perjantai 25. elokuuta 2017

Hempeitä meikkejä Paeselta + arvonta


Puolalainen kosmetiikkabrändi Paese on tullut mulle aiemmin tutuksi LivBoxin kautta. Omistin aiemmin vain yhden Paesen lumenvalkoisen mattaluomivärin, joka toimii loistavasti mm. värikkäiden luomivärien alla, jolloin värien sävyt pääsevät valkoiselta pohjalta esille loistavasti. Nyt mulle tarjoutui tilaisuus päästä testaamaan paria muutakin Paesen meikkituotetta ja tartuin tilaisuuteen erittäin innolla! Sain itselleni testattavaksi merkin poskipunan sekä highlighterin, ja kuten varmasti moni lukijoistani tietää, mä rakastan highlightereita eikä niitä voi koskaan olla liikaa ;) Sain tuotteet itselleni testiin Paesen maahantuojalta ja postauksen lopusta löydätte vielä näihin meikkeihin liittyvän arvonnan! Paesen meikkituotteita myy esimerkiksi kosmetologikauppa.fi.


Paesen Blush With Argan Oil No. 57* on hempeän vaaleanpunainen mattaposkipuna. Poskipuna sisältää ihoa hoitavaa arganöljyä, mikä omasta mielestäni on erittäin mukava lisä meikkituotteessa. Poskipuna on sävyltään mielestäni hyvin perinteinen ja vaaleanpunaiset poskipunat sopivat lähestulkoon jokaiselle. Hyvin perusposkipuna sävyn puolesta ja sitä kautta todella helppokäyttöinen. Poskipunan pigmentti on hyvä, yhdellä kerroksella saa kevyehkön, mutta kuitenkn näkyvän lopputuloksen. Kerrostamalla poskipunaa poskille sävystä saa intensiivisemmän ja voimakkaamman. Tämä on mielestäni täydellinen arkiposkipuna! Paeselta löytyy poskipunia myös muissa sävyissä, ja Kosmetologikaupassa niiden hinta on 11,90 €.


Paesen Illuminating Powder Champagne 01* on irtomaisessa muodossa oleva kaunis, vaalea highlighter. Highlighter on sävyltään vaalea shampanja, joka on ihan täydellinen vaalealle iholle. Highlighter sopii sävynsä puolesta hyvin käytettäväksi oikeastaan meikin kuin meikin kanssa ja tämä muistuttaakin mua aika paljon theBalmin ihanasta Mary-Lou Manizerista. Koostumus on toki erilainen, sillä tämä Paesen highlighter on irtopuuterimuodossa. Puuteri asettuu siveltimen kanssa hyvin paikoilleen, mutta kyllähän tällaiset irtomuodossa olevat puuterit yleensäkin leviävät ja leijailevat herkemmin ympäriinsä. Tällä on ehkä siis hitusen vaikeampaa saada yhtä tarkkaa jälkeä aikaan kuin painetussa muodssa olevilla highlightereilla, mutta todella kauniisti tällä saa kasvojen ihoa korostettua. Highlighterin pigmentissä ei ole mitään vikaa, se on todella kaunis ja tällä saa tehtyä helposti vain kevyen korostuksen tai sitten kerrostamalla voimakkaamman highlighterefektin.

Mietin ensin pitkään, miksi ihmeessä highlighterin mukana tulee puuterivippa, sillä ei mulle itselleni tulisi edes mieleen levittää kasvoille esimerkiksi nenään tai poskiluille highlighteria minkään muun kuin siveltimen kanssa. Lopulta tajusin, että tuotetkuvauksessahan mainitaan, että highlighter soveltuu hyvin myös mm. dekolteelle, ja siinä tarkoituksessa vippa varmasti toimii ihan kivasti! Mulla se jää kuitenkin käyttämättä. Itse highlighterrasia ansaitsee isot kehut, sillä kannen alta löytyy erikseen liikuteltava "välikansi" jota kääntämällä saa rasiassa olevan highlighterin nousemaan ylöspäin. Vastaavasti kääntämällä kannen toisen asentoon, rasiassa olevat reiät peittyvät eikä highlighteria enää pääse nousemaan purkista ylöspäin. Toi ominaisuus on mielestäni todella tarpeellinen ja se olisi hyvä olla ihan missä tahansa irtopuuterituotteessa, hyvä Paese! Kosmetologikaupassa tämän highlighterin hinta on 17,95 €.


Ilman salamaa ja salamalla otetut swatchit molemmista tuotteista. Highlighter on jonkin verran pöllynnyt ympäriinsä, mutta kyllä se oikeasti asettuu siveltimen kanssa kasvoille melko hyvin eikä aiheuta koko kasvojen kimaltamista. Poskipunan sävy on todella nätti ja itse käytänkin eniten juuri erilaisia vaalenpunaisen sävyjä poskillani.


Sain myös tilaisuuden järjestää arvonnan lukijoilleni ja arvonnan palkintona on samat tuotteet, jotka itsekin sain testiin, eli Paesen Illuminating Powder  sävyssä Champagne 01 sekä Blush sävyssä 57. Palkinnon sponsoroi Face Helsinki Ky. Arvonta on avoin kaikille ja voit osallistua siihen kommentoimalla tähän postaukseen. Liitä kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, jotta arpaonnen osuessa saan sinuun yhteyden. Arvonta päättyy 1.9.2017 kello 23.59. Onnea arvontaan!

*Tuotteet saatu blogin kautta

Onko Paese teille tuttu?

47 kommenttia:

  1. Henna29
    Ei ole tuttu vielä mutta kiinnostuin, olen itse tykännyt mm.ssa virolaisista ja korelaisista meikeistä joita olen kokeillut.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Ihan uusi merkki minulle. Mukana arvonnassa :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  3. Ihanan sävyinen tuo poskipuna! Oon mukaan arvonnassa (:

    juulia.pirttisalo@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Uusi merkki mullekin, ois kiva päästä kokeileen.
    yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mulle Paese tuli tutuksi myös LivBoxin kautta, sillä ihan ensimmäisissä LivBoxeissa oli Paesen luomiväritrio :) Muuten merkki on minulle vielä vieras. Arvonnan tuotteet vaikuttavat molemmat kivoilta :)
    beautyblodivine(at)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Poskipunassa on tosi söötti sävy:) Tuli mieleen, että kauneustubettajista ainakin Tati laittaa highlighteria aina myös olkapäille ja dekolteelle. Eipä ole tullut itse kokeiltua;)

    Mukana arvonnassa.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana ihanssa arvonnassa :) En tunne merkkiä :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Merkki ei ole tuttu mulle, mutta tuo highligter kiinnostaa! :)Mukana siis arvonnassa!
    vii_vi_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Eipä ole tuttu merkki minulle. Ihanan värinen poskipuna. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Mukana, en tunne entuudestaan. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana, ihanan hempeitä sävyjä! kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mukana! LivBoxista tuli joku Paesen luomiväri joskus, muuta en ole kokeillut.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  13. Mukaan ihanaan arvontaan. Merkki on tuttu muutaman luomivärin verran.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Mukana ihanassa arvonnassa! Ei ole Paesesta kokemusta, mielelläni testailisin :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Paese on nimenä tuttu (tuottaa kyllä ikävän assosiaation paiseeseen...), mutta en ole koskaan käyttänyt tuotteita. Hinta näyttää olevan kyllä kohdillaan kun tarkastelin sun kuvista näitä tuotteita ja luin arviota, luulin highlighteria ensin kyllä puuteriksi! :D Mulla on vähemmällä käytöllä irtohighlighterit, mutta jos onni potkasee niin käytettävähän se on! :) Poskipunassa oli kiva "talvinen" sävy, voin kuvitella sen poskilla pikku pakkasilla :) tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Tuntematon merkki Paese minulle. Ihanat värit arvottavissa tuotteissa:)
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  17. Täysin uusi minulle. Näyttää ihanalle! Mukana arvonnassa,
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Tuntematon merkki ennestään, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan Paesen meikkeihin :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tuntuu että olisin kuullut joskus kyseisestä merkistä, mutta ei muuten ole tuttu juttu. Musta tuntuu etten tosiaan osaa higlighteriä käyttää, mutta harjoittelu tekee mestarin vai miten se menee 8)
    Mun täytyisi muuten ostaa tuommonen yksi pieni puuteripaletti, omistan nyt sellaisen missä on viisi ja sitä on inhottava reissuun kantaa. Tosin volymien takia ei tarvi pahemmin muita meikkituotteita niin kai sen saan itselleni suoda ja vaihdella itaisin edes poskien väriä niiden avulla:') Meni taas ohi aiheen sori. Haluan osallistua arvontaan joo.:'D Ihanaa viikonloppua upeus ♥
    katzariina_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Paesen luomiväriä olen kyllä käyttänyt.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mulla on ollut tältä merkiltä luomiväriä ja olin tuotteeseen kyllä ihan tyytyväinen.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  22. Mulla on Paesen Satin-meikkivoide ja se on kyllä varsin kåyttis tapaus :)
    huulipunamania (a) gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mukana :) En ole kokeillut.
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ihania ja todellaki mukaan :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Minullekin Paese on tullut tutuksi Livboxin myötä ja sain jopa sieltä tulleen poskipunan aikoinaan käytettyä, siinä oli ihana sävy. Niin on tässäkin ja highlighterkin vaikuttaa upealta! Kiva arvonta!
    someonesmoments@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Haluaisinpa tutustua Paeseen! Ihania tuotteita tämän postauksen perusteella.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukana ehdottomasti :)

    pauliina.kaario@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kylläpä tuo poskipuna on kauniin sävyinen! Minulta löytyy yksi Paesen poskipuna, myöskin aikanaan Livboxista tullut, sellainen ihanan kesäinen korallinsävy. Tuo kyseinen poskipuna on itseasiassa yksi käytetyimmistäni, varsinkin näin kesäisin sen tuntuu sopivan meikin kuin meikin kanssa :)
    noora.ruuhimaki at gmail.com

    VastaaPoista
  29. En ookkaan ennen kuullut tuosta merkistä, mutta vaikuttaa aivan ihanilta tuotteilta! <3 Mukana siis arvonnassa :) Niina_93_2@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Mulla ei ole kokemusta kyseisestä merkistä, mutta postauksen perusteella mielenkiinto kyllä heräsi :) Aivan ihania sävyjä ja oon todellakin mukana arvonnassa! :)
    sofia.pelkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Herkullisen sävyisiä meikkejä! Näitä olisi todella mukava päästä kokeilemaan :)

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Uusi merkki minulle..mukana kisassa :)
    ulla-79@jippii.fi

    VastaaPoista
  33. Mukana :)
    Jessu881@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus! :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Vieras merkki minulle :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  36. Mukana! :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  37. ei ole tuttu mervik75@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Paese nimenä tuttu mutta en ole testaillut.
    paivi.susiluoto@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. On tuttu!ihana palkinto! Youralohair@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Ei ole tuttu mutta mielelläni tutustuisin :-)

    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Ei ole tuttu, kauniita kuvia kaikin puolin ja nuo sävyt ovat suloisia. Osallistun arvontaan.
    Arppa
    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  42. Hyvälle näyttää, mukana arvonnassa :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  43. Mukaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  44. Ihana! Olen vain lukenut Paesesta. :)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  45. Ei ole tuttu :) Mukana.
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!