maanantai 15. toukokuuta 2017

Bette Box | Toukokuu


Moikka! Kuten otsikko kertoo, tänään olisi tarkoitus kurkistaa toukokuun Bette Boxin sisältöön. Mä kävin kurkkimassa boksin sisällön jo etukäteen muista blogeista ja valitettavasti sisältö ei kuvien perusteella oikeen vakuuttanut. Boksista oli ilmeisesti liikkeellä ainakin pari eri versiota, joten mielenkiinnolla jäin odottelemaan, kumman niistä itselleni saan. Myös pitkäaikaistilaajia muistettiin taas vaihteeksi, mutta itsehän menetin sen "statuksen" viime vuoden puolella pitäessäni taukoa boksien tilaamisesta. Mutta miltäs se sisältö sitten näytti?


Näytteitä näytteiden perään. Toi oli se ensimmäinen ajatus, mikä mulle tuli tän avattuani. Sisältö on toki runsas, mutta tällä kertaa on selkeästi panostettu enemmän siihen määrään kuin laatuun ja mulle jäi henkilökohtaisesti vähän sellanen fiilis, että boksia on puoliväkisin koitettu täyttää vähän sillä sun tällä. Tollaisesta kosmetiikkakasasta löytyy kyllä varmasti jokaiselle jotain mieluista, mutta tähän mennessä Bette Boxit ovat sisältäneet selkeästi enemmän niitä täysikokoisia tuotteita, jolloin toki bokseissa ei näin paljon sitten sitä sisältöä ole ollut. Mulle kuitenkin laatu on määrää tärkeämpi, mutta ensi kuussa boksissa pitäisi taas olla jopa viisi täysikokoista tuotetta, joten näistä näytekokoisista puteleista päästään ainakin hetkeksi eroon!


Yllättäen boksista tuli taas Lumenea, tällä kertaa Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel. Kyseessä on väritön, pitkäkestoinen muotoilugeeli, jolla kulmat saavat luonnollisen ilmeen. Mähän olen tätä kyseistä kulmageeliä käyttänyt jo yhden tuubillisen verran, toki ennen Lumenen uudistusta, ja ihan hyvin tällä sai yhä edelleen kulmat kuriin. Erityisen iso plussa siitä, että tuote on väritön, sillä nyt se sopii oikeastaan kenelle tahansa kulmien värisävystä riippumatta. Lisäksi mä en itse koe tarvitsevani kulmageeliltä enää lisää väriä, sillä oon joka tapauksessa aina meikannut kulmani muilla tuotteilla ennen tällaisen käyttöä. Mulle ei pelkkä väriä sisältävä kulmageeli valitettavasti riitä, vaikka joillekin se on varmasti ihan riittävä kulmien meikkaamiseen. Ovh tällä täysikokoisella meikkituotteella on 9,90 €.


Tämä Schwarzkopf got2b Fresh It Up Extra Fresh kuivashampoo tuntui aiheuttavan pientä närää aika monissa. En itse ihan ymmärrä, kun niin monessa paikassa on saanut lukea, että bokseissa on jatkuvasti kuivashampoita, sillä Bette Boxeista en ainakaan itse ole tätä ennen saanut yhtä ainutta kuivashampoota. Edelliskuussa tullut Batisten tuote kun ei ollut kuivashampoo. En tosin ole varma muiden boksien sisällöistä, mutta siis joo, mulle tämä ainakin oli tämän vuoden ensimmäinen kuivashampoo ja ihan mieluinen yllätys! Tuote lupaa puhdistaa ja raikastaa hiukset sekä jättää niille pitkäkestoisen tuoksun. Kuivashampoo soveltuu myös tummille hiuksille, sillä se ei jätä hiuksiin valkoisia väriläikkiä. Tämä toimi itse asiassa yllättävänkin hyvin. Hiukset tuntuivat selkeästi puhtaammilta ja näyttivät freshimmiltä. Tuoksu oli myös oikein miellyttävä ja tosiaan, tästä ei niitä valkoisia läikkiä jäänyt. Erittäin hyvä kuivashampoo siis, ei ihan Batisten veroinen, mutta melkein. Ovh 100 ml tuotteella on 4,90 €.


Seuraavaksi tämä rfsu:n kaksikko, joka ei oikeastaan herättänyt mussa minkäänlaista innostusta. Intim Easy Shave Gel on vaahtoamaton ja läpinäkyvä sheivausgeeli, ja tämä kyseinen tuote on tullut joskus aiemmin myös LivBoxista. En itse tästä pitänyt silloin enkä pidä nytkään, sillä käytän mieluummin vaahtoavia sheivausgeelejä, jolloin mun on ainakin helpompi nähdä, mistä olen jo sheivannut ja mistä en. Vierestä löytyvä Intim Cooling Balm on taas after shave tuote, jonka tulisi vähentää ihoärsytystä ja punaisten pilkkujen muodostumista. Mä en normaalisti käytä minkäänlaisia after shave tuotteita, sillä koen niiden ärsyttävän ihoa entistä enemmän. Tässäkin inci-luettelossa on heti toisena alkoholi, joka ei taatusti ole se paras mahdollinen ainesosa sheivauksessa mahdollisesti ärtyneelle iholle. Tätä en ole testannut enkä testaa, sillä aiemmin vastaavat tuotteet on aiheuttaneet nimenomaan lisää kirvelyä ja ihoärsytystä sen sijaan, että ne olisivat sitä vähentäneet. Easy Shave Gel tuli 40 ml koossa ja 150 ml ovh on 5,29 €. Cooling Balm tuli pienessä 10 ml koossa ja 40 ml ovh on 5,79 €.


Mulle itselleni täysin uusi tuttavuus oli tämä L'anzan Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray. Kyseessä on kosteus- ja lämpösuojan sisältävä hiusten viimeistelykiinne, joka lupaa antaa hiuksille voimakkaan tuen sekä kosteuttaa ja vahvistaa niitä. Tätä voi suihkia joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja itse tykkään käyttää tällaisia tukea antavia tuotteita lähinnä kuiviin hiuksiin. Tämä toimi ihan kivasti, sitä tukea ja ryhtiä tuli kyllä oikein mukavasti, mutta ei tämä missään tapauksessa ole paras tuote tästä kategoriasta. Hiukset tulivat paikoitellen hieman "korppuisiksikin", mikä ei näytä tai tunnu kovinkaan hyvältä. Voi toki olla, että suihkin tätä hieman liikaa ja se koppuraisuus johtui siitä. Ihan ok tuote, mutta en lähtisi tätä itselleni täysikokoisena ostamaan. Boksista tuli 45 ml koko ja täysikokoisen 350 ml pullon ovh on 29,50 €.


Ultrasun Face SPF30 oli niin ikään mulle uusi tuttavuus. Kyseessä on tosiaan suojakertoimella SPF30 varustettu aurinkosuojavoide kasvojen iholle. Voide lupaa lisäksi palauttaa ihon kosteustasapainon sekä vähentää ikääntymisen merkkejä, jotka auringon säteily on iholle aiheuttanut. Tätä en ole vielä testannut enkä aio testata ennen kuin se kesä tuolta joskus kunnolla tulee, joten tästä voiteesta en osaa sanoa tämän enempää. Periaatteessa ihan kiva tuote, mutta tällaiseista 7 ml kokoisista "Sample - not for sale" -tuotteista ei loppupeleissä ihan kamalan paljon saa irti. Näytekoot on ihan ok, mutta olisivat edes hieman isompia niin tuotteesta saisi paremman käsityksen. Ovh 50 ml tuotteella on 25,50 €.


Seuraavaksi toinen kasvovoide, tällä kertaa Avènen Physiolift Day Smoothing Emulsion. Kyseessä on päivävoide, jonka on tarkoitus kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä silottaa ihon syviä juonteita. Edellinen voide tuli 7 ml kokoisena ja tämä sitäkin pienemmässä 3 ml koossa. Tällaiset voiteet, mistä saa hyvällä tuurilla juuri ja juuri riittävästi tavaraa kahdeksi käyttökerraksi on mun mielestäni suorastaan turhia. Joo, toki niillä parilla käyttökerralla saa jo osviittaa ainakin siitä, mikäli tuote ei missään nimessä sovellu omalle iholle, mutta siihen se aika pitkälti sitten jääkin. Mun kohdallani ainakin. Voide kosteutti ihoa ihan kivasti ja soveltui hyvin nimenomaan päivävoiteeksi. Mitään muuta ihmeempää en osaa oikein tosta sanoa, mutta ihan hyvän ensivaikutelman tuote antoi! Ovh täysikokoisella 30 ml tuotteella on 35,00 €.


Ja viimeisenä vielä tämä TRESemmén kaksikko - Keratin Smooth sarjan 100 ml kokoiset shampoo ja hoitoaine. Tuotesarja sisältää keratiinia sekä marulaöljyä, ja niiden on tarkoitus silottaa katkenneet hiukset sekä selvittää hiukset. Shampoo toimi yllättävän hyvin ja mikäli hiukseni olisivat olleet vähänkin puhtaammat pesuhetkellä, yksi pesukerta olisi taatusti riittänyt. Nyt jouduin pesemään hiukset tuolla pariin otteeseen, mutta siis pesuteho oli markettishampooksi oikein hyvä! Hoitoaine sen sijaan ei vakuuttanut. Se ei ollut omille hiuksilleni riittävän hoitava ja hiukset jäivät jotenkin aika kovan tuntuisiksi, vaikka annoin hoitoaineen vaikuttaa hyvän aikaa. Shampoolle siis peukku ylös, mutta hoitoaine ei kyllä pääse mulla jatkossa enää käyttöön. Ovh 100 ml kokoisilla pulloilla on 2,50 €.

Sellainen boksi tällä kertaa. Lisäksi extratuotteina oli pari kappaletta Ob:n hajustettuja pikkuhousunsuojia (miksi ihmeessä hajustettuja..?) sekä Saluksen Detox BIO-puhdistusjuoma. Sisältö oli runsas ja monipuolinen, mutta kuten postauksen alussa sanoin, arvostan itse enemmän laatua kuin määrää :) Uskon, että kesäkuun boksin täysikokoiset tuotteet palauttavat taas mun uskoni näihin bokseihin, vaikka tämä ei niin kamalasti miellyttänytkään!

Miltä sisältö teistä vaikutti?

18 kommenttia:

  1. Mä olen helppo- jollen peräti varma nakki näille kosmepaketeille 😊 Mä oon tyytyväinen melkeen sisältöön ku sisältöön kunhan saan jänskätä sen 5 minuuttia per paketti per kuukausi(jollen oo spoilaantunu) 😁 En marissu edes viime lokakuun Livbox-pakettia 🤣 Se on kyllä totta, et näytekokotuotteet on aika hasardihommaa yrityksiltä, sillä niillä on silloin vain se 1-2 kertaa vakuuttaa kuluttaja oman tuotteensa erinomaisuudesta, ja yleensä se ei ole tarpeeksi... Vuosi sitten kyllästyin Look Fantasticin paketteihin, koska sieltä tuli aina minikokoja ihanista tuotteista. Mulla kesti aika kauan ymmärtää, et sieltä tulee AINA minikokoja... 😁 Nyt oon taas iloinen Beauty Boxin tilaaja 😇

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin olin ennen, mutta nyt viime aikoina musta on tullut selkeesti vaativampi näiden suhteen :D Nykyään myös spoilaan itseni lähes joka kuukausi, mikä vie omalta osaltaan juurikin sen ilon ja pienen jännityksen boksien avaamisen suhteen. Pitäisi ehkä koittaa toimia jatkossa hieman toisin :) Joo mulla sama, meni aika pitkään ennen kuin tajusin, ettei LF:n bokseista kannata turhan paljon mitään täysikokoisia tuotteita odottaa :D Pitäisköhän itsekin laittaa taas tilaus menemään, onhan siitä jo puolisen vuotta kun oon saanut edellisen Beauty Boxini!

      Poista
  2. Pakko kyllä sanoo sama kun Tuuli, mäkin olisin tyytyväinen sisältöön kuin sisältöön kun sitä saa jänskätä - vaikkakin näytekoot ovat aika harmillisia ja itselllä ne jäisi enempi vaan pyörimään - mutta kun nyt alkaa omat kosmetiikkaarastot olla melko tyhjiä kun oon kaikki rasvat sun muut käyttänyt alta pois. Meinas ihan paniikki tulla kun tajusin toissapäivänä miten tyhjiksi oon kaapit saanut ainakin rasvojen, geelien yms osalta:D Voisin siis nyt harkita jonkin boxin tilaamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kuten mä sanoin Tuulillekin, mä olin ennen ihan samanlainen :D Sisältö kuin sisältö kyllä kelpasi ja ilahdutti. Voi olla, että oon vaan tilannut näitä vähän liian kauan ja hankkinut siinä sivussa muutenkin niin paljon kosmetiikkaa, etten "tyydy" enää ihan samaan kuin ennen. Hahah, äkkiä hei nyt sitten kaupoille ostamaan kaikkea uutta ihanaa kosmetiikkaa ;D Ja ehdottomasti kannattaa myös harkita jonkin kauneusboksin tilaamista, jos sellainen yhtään kiinnostaa :) Bette Boxistakin on tosiaan ensi kuussa tulossa jopa 5 täysikokoista tuotetta, mikä ainakin mua itseäni kiinnostaa ihan hurjasti!

      Poista
  3. Tekis mieli kyllä tilata taas Bette box :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaile ihmeessä, nää on kivoja yllätyksiä aina joka kuun alkupuolella :) <3

      Poista
  4. Musta tuntui, että boksista tuli aina kuivashampoita, koska en niitä juuri käytä. Ja siksi mulla on kaapissa 5-6 käyttämätöntä kuivashampoota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu tossa tapauksessa ymmärrän kyllä, jos niille ei pahemmin tule edes käyttöä. LivBoxeista niitä taisi tosiaan tullakin melkoisen usein, mutta toisaalta niistä nyt tuli myös mm. hammastahnoja melko tiheään tahtiin :'D

      Poista
  5. On kyllä melkoinen sekametelisoppa tämän kuun boksi :D L'anzan tuote on ehdottomasti mielenkiintoisin, mutta muut ovat omaan makuuni vähän tylsiä. Yllätysboksien konsepti on ihana, mutta minulla olisi varmasti aina liian suuret odotukset sisällölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joukkoon mahtui melko monensorttista tuotetta :D Monesti nää sisällöt onkin pääasiassa tällaista aika "peruskauraa" ja joukkoon mahtuu sitten 1 tai 2 vähän erikoisempaa ja kalliimpaa tuotetta. Toisaalta sen kyllä ymmärtää, kun ei nää mitään ihan älyttömiä edes maksa :)

      Poista
  6. Olipas kivan näköinen boksi tällä kertaa!:) Tuota kuivashampoota mä haluaisin sitten kokeilla kun edellinen loppuu :) Mulla on kulmageelin kanssa taas sillee, että haluan sen tuovan lisää väriä kulmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Tossa oli tosi kiva tuoksu ja toi ei tosiaan värjännyt hiuksia valkoisiksi, toisin kuin esimerkiksi Batistet tuppaavat tekemään :/ Aika monella se varmaan onkin noin noiden kulmageelien kanssa, mutta mä en tosiaan sitä väriä niiltä geeleiltä enää tarvitse :) Ei se väri mua kyllä toisaalta myöskään haittaa mitenkään :D

      Poista
  7. Mulle yleensä kelpaa sisältö kuin sisältö, ja mun mielestä tuon boksin sisältä vaikuttaa ainakin omaan silmään tosi hyvälle :) Hauska olisi tilata tämä bette box joku kerta kokeiluun kun kuitenkin livboxia tuli tilattua silloin tällöin :) Tosi kivasti oot ottanut kuvat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö oli kyllä ainakin monipuolinen ja runsas, vaikkei ihan täysin mun mieleeni ollutkaan :) Tilaile ihmeessä, jos tykkästi LivBoxista! Bette Boxien sisältöön on mun mielestäni panostettu selkeästi enemmän kuin LivBoxiin, joten uskoisin ettet tuu pettymään näihin :) Kiitos paljon Viivi<3

      Poista
  8. Moikka! Piti kommentoida, että juurikin maaliskuun boxissa tuli kaksi kuivashampoota: Biozell ja Batiste. Eivät markkinoi itseään kuivashampoona, mutta sitä ne käytännössä ovat. Toinen värjää ja toinen tuuhauttaa, mutta molemmilla kuivashampoon toimintapa ja ainekset. Mutta saapahan vakituisena tilaajana etsiä näistä toistuvista tuotteista ne omat vakiokäyttöön siirtyvät suosikit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Biozellin tuotetta en itse asiassa edes muistanut, kun en oo sitä edelleenkään kokeillut :D Mulla taitaa muutenkin olla vähän eri käsitys siitä, mikä on kuivashampoo ja mikä ei, sillä mulle ne kuivashampoot on nimenomaan niitä hiuksia oikeasti "puhdistavia" ja freshimmän ilmeen antavia tuotteita. Tota Batistea en kyllä edelleenkään voi kuivashampoona pitää, sillä se oli mun mielestäni vain ja ainoastaan tyvikohottaja eikä edes volyymikuivashampoo, mutta tosiaan mä en esimerkiksi niiden inci-listoja ole tutkinut, joten uskon kyllä sua kun sanot noin :D Kiitos kommentista<3

      Poista
  9. Mä oon siitä varmaan outo, että mulla kelpaisi myös nuo näytekoot oikein hyvin :D Oon tosi huono käyttämään mitään tuotteita loppuun ja tykkään vaan testailla paljon kaikkea :D Tuo boksi vaikuttaa näin nopealla vilkaisulla kyllä ihan hyvältä, alan hieman jo harkitsemaan joskos tilaisin seuraavan boxin itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh et oo ollenkaan outo :) Ei näytekoot mitenkään huono juttu oo, kun jotkut kauneusboksit koostuu nimenomaan niistä, mutta Bette Boxeissa on aiemmin ollut enemmän niitä täysikokoisia niin ehkä toi sen takia oli vähän pettymys :D Kannattaa ehdottomasti tilata, jos yhtään kiinnostaa! :)

      Poista

Kiitos kommentista!