lauantai 28. tammikuuta 2017

Tammikuun suosikkituotteet


Heips :) Mulla on ollut viimeinen viikko koko ajan kamala kiire jonnekin - ensin muuttamaan, sitten siivoamaan vanhaa asuntoa, järjestelmään uuteen tavaroita, hyppäämään lääkärissä kun välillä reistailee jalka ja välillä taas silmien yläluomet on niin turvoksissa, että hyvä kun silmillä edes näkee mitään. Niin ja töissäkin piti jossain vaiheessa ehtiä käymään! Mä olin niin helpottunut, kun tänään sain oikeasti nukkua ja rauhassa aamulla tehdä aamupalaa ja touhuta omia juttujani. Blogille ei oo juurikaan jäänyt aikaa tässä kuluneen viikon aikana, mutta eiköhän tämä postaustahti tästä taas normalisoidu :) Tänään olisi tarkoitus kurkistaa tammikuun kosmetiikkasuosikkeihini:


Lushin Snow Fairy Body Conditionerin ihanuuden oon tajunnut oikeastaan vasta nyt tammikuussa, vaikka ostin tämän jo viime vuoden puolella. Tämä ihana karkintuoksuinen vartalonhoitoaine on täydellinen käytettäväksi suihkussa. Sitä on helppo levittää iholle ja poishuudeltaessa iho jää todella kosteuteun tuntuiseksi, eli itse en ole tämän jälkeen enää joutunut laittamaan tavallista kosteusvoidetta. Tuoksu myös jää tästä iholle ja nyt mua harmittaakin, etten hankkinut tästä heti kättelyssä suurempaa purkkia. Tästä 100 g purnukasta kun ei ikuisiksi ajoiksi riitä.


Tämä Colour Mask Graphite on ollut hurjan kovassa käytössä sen jälkeen, kun mun hiukset saivat loppuvuodesta astetta tummman ja harmaamman sävyn. Nyt hiuksiini laitettu harmaa sävyte on jo haalistunut aika pitkälti takaisin siihen viileään blondiin, mutta tätä sävyttävää hoitoainetta tulee käytettyä yhä edelleen hopeashampoon jälkeen. Tällä tosiaan saa hiuksista harmaan sävyiset, ja hoitoaine itsessään on todella tummaa enkä tätä kohta enää taas uskalla edes käyttää yksinään, sillä tämä taittaa liian vaaleat hiukset todella herkästi sinisiksi. Harmaille hiuksille tämä on kuitenkin ihan loistava tuote värin ylläpitämistä varten! Pidän myös siitä, että tämä oikeasti hoitaa hiuksia ja hiukset ovat hurjan pehmeän ja kosteutetun tuntuiset tämän käytön jälkeen.


Too Faced Sweet Peach -luomiväripaletti on ehdottomasti ollut tammikuun eniten käytetty luomiväripaletti mulla. Sävymaailma on tässä ihan täydellinen, vaikkei niitä paletin nimen tyylisiä persikkaisia sävyjä tästä turhan montaa löydykään. Mun mielestäni tässä paletissa on täydellisessä suhteessa sekä tummia että vaaleita sävyjä ja tällä saa tehtyä melko monipuolisia silmämeikkejä. Rakastan tätä palettia ja tästä tuli heti uusi suosikkini, paletti kiilasi jopa Chocolate Barin edelle, vaikka ajattelin ettei siihen pystyisi yksikään muu luomiväripaletti.


Seuraavaksi Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel Mascara. Tämä. on ehdottomasti ollut yksi suosikkimeikkini tässä kuussa, mutta mietin pitkään lisäänkö tätä tänne, sillä Maybelline ei ole eläinkokeeton enkä aio tätä ripsiväriä enää kuitenkaan ostaa. Haluan kuitenkin mainita tästä, sillä mun on oikeasti ihan tajuttoman vaikea löytää hyvää ripsiväriä ja tämä hipoo täydellisyyttä. Tuolla kampamaisella harjalla saa todella hyvin väriä ripsiin ja sanoisin tämän olevan myös vähemmän sotkeva kun perinteisen harjan omaavat ripsivärit. Erityisesti alaripsiin saa tällä väriä todella helposti ja lopputulos on kaunis. Ripset saavat jonkin verran pituutta sekä tuuheutta eikä tämä vedä ripsiä paakkuun, vaikka onkin melko "kostea" ainakin näin alussa. Väri tarttuu todella hyvin ja jo muutamalla vedolla saa ripsistä oikein kauniit. Tämä tuli tammikuun Bette Boxista ja on ehdottomasti Shiseidon ripsivärien jälkeen paras, mitä olen koskaan käyttänyt.


Rituals... Zensational Foaming Shower Gel pääsee myös tammikuun suosikkeihin. Oikeastaan olisin voinut laittaa tähän melkeinpä minkä tahansa ostamistani Ritualsin tuotteista, sillä pidän niistä kaikista, joten ehkäpä tämä suihkuvaahto edustaakin koko The Ritual Of Sakura -sarjaa :) Mä en ole koskaan ennen käyttänyt tällaisia vaahtomaisia suihkugeelejä ja tätä on jotenkin aivan ihana käyttää. Pieni määrä riittää koko kropan pesemiseen ja tästä jää iholle huumaavan ihana tuoksu. Vielä kun suihkussa käynnin jälkeen laittaa saman sarjan vartalovoidetta niin tuoksu jää iholle pitemmäksi aikaa.

Oletteko ihastuneet samoihin tuotteisiin tai oliko näistä mahdollisesti jokin sellainen, mistä ette pidä lainkaan? :)

12 kommenttia:

  1. Color Maskin Graphite on kyllä ihan loistotuote ^_^

    VastaaPoista
  2. Sillon kun mulla oli kirkkaanpunaiset hiukset joskus vuosia sitten, niin käytin tota Color Maskia (kirkkaanpunasta tottakai) ja toimi kyllä kivasti ^^. Tuo Sweet Peach on niin suloinen ♥

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi Color Maskit on kyllä varmasti kaikki tosi tehokkaita :) Sweet Peach paletissa on hurjan kauniit sävyt<3

      Poista
  3. Tuo Lushin Snow Fairy on aivan ihana tuote, niin ihanan tuoksuinen ♥ tosi kauniita sävyjä tuossa luomiväripaletissa, tekisi mieli itsekin vihdoin ja viimein panostaa johonkin vähän kalliimpaan luomiväripalettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on ja mä niin haluaisin tota lisää<3 :D En voi kuin suositella ostamaan jonkin vähän hintavamman luomiväripaletin :) Yleensä sen laatueron huomaa moniin halvempiin paletteihin verrattuna, vaikka totta kai halvallakin voi saada todella hyvää laatua!

      Poista
  4. Tuo luomiväripaletti aij kuinka ihania sävyjä siinä onkaan. Varmasti saa hyvin monipuolisia silmämeikkejä tuolla aikaan kuten sanoit. Tuo Color Mask alkoi kiinnostaa, jos satun värjäämään vielä omaa tukkaa harmahtavaksi niinkuin alussa piti, nyt oon tullut taas vaihteeksi toisiin aatoksiin mutta saa nähdä mihin taas päädyn:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi sävyt on hurjan kauniita<3 Ja tosiaan, tolla saa tosi monipuolisia meikkejä :) Heh, mulla myös vaihtuu vähän väliä mieli oman hiusvärin suhteen, mutta ostapa ihmeessä toi Color Mask testiin, jos harmaaseen sävyyn päädyt! :)

      Poista
  5. Kivoja suosikkeja! Mulla on kyllä kova hinku kokeilla tuota Maybellinen ripsaria, oot kehunut sitä niin paljon, että uskon sen olevan hyvä tuote! :) Myös tuo luomiväripaletti on täynnä niin ihania sävyjä, tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo suosittelen ehdottomasti, että ostat ton ripsivärin seuraavan kerran kun sellaista lähdet ostamaan! Toi toimii kuin unelma ainakin mun ripsissä<3 Jep niin on, tossa on hurjan kaunis sävymaailma :)

      Poista
  6. Lushin Snow Fairy body conditioner olisi ihana tuote jo pelkän tuoksunsa vuoksi, mutta mä en vaan osaa käyttää mitään tuotetta suihkussa mikä ei vaahtoa niimmaan älyttömästi 😀 Maybellinin maskara oli kyllä totaalinen ylläri tuote- positiivisessa mielessä. Harja on todella erikoinen, erilainen kuin muut mitä tiedän, ja se toimii!! 👍 Varsinkin ne alaripset saa todella kauniisti ja luotettavasti väritettyä, ei tarvitse pelätä klimppejä ja väriä silmän alapuolella 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mulle se vaahtoaminen ei taas oo ollenkaan merkityksellinen asia :D Ton tuoksu on kyllä huumaavan hyvä<3 Jep, mäkään en oo tollaseen harjaan ripsarissa aiemmin törmännyt ja oli kyllä mahtava huomata miten näppärästi se toimii - erityisesti just alaripsissä. Mulla melkeen kaikki sellaset perinteisen näköisen harjan omaavat ripsarit suttaavat alaluomet, mutta tolla en oo kertaakaan saanut mitään sotkua aikaan :)

      Poista

Kiitos kommentista!