keskiviikko 23. elokuuta 2017

4 x Kesän Suosikkihuulipuna


Mä tunnustan olevani melkoinen huulipunafriikki ja vaikka keväällä karsinkin huulipunia jonkin verran, ovat huulipunat ehdottomasti todella lähentä sydäntäni. Lisää tekisi mieli ostaa vähän väliä, mutta tällä hetkellä koitan pitää mahdollisimman pitkän tauon ennen seuraavan punan ostoa. Mä en nykyään enää oikein osaa edes olla ilman huulipunaa, jos olen meikannut. Toki huulipunan sijasta voin käyttää huulikiiltoa tms. mutta siis jotain huulilla on aina oltava, jos kotoa poistuu ja nassu on muuten meikattu! Nyt ajattelin esitellä teille neljä tämän kesän suosikkipunaani eli huulipunat, jotka ovat tänä kesänä olleet eniten käytössä. Totta kai olen näiden lisäksi käyttänyt myös monia muita huulipunia, mutta syystä tai toisesta tämä nelikko nousi kesällä suosiooni ylitse muiden.


Urban Decay Vice Lipstick Creamin sävy Violet on ollut yksi mun suosikkipunistani siitä lähtien, kun sen itselleni ostin. Viileä, jopa hieman harmahtavan violetti sävy on täydellinen erityisesti samaa sävymaailmaa olevan silmämeikin kanssa ja mulle muutenkin mielestäni sopii hyvin tällaiset viileämmät huulipunat. Cream punaksi tämä on todella pitkäkestoista ja vaikka ruokailun jälkeen punaa saakin paikkailla, se pysyy muuten huulilla todella hyvin ilman lisäämistä. Huulituntuma on myös mukava, kuten kermaisilla huulipunilla yleensäkin. Aivan valtavan kaunis sävy ja rakastan myös näitä huulipunien hylsyjä! Tämä ei ole ehkä niinkään kesäinen huulipuna, ja miellänkin tämäntyyliset viileät huulipunat erityisesti talvipuniksi, mutta uskoisin tämän olevan mulla kovassa käytössä jatkossakin ihan vuodenajasta riippumatta. Urban Decay on tehnyt mielestäni loistavaa työtä näiden Vice huulipunien kanssa enkä ole yhteenkään omistamaani UD:n punaan joutunut pettymään.


Milanin Color Statement huulipunia omistan toistaiseksi tasan yhden, mutta tämä sävy Orange Gina on kaikinpuolin aivan täydellinen. Sävy on oranssi ja se sisältää kultaisia kimallehippuja, mikä tekee huulipunasta entistäkin mielenkiintoisemman. Kimallehiput saavat huulet säihkymään kauniisti ja oranssi pohjaväri sopii mielestäni hyvin niin kesään kuin kohta alkavaan syksyynkin. Tämä on omiaan käytettäväksi yhdessä persikkaisen poskipunan tai samaa sävymaailmaa olevan silmämeikin kanssa. Tai miksei ihan yksinäänkin yhdistettynä vaaleaan silmämeikkiin, jolloin katseet kohdistuvat taatusti oransseihin huuliin! Huulipunan pysyvyys voisi olla hieman parempi, se kuluu erityisesti ruokaillessa pois, mutta toisaalta mulle ei ole mikään ongelma lisätä huulipunaa ruokailun jälkeen. Miinusta huulipuna saa sen voimakkaasta tuoksusta, joka ei taatusti miellytä kaikkia. Tuoksu onneksi haihtuu melko nopeasti, mutta huulipunaa levitettäessä se on melkoisen voimakas. Upea sävy ja kivan erilainen muihin huulipuniini verrattuna.


ModelCo:n Lip Crayonin sävy Parisian Pink lukeutuu ehdottomasti myös suosikkeihini. Tästä olen puhunut blogin puolella useampaankin otteeseen, mutta yhä edelleen mun on pakko nostaa tämä huulipunakynä esille ja kehua tätä. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava! Sävy on todella kaunis fuksia/kirkas pinkki ja koostumus ihanan voidemaista ja kermaista. Huulille tämä levittyy kuin unelma ja huulituntuma on enemmän kuin miellyttävä, sillä puna ei tunnu huulilla oikeastaan miltään. Ja tän pysyvyys. Siis vau. Harva näinkin kermainen ja huulilla miellyttävän tuntuinen huulipuna pysyy niin hyvin kuin tämä pysyy. Ruokailun jälkeen huulten keskiosasta on puna kulunut jonkin verran pois, mutta monet mattapunatkin kuluvat pois selkeästi enemmän. Mä rakastan tätä huulipunaa ja tämä on ehdottomasti paras Lip Monthlysta saamani tuote ikinä!


Tämä Max Factorin Colour Elixir Lipstickin kaunis, kimaltava vaaleanpunainen sävy 510 English Rose on ollut mulla jo vuosia. Huulipuna on päässyt silloin tällöin hyvin satunnaiseen käyttöön, mutta tänä kesänä puna on löytynyt mun huuliltani todella usein. Koostumukseltaan melko kermainen ja huulille helposti levittyvä puna antaa paitsi kauniin vaaleanpunaisen sävyn, myös upeaa kiiltoa. Huulipunan pysyvyys on yllättänyt mut todella positiivisesti, sillä monesti tämäntyyppiset huulipunat kuluvat huulilta pois melko nopeasti. Max Factor on onnistunut tämän huulipunan kanssa loistavasti ja ainut miinuspuoli tässä onkin se, ettei merkki ole cruelty free. Itse en siis enää Max Factorin huulipunia tai meikkejä muutenkaan aio hankkia, mutta tämän English Roseni käytän loppuun enemmän kuin mielelläni.

Urban Decay - Violate | Milani - Orange Gina | ModelCo - Parisian Pink | Max Factor - English Rose 
Tässä käden iholla swatchit kaikista punista. Näistä oikeastaan yksikään ei pääse kunnolla oikeuksiinsa iholle swatchattuna, varsinkaan Max Factorin ja Milanin punien kimallus ei näy tuossa oikeastaan yhtään.


Huulilla otetut kuvat sen sijaan kertovat paremman totuuden! Huulia ei ole rajattu, minkä kyllä huomaa, enkä muutenkaan ole kovin hyvä ottamaan huulipunista kuvia huulilla. Niitä on kuitenkin toivottu ja tässä tämänkertainen tulos. Sävyt ovat todella pitkälti näissä kuvissa juuri sellaiset miltä ne oikeasti huulilla näyttävät. Kaikki neljä ovat selkeästi toisistaan poikkeavia, mutta jokainen on ollut mulle todella rakas tämän kesän aikana. Mikä näistä miellyttää teitä eniten?

Mitkä huulipunat tai -kiillot ovat olleet teidän suosiossanne tänä kesänä? :)

22 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä! Oma suosikkini on ehdottomasti tuo Milanin puna, joka muuten varmasti toimii myös syyslookeissa :) Itsekin tein tämänkaltaisen postauksen toukokuussa, käy ihmeessä kurkistamassa, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi sävy sopii kyllä täydellisesti myös syksyyn, eli Orange Gina on varmasti kovassa käytössä vielä syksylläkin mulla :) Täytyy hei ehdottomasti käydä lukemassa sunkin postaus! :)

      Poista
  2. Mua jotenkin houkuttaa oranssi huulipuna, se näyttää niin kivalle! :) En kyllä tiiä sopisko sellainen ollenkaan mun naamaan, mutta kaunis se olisi ♥ Ihania sävyjä noissa huulipunissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti sopisi ja tollanen pirtsakka sävy huulilla tuo ihan kivaa vaihteluakin :) Kannattaa käydä jossain kaupassa testailemassa tontapaisia sävyjä!

      Poista
  3. Nuo Urban Decayn punat kyllä kiinnostaa! Jos joskus pääsee UD pisteelle niin jokunen varmasti pitää ostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa, kun ensimmäisen kerran pääsin UD:n huulipunapisteelle :D Mieli teki ostaa about kaikki ja vieläkin niitä on ihana käydä hypistelemässä aina välillä<3 Noi on oikeasti todella hyviä ja laadukkaita! :)

      Poista
  4. Mun suosikki on ollut Jane Iredalen roosasävy Susan. Nyt koetan etsiä persikkaista huulipunaa, joka olisi voidemainen eikä liian pigmenttinen, sellainen helppo arkipuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin googlaamassa ton sävyn ja hurjan kaunishan se on! Sopii sulle varmasti enemmän kuin hyvin :) Mä oon taas jotenkin huono käyttämään persikkaisia sävyjä, vaikka oranssit tosiaan on mun mielestäni ihania :D

      Poista
  5. Upeita sävyjä kaikki:)
    Mun lemppareita on kaikki fuksian ja kirkkaan pinkin sävyiset huulipunat (ei mattaa mielellään). Huulikiiltoja en harrasta kuin "lip topperina" joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fuksia ja pinkki sopii ihan loistavasti kesään<3 Mulla on muutamia huulikiiltoja, joita tykkään käyttää ihan sellaisenaan, mutta useimpia mäkin käytän huulipunan päällä :)

      Poista
  6. Onpa kauniita sävyjä nuo kaikki! <3 Mä oon nyt ihastunut NYXin metals lip creameihin ja aion varmaan ostaa lisääkin :) Kaikki pinkit huulipunat ovat jotenkin nyt niin mun juttu vaikka välillä käytin myös ruskean sävyisiä huulipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita NYX:n punia mä en ookaan vielä testannut, kiitos siis vinkistä ;) Pitää käydä tutkimassa millainen sävyvalikoima noissa on! Sulle kyllä kuvien perusteella sopii ihan täydellisesti kaikki pinkit punat<3

      Poista
  7. Orange Gina on upea, näpyttelin sen heti kännykkääni want it -listalle, josta hitaasti aina ostelen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele että näpyttelit, toi on nimittäin niin ihana<3 :D

      Poista
  8. Oo, tuo Milanin puna on just kesään tehty! Itse tykkään kesällä särmikkäästä pinkistä ja fuksiasta, mutta myös hennosta vaaleanpunaisesta. Loppukesästä klassinen punainen on piste iin päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja sullehan kaikki ne ihanat pinkit ja fuksian sävyiset punat sopii paremmin kuin hyvin<3 Klassinen punainen kuuluu munkin mielestä loppukesään ja myös syksyyn :)

      Poista
  9. Oranssi ja se sen alapuolella oleva, ahh ihanat! 8) Minä tykkään molemmaista ja voisin molemmat ostaa itsellenikin ja hei nää kaikkihan on niin kesäisiä että en yhtään ihmettele että on päässyt sun suosioon!;) Ihana postausidea muuten! ♥

    Tänä kesänä on ehdoton juttu ollut mulla huulikiillot. Mulla on smashboxilta muutamia kiiltoja jotka ostin aikoinaan lentokoneesta. Ne tekee loppuaan ja pakko ostaa nyt lentokoneesta lisää:D Joo kallista lystiä, mutta siellä myydään aina monta samassa paketissa, en jaksa yksitellen alkaa ostaa! Nyt kun syksy lähenee niin huulipunat, etenkin nyxin lip lingeriet pääsee käytölle, ostin jopa hetki sitten ruskeankin <3 Ja äidiltäni sain kivan viininpunaisen joten en malta oottaa että saan ne käytölle. :) Ja Salkahan sen sanoi kommentissaan, loppukesästä klassinen puna on piste iin päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä kumpikin ihania ja molemmat varmasti näyttäisi todella hyvältä myös sun huulilla ;) Mä en oo tainnut ikinä ostaa lentokoneesta mitään kosmetiikkaa, jotenkin mennyt ihan ohi että siellä sellaista edes myydään :D Ehkä mä keskityn liikaa siihen itse lennon jännittämiseen..? :D Tosi kiva, että sun huulipunavarastot on kasvaneet uusilla ihanilla yksilöillä! Klassinen punainen sopii kyllä melkein mihin vuodenaikaan tahansa, mutta loppukesään ja alkavaan syksyynkin ihan loistavasti<3

      Poista
  10. Kauniita sävyjä, sulle sopii kaikki tosi nätisti :) oma lemppari noista taitaa olla tuo max factorin puna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu :) Max Factorin puna on kyllä tosi nätti ja tollanen ihanan hempeä<3

      Poista
  11. Kiitos swatcheista (siis varsinkin noista "huulikuvista" :D)! Kauniita sävyjä kaikki ja täysin toisistaan poikkevia. Mulle kelpaisi vaikka kaikki, mutta erityisesti tuo oranssi Milanin puna näyttää ihanan kesäiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ole hyvä :D Täytyy koittaa tsempata noiden kanssa! Milanin puna on ihan hurjan kaunis ja todellakin hyvin kesään sopiva :) Suosittelen ehdottomasti hankkimaan sen, jos vähänkin siltä tuntuu<3

      Poista

Kiitos kommentista!