torstai 30. maaliskuuta 2017

Maaliskuun suosikkituotteet


Maaliskuun suosikkikosmetiikkatuotteet on tällä kertaa todella meikkipainotteisia, ja jotenkin mun oli muutenkin hieman hankala taas keksiä, mitkä tuotteet ovat olleet niitä suosikkeja tässä kuussa. Osittain tää alkaa ehkä johtua siitäkin, että oon näitä kuukauden suosikit -postauksia tehnyt jo melko pitkään enkä mielelläni laittaisi näihin samoja tuotteita. Vaikka joo, on niinkin joskus päässyt käymään, mutta pääasiassa oon pyrkinyt välttämään sellaista. Toisaalta hyvinhän puoli vuotta sitten suosikkituotteeksi päässyt voi olla sitä nyt taas, joten ehkä mun ei tostakaan pitäisi stressata ihan niin paljon ;) Mutta mennääs sitten tarkemmin niihin tämän kuun suosikkituotteisiin:


Organic Shopin Night Temptation Passion Shower Gel edustaa itse asiassa muitakin omistamiani Organic Shopin tuotteita, mutta valitsin niistä kaikista tämän suihkugeelin tähän postaukseen. Ja ihan siitä syystä, etten osannut päättää, pidänkö enemmän Organic Shopin mango- vai vadelmakuorinnasta :D Tämä suihkugeeli on ollut todella kovassa käytössä siitä lähtien, kun tän itselleni sain. Tuoksuna tässä on mieto passionhedelmä ja mikä parasta, tuotteen sisältämä kaakaovoi jättää iholle ihanan pehmeän tunteen. Harvat suihkugeelit sellaista tekevät ja ehkä juuri sen takia oonkin niin ihastunut tähän.


Urban Decayn Vice Lipstickit ovat ehdottomasti parhaimpia huulipunia, joita omistan. Tämä ruskea Metallized sävy Conspiracy on todella upea ja kaikinpuolin täydellinen huulipuna niille, jotka rakastavat ruskeita huulipunia. Metallinhohto on tässä todella kaunis ja pysyvyys huulipunalla todella hyvä. Nyt kevään tullessa mun pitäisi ehkä siirtyä vähän värikkäämpiin huulipuniin, mutta mä en vaan taida päästä yli tästä mun rakkaudestani ruskean sävyisiin huulipuniin :D Omistan muutaman kappaleen näitä Vice Lipstickejä ja kuten jo totesin, nämä ovat todella hyviä ja suosittelen lämpimästi testaamaan näitä, mikäli teillä on hakusessa uusia huulipunia :) Näitä löytyy monessa eri koostumuksessa ja sävyjä on todella runsaasti.


Myös Urban Decayn All Nighter meikkivoide pääsee tämän kuun suosikkeihin. Tiedän, etten ole mitenkään ihan älyttömän paljon tätä aiemmin kehunut vaan pikemminkin olin hitusen pettynyt tähän meikkivoiteeseen, mutta nyt oon alkanut pitää tästä todenteolla. Edelleen en pidä siitä, että meikkivoide hapettuu omalla ihollani päivän aikana jonkin verran eli sen sävy siis hieman tummenee. Tämä on kuitenkin ihan superpeittävä tuote ja peittävyyden osalta ehdottomasti paras meikkivoide, mitä olen testannut. Tällä hetkellä Too Facedin Born This Way on mulle liian tummaa, joten tämä UD on ihan siitäkin syystä ollut käytössä lähes päivittäin. Peittävän meikkivoiteen haluavalle voin tätä suositella, mutta kannattaa olla varovainen sen sävyn valinnan kanssa, sillä ilmeisesti tämä hapettuu monien muidenkin iholla. Mieluummin siis hitusen liian vaalea kuin liian tumma sävy ;)


Tämä Freemanin Butter Cream Vanilla + Jasmine alkaa itse asiassa olla jo lopuillaan ja olisin voinut tämän sisällyttää kuukauden suosikkeihin ihan siitä lähtien, kun tämän itselleni syksyllä sain. Tämä on ehdottomasti paras jalkavoide, jonka tällä hetkellä omistan. Koostumus on ihanan paksua ja kermaista ja tämä todellakin kosteuttaa kuivia jalkapohjia ja kantapäitä todella hyvin. Imeytyminen tapahtuu tosin hitaasti, joten heti ei kannata lähteä kävelemään ja puuhailemaan jotain, kun tätä on jalkoihin levittänyt. Kiireiselle ihmiselle, joka ei malta odottaa voiteen kuivumista ja imeytymistä, en tätä siis lähtisi suosittelemaan, mutta itse oon ollut hurjan tyytyväinen tähän!


Ja vielä viimeisenä juurikin oman postauksensa saanut NARS NARSissist Unfiltered Cheek Palette I. Tämä paletti on värisävyiltään mulle ihan täydellinen ja poskipunien laatu on ihan huippuluokkaa. Tarkemman postauksen tästä paletista pääsee lukemaan tästä. Ainut, mikä mua tässä paletissa nyt harmittaa ihan älyttömästi on se, etten saa tota enää pysymään kiinni. Eilen tuota aamulla avatessani, se kannessa oleva "klipsi" tms. joka on naksahtanut tohon alas ja pitänyt paletin kiinni, tipahti täysin yllättäen pois eikä toi siis enää sulkeudu kunnolla. Toki kannen saa kiinni, mutta se ei pysy suljettuna enää. En olisi ehkä uskonut näinkin arvokkaan tuotteen hajoavan noin helposti, mutta minkäs teet. Eikä toi onneksi mitenkään estä mua käyttämästä tota palettia.

Sellaisias suosikkeja tässä kuussa :) Oletteko te mahdollisesti ihastuneet samoihin tuotteisiin tai onko näistä joku sellainen, mitä haluaisitte kokeilla?

20 kommenttia:

  1. NARSissist kaivelee edelleen. Se on upea! ^_^

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaisi kokeilla jotain UD:n meikkivoidetta. En tiedä uskallanko ostaa Allnighteriä, kun pelkään just tota hapettumista. Mä olen niin onnellinen, että Jyväskylän Sokkari saa oman UD-pisteen, niin ei enää tarvii sokkona tilata netistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän täysin, ettei All Nighter kiinnosta ton hapettumisen takia, mutta mä oon onneksi oppinut sen kanssa elämään ja meikkivoide on muuten superhyvää! Oi vitsit tiedän niin ton sun fiiliksen :) Mäkin olin ihan täpinöissäni, kun Turkuun tuli UD:n piste!

      Poista
  3. Oi miten mielenkiintoisia suosikkeja! Vitsit, mun niiin pitää kokeilla noita Organic Shopeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Organic Shopilla on ihan mahtavia tuotteita eli suosittelen todellakin kokeilemaan :) Ja noi on vielä niin edullisiakin, ettei se paljon kirpaise, jos joku tuote ei miellytäkään :D

      Poista
  4. Urban Daceyn huulipunat alkoivat kiinnostaa kyllä nyt, tuo metallinen ruskea näyttää ihan älyttömän hyvälle. Varmaan ois syksyä ajatellen aika täydellinen hankinta;) Itse ostin nyt ihanan keväisen poskipuna paletin Lorealilta, oon tosi innoissani kun en oo koskaan omistanut kunnon poskipunia ja vieläpä palettia! Pitääkin näyttää se teille joku päivä 8) Täydellisiä värejä sinunkin tuossa paletissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi suosittelen sulle kyllä ihan ehdottomsti noita UD:n punia! Noita löytyy about miljoona eri sävyä, niin mattaa, kermaista kuin metallinhohtoakin ja noi on superhyviä kaikki :) Ehdottomasti blogiin hei postausta tosta poskipunapaletista! Poskipunat on aivan ihania ja niillä saa kivasti pientä vaihtelua luotua meikkiin :)

      Poista
  5. Itselläni alkaa ollakin suihkusaippuat lopussa, joten seuraava hankita on varmaankin tuo Organic Shopin yksilö - sen verran hyvältä se kuulostaa :) Myös nuo UD:n Vice -huulipunat vaikuttaa perustelujesi mukaan erinomaisilta <3 Ihanasti oot kuvannut kaikki nuo tuotteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä tykännyt tosta, vaikkei ton tuoksu mitenkään turhan voimakas olekaan :) UD:n huulipunat on ihan mun suosikkejani tällä hetkellä, kiitos paljon Tuuli<3 :)

      Poista
  6. Mä koetin Sokoksella miettiä, että mitä Organic shopin suihkugeeliä kehuit kosteuttavaksi, mutta ostin väärän. No onneksi nämä ovat niin halpoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi ei onneksi paljon maksa :D Tää jättää kyllä sellasen kivan kosteutetun tunteen iholle :)

      Poista
  7. Oii passion suihkugeeli<3 Aion ostaa tulevaisuudessa noita Organic shopin tuotteita, ovat niin hyviä tuotteita:) Tuo huulipuna on kauniin sävyinen, mullaki on yksi ruskehtava mattahuulipuna josta pidän kovasti<3 Myös muut nämä suosikit vaikuttavat hyviltä, ei ihme kun ovatki päässeet suosikeiksi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Organic Shop on kyllä mahtiesimerkki siitä, että halvalla voi oikeesti saada aivan ihania ja tosi hyviä kosmetiikkatuotteita :) Ja vielä luonnonkosmetiikkaa! Rusehtavat huulipunat on tosi kauniita, mua melkeen harmittaa etten tajunnut niiden ihanuutta jo aiemmin :D

      Poista
  8. Olisi kiva kokeilla joskus Urban Deceyn tuotteita, oon kuullut niistä hurjasti hyvää :) tuo jalkavoide kuulostaa myös kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen UD:tä ihan ehdottomasti<3 Vaikka ne onkin vähän hintavampia niin on ne kyllä myös hintansa arvoisia :D Luomivärit ja huulipunat varsinkin on ihan huippuluokkaa! Toi jalkavoide on aivan ihana :)

      Poista
  9. Ite ostin viime viikonloppuna Organic shopin vadelmakuorinnan, josta puhuitkin, sekä Organic shopin kasvokuorinnan sellanen kahvin tuoksunen. Oon tykänny tosi paljo, ja oli kiva löytää muitakin jotka kyseisestä merkistä tykkää! Voisin itekki kokeilla tuota suihkugeeliä, vaikutti hyvältä.

    jonnarbeautyblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoo, Organic Shop lukeutuu ehdottomasti suosikkibrändeihini tällä hetkellä, mitä ihonhoitoon tulee! :) Tota kahvikuorintaa on kehuttu muuallakin, multa löytyy vartalokuorinta kahvintuoksuisena, mutta täytyy varmaan hankkia myös tuo kasvokuorinta :) Toi suihkugeeli on tosi ihana, vaikka tuoksu onkin melko mieto tossa<3

      Poista
  10. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset UD:n meikkivoiteesta :/ Periaatteessa se on ihan loistava meikkivoide, mutta se hapettuminen on iso ongelma :D Toisaalta tuon kanssa iho näyttää ihan täydelliseltä. Mulla on Narsilta yksi poskipuna (Deep Throat) ja tykkään siitä kyllä, mutta tavallaan musta tuntuu, ettei se nyt ihan hintansa arvoinen ole. Tuollainen paletti sen sijaan voisi antaa rahoille vastinetta enemmän, sillä siinä tulee niin monta poskipunaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on ihan samat fiilikset tosta meikkivoiteesta. Miksi sen pitääkin hapettua iholla, kun toi on muuten niiiin täydellinen meikkivoide? Kieltämättä NARSin yksittäiset poskipunat on aika hintavia ja paljon edullisemminkin saa ihan loistavia poskipunia. Toisaalta esim. Orgasm on sellainen sävy, jonka ehdottomasti haluaisin, hinnasta huolimatta :D

      Poista

Kiitos kommentista!