mutta en oo saanut vielä aikaiseksi ostaa. Give it to me!! :-D Mä tykkään kyllä matte lip creameista (itsellä sävyt london ja stockholm), mutta minulla ei ole kokemusta esimerkiksi lingerieistä ollenkaan. Pysyvyys on todellakin melko huono... ainakin ilman kunnon pohjaa. Matte lip cream näyttää kamalalta juuri kuivissa huulissa, mutta muuten se on todellakin todella kiva huulilakka. :-)

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, laita mulle sähköpostia (lipstickklove@outlook.com) jos oikeesti ton paletin haluat :D Voin laittaa sen sulle postissa tulemaan, kun mulla ei tosiaan oo sille mitään käyttöä :) Mulla on vähän samat ajatukset noista Soft Matte Lip Creameista, sillä ne näyttää tosiaan superkauniilta, jos huulet on kunnossa, kosteutetut eikä sitä huulipunaa oo lisännyt jo kuivuneen huulipunan päälle :D Mutta koska se pysyvyys on niin huono, joutuu sitä lisäilemään ja se kuivattaa huulia ihan kamalasti.

      Poista
  7. Tosi kiva postaus! :) Tässä on todella monta mullekin tuttua tuotetta. Mun mielestä on kiva lukea muiden mielipiteitä itselle tutuista tuotteista. Suurimmasta osasta olen samaa mieltä. Matte Lipstick on ihan mun suosikkihuulipuna ja noista perinteisistä huultenrajauskynistä pidän myös. Matte Liquid Liner on mun suosikkieyeliner, koska se on niin pikimustaa, nopeasti kuivuvaa ja pysyy hyvin. Mä itse pidän tuosta harjaosasta, mutta nuo ovat makuasioita :) White Liquid Linerin hankin minäkin, mutta oon käyttänyt sitä tasan kerran. En siksi, että se olisi huono mun mielestä, mutta erivärisillä eyelinereilla leikkiminen ei vaan ole mun juttu :D

    Olen samaa mieltä myös noista Soft Matte Lip Creameistä. Jostain syystä mun on tullut hankittua niitä neljä kappaletta. Tykkään oikeasti ainoastaan beigestä Abu Dhabi -sävystä, koska se on niin neutraali, ettei sen kuluminen näytä kauhean pahalta ja sitä on helppo levittää kauniisti. Lisäksi mulla on todella vaalea nude Cairo ja kaksi aika tummaa sävyä. Kaikkien noiden kanssa on ongelmana se, että ne levittyvät ihmeellisen epätasaisesti ja laikukkaasti huulille. Huuliprimeri auttaa tuohon, mutta kesto on huono silti. Ja mun on pakko ottaa koko puna pois huulilta ennen uuden lisäämistä, tai muuten lopputulos on todella ruma ja kökköinen :(

    Jos jostain olen vähän eri mieltä, niin noista Lip Lingerie -punista. Itselläni on vain yksi sävy. Mun mielestä se on ihan ok, ei mikään suosikki, mutta ei huonokaan. Itsellä on todella neutraali Push Up -sävy, joten ehkä sen takia en ole huomannut pigmentissä mitään ongelmaa. Ja mulla tuo pysyy huomattavasti paremmin, kuin nuo Soft Matte Lip Creamit. Mä en myöskään ole huomannut tuon olevan mitenkään erityisen kuivattavaa verrattuna kaikkein kauheimpiin nestemäisiin huulipuniin. Mutta en mä tuosta huulipunasta mitenkään niin paljoa pidä, että lisää sävyjä hankkisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! Joo mäkin tykkään lukea muiden arvosteluja sellaisista tuotteista, joita oon itsekin käyttänyt. Se on tosi mielenkiintosta nähdä ovatko ihmiset samaa vai täysin eri mieltä niistä :D Toi musta eyeliner yllätti mut todella positiivisesti, ihan mahtava eyeliner ja tosiaan mulle on erittäin tärkeetä, että jo yhdelläk kerroksella saa sen täysin mustan lopputuloksen. Joo toi valkoinen eyeliner on värinäkin vähän "epäkäytännöllinen" ja vaatii mun mielestä tietyntyylisen silmämeikin, jotta se näyttää hyvältä.

      Abu Dhabia on tosi monet kehuneet ja sävy onkin todella kaunis :) Kiva jos se on sellainen, ettei pois kuluminen näytä yhtä pahalta kuin muilla sävyillä! Mä en oo jaksanut pyyhkiä edellisiä pois ennen uuden kerroksen lisäämistä ja sen takia varmaan en noista pidäkään, kun se lopputulos tosiaan on erittäin ruma, jos jo kuivuneen värin päälle lähtee lisäämään uutta kerrosta.

      Kiva kun kerroit oman mielipiteesi noista Lip Lingeri huulipunista :) Munkin mielestä noilla on parempi pysyvyys kuin Soft Matte Lip Creameilla, mutta muuten noi on mun mielestä ihan yhtä huonoa eikä vaan toimi mulla :D Tota on jopa vähän vaikea saada huulilta pyyhittyä pois, kun se on kerran kuivahtanut.

      Poista
  8. Tälläiset rehelliset postaukset on kyllä aina niin parhaita! :) Toki jokaisella on omat kokemuksensa ja mielipiteensä, mutta mulle vaikuttaa ainakin jonkin verran ostopäätökseen mitä muut ovat olleet tuotteesta mieltä.

    Nuo Lip Creamit on ihan hyviä, mutta ei harmikseen kestä kauaa huulilla :( Sama juttu NYXin huulipunilla, ainakin Extra Creamy Roundilla.. Kosteuttaa hyvin huulia ja on kauniin värisiä, mutta ei kestä juuri kauaa huulilla. Mulla on nyt aktiivisessa käytössä NYXin kulmakynä, peitevoide ja mineraalipuuteri, kaikki ihan parhaita tuotteita! :) Ripsari mulla oli myös käytössä ja se oli ihan hyvä tuote. NYXillä on sekä hyviä, että huonoja tuotteita. Lisäks mulla on myös sellainen korostus/varjostuspaletti, mutta arvaa osaanko käyttää sitä haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos Niina :) Joo kyllähän ne muiden mielipiteet vaikuttaa ihan hurjasti ja mä itse pyrin monesti lukemaan useampien ihmisten mielipiteitä, jos mietin jonkun tuotteen ostamista :)

      Joo noissa ei tosiaan oo paras mahdollinen pysyvyys :/ Mulla on muutama Extra Creamy Round Lipstick ja osa niistä pysyy huulilla tosi kivasti, mutta osa kuluu melko nopeesti pois, eli ilmeisesti se vaihtelee vähän sävyttäin :) Kiva kuulla, että oot tykännyt noista NYXin tuotteista! Oon ihan samaa mieltä, että NYXin valikoimissa on sekä ihan huipputuotteita että niitä vähän vähemmän hyviä :D Haha sitten vaan katsomaan jotain tutoriaaleja youtubesta, sieltä löytyy vaikka mitä tohon aiheeseen liittyvää ;D

      Poista
  9. Tää oli tosi hyvä postaus! Mäkin jouduin pettymään noihin matte lip creameihin, ei jotenkin levittynyt kauniisti ja pysyvyykin tosi huono :/ Myös nyxin ripsari oli ihan kuraa, ainoa ripsari jonka kanssa oon joutunut käyttämään ripsiharjaa lähes joka kerta :( noita huultenrajauskyniä haluaisin testata ja muitakin noita ns. normaaleja huulipunia olisi kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Joo mä oon samaa mieltä noista Soft Matte Lip Creameista, halusin niistä tykätä mutta ne ei vaan toimi mulla :/ Mulla on ollut yksi NYXin ripsari ja se oli ihan ok, mutta ei niin hyvä että olisin uudestaan ostanut :D Tollanen on tosi inhottavaa, jos joutuu koko ajan käyttämään ripsiharjaa. Testaile ihmeessä ja toivottavasti tykästyt niihin, jos päädyt ostamaan!

      Poista
  10. Mun suosikkeja NYX:ltä ovat Butter Glossit ja ainokaiseni Intense Butter Gloss, sävy Tres Leches. Silmänrajauskynä ruskeena on vaikuttanut myös hyvältä. Mattapunia mulla on tosiaan vasta se yks ja oon kokeillu sitä tasan kerran nii noihin pitää vielä perehtyy! Mä en inhoo Soft Matteja, mutta käytän niitä kyllä aika harvoin kun eivät oo niitä miellyttävimpiä punia huulilla. Lip Lingerieitä haluisin jossain vaiheessa testaa edes yhtä, mut ootan varmaan et kohu niiden ympärillä laskee ja niitä saa taas kaupoista :D Hyvä ja informatiivinen postaus, tosi hyvä tällanen merkin hyvät ja huonot -vertailu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Butter Glosseja en oo itse testannut, mutta täytyy kyllä ehdottomasti ostaa niitäkin testiin! Tres Leches on upea sävy<3 Joo noita Lip Lingerieitä on kyllä ihan kiitettävästi porukka ostanut, ne on lähes aina loppu kun oon käynyt Sokoksen NYX:n pisteellä :D Tai ainakin suurin osa sävyistä. Kiitos paljon kehuista ja omien mielipiteiden jakamisesta!

      Poista

Kiitos kommentista!