torstai 31. elokuuta 2017

Anastasia Beverly Hills Glow Kit - Sun Dipped


Anastasia Beverly Hills on jo pitkään lukeutunut yhdeksi mun suosikkimeikkibrändikseni. Rakastan merkin kulmatuotteita, Modern Renaissance luomiväripalettia sekä totta kai Glow Kitejä. Highligterit ovat muutenkin todella lähellä sydäntäni, enkä enää oikeastaan juuri meikkaa ilman, että sipaisen highlighteria ainakin poskiluulle. Highlighterit antavat mielestäni upeaa ja kaunista hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin. ABH:lta löytyy useampikin toinen toistaan ihanampi highlighterpaletti, joista itse omistan kaksi. Tämänkertainen postaus käsittelee Sun Dipped Glow Kitiä, jonka ostin itselleni aika tarkalleen vuosi sitten. Maksoin omasta paletistani Beauty Bayssä 39,90 €, mutta tällä hetkellä paletin hinta kyseisessä verkkokaupassa näyttäisi olevan 46,50 €.


Sun Dipped sisältää neljä upeaa ja toisistaan selkeästi poikkeavaa highlighteria. Yhdestä pannusta highlighteria löytyy 7,4 g, mikä on ihan reilu määrä, varsinkin kun highlighteria ei kerralla kovinkaan paljon tarvitse. Pakkaus on tukevaa pahvia ja paletti napsahtaa kiinni magneettien avulla. Paletti on todella ohut, mikä tekee sen säilyttämisestä helppoa. Paletti ei sisällä peiliä, mikä varmasti on joidenkin mielestä paletin yksi huono puoli, mutta itse en oikeastaan ikinä käytä meikkipalettien peilejä, enkä siis sellaista tähänkään kaipaa. 


Highlighterit ovat kaikki koostumukseltaan hyvinkin pitkälti samanlaisia - puuterisia ja satiinisen pehmeitä, hieman kermaisia mutta ei liian. Pigmentti näissä ABH:n highlightereissa on aivan loistava enkä voisi toivoa näiltä yhtään enempää. Sävyt levittyvät kasvoille kauniisti ja juuri siihen kohtaan, johon ne haluaakin, eli nämä eivät karise pitkin kasvoja juuri lainkaan. Pysyvyys on myös hyvä ja korostukset säilyvät kasvoilla pitkään. Laadultaan Anastasia Beverly Hillsin highlighterit ovat omasta mielestäni ihan huippuluokkaa ja nämä ovatkin ehdottomasti yksiä suosikkihighlightereita yhdessä Sleekin ja theBalmin highlighterien kanssa.

Bronzed | Summer | Tourmaline | Moonstone
Bronzed: "A copper toned bronze." Paletin tummin sävy ja kuten arvata saattaa, vaaleaihoiselle tämä ei toimi korostusvärinä. Tummemmalle iholle se ajaa varmasti asiansa, mutta itse joudun käyttämään tätä aurinkopuuterina. Toimiipa tämä sävy loistavasti myöskin luomivärinä, ja itse asiassa tämän paletin sävyillä saa loihdittua melko kivannäköisen silmämeikinkin!

Summer: "A champagne tone with a white gold finish." Kuvas pätee mielestäni todella hyvin, highlighter on kauniin kultaisen vaalea ja sopii loistavasti meikin kuin meikin kanssa. Tämä on juuri tällainen jokapäivän highlighter, eikä tämän kanssa tarvitse miettiä minkä sävyisiä muut päivän meikit ovat. 

Tourmaline: "A warm taupe with a rose gold finish." Kuvas on tässäkin osunut ihan nappiin, ja sävy tosiaan on lämmin ruusukultainen taupe. Vaalealle iholle tämäkin on hitusen liian tumma highlighteriksi, mutta toisaalta taas liian vaalea aurinkopuuteriksi. Oonkin itse käyttänyt tätä kevyesti ruskean sävyisten poskipunien päällä tuomaan poskille kaunista kiiltoa. Tätä on myös monet kerrat tullut käytettyä ihan luomivärinä liikkuvalla luomella, sillä sävy on siihen ihan loistava.

Moonstone: "A peach with a pearl finish." Upea persikkaan taittava lämpimän kultainen, vaalea highlighter joka sopii täydellisesti käytettäväksi yhdessä persikkaisen tai vaikkapa rusehtavan poskipunan kanssa. Vaaleanpunaisen poskipunan kanssa en tätä itse käyttäisi ja vaikka tämä sopiikin täydellisesti omalle vaalealle iholleni, ei sävy kuitenkaan ole ihan yhtä monikäyttöinen kuin paletin Summer. Swatchkuvassa sävy ei oikein pääse oikeuksiinsa ja se on siis hieman enemmän persikkainen.


Omistan highlightereita sen verran paljon, että joskus saattaa kulua viikkojakin ilman, että olen kertaakaan käyttänyt Sun Dippedin sävyjä. Tämä paletti lukeutuu kuitenkin ehdottomasti suosikkeihini ja tiedän, että paletin sävyillä onnistun luomaan kasvoilleni todella kauniit korostukset. Moonstone ja Summer ovat vaaleutensa takia tästä paletista olleet eniten käytössä, mutta jokaista sävyä olen käyttänyt ja tulen varmasti käyttämään myös jatkossakin.

Omistatteko te ABH:n Glow Kittejä? :)

14 kommenttia:

  1. Mää yritän välttää korostuspaletteja, kun niissä on niin paljon tavaraa, etten ikinä sais käytettyä niitä. Ennemmin ostelen luomivärejä. 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, näissä meinaan tosiaan riittää sitä tuotetta ja kun kerralla ei kovin paljon tarvitse niin nä kestää myös pienen ikuisuuden :D

      Poista
  2. En omista Glow kittejä. Mä yritän nykyisin olla ostamatta korostuspaletteja, koska niissä yleensä puolet on sellaisia sävyjä, ettei niitä tule käytettyä. Toisaalta oon huomannut, että melkein aina kallistun pinkihtäviin highlightereihin, joten ehkä olisi aika käyttää myös niitä muka epäsopivia sävyjä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan siinä monesti käy ja ABH:llakin on tosi monissa paleteissa myös niitä tummempia sävyjä, jotka ei vaaleaihoiselle sovi korostuksiin. Toki siis hyvä, että löytyy myös niitä tummia sävyjä, mutta tälleen vaaleaihoiselle ne on hieman turhia :D Testaile ihmeessä myös muita kuin punertavia highlightereita! Tiedä vaikka tykästyisit johonkin persikkaiseen/kellertävään tms. sävyyn ihan täysin<3

      Poista
  3. En omista, mutta ne on ihania. Mietin vaan et tulisiko mun käytettyä noin montaa sävyä, kun tykkään jämähtää yhteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo siinä tapauksessa ymmärrän, ettei tällaiset monen sävyn paletit välttämättä oo se paras vaihtoehto :D Mä taas nimenomaan tykkään vaihdella käyttämääni highlighteria melkeinpä päivittäin :)

      Poista
  4. Onpa jälleen ihana paletti! <3 Mielellään tuollaista itsekkin käyttäisi, nuo sävyt sopisi munkin kasvoihin! Mutta eiköhän tän hetken highlighterit riitä, ehkä joku kerta sitten ostan jonkun tälläisen kalliimman ja paremman kuin nuo nykyset ovat kuluneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon myös, että tässä olis tosi hyvät sävyt sullekin :) Joo munkin pitäisi ehdottomasti koittaa nyt ihan rauhassa käyttää vanhoja tuotteita pois ennen kuin edes harkitsen minkään uuden ostamista. Mutta kun niitä ihania uutuuksia vaan tulee koko ajan lisää ja lisää! :D

      Poista
  5. Ihana paletti, mutta itselläni on sen verran vaalea iho, että voisin käyttää tästä vain noita kahta vaaleampaa :/ Ja talvella niistäkin toinen olisi varmasti mulle liian tumma :D Siksi suosinkin sellaisia yksittäisiä highlighter-nappeja, kun jos olen vain osannut valita oikean sävyn, tulee sitä käytettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä varmasti parempia hieman tummemmalle iholle, jolloin suurin osa sävyistä pääsee käyttöön. Tosi vaalealle iholle noi ei kyllä mitenkään kaikki toimi, mutta onneksi aina voi keksiä uusia käyttötarkoituksia niille :D Yksittäisten nappien etu onkin just toi, että sävy on varmasti sopiva, kun taas näissä valmiissa paleteissa on monesti myös niitä epäsopivia sävyjä!

      Poista
  6. Aivan ihanan näköinen paletti. Mun on pakko ostaa joku ABH:n glow kit. Niin kauan on tullut jo haaveiltua :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten sun täytyy tosiaan ehdottomasti jo hankkia joku Glow Kit! Nää on superihania ja myös laadukkaita<3

      Poista
  7. En omista yhtään tällaista vielä, mutta voi olla, että hankin pian! Ultimate Glow kit olisi ehkä mieleeni eniten, koska siinä on kuusi sävyä ja sävyt eivät ole kovin tummia.

    -Laura/kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ultimate Glow Kit on munkin mielestä tosi kaunis, mutta jotenkin se on jäänyt mulla vähän niin kuin huomioimatta sen paremmin :D Nyt kun googlailin tota palettia ja swatcheja siitä niin toihan on oikeesti ihan superihana<3

      Poista

Kiitos kommentista!