tiistai 7. maaliskuuta 2017

Top-5 Eyeshadow Palettes


Moikka :) Tänään mun olisi tarkoitus kirjoitella teille mun Top-5 luomiväripaleteista. Mulla syntyi tähän idea yhtenä päivänä kotimatkalla työpäivän jälkeen, kun aloin miettiä mitkä tällä hetkellä onkaan mulle ne ehdottomasti tärkeimmät ja mun mielestä parhaimmat luomiväripaletit. Voisi ehkä luulla, että tällaisen luomiväriaddiktin olisi todella vaikea päättää ne viisi parasta, mutta itse asiassa mun ei tarvinnut kovinkaan kauaa miettiä tätä viisikkoa. Multa löytyy suhteellisen monta isompaa luomiväripalettia, joista toki kaikista pidän, mutta tietyt paletit ovat vain nousseet suosiooni enemmän kuin toiset. 

Tämä viisikko ei ole enää missään paremmuusjärjestyksessä!


Too Faced Chocolate Bar
Rakkautta, rakkautta, rakkautta! Chocolate Barista nousi kertaheitolla suosikkini tämän saatuani reilu vuosi sitten. Paletti on todella hypetetty eikä missään nimessä syyttä. Too Facedin luomivärien laatu on ihan omaa luokkaansa, pigmentti on kohdillaan ja sävyt uskomattoman kauniita. Multa löytyy tämän Chocolate Barin lisäksi myös Semi-Sweet Chocolate Bar sekä Chocolate Bon Bons, mutta tämä on tuosta kolmikosta ehdoton suosikkini. Sävymaailma on mielestäni täydellinen sekä arki- että juhlameikkien tekemiseen ja se myös vaihtelee paletissa jonkin verran. Joukosta löytyy sopivassa suhteessa niin matta- kuin shimmervärejä ja sävyt ovat toisaalta riittävän lähellä toisiaan, jotta erilaisia meikkejä on helppo tehdä tämän kanssa, mutta sävyt myös vaihtelevat. Esimerkiksi Semi-Sweet Chocolate Barin ongelma on mun mielestä se, että sävyt ovat vähän turhankin paljon toistensa kaltaisia. Tästä löytyy kivasti sekä niitä vaaleampia että tummempia sävyjä. Ainoastaan paletin mattavaaleanpunainen Strawberry Bon Bon on sävy, jota en oikein osaa käyttää. Myös vieressä olevaa sinertävää Candied Violet sävyä mun on ollut hieman hankala yhdistellä muiden paletin sävyjen kanssa.


Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance
Tämä paletti on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan täydellinen. Luomivärit ovat aivan äärettömän pigmenttisiä, koostumukseltaan kermaisia ja täydellisesti levittyviä. Sävyt ovat hurjan kauniit ja näitä on todella helppo työstää ja häivyttää. Pidän myös siitä, että paletin sävyvalikoima on melko yhteneväinen, sillä mulle itselleni on tärkeää, että pystyn tekemään koko silmämeikin käyttäen vain yhtä palettia. Ja siis joo, toki sävymaailma vaihtelee paletissa, mutta meinaan nyt sitä, ettei tonne joukkoon ole menty heittämään mitään sinisiä tai vihreitä sävyjä. Todellakin hintansa arvoinen paletti ja mikäli ABH:lta tulee jatkossakin tällaisia isompia paletteja, aion taatusti ostaa niitä itselleni. Tässä paletissa ei ole oikeastaan yhtäkään sävyä, josta en pitäisi ja jolle ei löytyisi käyttöä. Modern Renaissancen myötä oon innostunut myös oransseista luomiväreistä!


theBalm NUDE 'tude 
NUDE 'tude on mielestäni hyvin kätevä peruspaletti ihan arkikäyttöön, mutta saahan noilla sävyillä tehtyä myös tummempia juhlameikkejäkin. Erityisesti vaaleat sävyt ovat ihan superkermaisia ja kaikissa sävyissä on todella hyvä pigmentti. Tässä on mun mielestä tosi kivassa suhteessa noita vaaleita ja tummia sävyjä, vaikka ehkä kaipaisinkin hieman lisää vaihtelua sävyjen välillä. Tosin paletin luomivärimääräkin on sen verran rajallinen, että ei se välttämättä olisi oikein edes mahdollista. Valkoinen shimmerinen Sassy on mulla monesti käytössä silmän sisänurkassa, vaikka en muuten tätä palettia käyttäisikään ja vaalenapunertava Stand-offish on yksi mun suosikkiluomiväreistä ja käytössä lähes joka kerta, kun teen tällä paletilla silmämeikin. 


Urban Decay Naked 3
Mun ihka ensimmäinen Naked palettini ja itse asiassa ensimmäinen hieman arvokkaampi luomiväripaletti! Pidän kaikista omistamistani Naked paleteista, mutta tässä ruusukullan, vaaleanpunaisen ja ruskean sävyisten luomivärien kirjossa on vaan sitä jotain. Tällaiset hempeät tyttömäiset sävyt iskevät muhun ja sopivat mun mielestäni todella hyvin mun vihertäviin silmiini. Urban Decayn luomiväreissä on laadullisesti pieniä eroja, mutta mun mielestäni tämän paletin kaikki sävyt ovat laadultaan hyviä. Tällä ei mitenkään ihan äärettömän monipuolisesti saa tehtyä erilaisia meikkejä, mutta eihän se ole tarkoituskaan paletilla, joka sisältää vain 12 sävyä ja jonka sävymaailma on kuitenkin suunnattu johonkin tiettyyn tyyliin. Mattasävyjen ystäville en tätä suosittelsii, sillä niitä löytyy paletista tasan kaksi kappaletta. Mulle ne kuitenkin riittävät, sillä mä tykkään käyttää lähinnä shimmerisiä sävyjä meikeissäni.


Too Faced Sweet Peach
Sweet Peach on sävymaailmaltaan ihan mun näköinen. Rakastan persikkaisia, vaaleanpunaisia ja violettiin taittavia luomivärejä yli kaiken. Eikä ole ollenkaan huono, että paletista löytyy myös niitä perinteisiä ruskean eri sävyjä. Joukosta löytyy sekä lämpimämpää että kylmempää sävyä ja näillä 18 eri sävyllä saa luotua todella upeita silmämeikkejä. Paletista löytyy niin matta- kuin shimmesävyjäkin ja nuo kaikki hieman erikoisemmat sävyt (violetit ja vihreät) ovat shimmerisiä. Mattavalkoinenkin tästä paletista löytyy, kuten kaikista muistakin omistamistani Too Facedin paleteista. Luomivärit ovat todella laadukkaita, helposti levittyviä ja pigmenttisyyskin on enemmän kuin kohdillaan. Upea paletti ja oon niin onnellinen, että sain tämän itselleni!

Mikä on teidän suosikkiluomiväripalettinne? :)

28 kommenttia:

  1. Toi Anastasia Beverly Hillssin paletti ja Too Facedin Sweet Peach kiinnostaisivat mua näistä eniten, tosi kauniita sävyjä ♥ Too Facedin luomiväripaletit on myös tosi suloisen näköisiä! oon ihan rakastunut siihen chocolate bon bons palettiin tällä hetkellä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on molemmissa hurjan kauniit sävyt eikä paleteissa muutenkaan oo mitään valittamista<3 Niin ne on! Chocolate Bon Bonsissa on tosi upeita sävyjä, mun pitääkin taas ottaa se useammin käyttöön jatkossa :)

      Poista
  2. Ton Chocolate Barin kyllä vielä joskus hankin, aina kun siitä on kuva jonkun blogissa niin tulee olo, että ai niin tuokin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti :) Tossa on tosi upeat sävyt ja varmasti monen makuun sopivat!

      Poista
  3. Tosi kiva lukea sun suosikkipaleteista! <3 Luomiväripaletit ovat aina erityisen mielenkiintoinen osa-alue meikeissä. Mulla on näistä paleteista Too Facedin Chocolate Bar ja ABH:n Modern Renaissance ja molemmat ovat kyllä huippuja! Urban Decayn paleteista mun suosikiksi on yllättäen noussut Naked Smoky. Muita mulle erityisen rakkaita paletteja ovat Kat Von D:n Shade & Light Eye Contour Palette, theBalmin Balm Voyage 2 ja BH Cosmeticsin Carli Bybel paletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kaksikko on kyllä ihan mahtava! Naked Smoky on mulla jotenkin tosi vähän käytössä nykyään. En edes tiedä miksi, sillä tykkään niistä luomväreistä ja ne on hurjan hyviäkin vielä :D Toi Kat Von D:n paletti mun pitää todellakin saada käsiini, niin paljon oot sitä kehunut<3

      Poista
  4. Mun suosikki on ollut viimeisen puoli vuotta (eli siitä hetkestä, kun sen käsiini sain) juurikin tuo Chocolate Bar. Se on vaan täyttä rakkautta niin kuin sanoitkin! :) Enkä usko, että tulen siihen koskaan kyllästymään. Sitä ennen suosikki oli UD Naked 2, mutta se on kyllä jäänyt lähes käyttämättömiin sen jälkeen, kun suklaalevyn ostin :)

    Tuo Modern Renaissance houkuttaa mua IHAN HIRVEÄSTI, eikä sun kehut ainakaan vähennä sitä houkutusta :D Kiva kuulla sun fiiliksiä siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chocolate Bar oli todella pitkään munkin ehdoton suosikkini. Oikeastaan vasta toi ABH:n Modern Renaissance tuli horjuttamaan Chocolate Barin paikkaa mun suosikkinani :) Chocolate Barin sävyt on tosi käytännölliset ja sävymaailma monille varmasti todella mieluinen! Ei siis ihme, että siitä niin monet pitävät :) Heh, ehdottomasti jos sävymaailma nappaa, niin hankit jossain vaiheessa ton Modern Renaissancen ;) Toi paletti on ihan täydellinen<3

      Poista
  5. Omistan noista ainoastaan TheBalm NUDE'tuden, vaikka upeita ovat jokainen <3 Modern Renaissance olisi erityisesti ihana saada meikkikokoelmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella miten upeita meikkejä saisit aikaan tolla Modern Renaissancella :) Ne sävt on hurjan kauniita<3

      Poista
  6. Modern Renaissance olisi noista eniten mun makuuni:) En kyllä panisi pahitteeksi, vaikka joku päivä joku henkilö sellaisen minulle vähän niin kuin lahjan tapaisena hommaisi ihan yllättäen;) A vink-a vink;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, toivottavasti vinkki ymmärretään ja joku päivä saat tuon paletin lahjaksi ;D

      Poista
  7. Mun suosikit on Idun Mineralsin Brunkulla, Avrilin nude-paletti ja Too Facedin Natural Eyes, eli se minkä voitin sun arvonnasta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kaksi muuta onkin mulle tuntemattomampia, mutta Too Facedin paletti löytyy multakin ja se on ihana :) Niin näppärä ja käytännöllinen peruspaletti! Kiva kuulla, että oot tykännyt siitä<3

      Poista
  8. Tää oli ihan super hyödyllinen postaus!! :) Mulla on ennestään tuo theBalmin paletti, mutta oon ihan superisti himoinnut sille kaveria. Ja tää postaus sai mut vakuuttumaan, että tuo Anastasian paletti lähtee kyllä ehdottomasti tilaukseen!

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla Henna<3 :) ABH:n paletti on kyllä niiin superhyvä, että jos paletin värimaailma miellyttää niin ihan ehdttomasti suosittelen sitä!

      Poista
  9. Oo tuo MR on kyllä saatava! NudeTudesta en niin syttynyt, Nakedit taas on luottohyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tota palettia<3 Kiva kuulla sun mielipiteitä, UD:n Nakedit on kyllä kaikki tosi hyviä ja niiden laatuun voi aina luottaa! :)

      Poista
  10. Ihania sävyjä näissä paleteissa, voi mitä meikkejä näillä saisikaan aikaan 8) Kylläpä tekisi mieli lähteä tilaamaan uutukaisia!:D Mä oon ihastunut täysillä sun blogiarvonnasta voittamaani Urban palettiin joten se varmaan on se mun lemppari, todella paljon on käytössä se;) Mä oon funtsinut juurikin tuota naked 3 palettia kuten sitä smoky eye palettia, ne ovat kyllä todella arvokkaita mutta on ne kyllä sen arvoisiakin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä näillä saa kyllä tosi monipuolisia ja ihania lookeja tehtyä<3 Ihan mahtavaa, että oot tykännyt niin paljon siitä paletista! Toi on aina huippua kuulla, että arvontapalkinnolle on sillä voittajalle oikeesti käyttöä :) Joo noi on kieltämättä melko hintavia, mutta Nakedien laatu on myös todella hyvä eikä yksittäiselle luomivärille lopulta jää kovinkaan paljon hintaa :) Jos miettii, että joistain neljän sävyn markettipaleteistakin saa helposti maksaa sen 15-20 euroa niin toi 50 euroa ei oo niin paha hinta enää sen jälkeen :D

      Poista
  11. Toi too facedin paletti on niin syötävän hyvännäköinen! :D Mitään noista paleteista en ookkaan vielä testannut, mutta hankitalistalla on ehdottomasti theBalmin Nudetude ja jokin Naked paletti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania<3 Hyvältä kuulostaa sun valinnat! theBalmin ja UD:n luomivärit on tosi hyviä, toivottavasti säkin tykästyt niihin :)

      Poista
  12. Noi kaikki on niin ihania paletteja! <3 Mä tykkään tuosta Naked 3:sta, ollut juuri täydellinen paletti mulle! Tykkään kaikesta kimalteesta :) Myös tuo Chocolate Bar houkuttelisi mua! Voi olla, että jossain vaiheessa hommaan uuden paletin ja se on varmaankin Too Facedin joku paletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Naked 3 on superkauniit värit ja tolla on tavallaan hieman tunnearvoakin mulle, kun se oikeesti oli mun ensimmäinen kunnollinen isompi ja kalliimpi luomiväripaletti :) Chocolate Bar on ihana ja ehdottomasti kannattaa hankkia jokin paletti Too Facediltä!

      Poista
  13. Mulla on näistä Chocolate Bar, Naked 3 ja Modern Renaissance. Chocolate Bar ja Modern Renaissance ovat ehdottomasti suosikkejani, vaikka MR:a olenkin käyttänyt vasta pari kertaa. Siinä on niin täydelliset sävyt ja vitsi miten hyvin ne blendautuu! Arkisuosikkini on Idun Mineralsin Brunkulla-paletti. Siinä on tosi näppärät sävyt, joita käytän arkisin yksinään luomilla ruskeaa lukuunottamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Modern Renaissance on kaikinpuolin ihan mahtava paletti, ja tosiaan niitä sävyjä on superhelppo häivytellä :) Mun pitääkin tutustua tarkemmin tohon Idun Mineralsin palettiin, kun sitä on muutkin kehuneet!

      Poista
  14. Ai apua, tällaiset postaukset on suorastaan vaarallisia! :D Ihan hirveä himo tuli nyt noihin Too Facedeihin ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinhän nää vähän on :D Noi Too Facedin paletit on upeita! ♥

      Poista

Kiitos kommentista!