lauantai 1. huhtikuuta 2017

Loppuneet | Maaliskuu 2017


Roskapostauksen vuoro jälleen kerran! Maaliskuussa ei mitenkään suurensuurta määrää kosmetiikkaa loppunut, mutta mulle pääasia onkin nykyään se, että saan edes jotain loppumaan :) Tää on oikeestaan ihan hauskaakin huomata, miten kaapit ja laatikot alkaa pikkuhiljaa tyhjentyä, sillä mä en todellakaan osta enää samalla tahdilla uutta kosmetiikkaa kuin mitä saan käytettyä loppuun. Viime aikoina oon panostanut lähinnä uusien meikkien ostoon, mutta ne nyt onkin mun intohimoni ja niitä ei mun mielestäni koskaan voi olla liikaa. Meikkejä loppuukin selkeästi harvemmin kuin mitään muuta kosmetiikkaa, mutta tässäkin postauksessa on onneksi mukana pari meikkituotetta :)


Freeman Blackberry Gel Facial Cleanser. Aivan ihanan marjaiselta tuoksuva geeliputsari, jolla sai meikit todella hyvin pois kasvoilta ja kasvot muutenkin puhtaiksi. Ainut iso miinus siitä, että tuubista valui koostumukseltaan todella juoksevaa putsaria ulos heti, kun sen meni avaamaan. Annostelutapa olisi siis saanut olla parempi, mutta muuten mulla ei ole tästä huonoa sanottavaa. Freeman ei ilmeisesti enää kuitenkaan ole cruelty-free brändi, joten ei jatkoon.

Yves Rocher Hydra Végétal Refreshing Cleansing Gel. Ihan ok geeliputsari, mutta jotenkin pidin tätä aika tylsänä tuotteena. Putsausteho ei ollut ihan mitään huippuluokkaa ja tämän käytön jälkeen kasvot oli oikeastaan pakko käydä läpi vielä jonkin toisenkin putsarin kanssa. Ei jatkoon.


Herbina Mango Spa Vartalokuorinta. Suhteellisen hellävarainen vartalokuorinta, jonka ostin pääasiassa ihan siksi, että rakastan mangon tuoksua. Tuoksu oli ihana ja kuorintateho sellaista keskiluokkaa. Tätä kului kerralla melko paljon, ehkä juuri siksi, ettei kuorintateho ollut mikään loistava, mutta pidin tästä kovasti. Jatkoon!

Lush Snow Fairy Body Conditioner. Ihana makeantuoksuinen vartalonhoitoaine, jota itse käytin suihkussa suihkugeelin jälkeen. Tuote kosteutti ihoa kivasti ja jätti sille makeahkon tuoksun pitkäksi aikaa. En päivittäin jaksaisi tällaista käyttää, mutta silloin tällöin kyllä. Tällä hetkellä tuote ei ole Lushin valikoimissa, mutta muuten sanoisin, että jatkoon.

Rituals.. The Ritual Of Sakura Zensational Foaming Shower Gel. Yksi ihanimmista vartalonhoitosarjoista ikinä. Ritual Of Sakuran tuoksu on jotain aivan ihanaa ja tätä vaahdoksi muuttuvaa suihkugeeliä oli todella kiva käyttää. Jatkoon todellakin :)


The Body Shop Glazed Apple Hand Cream. Viimeinen tuubini tätä ihanuutta on nyt loppu. Ehdottomasti yksi parhaimmista tuoksuista TBS:n valikoimista, harmi ettei tätä ole enää saatavilla. Kosteutusteholtaan käsivoide oli suhteellisen hyvä ja voide imeytyi ihoon todella nopeasti. Tätä ei tosiaan enää myydä, muuten olisin ehdottomasi sanonut jatkoon.

The Body Shop Frosted Berries Hand Cream. Toinen kausituote, jota ei taideta enää myydä. Tämän käsivoiteen makean marjaisa tuoksu oli todellakin mun mieleeni ja toivon, että Frosted Berries tulee uudestaan myytiin jonain tulevana talvena. Kosteutusteho ja imeytyminen on ihan samaa luokkaa kuin Glazed Applellakin. Jatkoon menisi, jos tätä vielä myytäisiin.


TIGI Bed Head Epic Volume Shampoo. Tämä shampoo on ollut mulla pienen ikuisuuden, sillä vaikka aluksi innostuin näistä tuuheuttavista shampoista ja hoitoaineista, tajusin lopulta, että mun vaalennetut hiukset vaativat enemmän kosteuttavia ja hoitavia tuotteita. Pesuteho oli todella hyvä, mutta ällönmakea mansikkatuoksu alkoi jossain vaiheessa tökkiä. Ei jatkoon.

TIGI Bed Head Epic Volume Conditioner. Tän hoitoaineen pitäisi niin ikään olla hiuksia tuuheuttava, mutta mun mielestäni tämä oli loppujen lopuksi enemmänkin hoitava kuin tuuheuttava. Toisaalta nimenomaan sitä hoitavuutta mun vaalennetut hiukset tarvitsevat, joten sen puoleen tätä oli kiva käyttää. En kuitenkaan ostaisi enää uudestaan, sillä tämänkin tuubin käyttöön meni todella kauan aikaa.

Schwarzkopf Professional Fibreplex Shampoo. Kampaajani antoi tän mulle joskus syksyllä kokeiltavaksi ja tän on siis tarkoitus vahvistaa hiuksia. Tän pesuteho oli ihan huippuluokkaa, mutta en mä koe tarvitsevani tällaista tuotetta niin paljon, että ostaisin tätä ikinä täysikokoisena. Ei siis jatkoon.


Mádara Comforting Toner. Maailman paras kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle. Tämä on ainut testaamani kasvovesi, joka ei aiheuta iholla kiristävää tai muuten epämiellyttävää tunnetta. Mahtava tuote ja tästä on mulla jo uusi pullo käytössä, eli jatkoon ehdotomasti!

Avène Cleanance Micellar Water. Perushyvä misellivesi, jossa oli oikein miellyttävä tuoksu. Hyvä tuote ihonpuhdistuksen viimeistelyssä, mutta ei jatkoon ihan sen takia, ettei merkki ole eläinkokeeton. Multa löytyy muutenkin misellivesiä sen verran paljon, ettei uudelle täysikokoiselle pullolle ole ihan heti tarvetta.


Ziaja Goat's Milk Nourishing Day Cream*. Päivävoide, josta tuli kertaheitolla suosikkini. Voide kosteutti ihoa hyvin, mutta imeytyi myös todella nopeasti eli pystyin hyvin käyttämään tätä meikinalusvoiteena. Vuohenmaitosarjan tuoksu on myös miellyttävä. Todellakin jatkoon.

Ziaja Goat's Milk Nourishing Night Cream*. Tämän kosteuttavampaa yövoidetta en ole tainnut aiemmin testatakaan. Voide oli todella paksua ja sillä kesti imeytyä melkoisen kauan, mutta mun kuiva ihoni yksinkertaisesti rakasti tätä tuotetta. Aivan mahtava yövoide, jatkoon!


essence liquid ink eyeliner waterproof. Huippuhyvä nestemäinen, vedenkestävä eyeliner. Tämä todellakin pysyi paikoillaan koko päivän ja lukeutuu ehdottomasti yhdeksi suosikkieyelinerikseni. Eyelinerin sivellin on omaan makuuni liian leveä, sillä se vaikeuttaa ohuen rajausjäljen tekoa aika paljonkin, mutta leveään siveltimeenkin tottui ja sitä oppi käyttämään. Jatkoon.

MAC Studio Fix Fluid Foundation. Suosikkimeikkivoiteeni, joka toimi ja sopi mun iholleni täydellisesti. Tää vastasi kaikkia niitä tarpeita ja toiveita, joita mulla meikkivoiteelle on. Ei kuitenkaan jatkoon, sillä MAC ei ole eläinkokeeton merkki eikä tämäkään tuote ole korvaamaton, vaikka todella hyvä olikin.

Tuote saatu blogin kautta*

Ihanaa huhtikuun alkua kaikille ♥ Onko joukossa tuttuja tuotteita?

12 kommenttia:

  1. Vuohenmaitotuotteet vaikuttaa aivan ihanille, pakko varmaan ottaa itsellekin kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania noi onkin, suosittelen ehdottomasti testaamaan noita<3 :)

      Poista
  2. Vaahtooko tuo Freemanin putsari? Mulla on vaahtoova geeliputsari etsinnässä ja on tullu noita huteja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei vaahtoa :/ Eli tätä ei kannata sen puoleen mennä ostamaan :D

      Poista
  3. Mielenkiintoisia tuotteita pitää tämäkin postaus sisällään. Tää olis kyllä hurjan hauska toteuttaa itsekin. Mäkin kiinnostuin muuten noista vuohenmaitotuotteista, tosin ei kyllä liian rasvaisia ja kosteuttavia rasvoja tänne kiitos:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta hei ihmeessä, olis ihan mahtavaa nähdä millaisia tuotteita sulla loppuu ja lukea sun mielipiteet niistä! :) Joo siinä tapauksessa toi päivävoide olisi sulle varmasti ihan passeli, mutta yövoidetta en kyllä suosittele :D Se oli nimittäin ihan älyttömän paksua ja rasvaista.

      Poista
  4. Toi Lushin Snow Fairy on niin ihanaa, etten melkein raaski edes käyttää sitä ettei se vaan loppusi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin koitin sitä säästellä, mutta ei tosta purnukasta valitettavasti riittänytkään ikuisiksi ajoiksi :D Ensi talvena toivottavasti tota taas saa<3

      Poista
  5. Tuo essencen liner on kyllä niin pysyvä! Se kestää täysin suihkussa käymisenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on! En oo ite testannut käydä suihkussa ton kanssa, mutta voin hyvin kuvitella, että toi pysyy sielläkin ihan täydellisesti :D

      Poista
  6. Nuo TBS:n käsirasvat ovat kyllä ihan parhaita <3 Mua harmittaa, että nuo sun käsirasvat ovat kausituoksuja, nuo voisi ihan hyvin lisätä valikoimaan pysyvästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps oon täysin samaa mieltä sun kanssa :D Noi kummatkin on niin ihania<3

      Poista

Kiitos kommentista!