sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kesäisiä uutuuksia Ziajalta


Moi :) Mä sain itselleni viime syksynä testiin kasan Ziajan Goat's Milk sarjan tuotteita ja nyt mulle tarjottiin tilaisuutta päästä testaamaan Ziajan uutta Cupuacu tuotelinjaa! Cupuacu on Amazonista saatava superhedelmä, joka lupaa saada ihon hehkumaan ja tuotesarjan tuotteet tuoksuvat ihanalle makealle toffeelle. Mun nenäni haistaa tosin vuorotellen noissa toffeen ja vuorotellen taas sellaisen appelsiinisuklaan, mutta ihanalta noi joka tapauksessa tuoksuu! Ziajasta tuli välittömästi viime syksynä yksi suosikki-ihonohoitobrändeistäni, joten jäin todella innolla odottamaan mitä tulen näistä uutuustuotteista pitämään. Ziajaa on myynnissä Sokoksella, kauneushoitoloissa, kampaamoissa sekä Rantasipi kylpylähotelleissa. Ziaja on myös hyvin kukkaroystävällinen brändi ja näidenkin kaikkien tuotteiden svh on alle 10 euroa. Kesäinen Cupuacu tuotelinja sisältää neljä ihonhoitotuotetta ja alla tarkemmat arvostelut kustakin tuotteesta:


Cupuacu Crystalline Sugar Scrub* on vartalolle tarkoitettu sokerikuorinta. Kuorinta-aine lupaa silottaa ja pehmentää ihoa ja tuote sisältää kuorintatehoa tehostavaa saksanpähkinänkuoriuutetta. Kuorintateho onkin todella hyvä ja uskoisin tämän riittävän myös hyvin karkeista kuorinnoista pitäville. Sokerikuorinnat ovat oikeastaan aina mieleeni ja niin oli tämäkin. Vartalo tulee kuorittua tehokkaasti, mutta kuitenkin suhteellisen hellävaraisesti. Kuorinta sisältää myös esimerkiksi ihoa kosteuttavaa sheavoita ja tämä kuorinta jättääkin ihon myös kosteutetun tuntuiseksi. Esimerkiksi Freemanin Pomegranate sokerikuorinta jättää ihon nahkean tuntuiseksi ja itse pidän kieltämättä paljon enemmän tällaisista kosteuttavista kuorinnoista. Toffeen tuoksu kruunaa kokonaisuuden, tota ei millään haluaisi edes huuhdella iholta pois, kun se tuoksu on niin huumaavan hyvä! Aivan ihana tuote ja svh tällä 200 ml kuorinnalla on 8.90 €.


Cupuacu Crystalline Shower & Bath Soap* on ihoa puhdistava ja kosteuttava suihkusaippua. Tuote sisältää cupuacun lisäksi mm. sheavoita ja macadamiaöljyä ja se lupaa jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Tässä ei mun mielestäni ole se toffeen tuoksu ihan yhtä voimakas kuin sarjan muissa tuotteissa, mikä on sinänsä hieman harmi. Suihkusaippuaksi tämä oli myös hieman poikkeava, sillä tuote ei vaahdonnut oikeastaan lainkaan vaan koostumus oli iholla ennemminkin öljymäinen. Veden kanssa sen sai kuitenkin huuhdottua helposti pois, joten mitenkään liian öljyistä tämä ei ollut. Tämä oli vaan mulle ehkä hieman outo tuote, kun oon nimenomaan tottunut siihen, että suihkugeelit ja -saippuat vaahtoavat ainakin jonkin verran. Mitenkään turhan voimakasta kosteuttavaa tunnetta tämä ei iholle jättänyt, mutta ei myöskään kuivattavaa. Aika perinteinen suihkusaippua, tosin ilman sitä vaahtoamista. Tämän 500 ml suihkusaippuan svh on 5,50 €.


Cupuacu Shower Balm Face Body Hair* on in-shower kosteusvoide, joka soveltuu myöskin hiusnaamioksi. Kieltämättä olin hieman skeptinen sen suhteen, kuinka hyvin tämä toimii sekä hiuksilla että vartalolla, kun mulla ei ole ollut tapana sekoittaa vartalonhoitotuotteita hiustenhoitotuotteiden kanssa, vaikka markkinoilla sellaisia tuotteita onkin runsaasti. Mielenkiinnolla lähdin kuitenkin kokeilemaan! In-shower kosteusvoiteena tämä oli ihan kelvollinen, ei mitenkään maata mullistava ja musta tuntui, että mun kuiva ihoni tarvitsi kyllä vielä ihan perinteisen kosteusvoiteen suihkussa käynnin jälkeen. Toisenlaiselle ihotyypille tämä saattaisi riittää pelkästään, mutta mulle valitettavasti ei. Hiusnaamiona tätä on tosiaan tarkoitus käyttää ennen shampoopesua. Tuotetta tulee levittää hiuksiin, minuutin vaikutusajan jälkeen huuhdella pois ja sen jälkeen pestä hiukset shampoolla. En oikein tiedä tulisiko tämän jotenkin suojata hiuksia vai mihin se perustuu, että tätä käytetään nimenomaan ennen shampoopesua? Itse en huomannut omissa hiuksissani minkäänlaista eroa tätä käyttäessäni ja koin tällaisen välivaiheen hiustenpesun yhteydessä jokseenkin turhaksi. Rakastan kyllä hiusnaamioita, joita käytetään shampoopesun jälkeen, mutta tämän kanssa meistä ei tullut parhaita kavereita. Aion jatkossa käyttää tätä nimenomaan vartalolle. Svh tällä 300 ml shower balmilla on 5,50 €.


Cupuacu Browning Body Lotion* on asteittan päivettävä vartalovoide, joka lupaa antaa iholle luonnollisen näköisen rusketuksen. Sarjan muiden tuotteiden tavoin tämäkin sisältää tosiaan cupuacun lisäksi brasilianpähkinää, sheavoita sekä macadamiaöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat, pehmentävät ja silottavat ihoa. Tätä on tarkoitus käyttää päivittäin, kunnes haluttu rusketustaso on saavutettu. Voidetta tulee levittää vartalon iholle ohut, tasainen kerros ja rusketusteho on nähtävissä 3-4 tunnin kuluttua levityksestä. Mä en ole ikinä käyttänyt itseruskettavia, mutta tällaisiin asteittain päivettäviin vartalovoiteisiin sain ensikosketukseni viime kesänä. Ja mikäs sen parempi tapa huijata vähän sitä väriä oman ihon pintaan näin kesän kynnyksellä kuin ottaa taas tällainen tuote käyttöön ;)

Voide on todella kevyttä ja helposti levittyvää. Selkeä värinmuutos oli nähtävillä hyvin varsinkin seuraavana päivänä jo yhden käyttökerran jälkeen. Oma kalpea ihoni näytti heti paljon terveemmältä ja ylipäätään paremmalta, kun olin tätä käyttänyt. Sävy ei ollut ollenkaan oranssi vaan muistutti ihan oikeaa, auringosta saatua rusketusta. Toisella kerroksella saikin sitten jo selkeästi tummemman lopputuloksen ja sanoisinkin tämän voiteen olevan todella tehokas. Itse tosin en ikinä onnistu pysymään aloillani ja siten, etten johonkin itseäni läästisi, kun näitä tuotteita käytän. Niinpä mulla tuli nytkin jalkoihin hyvin "kauniit" rajat tästä tuotteesta, kun olin saanut tahrittua sen voiteen osittain sääristäni pois ennen sen täydellistä kuivumista. Väri oli kuitenkin kauniin tasainen niiltä osin, kun ollut itse hommaa mokannut! Värisävy myös pysyi iholla yllättävänkin pitkään ja tämä olikin tehokkaampi kuin aiemmin käyttämäni vastaavat tuotteet. 270 ml kokoisen pullon svh on 8,90 €.

Kiva tuotenelikko! Eniten ihastuin tuohon sokerikuorintaan, mutta se nyt ei ollut mikään yllätys tällaiselle kuorinta-ainefriikille :D Myös suihkusaippua on ollut todella kovassa käytössä. Oon nyt testannut kahta eri Ziajan tuotelinjaa ja mielestäni kummankin hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Ziaja onkin ehdottomasti saanut pysyvän paikan kosmetiikkavarastoissani.

*Tuote saatu blogin kautta

Joko olette bonganneet nämä Ziajan ihanat kesäuutuudet? Entä mikä teidän mielipiteenne on tuollaisista asteittain sävyttävistä vartalovoiteista - tykkäättekö vai ette? :)

20 kommenttia:

  1. Toi suihkugeeli on ihana, olen kuorruttanut sillä itseni muutamana kertana suihkussa, aivan ihana tuoksu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kieltämättä aivan ihana<3 Tykkään myös niistä kultahipuista siinä, vaikkei ne taida iholle sinänsä mitään tehdäkään :D Mutta onpahan ihanan tuoksun lisäksi myös kauniin näköistä :)

      Poista
  2. Oon nähnyt näitä vilaukselta Sokoksella, mutta en ole tutustunut tarkemmin. Tuoksua täytyy ainakin käydä kokeilemassa :)

    Oon käyttänyt Doven asteittain ruskettavaa voidetta, josta tykkään. Sillä saa kevyttä väriä ilman, että iho olisi oranssi tai laikukas. Sävy lähtee iholta myös pois nätisti. Tänä kesänä ajattelin kuitenkin ekaa kertaa uskaltautua kokeilemaan ihan kunnon itseruskettavaa, apua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tosiaan ainakin tuoksuttelemaan nämä, mä ihastuin juurikin siihen tuoksuun heti kättelyssä :) Dove oli mullakin käytössä viime kesänä ja se toimi tosi kivasti. Tämä Ziajan on kuitenkin hurjasti tehokkaampaa. Mun kaltaiselle pelkurille juurikin se Dove oli kuitenkin siitä niin hyvä, ettei sillä saanut heti kättelyssä mitään älyttämän suurta värimuutosta iholle aikaan, mutta jonkinlaisen kuitenkin!

      Oijoi, toivottavasti saadaan lukea myös blogin puolella sun itseruskettavakokemuksia, kun pääset sellaista testaamaan! :D

      Poista
  3. Täytyypä tutustua tuohon itseruskettavaan, vaikka mä olenkin niiden suhteen vähän tumpelo, mulle tulee helposti kans epätasainen tekorusketus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tumpelo olen mäkin, en tiedä kuinka kauan sitä pitäisi pystyä olemaan koskematta mihinkään, jotta lopputulos ei olisi sellainen kuin se lähes aina mulla on :D Mutta tutustu ihmeessä tarkemmin tohon, toi oli todella tehokas ja kaikinpuolin miellyttävä käyttää :)

      Poista
  4. Mielenkiintisia tuotteita ja etenkin tuo mikä on tarkoitettu vähän kaikkeen on jännä. Siis hiuksiin ja vartaloon sopiva tuote samassa? Mullakin ois hieman ennakkoluuloja tuollaista kohtaan, mutta tukassa se ei vissiin toiminut, enkä ihmettele sitä jostain syystä?:D

    Mielenkiintoinen tuo ruskettava rasva. Mä en koskaan ole kokeillut itseruskettavia ja rasvoihinkin on ennakkoluuloja juurikin sen vuoksi kun uskon niiden tekevän ihon laikukkaaksi. Odottelen ja otan mieluummin sitä epäterveellistä vaihtoehtoa eli aurinkoa - tosin hyvä minunkin kun se tarttuu hetkessä omaan ihoon, viime viikolla olin auringossa aamupäivän ja olin jo nätisti päivettynyt:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehillehän tollasia tuotteita on ihan älyttömästi ja varmasti löytyy naisillekin, mutta mä oon tähän asti vältellyt niitä :D Tai sitten oon käyttänyt niitä nimenomaan vaan siihen toiseen tarkoitukseen. Juu mun hiuksissa ei toiminut tosiaan ja niitä ennakkoluuloja löytyi täältäkin. Vartalolla toi oli ihan kiva, mutta hiuksiin en uudestaan enää tota laittaisi :)

      Se laikukas iho valitettavasti taitaa olla aika yleinen ongelma :/ Netistä löytyy toki varmasti tuhansia ohjeita siitä, miten sen rusketuksen saisi tasaiseksi, mutta en usko että itse onnistuisin siltikään täydellisesti :D Mäkin oon ymmärtänyt, että sä rusketut hurhan helposti ja oon kieltämättä vähän kade siitä :D Mä vaan palan herkästi ja senkin jälkeen rusketun tosi huonosti..

      Poista
  5. Mä voin kuvitella noiden tuoksun, nam :D <3 Mä haluaisin oppia käyttämään itseruskettavia, mutta en jotenkin jaksa! Enemmin sitten vaan ottaa aurinkoa ja toivoo ruskettuvansa. Vaikka turvallisempaahan tuo itseruskettava on. Auringossa makoilu vaan on mukavampaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niiin herkullinen<3 :D Joo auringonotolla on totta kai ne negatiivisetkin puolensa :/ Mä oon myöskin vähän laiska ottamaan aurinkoa täällä Suomessa :D Eri juttu jossain ulkomailla, kun voisin makoilla vaikka koko päivän altaalla tai rannalla aurinkoa ottaen. Itseruskettavien käyttö vaan on vähän hankalaa, ainakin mulle, joten auringosta saadun rusketuksen lopputulos on yleensä paljon kauniimpi kuin purkista tulleen :)

      Poista
  6. Kuulostaapa herkulliselta! :D En tiedä miksi olen aiemmin luullut, että Ziaja olisi merkkinä jotenkin paljon kalliimpi?! Vitsit, löytäisinköhän noita jostain oman paikkakuntani myymälästä, alkoi muuten kiinnostaa etenkin tuo sokerikuorinta sekä päivettävä vartalovoide ♥ Haha, tämän postauksen perusteella tekisi mieli mennä nuuhkimaan noita tuotteita johonkin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä noi on! <3 Joo siis ei tosiaan oo mistään kalliista merkistä kyse, nää on ihan superedullisia ja kuitenkin mun mielestäni ihan laadukkaita :) Lappeenrannassa ei ainakan Face Helsingin sivujen mukaan (jossa Ziajan jälleenmyyjät on listattu) taida olla kyseisiä tuotteita missään myynnissä :/ Tosi kurja kyllä! Noi on nimittäin ehdottomasti ainakin sen tuoksuttelemisen arvoisia :'D

      Poista
    2. Moikka! Ziajan Cupuacut löytyvät Sokoksen verkkokaupasta :) https://www.sokos.fi/fi/sokos/ziaja-cupuacu-itseruskettava-vartalovoide-300-ml

      Poista
  7. Mulla oli joskus Ziajan hiusnaamiota ja se oli kyllä ihan huippuhyvää ja ihanan tuoksuista ♥ Sitä pitää löytää jostain lisää :) Nääkin tuotteet kuulostaa hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon<3 Mä haluaisin Ziajalta sen kaakaohiusnaamion, onkohan se sama mitä säkin oot käyttänyt? :) Nää oli hyviä ja tuoksu tosiaan oli ihan tajuttoman herkullinen :D

      Poista
  8. Näin nämä uutuudet tänään Sokoksella, mutta harmikseni ei ollut testeriä tarjolla. Mulla tulee jotenkin näistä ruskeista pakkauksista ja tuoksukuvauksesta mieleen hieman joulu ja joulusuklaat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aina harmittavaa, jos tuotteista ei oo saatavilla testeriä eikä niitä pääse tuoksuttelemaan ja kokeilemaan :/ Heh joo no mulle näistä tuli tosiaan myös sellanen appelsiinisuklaantuoksu mieleen :D En tosin tiedä onko se kovinkaan jouluinen, mutta suklaa kuin suklaa!

      Poista
    2. Moikka! Testerit ovat nyt esillä Cupuacusta Sokoksilla, joten nyt pääsee tuoksuttelemaan :) t. maahantuoja

      Poista
  9. Kivan kuuloisia uutuuksia, mutta en ole itse testannut. Ziaja on muutenkin jäänyt mulle brändinä vähän etäiseksi :) Mitä noihin asteittain ruskettaviin voiteisiin tulee tai ylipäätään itseruskettaviin, niin mähän kammoksun sitä jälkihajua :D Siksi käytän aika vähän itseruskettavia nykyään, enemmänkin sillä lailla "pakon edessä". Tänään taidan kokeilla yhtä luonnonkosmetiikan versiota ja katsoa millaiset jälkituoksahdukset se jättää, haha. Pientä sävyä olisi kyllä kiva saada, onhan nyt virallisesti jo kesä alkanut, vaikka raekuurot ja kaatosateet kertoo muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuulin ensimmäisen kerran koko brändistä vasta viime vuoden puolella, mutta onneksi kuulin, sillä oon täysin ihastunut Ziajan tuotteisiin! Mä en oo itse asiassa huomannut noissa mitään pahaa jälkituoksua, mutta tosin mä en oo kauheesti tollasia edes käyttänyt eli sekin voi selittää asian :D Toivottavasti siinä luonnonkosmetiikan tuotteessa ei ollut yhtä epämiellytävä jälkituoksu!

      Poista

Kiitos kommentista!