lauantai 22. huhtikuuta 2017

Mádaran haalinta


Moikka! Hetki sitten Mádaran nettisivuilla oli -40% alennukset ja totta kai mun(kin) oli pakko käyttää alennukset hyödyksi ja tilata itselleni muutama juttu. Oon jo pitkään halunnut testata yhtä mulle entuudestaan tuntematonta tuotetta Mádaralta, mutta suhteellisen kova hinta on saanut mut jättämään kyseisen tuotteen kauppojen hyllylle. Uskoin sen kuitenkin soveltuvan loistavasti omalle iholleni ja nyt mulla oli mitä parhain tilaisuus päästä testaamaan kyseinen tuote! Yllä näette, mitä kaikkea mukaan lähti. Kaksi tuotteista on mulle entuudestaan tuttuja ja valitettavasti toinen oli itse asiassa ihan hutiostos, mutta kirjoittelen siitä alempana hieman tarkemmin. Koko tämä paketti maksoi yhteensä alle 80 euroa, mikä ei mun mielestäni ole ollenkaan paha tällaisesta määrästä ihonhoitotuotteita, mikäli ne todella ovat omalle iholle sopivia.


Aloitetaan esittely tällä SOS Hydra Repair Intensive Serumilla, joka on siis se tuote, jota niin pitkään oon jo halunnut päästä testaamaan. Kyseessä on syväkosteuttava seerumille kasvojen iholle. Tuote lupaa kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia, suojata sitä ja palauttaa ihon elinvoimaisuuden. Seerumi sisältää mm. hyaluronihappoa, nokkosta, pellavansiemeniä sekä pionia. Kuiva ihoni tarvitsee kosteuttavia tuotteita eikä mulla vähään aikaan ole ollut käytössä mitään hyvää kosteuttavaa kasvoseerumia. Olen ehtinyt käyttää tätä seerumia nyt muutaman kerran ja kivasti tämä kyllä tuo sitä lisäkosteutusta iholle. Seerumi imeytyy ihoon todella nopeasti ja jo pieni määrä riittää koko kasvojen iholle. Ainakaa toistaiseksi mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, mutta tällaisten tuotteiden lopullisen vaikutuksen huomaa yleensä vasta hieman pidemmän käyttöajan jälkeen. Hyvin lupaavalta tämä kuitenkin vaikuttaa! Maksoin tästä 30 ml seerumista 23,88 €.


Comforting Toner on vanha tuttu tuote ja itse asiassa vasta ihan muutama viikko sitten avasin uuden pullon tätä. Tarvetta uudelle kasvovedelle mulla ei siis juuri nyt ole, mutta koska mä en enää käytä mielelläni mitään muuta kasvovettä kuin juuri tätä Mádaran, päätin tilata yhden pullon varastoon. Kasvovesi on suunnatto nimenomaan kuivalle iholle ja tämä toimii mulla ihan loistavasti. Valehtelematta kaikki muut testaamani kasvovedet aiheuttavat jonkinlaista kiristävää tai muuten vaan epämiellyttävää tunnetta mun ihollani, mutta tämä ei. Loistava tuote! Alennusten jälkeen maksoin tästä 9,30 €.


Tämä Cleansing Milk oli sitten se postauksen alussa mainittu hutiostos. Mähän rakastuin Mádaran puhdistusmaitoon saatuani sellaisen kesällä testiin. Se puhdisti meikit tehokkaasti ja pidin sen paksuhkosta, kermaisesta koostumuksesta. Alkuvuodesta ostin laivalta toisen kappaleen puhdistusmaitoa, mutta sitä oli menty jollain tavalla muuttamaan eikä uusi versio enää toiminutkaan mulla läheskään yhtä hyvin. Ajattelin silloin, että siitä on vaan myynnissä kaksi versiota, mutta ilmeisesti ei, sillä sain nytkin tämän samaisen, itselleni huonomman, version tästä putsarista. Valitettavasti tämä ei todellakaan putsaa mun meikkejäni kovinkaan hyvin. Vaikka kuinka hinkkaisin kasvojani puhtaaksi tämän kanssa, jää misellivesi-/kasvovesilappuun vielä runsaasti meikkivoidejämiä. Tämän koostumus on myös selkeästi juoksevampaa ja tuoksukaan ei enää miellytä mua kuten ennen. Harmi, mutta kyllä mä tämän pois saan varmasti käytettyä, vaikka edellistäkin on vielä jäljellä ihan reilusti. Tämä maksoi 10,74 €.


Mielenkiintoni heräsi jo jokin aika sitten tätä Superseed Soothing Hydration Organic Certified Facial Oilia kohtaan. Kyseessä on kuivimmallekin iholle soveltuva kasvoöljy, joka sisältää jopa kahdeksaa eri öljyä. Yhdessä niiden on tarkoitus lisätä ihon kimmoisuutta, tehokosteuttaa sitä sekä tehdä ihosta miellyttävän tuntuisen. Kasvoöljy sisältää mm. syväravitsevaa tyrnimarjaa, kosteuttavia avokado- ja helokkiöljyjä sekä ihoärsytystä vähentäviä puolukoiden ja mustaherukoiden siemeniä. Tuotteen sanotaan soveltuvan erityisen hyvin kosteusköyhälle, herkälle, ärtyneelle, hilseilevälle ja kireälle iholle. Tunnistan oman ihoni täysin tuosta kuvauksesta, joten lähden enemmän kuin innolla testaamaan tätä. Toistaiseksi aion kuitenkin antaa tämän odotella, sillä haluan muodostaa SOS Hydra Repair Intensive Serumista kunnollisen mielipiteeni ennen kuin otan tämän tuotteen käyttöön. Tämä kasvoöljy vaikuttaa kuitenkin täysin siltä, mitä oma ihoni kaipaa ja tarvitsee. Tällä oli hintaa 27,60 €.


Mádaran Body Soap Setin ostin ihan puhtaasta mielenkiinnosta ja edullisen hinnan takia. Setti sisältää kaksi käsille ja vartalolle tarkoitettua saippuaa. Cranberry & Juniper lupaa puhdistaa ja ravita ihoa ja se sisältää siis nimensä mukaisesti karpaloa ja katajaa sekä myös jojobaöljyä. En oikein osaa edes sanoa miltä toi tuoksuu, mutta tuoksu on joka tapauksessa miellyttävä ja jotenkin hieman rauhoittava. Vierestä löytyy Cloudberry & Oat Milk, joka on ihoa rauhoittava ja ravitseva saippua. Tämä on taas puolestaan jojobaöljyä, kauramaitoa sekä lakkaa sisältävä tuote ja ehkä hitusen voimakkaamman tuoksuinen kuin Cranberry & Jupiter. Tämänkään tuoksussa ei ole mitään vikaa, mutta en mä kyllä tästä itse erota kauramaitoa tai lakkaa. Tämä kaksikko odottelee vielä testaamista ja alennuksen jälkeen maksoin näistä kahdesta yhteensä 6,90 €.


Sain tilaukseeni kaupan päälle vielä tämän Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid Dayn, jonka arvo on 39,80 euroa. Tätä on myynnissä sekä kuivalle iholle tarkoitettua että tätä itse saamaani normaalille ja sekaiholle suunnattua versiota. Toki olisin toivonut, että kuivaihoisena olisin saanut sen kuivalle iholle tarkoitetun, mutta toisaalta ne saattavat välillä olla päivävoiteiksi (ja meikinalusvoiteiksi) turhan kosteuttavia ja hitaasti imeytyviä. Tämä kasvovoide lupaa imeytyä ihoon nopeasti, suojata sitä, tasoittaa ihon juonteita sekä edesauttaa ihon kollageenin ja kimmoisuuden säilymistä. Nopean imeytymisen ainakin allekirjoitan näin yhden käyttökerran jälkeen ja tämä on ainakin siltä osin ihan loistava päivävoide mulle. Jatkan enemmän kuin innolla tämän käyttöä ja oon todella tyytyväinen siihen, että sain tämän kaupanpäälliseksi tilaukseeni.

Käytittekö te hyödyksi Mádaran -40% alennukset? :) Ovatko nämä ostamani tuotteet teille tuttuja? Kuulisin mielelläni teidän mielipiteenne näistä!

8 kommenttia:

  1. Itse jätin tällä kertaa väliin, kun on varastossa vielä Madaraa. No voi harmi, että Cleansing Milkiä on menty muuttamaan. Mulla on ollut tuota vanhempaa pullo ja tykkäsin kyllä. Ehkä täytyy käydä ainakin testaamassa tuntumaa jossain ennenkuin tilaan uudestaan..

    Mulla on tuo SOS-seerumi ollut vähän aikaa käytössä, en vielä oikein osaa sanoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi noita aleja tulee suhteellisen usein niin pääsee taas hetken päästä täydentelemään varastoja, jos siihen on tarvetta :D Joo suosittelen, että käyt testailemassa tota ensin. Se on tosi paljon ohuempaa ja kevyempää koostumukseltaan nykyään eikä tosiaan enää yhtään niin paljon mun mieleeni kuin ennen :/ Mäkin odottelen, että käyttökertoja tolle seerumille on useampia, jotta voin siitä muodostaa kunnolla mielipiteeni!

      Poista
  2. Mä menin retkahtamaan Madaran alennusmyyntiin 😰 Oon kyllä ryssinyt ihan huolella 5-0 tämän vuoden ostoslakon!! 🤣🤣🤣 Ostin saman kasvoveden kuin sä, juurikin jos se passais mun kuivalle iholle. Ostin myös miselliveden sekä SOS Recharge Creamin kuivalle iholle. Look Fantasticin huhtikuun beauty boxissa oli Fine Line Minimising Cream Day kuivalle iholle 20 ml:n putkilo, on vissiin saman tyyppinen ku sun fluid- äkkiä arvattuna oisko cream paksumpaa?? 😯 Vielä eivät pääse kokeiluun, mutta kova luotto on kuitenkin tuotteisiin 😊 Kerro omat kokemukset sitten kun oot testaillu tarpeeksi 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no loppuvuoden voi sitten taas ostolakkoilla ;D Toi kasvovesi on sopinut tosi hyvin mun iholleni, toivottavasti se on hyvä sullekin ja tykkäät siitä! SOS Recharge Cream multa löytyy myös ja oon tykännyt käyttää tota päivävoiteena :) Ei se mikään superkosteuttava ole, mutta päivävoiteeksi tosi jees! Todennäköisesti toi cream on tosiaan paksumpaa, ja toi mun fluidini on siis oikeesti tosi ohutta :D Kerron ehdottomasti ja toivottavasti säkin tuut sitten kommenttiboksin puolelle kertomaan sun omia ajatuksia noista sun ostoksista<3

      Poista
  3. Onpa upea satsi:) Madaran tuotteita olen kokeillut vain näytepussukoiden verran, joten oma kokemus on aika hatara. SOS Hydra Repair Intensive Serum voisi sopia mullekin, kun olen tällainen kuivanaama ja muutenkin rakastan seerumeita (seerumihamsteri). Vähän arveluttaa, jos incistä löytyy denat. alcohol (luonnonkosmetiikan normiaines), koska pyrin välttämään alkoholipitoisia kasvotuotteita. Ne kuivattavat entisestään. Tässä sitä ei taida ollakaan, hyvä niin.
    Kivaa viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaile hei jossain vaiheessa ihmeessä lisääkin Mádaraa, jos merkin tuotteet yhtään kiinnostavat :) Mut nää on ainakin vakuuttaneet! Mulla taas on ihan liian vähän seerumeita ja oon superlaiska käyttämään niitä, mutta täytyy nyt koittaa petrata siinäkin. Joo aika monissa tuotteissa sitä alkoholia löytyy muodossa tai toisessa ja kuivaihoiselle se ei tosiaan välttämättä oo se paras mahdollinen ainesosa :/ Kiitos, ihanaa alkanutta viikkoa sulle Sari!

      Poista
  4. Tosi kaunis tuo öljy ja sen pakkaus! Madaran yövoide on mun yksi ikisuosikkini ja SOS naamio tuntuu kivalta. Tykkään etenkin siitä, etä SOS-tuotteet ovat niin söpön värisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on, olin oikein yllättynyt kun se tuli tollasessa boksissa :) SOS-tuotteiden ulkonäkö miellyttää muakin, värit ovat aivan ihania niissä! <3

      Poista

Kiitos kommentista!