sunnuntai 15. tammikuuta 2017

The Ritual Of Sakura Travel Exclusives


Lupailin kirjoitella tästä Rituals... The Ritual Of Sakura Travel Exclusives paketin sisällöstä tarkempaa arvostelua, kun olen saanut kaikki tuotteet testattua. Nappasin tämän mukaani siis ruotsinlaivan Tax Freestä ja hintaa tällä neljä matkakokokoista tuotetta sisältävällä paketilla oli 29,90 €. Tuotteet tuoksuvat kirsikankukille ja riisimaidolle ja juurikin se tuoksu oli näissä se, mihin ensimmäisenä ihastuin. Ritualsin tuotteita saa tilattua melko edullisesti esimerkiksi eleven.fi verkkokaupasta, jossa tämäkin setti on vain reilut 20 euroa. Toki näitä myydään myös Ritualsin omilla sivuilla, josta tuotteita voi tilata Suomeen. Yksittäisten tuotteiden hinnat ovat molemmissa hyvinkin samaa luokkaa, heittoa on vain jotainkymmeniä senttejä. Edelleenkään en ole saanut mitään varmaa tietoa siitä, onko Rituals... eläinkokeeton vai ei. Jotkin lähteet sanovat yhtä ja toiset toista, mutta nämä jo ostamani tuotteet aion käyttää pois. Uusia en sen sijaan tähän hätään lähde ostamaan, kun en ole tuosta asiasta varma.


Carpe Diem Nourishing Shampoo yllätti mut niin positiivisesti. Mun hiukset (ja minä) on todella vaativat shampoon suhteen, mutta tällä shampoolla sai jo yhdellä pesukerralla hiuksista täysin puhtaat. Shampoota kuvaillaan hoitavaksi, ravitsevaksi ja hiusten väriä suojaavaksi. En noista oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta hiukset sai puhtaaksi eivätkä ne tuntuneet shampoopesun jälkeen lainkaan kuivilta. Käytän kuitenkin aina hoitoainetta hiukset pestyäni, joten siitä hoitavuudestaki huolehtii sitten lähinnä se käyttämäni hoitoaine. Erittäin hyvä shampoo joka tapauksessa, en olisi uskonut tämän olevan näin hyvä! Ritualsin sivuilla 250 ml maksaa 9,50 €.


Magic Touch Body Cream oli mulle tuttu jo aikaisemmin, sillä sain tällaisen samaisen 70 ml koon LF:n joulukalenterista. Kyseessä on syväkosteuttava vartalovoide, joka sisältää ihoa vahvistavaa rohtosammakonputkea sekä E-vitamiinia. Voide lupaa ravita ihoa tehokkaasti ja jättää sen silkkisen pehmeäksi. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, ja ainakin mun kuivalle iholleni tämä voide on toiminut kuin unelma. Voide on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta se levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Iho todellakin jää hyvin pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi ja ai vitsit mikä tuoksu tosta jää! Tuoksu säilyy iholla suhteellisen pitkään, mutta se ei ole yhtään liian voimakas tai pistävä. Tämä on yksi parhaista vartaovoiteista, joita olen ikinä käyttänyt. Ihan mahtava tuote. Elevenillä 220 ml maksaa 19,30 €.


Softening Rice Scrub oli ehdottomasti mielenkiintoisin tuote tästä pakkauksesta. Mä rakastan kaikkia kuorintavoiteita ja lähdin tätäkin testaamaan hyvin korkein odotuksin. Tämä on itse asiassa ilmeisestikin kuoriva suihkusaippua eikä kuorinta-aine, mutta kuorintateho tässä on ihan huimasti parempi kuin aiemmin testaamissani kuorivissa suihkugeeleissä/-saippuoissa eli mulla tämä menee ihan kuorinta-aineesta. Tuote lupaa kuoria kuolleen ihosolukon vartalolta pois hellävaraisesti, jolloin iho jää heleän ja nuorekkaan näköiseksi. Iho tulee samalla sekä puhdistettua, kuorittua että kosteutettua. Rakastuin tähänkin tuotteeseen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kuorintateho oli kohdillaan, vaikkei tämä mikään superkuoriva tuote ollutkaan. Riittävä kuitenkin mun tarpeisiini ja tästä tulikin heittämällä uusi suosikkini vartalokuorintojen osalta. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, tämä on aivan ihana kuorinta-aine! 150 ml maksaa elevenillä 10,90 €.


Viimeisenä Zensational Foaming Shower Gel, joka on ylellinen, vaahtoava suihkugeeli. Tuote on siis tuubista tullessaan geelimäistä, mutta muuttuu vaahdoksi päästessään tekemisiin veden kanssa. Tätä ei kovinkaan paljon tarvitse kerralla, sillä vaahtoa riittää yllinkyllin jo pienellä määrällä geeliä. Mä en olekaan koskaaan tainnut testata tämänlaista suihkugeeliä, mutta tykästyin kyllä tähän vaahtomaiseen koostumukseen. Vartalon ihon sai tällä puhdistettua oikein kivasti ja jäljelle jäi se sarjan tuotteille tyypillinen ihanan rauhoittava tuoksu. Tätä suihkuvaahtoa kuvaillaan ihoa ravitsevaksi ja pehmentäväksi ja voin kyllä allekirjoittaa nuo kohdat ihan täysin. 200 ml maksaa elevenillä 8,80 €.

Kaiken kaikkiaan täytyy siis sanoa, että jokainen näistä tuotteista oli aivan loistava. Pidän kaikista ja kaikki ylittivät mun odotukseni. Rakastan näiden tuoksua ja haluan ehdottomasti ostaa näitä vielä lisää, mikäli vain saan varmuuden merkin eläinkokeettomuudesta.

Onko teillä kokemusta Ritualsin kosmetiikasta? Kertokaa omia suosikkituotteitanne merkiltä!

16 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu merkki, mutta kuulostaa hyvältä.:) Kirsikankukan tuoksut vetäisi muakin puoleensa ja nuo purkit on jotenkin ihanan ylellisen näköisiä:D Toivottavasti saat pian varmuuden eläinkokeettomuudesta! Jännä ettei mistään oikein löydy sitä selvää tietoa siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tuoksuu kyllä niin ihanilta<3 Ja oon täysin samaa mieltä tosta ylellisyydestä :D Joo se on tosi ärsyttävää, kun joistain merkeistä ei millään meinaa löytyä varmaa tietoa tohon aiheeseen liittyen. Yhdessä lähteessä sanotaan toista ja toisessa jotain aivan muuta. Mutta ilmeisesti Rituals on eläinkokeeton :)

      Poista
  2. Merkin omilta sivuilta löytyy tuotteiden ostopaikat, joiden joukosta ei ainakaan löytynyt Kiinaa. Muut ostopaikat sen sijaan ovat jo pidemmän tai vähemmän aikaa kieltäneet tuotteiden testauksen eläimillä. Vaikeita asioitahan nämä ovat, kun koskaan ei varmaan voi saada 100% varmuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä tietää! Kiitos paljon Ida :) Mäkin kävin kyll Ritualsin sivuilla, mutta onnistuin jotenkin välttämään ton tuotteiden ostopaikkojen listauksen :D

      Poista
  3. Mä niin haluaisin Ritualsilta testata juuri tuota vaahtoavaa suihkugeeliä, vaikuttaa ihanalta tuotteelta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa se onkin, testaile ihmeessä jossain vaiheessa! <3

      Poista
  4. Rituals of sakura suihkuöljy on tosi ihana! Hoitaa ihoa ja eikä kroppaa kiristä suihkun jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta toi kuulostaakin! Tota pitää ehdottomasti päästä testaamaan :)

      Poista
  5. Kuulostaa kyllä todella hyvältä ja mielenkiintoiselta setiltä, varsinkin tuo shampoo ja kuorinta kiinnostavat myös mua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä kaikki aivan ihania, mutta noi kaksi varsinkin yllätti mut tosi positiivisesti :)

      Poista
  6. Mua jäi vaivaamaan myös Ritualsin eläinkokeettomuus, itse kun olen vain olettanut ettei se voi olla eläinkokeeton. Laitoin merkille viestiä asiasta ja he vastasivat, ettei Rituals tällä hetkellä vie tuotteitaan Kiinaan. Merkki ei siis oman tulkintani mukaan ole sitoutunut eläinkokeettomuuteen, mutta on tällä hetkellä eläinkokeeton. Voisin tämän valossa itsekin jossain vaiheessa Ritualsilta jotain hankkia :) Toivottavasti eivät koskaan Kiinan markkinoille lähdekään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti tiedosta Nella :) Toivottavasti he eivät tosiaan sinne Kiinan markkinoille koskaan lähdekään. Nyt voin hyvällä omallatunnolla käyttää nämäkin tuotteet pois ja mahdollisesti ostaa myös uusia juttuja Ritualsilta :)

      Poista
  7. Enpäs ollut koskaan aikasemmin kuullutkaan tästä merkistä. Kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin Rituals... on aika uusi tuttavuus, mutta merkiltä löytyy kyllä ihan mahtavia tuotteita :)

      Poista
  8. Aivan ihana 😍 Tutustuminen Rituals tuotteisiin Hyvinkään Sveitsin Hotellissa. Haluan hankkia näitä hienostuneen tuoksuisia puhdistus ja hiustenhoito aineita läheisilleni lahjaksi ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihana ja uskon, että läheisesi ilahtuvat jos lahjaksi näitä heille hankit<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!