perjantai 25. marraskuuta 2016

Joululahjaideoita naisille

Ajattelin kirjoitella tällaisen joululahjavinkkipostauksen, jossa esittelen muutamia joululahjaideoita naisille. Ja nimenomaan sellaisia, jotka tavalla tai toisella liittyvät kosmetiikkaan, kauneudenhoitoon tai muuten itsestään huolehtimiseen. Kuvissa näkyvät tuotteet ovat toki vain esimerkkejä kyseisestä tuoteryhmästä ja jokainen voi itse miettiä lahjan saajan mieltymysten ja oman budjetin mukaan, miltä merkiltä ja mitä ostaisi :) Katsotaan saanko tehtyä vastaavanlaisen postauksen myös miehille! Miehille vaan on mun mielestä muutenkin älyttömän vaikeaa ostaa yhtään mitään lahjaksi, saati sitten rajoittaa se tähän aihepiiriin :D


1. Meikkisiveltimet. Meikkaava nainen tarvitsee toki myös välineitä siihen, joten meikkisiveltimet ovat monelle naiselle ehdottoman tervetulleita. Real Techniques, EcoTools, Morpe Brushes, Sigma.. Valinnanvaraa riittää :)

2. Luomiväripaletti. Kuvassa näkyvä ABH:n Modern Renaissance edustaa hieman kalliimpaa hintaluokkaa, mutta ihanan sävyisiä luomivärejä löytyy myös esimerkiksi NYX:ltä!

3. Highlighterpaletti. Talvi-ihoon ja -meikkiin saa pientä säihkettä ihanilla highlightereilla. Kuvassa näkyvän suht edullisen Sleek MakeUp:n paletin saa tilattua esimerkiksi Pretty.fi verkkokaupasta, mutta highlightereita myydään ihan marketeissa ja esim. Sokoksella :)

4. Hajuvesi. Perinteinen lahja naiselle kuin naiselle, mutta toki ennen ostoa kannattaa varmistua lahjan saajan tuoksumieltymyksistä ;)

5. Kynsilakat ja muut kynsituotteet. Essieltä löytyy ihan mieletön kokoelma toinen toistaan upeampia kynsilakkoja, mutta niin löytyy monelta muultakin merkiltä.


1. Kasvonaamiot. Pientä hemmottelua kasvojen iholle ja miksei tähän samaan voisi listata myös kasvojenkuorinta-aineet tai ihan vaan putsaritkin! Esimerkiksi Freemanilta löytyy lukuisia edullisia vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva tuote :)

2. Shampoot ja hoitoaineet. Nämä tulevat aina tarpeeseen, sillä suurin osa meistä kuitenkin shampoita ja hoitsikoita taitaa käyttää. Jos TIGI ei sovi omaan budjettiin, löytyy hyviä tuotteita myös edullisemmilta merkeiltä. Cutrin, Aussie ja Four Reasons ovat ainakin itselläni toimineet oikein hyvin!

3. Hiustenmuotoilutuotteet. Oli merkki sitten mikä tahansa, hiustenmuotoilutuotteet ovat ainakin mulle todella mieluisia lahjoja. Hiuslakkaa, seerumeita, vahaa, lämpösuojaa, tyvikohottajaa - vaihtoehtoja löytyy loputtomiin.

4. Suihkugeelit. Varma valinta lahjaksi ja näitä löytyy lukemattomilta eri merkeiltä ja eri tuoksuissa!

5. Vartalosuihkeet. Jos hajuveden osto ei innosta, myös tällaiset kevyemmät vartalosuihkeet/body mistit varmasti ilahduttavat monia. Näitä myy mm. The Body Shop ja totta kai Victoria's Secret.

6. Meikkipussi. Meikkilaukut ja toilettilaukut tulevat tarpeeseen vähintään matkustettaessa ja itsellänikin on hakusessa joku ihana nätti yksilö.

7. Vartalovoiteet. The Body Shopilla on esimerkiksi tällä hetkellä myynnissä kolme ihanaa jouluista tuoksua vartalovoiteista ja muistakin ihonhoitotuotteista :)


1. Lahjakortti kauneushoitolaan. Oli kyseessä sitten manikyyri, hieronta tai vaikkapa jokin isompi kylpyläreissu, en itse ainakaan panisi pahakseni tällaista hemmottelulahjakorttia!

2. Kauneusboksin lahjatilaus. Kyllä, toi ruskea boksi yrittää nyt esittää jonkinlaista kauneusboksia :D Kosmetiikan ystävälle muutaman kuukauden mittainen lahjatilaus johonkin kauneusboksiin olisi varmasti mieluisa yllätys :) Itse suosittelen Lookfantasticin Beauty Boxia tai luonnonkosmetiikasta pitäville Jolie Boxia.

3. Hiustarvikkeet. Tangle Teezer, hiustenkuivain, kiharrin, suoristaja jne. Monille naisille erilaiset hiustarvikkeet ovat tarpeellisia ja hyödyllisiä lahjoja.

Toivotteko te saavanne joulupukilta jotain kosmetiikkaan liittyviä lahjoja? :)

14 kommenttia:

  1. Anastasian Modern Renaissance -paletti on mullakin osto/toivelistalla.

    Ootko muuten luopunut käyttämästä vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on aivan ihana :)

      En oo luopunut. Tähän postaukseen oon listannut joo myös niitä ei-eläinkokeettomia brändejä, mutta en siis itselleni oo näitä listoja tehnytkään :) Ja aion käyttää loppuun kotoa jo löytyvät kosmetiikkatuotteet, mutta en osta enää eläinkokeilla testaavien merkkien tuotteita lisää.

      Poista
    2. Okei! En tarkoita tätä mitenkään pahalla, yritän vain ymmärtää miten sinä tämän näet. Mutta miksi suositella edes eläinkokeellista kosmetiikkaa muille, jos on itse eläinkokeita vastaan?

      Poista
    3. Mun ei ollut tässä niinkään tarkoitus suositella tiettyjä merkkejä vaan nimenomaan sitä tuotetyhmää, mutta ihan oikeessa olet, oon vähän huonosti valinnut ne mainitsemani tuotemerkit, kun osa tosiaan ei ole eläinkokeettomia :) Jatkossa oon taas fiksumpi!

      Poista
    4. Mun ei ollut tarkoitus painostaa sua muuttamaan mitään. :) Suurin osa seuraamistani blogeista esittelee muutakin kuin eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja se on ihan fine, kun se on jokaisen oma päätös. Ihmettelin vain, kun ihailin sua silloin tän päätöksen vuoksi ja mietin et ootko muuttanutkin mieltäsi siitä. Kiva kuulla, että et oo! :)

      Poista
    5. Joo kyllä multa saa kysyä ihan mitä vaan, en pahoita mieltäni tai ota itseeni! :D En tosiaan oo muuttanut mieltäni, mutta pitää tosiaan jatkossa miettiä vähän tarkemmin mitä täällä blogissakin kirjoittelen :)

      Poista
  2. Voisin ottaa näistä lahjaideoista oikeesti jokaisen :D Varsinkin joku Ted Bakerin meikkipussi olisi ihana, mulla on feikki ja vähän hävettää käyttää sitä :D Myös Freemanin ja The body shopin jutut kelpaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi Ted Bakerin tuotteet on ihan ylisöpöjä<3 :D Vinkkaat jollekulle, että tollanen pussukka voisi olla ihan kiva joululahja niin ehkä saat sellaisen ;D

      Poista
  3. Lahjakortti kauneushoitolaan ja kauneusboksi ovat musta aivan ihania ideoita! ♥ Tulispa se joulu nopeeta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin kelpaisi erityisesti lahjakortti jonnekin kauneushoitolaan, tulisi niin tarpeeseen! ♥ No nimenomaan, mutta enää alle kuukausi :)

      Poista
  4. Olipa paljon kaikkia ihania lahjoja! <3 Tästä saa hyviä ideoita ;) Tänä vuonna en ole toivonut kuin yhdeltä ihmiseltä jotain, muuten on ihan sama mitä saan lahjaksi :D Mulla on oikeestaan melkein kaikki mitä tarvitsen, nyt kun on elämässä kaikkea ollut, niin jotenkin materiaali on menettänyt kokonaan merkityksen. Ainoa mitä kyllä haluaisin ja tarvitsisin olisi lahjakortti hierontaan tai jalkahoitoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mullakaan ei varsinaisesti oo toiveissa mitään, mutta mulla on muutto edessä alkuvuodesta ja uuteen kotiin täytyy ostaa aika paljonkin kaikkea, joten esimerkiksi jotkut lahjakortit Giganttiin tai vaikkapa johonkin sisustuskauppaan olisivat ihan tervetulleita, jos joku jotain haluaa antaa :D Oi tollanen hemmottelulahjakortti kyllä kelpaisi mullekin<3

      Poista
  5. Voisin kyllä kelpuuttaa vaikka kaiken näistä :D uudesta suoristusraudasta vähän vihjailin miehelleni, mutta vihjasin myös, että haluaisin valita sen itse :'D Kynsilakat on ainakin mulle ihan varmoja lahjoja, ne osuu epäilemättä aina naulan kantaan :) Ja anoppi vähän vihjaisi, että kauneushoitolalahjakorttia olisi luvassa, se kyllä ilahduttaa aina varmasti myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, toivottavasti miehesi saa ton toiveen jollain lailla toteutettua ;D Oii miten ihanalta tollanen kauneushoitolalahjakortti kuulostaa<3 Kelpaisi todellakin myös mulle! :D

      Poista

Kiitos kommentista!