lauantai 20. toukokuuta 2017

Ensivaikutelmia -417 ihonhoitotuotteista


Sain tilaisuuden päästä tekemään yhteistyötä -417 nimistä ihonhoitosarjaa maahantuovan yrityksen kanssa. -417 on kosmetiikkabrändi, joka sisältää monentyyppisiä tuotesarjoja ihonhoitoon liittyen. Kaikille tuotesarjoille on yhteistä se, että ne perustuvat Kuolleestamerestä saatuihin aktiivisiin ja luonnollisiin mineraaleihin. -417 sisältää vartalon- ja ihonhoituotteita sekä mm. SPA-tuotteita ja tuotesarjat ovat myynnissä apteekeissa. Kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että ne todella parantavat ihon hyvinvointia ja rakennetta. Minulle -417 oli entuudestaan täysin tuntematon kosmetiikkabrändi, mutta tuotteet vaikuttivat alusta asti niin mielenkiintoisilta, että tartuin enemmän kuin innolla tilaisuuteen päästä testaamaan muutamia tuotteita! Yllä olevassa kuvassa onkin esillä kaikki viisi tuotetta, jotka sain maahantuojalta testattavaksi ja alempana käyn jokaisen tuotteen läpi vielä tarkemmin.


Aloitetaan tästä Dead Sea Therapy -sarjaan kuuluvasta Aromatic Body Peeling* ja Body Butter* Kiwi & Mango kaksikosta. Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle sopiviksi, eli juuri sellaiselle iholle, jonka itse omaan. Ne tuoksuvat hedelmäisen makeilta, mutta kuitenkin samalla myös raikkailta.

Aromatic Body Peeling on koko vartalolle tarkoitettu mineraalisuolakuorinta. Kuorina lupaa kuoria kuolleen ihosolukon pois hellävaraisesti auttaen samalla ihon uudistumista. Kuorivina ainesosina tässä tuotteessa on siis Kuolleestamerestä saatu suola ja kuorinta-aine sisältää myös monia eri vitamiineja sekä eteerisiä öljyjä. Aluksi purkin avattuani mua hieman hämmensi se, että sisällä oli erikseen nestekerros ja sen alla sitten se varsinainen suolakerros, mutta pienellä sormen pyöräyttämisellä purkin sisällä neste- ja suolakerrokset sai sekaisin ja tuotetta oli sen jälkeen helppo käyttää. Kuorintateho oli ihan loistava, karkea mutta ei kuitenkaan ihoa raapiva. Jotkin tehokkaimmat kuorivat oikeasti tuntuvat riipivän ihoa, mutta tässä suolakiteet eivät onneksi olleet kovin teräviä eikä sellaista ihoa raastavaa ja riipivää tunnetta tullut lainkaan. Se, mistä erityisesti kuitenkin pidin oli tuotteen jättämä kosteutettu tunne iholle. Kuiva iho tarvitsee kosteuttavia tuotteita ja tämä kuorinta tosiaan jätti ihon ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi sen sisältämien öljyjen ansiosta. Tällaiset kuorinnat ovat ehdottomasti mun suosikkejani ja tämä todellakin vakuutti mut täysin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen!


Aromatic Body Butter on ihoa tehokosteuttava mineraalirikas vartalovoi. Voide sisältää todella runsaasti erilaisia kosteuttavia ainesosia, kuten manteli- ja avokadoöljyjä sekä karitevoita ja lisäksi myös hunajaa, aloe veraa ja kamomillaa. Kosteutusteho oli oletetusti aivan loistava tällä voiteella. Voide ei ole koostumukseltaan yhtä paksua kuin mihin olen vartalovoiden kohdalla tottunut, mutta se ei mua itseäni haittaa ollenkaan. Itse asiassa päinvastoin. Vartalovoi imeytyy ihoon suhteellisen nopeasti ja todellakin tuo runsasta kosteutusta. Iho tuntuu tämän voiteen käytön jälkeen todella pehmeältä ja tuotteen tuoksukin jää iholle melko pitkäksi aikaa. Tämä kaksikko osoittautui todella, todella hyväksi ja toimivaksi mun iholleni ja sanoisinkin, että nämä tuotteet sopivat varmasti parhaiten nimenomaan kuivalle iholle. Toki esimerkiksi tuo kuorinta-aine on oikeasti jo itsessään sen verran kosteuttavaa, ettei ihoa tarvitse välttämättä sen jälkeen enää erikseen kosteuttaa vartalovoiteilla, ainakaan jos ei omaa kovin kuivaa ihoa. Sen puoleen suosittelen kyllä ainakin tuota kuorinta-ainetta myös kaikille muillekin ihotyypeille.


Seuraavaksi vuoroon pääsee Catharsis sarjaan kuuluva Skin Relief Cream* eli mineraalirikas vartalovoide. Tämä voide on suunnattu erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Se sisältää runsaasti erilaisia vitamiineja, Kuolleestamerestä saatuja mineraaleja sekä aloe vera-, vihreä tee- ja hevoskastanjauutetta. Tämä voide on koostumukseltaan sellaista keskipaksua, mutta tätä todellakin riittää vain todella pieni ja ohut kerros iholle. Itse tein ensimmäisellä kerralla sen virheen, että annostelin tätä melko reilulla kädellä ja lopulta sainkin sitten levittää voidetta iholleni melkoisen pitkän tovin, sillä isompi määrä voidetta ei ihan niin helposti imeytynytkään vaan tuntui lähinnä liukuvan ja liikkuvan ihoa pitkin. Kyllähän se siitä sitten lopulta imeytyi, mutta tosiaan - pienellä määrällä pääsee jo hyvin alkuun. Tämä ei ollut mun mieleeni ihan yhtä paljon kuin ylempänä esitelty vartalovoi, mutta kuivalle iholle tämäkin voide oli ihan loistava. Esimerkiksi sekaiholle en lähtisi tätä suosittelemaan, enkä muutenkaan ihmiselle, joka ei malta odottaa että kosteusvoide saa rauhassa imeytyä ja kuivua ihoon. Tämä ei nimittäin ole ihan se kaikkein nopeimmin imeytyvä voide, mutta kosteutustehot ovat tosiaan oikein hyvät.


Viimeisenä vielä Age Prevention sarjaan kuuluva kasvovoide - Vitamin Moisturizer for Normal Skin* sekä Cleansers & Peeling & Masks sarjaan kuuluva Agile Purifying Mud Mask* kasvonaamio.

Vitamin Moisturizer päivävoide on suojakertoimella SPF 20 varustettu voide normaalille ja kuivalle iholle. Kasvovoide sisältää A, E ja C-vitamiineja, karitevoita, erilaisia kasviuutteita kuten aloe veraa, eteerisiä öljyjä (mm. tyrni, jojoba ja avokado) sekä vehnänalkiota. Tuote lupaa raikastaa ja kosteuttaa kasvot koko päiväksi ja myös imeytyä nopeasti. Mä oon itse tottunut käyttämään päivävoiteena jonkin verran tätä nopeammin imeytyviä voiteita ja oonkin todennut tän sopivan mulla paremmin yövoiteeksi. Voiteessa on raikas tuoksu ja se kosteuttaa ihoa oikein hyvin. Ei tämä missään nimessä ole parhaimpien yövoiteiden tehoinen ja päivävoiteeksi tätä tosiaan on kuvattukin, mutta mä tarvitsen itse aamuisin nopeammin imeytyvän kasvovoiteen. Uskon tämän olevan itsellenikin kuitenkin riittävän kosteuttava tuote yövoiteeksi nyt, kun kesä tekee tuloaan. Talvella tämä tuskin mulle riittäisi. Tuote levittyy iholle todella helposti ja pidän todella paljon tämän raikkaasta tuoksusta. Tuoksu on melko voimakas, mutta haihtuu kuitenkin melko nopeasti ja itseäni tuoksun voimakkuus ei siis haittaa. Suosittelisin kuitenkin tuoksuttelemaan tämän voiteen ennen ostoa, sillä kaikki eivät varmasti pidä ihan näin voimakkaan tuoksuisista kasvovoiteista.


Agile Purifying Mud Mask on ihoa ravitseva ja syväpuhdistava mineraalirikas mutanaamio. Tämä tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti rasvaiselle ja akneiholle. Naamio sisältää  mutaa Kuolleestamerestä, hunajaa, kasviuutteita sekä runsaasti vitamiineja. Lopputuloksena ihon tulisi jäädä naamion käytön jälkeen sileäksi ja hohtavan kauniiksi. Vaikutusaika naamiolla on 15 minuuttia, jonka jälkeen se tulee huuhdella kasvoilta pois. Kuivaihoisena tällaisia syväpuhdistavia naamioita ei tule käytettyä mitenkään turhan usein, vaikka omistankin esimerkiksi todella hyvän Freemanin syväpuhdistavan kasvonaamion. Taas kerran tuli kuitenkin todistettua, että myös kuiva iho kaipaa toisinaan perusteellisempaa puhdistusta, sillä voin kertoa, etten muista koska ihoni olisi tuntunut yhtä sileältä ja pehmeältä tai näyttänyt yhtä puhtaalta ja kuulaalta kuin tämän naamion käytön jälkeen. Mun teki ihan oikeasti mieli hipalata mun kasvojani koko loppuillan, sillä ne olivat niin pehmeät! Naamiota poispestessä kasvot tuli myös kuorittua, sillä naamiomassa ei ollut täysin sileää vaan joukossa oli myös hieman kovempia partikkeleja. Todella hyvä naamio ja mun täytyy ehdottomasti muistaa jatkossa käyttää näitä syväpuhdistaviakin naamioita ihan säännöllisesti. Turhan usein en näitä uskalla käyttää, sillä ihoni tosiaan on aika kuiva, mutta nyt käyttövälit ovat venyneet ehdottomasti liian pitkiksi.

Ensivaikutelmat -417 tuotteista oli siis todellakin melkoisen positiiviset. Ainoastaan Catharsis sarjan vartalovoide ei niinkään päässyt suosiooni ainakaan vielä, mutta kaikkiin muihin tuotteisiin ihastuin täysin. Oon todella kiitollinen siitä, että mä pääsin näitä tuotteita testaamaan ja tutustumaan tähän upeaan brändiin, josta mulla ei tosiaan aiemmin ollut minkäännäköistä käsitystä tai kokemusta.

*Tuotteet saatu maahantuojalta testiin

Ovatko -417 tuotteet teille tuttuja tai heräsikö niihin mahdollisesti kiinnostus tämän postauksen myötä? :)

14 kommenttia:

  1. En ole kuullutkaan tästä merkistä, mutta jotain vastaavaa Kuolleenmeren vartalovoidetta ja kuorintaa olen kokeillut (merkkiä en enää muista...). Kropan kuorintaa en harrasta, joten silloin jäi purkin "tyhjennys" ukkelin kontolle, mutta vartalovoide on hyväntuoksuista, mutta muuten aika tavanomaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon testannut TBS:n Kuolleenmeren kuorintaa, mutta tää oli kyllä ehdottomasti sitä tehokkaampi :) Muistelinkin, ettet sä harrasta noiden kuorinta-aineiden käyttöä, mulle ne taas on ihan ehdottomia :D

      Poista
  2. En ole vielä kuullutkaan tällaisesta ja suurinosa tuotteista taisikin olla kuivalle iholle joka ei itsellä ole. Sen vuoksi tuo viimoinen tuote alkoi kiinnostaa ja sitä voisin mielelläni testata! Tosiaan syväpuhdistavat tuotteet ovat parasta mitä tiedän, ne jättää ihanan siloisen nassun käytön jälkeen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itse ainakin koin nämä ehdottomasti enemmän kuivalle kuin vaikkapa sekaiholle sopiviksi :) Toi kasvonaamio oli ihan superhyvä ja uskoisin, että se tosiaan toimisi sunkin iholla loistavasti! Varsinkin jos syväpuhdistavat tuotteet on muutenkin sun mieleen :) Se puhdas ja pehmeä tunne kasvoilla tollasen käytön jälkeen on kyllä aivan ihana<3

      Poista
  3. Ei ole tuttuja, ei ole tullut näitä purkkeja missään vastaankaan. Mutanaamio alkoi ehdottomasti kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olleet tosiaan mullekaan aiemmin, mutta nää oli kyllä todella mieluisia uusia tuttavuuksia mulle :) Mutanaamio oli ihan loistava ja hoiti tehtävänsä täydellisesti!

      Poista
  4. Mä olen testailujen alussa, mutta ihastuin ainakin näiden vartalotuotteiden tuoksuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin myös varsinkin noiden Kiwi & Mango purkkien tuoksuun, tosi herkullisia<3 Innolla odottelen sun mielipiteitä näistä!

      Poista
  5. Sarja on mulle tuttu Instasta, mutta kiinnostuin tuosta mutanaamiosta! Rakastan naamioita ja syväpuhdistaville onkin aina välillä tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutanaamio kiinnostaa näköjään aika monia, enkä ihmettele kun se todellakin oli ihan loistava :) Syväpuhdistavat naamiot silloin tällöin käytettyinä on kyllä todella tarpeellisia ja hyviä!

      Poista
  6. Mä ostin apteekista kun oli nää tuotteet esittelyssä ja juurikin toi vika maski on ehdoton suosikki! Ostin myös tosta turkoosista sarjasta sen yövoiteen mikä on ollut mun sekaiholle todella hyvä. Lisäksi mulla on vielä semmonen päivittäiskuorinta jota suosittelen kokeilemaan ei kuulemma pitäis kuivattaa ihoa ja mulle sopi ainakin tosi hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun tulit kertomaan omia mielipiteitäsi ja vinkkaamaan tosta päivittäiskuorinnastakin<3 Toi kasvonaamio, jonka itse sain testiin, osoittautui tosiaan ihan älyttömän hyväksi. Ehdottomsti paras syväpuhdistava naamio, jota olen testannut ja sopi hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle :)

      Poista
  7. Tosi kattava arvostelu! Mulla on vielä testailut kesken, mutta vaikuttavat hyviltä :) Ihastuin etenkin vartalotuotteiden tuoksuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida :) Maijakin tossa sanoi ihastuneensa just noihin tuoksuihin ja kieltämättä ne oli kyllä herkullisia<3 Odottelen innolla sun postausta!

      Poista

Kiitos kommentista!