torstai 20. huhtikuuta 2017

theBalm How 'Bout Them Apples?


Tutustuin theBalmin meikkeihin ensi kertaa vasta hieman reilu vuosi sitten, mutta brändistä tuli oikeastaan välittömästi yksi suosikeistani. theBalmilta löytyy uskomattoman ihania huulimeikkejä, pigmenttisiä luomivärejä, monipuolisia meikkipaletteja ja mm. todella suureen suosioon noussut Mary-Lou Manizer highlighter. Yksi omista ehdottomista suosikkituotteistani theBalmilta on kuitenkin tämä How 'Bout Them Apples? Cheek & Lip Cream Palette. Paletti sisältää kuusi voidemaista sävyä, joita voi käyttää sekä poskilla että huulilla. Paletin sävymaailma on mielestäni oikein kaunis. Joukosta löytyy niin rusehtavaa kuin pinkkiä sekä räikyvän punaista ja hyvin neutraalia sävyä. Itse käytän näitä ainoastaan poskipunina, en itse asiassa ole yhtä sävyä lukuun ottamatta edes testannut näitä huulilla, joten arvostelukin perustuu siis vain siihen, mitä olen tykännyt näistä poskillani.


Voidemaiset poskipunat ovat kaiken kaikkiaan mielestäni aivan ihania. Niillä on helppo luoda vähän dramaattisempaakin lookia tai sitten jättää posket hyvinkin maltillisiksi. Poskipunaöveritkin näiden kanssa on toki enemmän kuin helppo saada aikaan. Vähemmän on siis ehdottomasti enemmän näiden kanssa ja suosittelenkin aloittamaan pienellä värimäärällä ja lisäämään sitä sitten tarvittaessa. Myös häivyttäminen on avainasemassa voidemaisten sävyjen kanssa ja se vaatii enemmän työtä kuin tavallisten puuteristen poskipunien kanssa, jotka yleensä häivyttyvät hyvinkin helposti. Voidemaisilla väreillä on todella helppo saada poskille aikaan ihan selkeät rajat, mutta mikäli siveltimen kanssa häivyttäminien ei onnistu/se ei riitä, kannattaa ottaa apuun kostea meikkisieni. Oon ainakin itse todennut sen toimivaksi ja lopputulos näyttää todella kauniilta ja luonnolliselta. Voisin siis sanoa, että voidemaiset värit vaativat poskilla puuterisia enemmän työtä, varovaisuutta ja aikaa työstämiseen, mutta lopputulos palkitsee kyllä ainakin itseni.


Tämä paletti sisältää kuusi voidemaista poskipuna/huulipunanappia ja sävyt taittavat kaikki enemmän tai vähemmän punaiseen. Sävyvalikoima on siis melko yhteneväinen, mutta kaikki ovat tyypillisiä sekä perinteisille poskipunille että huulipunille. Toisaalta kaikki kuusi sävyä ovat kuitenkin selkeästi toisistaan poikkeavia eikä paletissa ole juurikaan turhaa sävyjen toistoa. Paletti sisältää myös suurehkon peilin, mikä on oikein kiva lisä, vaikka itse hyvin harvoin näitä meikkipalettien peilejä käytän.


Cider on paletin vaalein sävy ja itse asiassa ainut, joka ei oikein toimi mulla poskilla. Sävy on todella vaalea ja neutraali ja kyllähän tää toki nyt munkin poskiltani erottuu ihan kivasti, kun oon näin kalpea. En vaan itse tykkää oikein näin mitäänsanomattomista poskipunista. Tämä on kuitenkin hyvin turvallinen sävy ja oon yhdistellyt tota toisinaan jonkun toisen paletin sävyn kanssa, jolloin sävyyn on saanut kivaa kontrastia.

Cobbler on paletin tummin sävy ja itsessään näin tummana sävyä toi on poskilla jo aika raju, mutta hyvällä häivyttelyllä tämä näyttää todella hyvältä. Tämä on takuuvarma tuote punaisten poskien ystäville! Tämä ei myöskään ole mulla kovin usein käytössä juurikin siksi, että pelkään saavani tällä kunnon pelleposket, mutta sävy on todella kaunis ja tämä toimii varmasti tosi hyvin myös huulipunana.


Pie on kaunis pinkki sävy ja toinen suosikkisävyni tästä paletista. Varsinkin nyt kevään tultua mä alan ehdottomasti taas kaivata erilaisia pinkinsävyisiä poskipunia ja Pie tullaan varmasti näkemään mun poskillani todella usein. Sävy on mulle todella helppokäyttöinen, sillä sen tummuusaste on juuri oikea ja sellainen, mistä itse tykkään.

Crisp on persikkaan taittava vaaleanpunainen sävy ja paletin ainut, joka sisältää jonkin verran myös kimalletta. Tämä on poskilla oikein kaunis perussävy ja turvallinen käyttää. Kimallus on aika hentoa ja mun mielestäni on oikein kiva, että palettiin on lisätty myös tällainen sävy joukkoon. Se tuo kivasti monipuolisuutta palettiin! Sävy itsessään on Ciderin tapaan kuitenkin vähän liian vaalea mun makuuni.


Candy on hyvin perinteinen vaaleanpunainen sävy ja varmasti mieluinen kylmistä, pinkeistä sävyistä pitäville. Tällä saa sellaisen ihanan terveen näköisen punan poskille. Sävy soveltuu hyvin myös hennoista poskipunasävyistä pitäville.

Caramel on ihana rusehtavan punainen sävy ja toinen suosikkini näistä sävyistä. Sävy näyttää paletissa pelottavan tummalta ja ruskealta, mutta todellisuudessa se on nimenomaan punertavan ruskea eikä tällä kovin herkästi saa luotua poskille mitään aurinkopuuteriöveriefektiä. Erittäin kaunis sävy ja tämä on ollut näistä kaikista kuudesta eniten mulla käytössä!

Cider | Cobbler | Pie | Crisp | Candy | Caramel
Tässä vielä swatchit kaikista sävyistä. Mikä on teidän suosikkinne?


Ja vielä vinkkinä kaikille, joita tämä paletti kiinnostaa: Cocopandalla on tällä hetkellä tämä -40% alennuksessa, jolloin paletille jää hintaa enää 24 euroa! Mähän maksoin tästä itse aikoinaan vain 17 euroa, kun alennukset olivat niin huimia, joten sitä täyttä 40 euroa tästä ei todellakaan tarvitse maksaa, kunhan vaan tilaa oikeaan aikaan ;)

Ovatko theBalmin meikit tulleet jo tutuksi? Entä voidemaiset poskipunat?

24 kommenttia:

  1. Mullakin on tämä omppupaletti ja tykkään aivan hulluna :) Vaikeaa nimetä sävyistä vaan yhtä suosikkia ylitse muiden, mutta mulla on sun suosikki Caramel ollut ehkä vähiten käytössä ;D Mun mielestäni nämä toimivat paremmin poskilla, mutta joskus tuputtelen jotain sävyä kevyesti sormella huulillekin, jos en jaksa/halua kunnon punausta laittaa.

    TheBalmilta en kovin montaa tuotetta omista. DownBoy poskipuna on tosi imarteleva sävy, jos vaan pinkit poskipunat sopivat. Put A Lid On It luomivärinpohjustaja ei toiminut itselläni, mutta oon siitä kehujakin lukenut. Mielellään kyllä hommaisin ainakin huulituotteita (joista ei ole vielä kokemusta tän paletin lisäksi) ja poskipunia lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin ne mielipiteet vaihtelee, mun mielestä Caramel on ehdottomasti paletin upein sävy! :D Mäkin voisin koittaa opetella käyttämään näitä just tolla tavalla kuin sä käytät huulilla. Voisin kuvitella, ettei noiden poiskuluminenkaan näytä ollenkaan pahalta :)

      theBalmilta löytyy tosiaan myös aivan ihania puuterisia poskipunia, mulla on noita pienemmässä koossa parissa paletissa :) Tosta luomivärinpohjustajasta oon itse lukenut aika ristiriitaisia mielipiteitä - toiset tykkää ja toisilla ei otoimi. Huulituotteita voin suositella oikein lämpimästi<3

      Poista
  2. Mun ensimmäinen ostos the Balmilta oli juuri tämä poskipunapaletti noin vuosi sitten 😊 Oli myös ensimmäinen voidemainen poskipuna, minkä hommasin siinä huumassa kun luulin, että osaan käyttää niitä! 😂 Häivytys on jonninverran hankalaa (levitän ja häivytän sormin) ja vaatii treenausta, mutta onnistuessaan palkitsee kyllä. Pakkaus oli niiiiin ihana, kaunis, leikkisän huumorintajuinen, että se oli pakko saada 😀 Ajan myötä se on jäänyt hieman vähälle käytölle, mutta sitten taas kun innostun voideposkipunista, niin kaivan sen esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tää oli yksi ensimmäisistä theBalmin tuotteista ja samoin ensimmäiset voidemaiset poskipunani :D Joo pientä treenausta se häivyttely vaati mullakin, mutta tosiaan - lopputulos palkitsee kun siinä on onnistunut :) Mullakin oli aika pitkä tauko, kun en tätä käyttänyt oikeastaan lainkaan, mutta nyt oon taas innostunut uudelleen tästä ja onhan tää nyt vaan niin ihana<3 :D

      Poista
  3. Aivan ihana paletti. Itse tykkään käyttää voidemaisia poskipunia kesällä. Harmi, että ne pilaantuu aina nopeammin kuin puuteriset. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi on kyllä harmi :/ Ja just ton takia munkin täytyy taas koittaa ottaa nämä useammin käyttöön, sillä en todellakaan halua näiden menevän huonoksi ennen kuin ehdin käyttää nää pois!

      Poista
  4. TheBalm on ehdottomasti yksi suosikkejani, sillä jokainen kokeilemani tuote on ollut huippuhyvä! Etenkin luomivärit :)

    Minä en juurikaan tykkää voidemaisista poskipunista, sillä koen niiden lisäävän extravaiheen meikkaukseen, kun päälle haluaa kuitenkin laittaa vielä puuterisen poskipunan :D Miten muuten kiinnität noi voidemaiset poskipunat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en oo vielä yhtään huonoa tuotetta theBalmilta testannut :) Ihan huippuhyvä brändi<3

      Heh, no tossa tapauksessa voidemaisten poskipunien käyttö olisi joo ehkä jopa vähän turhaa, jos päälle kuitenkin tulee laitettua vielä puuterista :D Mä kiinnitän noi ihan irtopuuterilla, millä kiinnitän koko muun meikkipohjanikin. Eli lisään voidemaisen poskipunan siis meikkivoiteen päälle ja siihen sitten irtopuuteria :)

      Poista
  5. Upeat sävyt <3 Mä varmaan muuten voisin hankkia tän, mutta muhun ei jotenkaan iske ihmisten kuvien käyttäminen meikkipakkauksissa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Haha sitten theBalm ei ihan taida olla sun juttu. Noissa kun taitaa lähes kaikissa tuotteissa olla noita ihmisten kuvia :D Mun mielestä noi pakkaukset on taas ihan hauskoja!

      Poista
  6. Näistä sävyistä mun makuun on eniten Crisp ja Caramel. En ole itse palettia kokeillut. Käytän aika usein puikoissa olevia voidemaisia poskipunia. Tarkkana saa levittämisessä olla, ettei mene överiksi;) The Balmilta mulla on vain pikkunen luomivärinelikko Mont Balm. Sävyt on nätit ja mulle passelit, sekä pigmentti hyvä)
    Aurinkoa viikonloppuusi, Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa taas ei löydy kuin yksi puikossa oleva voidemainen poskipuna. Mutta itse asiassa hyvä kun tuli puheeksi, täytyy muistaa ottaa se käyttöön taas pitkästä aikaa! :D Levityksen ja häivytyksen kanssa saa tosiaan olla hyvin tarkkana, mutta näillä saa hurjan kaunista jälkeä tehtyä :) Mun piti ihan googlata, että millaisesta paletista on kyse ja noi on kyllä tosi kauniita sävyjä!

      Ihanaa viikonloppua sullekin :)

      Poista
  7. Mä en ole koskaan kokeillut voidemaista poskipunaa :) En oikeestaan tiedä osaisinko käyttää niitä edes :D Mutta tuossa on kyllä todella kauniit sävyt! Olen jo päättänyt, että ostan seuraavan kerran kun Sephoraan pääsen niin ainakin The Balmilta jonkun huulipunan, kun niitä on kehuttu niin paljon ja ehkä jotain muutakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että oppisit tosi nopeesti noiden käytön, jos lähtisit testaamaan :) Työtä noi vaatii puuterisia poskipunia enemmän, mutta ei ne muuten oo yhtään vaikeakäyttöisiä! Joo suosittelen ihan ehdottomasti hankkimaan jotain ihanaa theBalmilta :) Huulimeikit on ihania, samoin luomivärit ihan superhyviä<3

      Poista
  8. Aivan ihania sävyjä ja mä niin haluaisin nyt ostaa ja kokeilla voidemaista punaa, oon halunnut jo jonkin aikaa. Nyt tosin alkoi hieman pelottamaan kun sanoit että voidemaisten punien kanssa työskentely vaatii tarkkaa häivyttelyä, mä olen tosi huono häivyttämään ihan luomiväriäkin joten mitenkähän sujuu sitten poskipunan kanssa. Noo se selviää vain ja ainoastaan kokeilemalla:D Ihanaa viinkonloppua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää paletti voisi tossa tapauksessa olla aika passeli sulle, jos sävymaailma vaan iskee :) Ei kannata turhaan pelätä! Pieni määrä vaan tuotetta poskille niin kyllä se siitä helposti häivyttyy, vaikka hieman enemmän vaivaa täytyykin nähdä kuin puuteristen poskipunien kanssa :) Kiitos samoin sulle ihana<3

      Poista
  9. TheBalm on tuttu, mut kammoan voidemaisia poskipunia enkä ikinä käytä niitä :D sensijaan puuteriset poskipunat on ihan must-have <3

    Blogissani on muuten sulle haaste, käy kurkkaamassa:
    http://huulipunamania.blogspot.fi/2017/04/the-best-of-skincare-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei ne tosiaan oo kaikkien juttu :D Puuteriset poskipunat on kyllä munkin suosikkejani :) Oi vitsit, kiitos haasteesta! Täytyy käydä pikimmiten lukemassa sun vastaukset ja laittaa tää omalle toteutuslistalle<3

      Poista
  10. Tää on kyllä tosi herkullisen näköinen paletti ♥ Ite en oo ikinä osannut käyttää poskipunia, ja oikeastaan en oo tarvinnutkaan kun posket punoittaa aina meikkivoiteen alta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toi on<3 Muistan, että oot aiemminkin maininnut tosta, mutta ainakin säästyy hei rahaa, kun ei tarvii erikseen hankkia poskipunia ;D

      Poista
  11. Nää sävyt on niin ihania!! Mulla on ollut tää paletti ostoskorissa jo vaikka kuinka monta kertaa, ehkä nyt olisi jo aika tilata tämä upeus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 No ihan ehdottomasti tilaat, jos oot sitä jo pitempään miettinyt! Uskon, ettet tuu katumaan hetkeäkään päätöstäsi ;)

      Poista
  12. Mun kommentti tulee nyt vähän myöhässä, mutta pakko oli palata kommentoimaan, kun multakin tää paletti löytyy! :D Tää on ihan loistava paletti! Yleensä suosin puuterisia poskipunia, mutta tästä paletista tykkään kyllä. Mulla näkyy pannu kahdessa sävyssä: Ciderissa ja Caramelissa. Ciderissa se pannu näkyy ihan sen takia, että koska sävy on niin vaalea, sitä saa laittaa poskille ihan hemmetin paljon, että mitään näkyisi :D Caramel on taas mun ihan lemppari! Mä oon juuri tuollaisten neutraalien ja rusehtavien poskipunien fani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, nää sävyt on ihan huippuja ja poskipunien laatu myös todella hyvä :) Heh joo, Cider on kieltämättä tosi vaalea, mutta onneksi senkin saa riittävällä määrällä näkymään poskilta. Veikkaan, että Caramelista mullakin alkaa pannu ensimmäisenä näkyä, se on niin kaunis sävy<3 Rusehtavat poskipunat iskee kyllä muhunkin tosi kovaa!

      Poista

Kiitos kommentista!