tiistai 4. huhtikuuta 2017

Lip Monthly - December, January & February


Edellinen Lip Monthly postaukseni ilmestyi viime joulukuussa ja se käsitteli marraskuun Lip Monthlya. Sen jälkeen mulla menikin monta kuukautta, kun en noita pussukoita itselleni saanut, joten myös postausten teko luonnollisesti sitten jäi. Mä en kuitenkaan ollut lopettanut tilaustani ja maksoin Lip Monthlysta edelleen, vaikken pussukoita saanutkaan. Lopulta laitoin muistaakseni helmikuun loppupuolella viestiä Lip Monthlyn asiakaspalveluun ja kysyin, minkä takia en ole saanut itselleni joulukuun, tammikuun tai helmikuun pussukoita. He pahoittelivat tilannetta ja lupasivat lähettää kaikki kolme pussukkaa mulle mahdollisimman pian ja jonkin ajan kuluttua ne kilahtivatkin mun postiluukustani sisään :) Mun olisi pitänyt ottaa yhteyttä sinne jo paljon aiemmin, mutta en jotenkin saanut sitä aikaiseksi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja nythän mä oon jo saanut sitten maaliskuunkin pussukan itselleni, mutta sen esittely jää nyt hieman myöhemmäksi. 

Jotta postauksesta ei tulisi kilometrin pituinen, käyn jokaisen pussukan sisällön läpi melko lyhyesti :)


Joulukuun Lip Monthlyn sisältö näytti tältä. Joukosta löytyi huultenkuorinta-aine, huulikiilto, sävyttävä huulivoide sekä mineraalihuulipuna. Sisältö oli mun mielestäni monipuolinen, mutta ei missään nimessä suosikkini kaikista tähän asti saamistani Lip Monthlyistä. Näiden tuotteiden hinnoista ja sitä kautta pussukan kokonaisarvosta mulla ei ole tietoa, sillä pussukan mukana tulleessa lappusessa ei tällä kertaa oltu mainittu niitä lainkaan.


1. Crazy Rumors HibisKiss - Breeze
Sävyttävä huulivoide, joka antaa rusehtavan punaisen sävyn huulille. Mä en oikein koskaan oo innostunut näistä sävyttävistä huulivoiteista, sillä mulla on käytännössä aina huulilla ihan kunnon huulipunaa. Huulivoiteena tämä toimi kuitenkin ihan kivasti ja tuote kosteutti huulia. En mä kuitenkaan lähtisi enempää tällaisia itse hankkimaan, sillä tykkään ihan perinteisistä ei-sävyttävistä huulivoiteista ja käytän huulipunat sitten erikseen.

2. Cougar Mineral Lipstick - Sangria. 
Tää on aivan ihana huulipuna ja ehdoton suosikkituotteeni tästä pussukasta. Tuossa hylsyssä puna näyttää syvän viininpunaiselta, mutta oikeasti se on melko läpikuultavaa ja näyttää siksi enemminkin marjaisan punaiselta huulilla. Koostumus on ihanan kermaista, mutta siitä huolimatta huulipuna pysyy huulilla melko hyvin. Todella kaunis huulipuna ja oon iloinen siitä, että sain tämän itselleni!

3. ChapStick Total Hydration Conditioning Lip Scrub
Huulia kosteuttava huultenkuorinta-aine, jota lähdin innolla testaamaan, mutta joka ei sitten kuitenkaan oikein sykähdyttänyt mua. Kuorintateho oli ihan ok, ei todellakaan yhtä hyvä kuin Lushin huultenkuorinnoissa ja siitä kosteuttavuudesta iso plussa. Tuote sisältää mm. kookosöljyä, minkä oikeastaan arvasin jo sen ensimmäisen testikerran jälkeen, sillä huulet (ja huultenympärysiho) jäivät todella öljyisen tuntuiseksi. Tuotteen sisältämä piparminttu on kuitenkin omaan makuuni liian raikastava enkä pitänyt siitä, että se tunne jäi niin pitkäksi aikaa huulille ja huulten ympärille. Mä en käytä mitään mentolia sisältäviä huulivoiteitakaan, ja tää aiheutti täsmälleen saman inhottavan tunteen, joten tuskin tulen tätä enää käyttämään.

4. City Color Lip Gloss - Girl Next Door
Oranssihtavan korallinen huulikiilto, joka ei oikeastaan aiheuttanut mussa minkäänlaista reaktiota. Mä en oo mikään älyttömän suuri huulikiiltojen fani ja tämä haisi ja maistui mun mielestäni hieman epämiellyttävältä. Huulikiilto peitti huulten oman sävyn täysin eli sen puoleen tämä menisi kyllä hyvin kevyestä nestemäisestä huulipunastakin. Sävy ei kuitenkaan ollut ihan mun makuuni, sillä mulle ei oikein sovi tämän sävyiset huulimeikit.


Tammikuun Lip Monthly sisälsi huulipunan, nestemäisen huulipunan, huulikiillon sekä kynämuodossa olevan huulipunan. Joukosta löytyi kolme mulle entuudestaan tuttua merkkiä ja yksi uusi. Kaiken kaikkiaan sisältö oli oikein kiva, mutta olisin ehkä toivonut joukkoon hieman enemmän keväisiä sävyjä. Manna Kadarin huulipuna on oikeastaan ainut vaalea ja kaikki kolme muuta todella tummansävyisiä ja mä koitan tällä hetkellä taas opetella käyttämään niitä pinkkejä ja muita vaaleita sävyjä huulillani. Toisaalta tää on nimenomaan tammikuun Lip Monthly, eli mitäs arvostelen tän vasta huhtikuussa :D


1. Manna Kadar Lip Locked Priming Lipstick
Punertava nudepuna ja kaikinpuolin aivan täydellinen sellainen. Huulipuna levittyy huulille kuin unelma, se pysyy pitkään ja kestää melko hyvin jopa syömisen. Eikä se vähäinen poiskuluminenkaan näytä ollenkaan pahalta, kun kyseessä on nimenomaan nude puna. Lopputulos huulilla on melko matta, mutta ei kuitenkaan yhtään kuivattava. Mä oon täysin rakastunut tähän huulipunaan! Arvo $21,00.

2. Lord & Berry Vogue Crayon Lipstick - Black Red
Mä tykkään todella paljon näistä Lord & Berryn huulimeikeistä ja tämäkin huulipunakynä levittyi huulille kuin unelma. Ainut "vika" tässä olikin tuo älyttömän tumma sävy, joka ei tällä hetkellä iske muhun yhtään. Kynä on siis todella, todella tummanpunainen ja selkeästi violettiin taittava. Katsellaan taas syksymmällä uudestaan tällaisia sävyjä :) Arvo $10,00.

3. Hola Neon Velvet Liquid Lipstick - Lavender Soul
Nestemäinen huulipuna todella kauniissa lilan sävyssä. Kuten nestemäiset huulipunat yleensäkin, tämäkin jämähti huulille lähes välittömästi eli pysyvyys oli tällä todella hyvä. Poispesemisen kanssa tulikin sitten taas ongelmia, kun ei tähän ihan normaalit meikinpoistoaineet purreet, mutta onneksi on kookosöljy ja silmämeikinpoistoaineet ;D Muuten mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, ja iso plussa myös todella kauniista pakkauksesta! Arvo $17,00.

4. Jelly Pong Pong Liptensity Hydrating Lip Gloss - Necessity
Tumman lila huulikiilto, joka kuitenkin näytti huulilta hieman läpikuultavalta. Tätä saikin lisätä huulille jonkin verran, jotta se suurin läpikuultavuus poistui. Kaunis sävy, mutta näin tummien huulikiiltojen kanssa saa olla todella varovainen. Huulikiilloilla on yleensä tapana karata huulipunia herkemmin huulten rajojen yli ja sotkeutua muutenkin ja näin tumman huulikiillon leviäminen pitkin kasvoja näkyy kyllä sitten kilometrien päähän. Ei suosikkini, mutta ihan kiva tuote kuitenkin! Arvo $19,95.


Helmikuun Lip Monthlyn sisältö näytti tältä. Ihan kiva, mutta ei mitenkään maatamullistavan hyvä. Kolmen huulimeikin lisäksi joukkoon oli laitettu myös yksi luomiväri. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset näistä muista meikkituotteista, sillä jotenkin toivoisin näiden pussukoiden sisältävän nimenomaan niitä huulimeikkejä, mutta onhan se välillä ihan hauska saada muutakin. Ainakin, jos tuote on itselle mieluinen ;)


1. ModelCo Lipstick - Kitty
Vaaleanpunertava nudepuna, jota mun tulee väkisinkin verratua tuohon tammikuun pussukan Manna Kadarin nudepunaan, joka on mun mielestäni kaikinpuolin täydellinen. Tämäkään ei ole huono, mutta väri tarttuu huulille hieman heikosti eikä pysyvyyskään ole kovin kummoinen. Sävy on kyllä kaunis ja eiköhän tämäkin käyttöön pääse, vaikka Manna Kadar voiton viekin. Arvo $17,00.

2. Cosmoholic Gloss
Mä en usko, että oon koskaan aiemmin käyttänyt yhtä tahmaista ja oikeasti surkeaa huulikiiltoa kuin mitä tämä oli. Ensinnäkin toi väri, tollanen vaaleankeltaisen ja kullan sekoite, näyttää huulilla ihan järkyttävän rumalta ja se tahmaisuus oli jotain ihan kamalaa. Jostain syystä toi kyllä jämähti huulille tosi hyvin ja sitä sai ihan tosissaan olla pyyhkimässä pois, sillä let's face it - mä en todellakaan edes unissani kulkisi ulkona huulet ton värisen kiillon peitossa. Ei, ei, ei. Ei mun tuote ollenkaan. Ehkä tää sävy voisi toimia jonkun huulipunan päällä, mutta tuskin aion kokeilla sitä, sillä eipä se tahmaisuus siitä mihinkään kaikkoa, vaikka alla olisikin huulipunaa. Arvo $10,00.

3. Cargo Cosmetics Eye Shadow - Shanghai
Shanghai on sävyltään violetin ja luumun sekoitus. Luomiväri on shimmerinen ja se sopii sävynsä puolesta meikistä riippuen hyvin joko koko liikkuvalle luomelle tai luomivakoon tummemaksi häivytyssävyksi. Mä oon valitettavasti ihan superlaiska käyttämään tällaisia yksittäisiä luomivärejä, kun normaalisti tykkään tehdä silmämeikkini yhdellä isommalla paletilla, mutta täytyy koittaa muistaa tämän olemassaolo, sillä sävy oikeasti on todella kaunis! Arvo $16,00.

4. Sugar Matte As Hell Crayon Lipstick - 03 Poison Ivy
Huulipunakynä, joka näyttää pelottavan tummalta, mutta huulilla toi on selkeästi vaaleampi ja kauniin marjaisan punainen. Sävy on hieman läpikuultava ja huulipunan koostumus kermainen, joten väri levittyy huulille todella helposti ja kauniisti. Pysyvyys on ihan hyvä noin kermaiseksi punaksi, mutta ei tämä syömistä kestä kovinkaan hyvin. Arvo $17,00.

Yritin tehdä tästä postauksesta mahdollisimma lyhyen, mutta joo pitkähän tästä tuli :D Toivottavasti joku jaksoi kuitenkin lukea tän loppuun asti! Kirjoittelen piakkoin postauksen maaliskuun Lip Monthlysta, mutta seuraavaksi taas hieman jotain muuta kuin huulimeikkijuttuja :)

16 kommenttia:

  1. Tää on tosi kiva idea, mutta suurimmassa osassa mitä olen seurannut sisältöä on sellaisia sävyjä joita itse en käytä ollenkaan. Jos sävyihin voisi itse vaikuttaa, niin voisi olla sellainen jonka haksahtaisin tilaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä huulimeikit on sellaisia, joiden sävyihin haluaisin itsekin pystyä vaikuttamaan enemmän. Toisaalta Lip Monthlyn kautta on tullut testattua sellaisia sävyjä, joita en ikimaailmassa olisi itse kaupasta valinnut ja oon ihastunut niihin ihan täysin :D Hyvänä esimerkkinä Starlooksin laventelin sävyinen huulipuna :)

      Poista
  2. Tosi kiva lukea sun mielipiteet näistä Lip Monthlyistä! :) Ja onneksi sun tilausongelma selvisi ja sait omat pussukkasi! Mä oon vähän kahden vaiheilla tilauksen jatkamisen jälkeen, mutta tämän vuoden puolella tulleet pussukat ovat vakuuttaneet sen verran, ettei tekisi mieli lopettaa :D Varsinkin tammikuun Lip Monthly oli mun mielestä ihan huippu! Itse en kauheasti tykännyt Hola Neonin nestemäisestä huulipunasta (sain eri sävyn), mutta muut tuotteet olivat aivan loistavia! Kirjoittelen itseasiassa parhaillaan arvostelua tammikuun pussukasta, koitan saada sen tänään tai viimeistään huomenna julkaistua :) Helmikuun Lip Monthlystä en ole vielä testannut mitään, mutta olen erityisen innoissani tuosta luomiväristä! Huulikiilto ei hirveästi innosta ja luettuani sun kokemukset siitä, ei huvittaisi testata sitä ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi tosiaan, varsinkin kun olin ihan varma, että mulle tulee jotain ongelmia ton asiakaspalvelun kautta, kun oon niin paljon kuullut huonoa siitä :D Onneksi ei! Mun tekisi periaatteessa mieli pitää hieman taukoa näistä, mutta koska tilaamista ei saa enää aloitettua uudestaan, en uskalla tehdä sitä :D

      Odottelen innolla sun arvostelupostausta tammikuun Lip Monthlystä! Toi luomiväri oli kyllä oikein kiva yllätys ja ehkä jopa suosikkini koko helmikuun pussukasta. Heh, mua toi huulikiilto ei todellakaan vakuuttanut, mutta ehkä vika onkin mun huulissa ja se toimii paremmin sulla! :D

      Poista
  3. Onneksi sait nuo aiempien kuukausien pussukat, vaikka jouduitkin hieman odottelemaan! Kiva lukea mitä tuotteita tuolta aina paljastuu, vaikka varmasti aina joka kuun pussukassa tulee myös niitä hieman huonompia tuotteita. Tuosta huultenkuorinnasta puheenollen, miun pitäisikin ostaa Lushilta joku huultenkuorinta! :D Tuo tammikuun Manna Kadarin puna näyttää tosi kivan sävyiseltä ♥︎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä tosi tyytyväinen ja iloinen, kun sain noi itselleni vaikka niin myöhään lähdinkin niiden perään kyselemään :) Hei mä just eilen katsoin, että Lushilla on myynnissä myös pari pääsiäisteemaan liittyvää huultenkuorintaa! Mun tekisi itse mieli ostaa appelsiinisuklaakuorinta, toi kuulostaa ihan superherkulliselta<3 :D

      Poista
  4. Vähän vieraammista merkeistä on aina kiva lukea. Kiinnostavia tuotteita kaiken kaikkiaan :) Jotkut sävyt on kyllä aika häröjä, kuten tuo Cosmoholic Gloss. Hohhoijaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva niitä on myös testata :) Joo sävyt ei aina ihan kohtaa munkaan toiveitani ja toi kyseinen huulikiilto oli muutenkin täysi pohjanoteeraus :D

      Poista
  5. Tässä näki kivasti minkälaisia tuotteita on yleensä mukana, koska yhden kuukauden sisältö ei yleensä kerro vielä paljoa. Ostan nykyään tosi paljon huulimeikkejä, joten tämä olisi ollut tosi kiva boksi :). Ja hyvä että sait puuttuneet pussukat, koska itse olen kuullut asiakaspalvelusta huonoa palautetta, mutta onneksi näin ei aina ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tässä sai varmasti paremman kokonaiskäsityksen siitä, millaisia sisältöjä näissä on :) Harmi, ettei Lip Monthly ota enää uusia asiakkaita Suomesta :/ Toivottavasti se muuttuisi jossain kohtaa ja täältäkin saisi taas tilattua noita! Samoin mäkin olen kuullut tosi paljon negatiivista juttua Lip Monthlyn asiakaspalvelusta, mutta mä sain todella nopeasti ystävällisen vastauksen ja tosiaan myös kaikki puuttuvat pussukat itselleni :)

      Poista
  6. Mulla taas on ihan selkee violetti/luumukausi menossa huulituotteissa,taidan olla ikusesti jumissa talveen :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hurjan kauniita sävyjä<3 Mä oon vaan ehkä saanut niistä pienen yliannostuksen ja hetkeksi on kiva keskittyä taas muihin sävyihin :D

      Poista
  7. Mukavaa luettavaa tämä! Ja tämä muistutti minua etten vieläkään oo saanut aikaiseksi ostettua sitä Lushin huultenkuorintaa mitä oon useassa blogissa jo ihastellut:'D Tuulin kommenttikin muistutti mua siitä:')
    Viimeisen pussukan tuo vaalea huulikiilto herätti just huomioni ja näytti tosi mielenkiintoiselta, mietinkin miltä se näyttää huulilla. Harmi että se sitten osoittautui ihan huonoksi. Ja tuo luumunvärinen luomiväri, ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ainakin kannattaa harkita sellaisen ostamista, kun Lushilla on pääsiäiseen liittyvät kaksi uutta huultenkuorintaa myynnissä! ;) Ja ne kuorinnat on oikeasti ihan superhyviä ja tehokkaita :) Joo toi huulikiilto oli kaikkea muuta kuin hyvä ja toimiva, vaikka mäkin aluksi ajattelin että hei, täähän näyttää tosi hyvältä :D Huulilla totuus oli hieman toinen..

      Poista
  8. Kiva kun sait vihdoinkin sun odottamat paketit! :) Tuon Cougar Mineral Lipstickin sävy on mun mieleen, ihanan värinen<3 Hassua muuten, että ostin juuri saman sävyisen huulikiillon kuin tuo Jelly Pong Pong Liptensity Hydrating Lip Gloss :D Mä mietin kyllä onko sävy liian tumma mulle, mutta se minkä ostin pysyi todella hyvin huulilla, ainoa miinus vaan että tuntui tosi kuivalta huulilla :/ Tuollaisten tummien kanssa saa kyllä olla varovainen, mullekki ensimmäisiä kertoja kun käytän tuollaista tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton sävy on tosi, tosi kaunis, vaikka huulilla se onkin jonkin verran vaaleampi :) Oi mä uskon, että sulle sopii tosi hyvin tonsävyiset huulikiillot! Olis kiva nähdä kuvaa siitä kiillosta sun huulilla :) Harmi, että se tuntuu kuivattavalta, mutta toisaalta mä oon huomannut, että ne kaikkein pysyvimmät huulimeikit on yleensä myös niitä eniten kuivattavia.

      Poista

Kiitos kommentista!