perjantai 4. elokuuta 2017

Kesän kuulumisia


Heips :) Ajattelin kirjoitella taas pitkästä aikaa pienen kuulumispostauksen teille. Mulla alkaa olla kohta ensimmäinen kesälomaviikko takana ja tähänkin viikkoon on jo mahtunut ja tulee vielä mahtumaan vaikka mitä kivaa! Eilen oltiin poikaystäväni ja hänen kaverinsa kanssa Särkänniemessä huvittelemassa ja huomenna olisi tiedossa kaverini häät. Noita häitä oon kieltämättä odottanut ihan älyttömästi, varsinkin kun sain kerrankin oikein luvan kanssa ostaa itselleni kauniin juhlamekon. Täytyy vaan toivoa, että mekolle tulee myöhemminkin vielä käyttöä, kun ei toi kuitenkaan mikään ihan ilmainen ollut :D Kävin tänään kampaajalla, jossa mun hiukset sekä värjättiin että leikattiin. Huomenna suuntaan samaiseen penkkiin uudemman kerran ja mulle tehdään juhlakampaus niitä häitä varten. Mulla ei itselläni oo oikeestaan mitään visiota siitä, minkälaiset hiukset itselleni haluan, joten heittäkääpä ihmeessä ehdotuksia kommenttiboksin puolelle! Kampaajaltakin niitä ideoita tuli jo tänään, mutta olisi hauska kuulla teidänkin ideoita, jos niitä löytyy.


Sunnuntaina me lähdetään poikaystäväni kanssa illalla kohti Lappia. Meillä on Ylläkseltä varattuna hotellihuone muutamaksi yöksi ja Lapissa olisi tarkoitus ajella ja kierrellä sekä siellä Ylläksen seutuvilla että myös vähän muualla. Joni ei ole koskaan siellä päin käynytkään, mutta mulle seutu on tuttua, sillä oon muutamia kertoja siellä Ylläksen suunnilla ollut. Kieltämättä pelkkä ajatuskin siitä, että pääsen muutamaksi päiväksi pois kaupungista ja paikkaan, jossa on taatusti rauhallista ja jossa saa olla luonnon keskellä niin paljon kuin vain haluaa, tuntuu todella hyvältä. Uskon, että tuolla viimeistään pääsee myös kunnolla siihen lomamoodiin ja saa niitä akkuja ladattua. Pitkä ajomatka tietysti vähän mietityttää, varsinkin kun Joni joutuu ajamaan koko matkan, kun multa ei sitä ajokorttia vieläkään löydy. Lapin reissusta ajattelin tehdä myöhemmin ihan oman postauksenkin, jos vaan saan sieltä jotain julkaisukelpoisia kuvia napsittua!


Katsotaan ehdinkö kirjoittamaan ja ajastamaan teille postauksen tai pari reissun ajaksi, mutta mikäli en niin blogi hiljenee seuraavaksi viikoksi. Sinänsä mä en kaipaa mitään taukoa bloggaamisesta, mutta toisaalta ei pieni tauko bloggaamisesta tai ylipäänsä netissä roikkumisesta huonoa varmasti tee. Instan puolelle tulen ainakin päivittelemään kuulumisiani kuvien muodossa ja ensi lauantaina oonkin sitten taas jo kotona Turussa ja pääsen kirjoittelemaan ja lukemaan teidän muiden postauksia ihan normaalisti. Mulla on muutenkin suunnitteilla vaikka mitä postauksia, jotka aion ainakin saada valmiiksi nyt lomani aikana. Haluaisin tehdä ainakin pari silmämeikkitutoriaalia ja esimerkiksi huulipuniin liittyviä postauksia on tiedossa parikin kappaletta. 


Pari uutta luomiväripalettiakin mulle on tulossa, toinen on totta kai Urban Decayn uusi Naked Heat. Tilasin oman palettini feeluniquelta ja alennuskoodien yms. jälkeen sille ei jäänyt hintaa kuin 40 euroa siellä. Toinen tilaamani paletti on vielä toistaiseksi salaisuus, mutta siitäkin oon hurjan innoissani! Mua hieman harmittaa Anastasia Beverly Hillsin uuden Subculture paletin saamat huonot arvostelut, sillä paletti olisi ehdottomasti sellainen, jonka itsellenikin haluan. Mutta mikäli luomivärien laatu oikeasti on huono, niitä on vaikea häivyttää ja falloutia on älyttömästi, taitaa paletti jäädä multa hankkimatta. Subculture olisi vaan sävymaailmaltaan todella kiva ja erilainen moniin muihin paletteihin verrattuna, eli senkin takia se kiinnostaa mua niin paljon!


Lapin reissun lisäksi mulla on oikeastaan tasan kaksi muuta lomasuunnitelmaa. Toinen on kirppispöydän vuokraus pariksi viikoksi ja vihdoin ja viimein monen vuoden odottelun jälkeen mä sain sen pöydän varattua! Siis mä oon sen tuhat ja yksi kertaa puhunut siitä, että mun pitäisi saada se pöytä varattua, mutta arvatkaapas olenko aiemmin saanut. No nyt on ainakin hyvin aikaa hoitaa tollasetkin puuhat ja toivottavasti pääsen eroon isosta kasasta vanhoja vaatteita ja tavaroita, joita en enää tarvitse. Jonin kanssa suunnataan myös parin viikon päästä laivaristeilylle Viking Gracelle, joka on ehdottomasti mun mielestäni paras risteilyalus Suomessa. Ei sillä että mulla olisi kokemusta kaikista laivoista, jotka täällä liikennöi, mutta ainakin näistä Turusta lähtevistä ruotsinlaivoista toi on ehdottomasti paras! Ihanaa päästä viettämään laatuaikaa oman rakkaan kanssa ♥ Muuten aion loman ajan mennä ihan fiiliksen mukaan. Täytyy myös muistaa ottaa rennosti ja sen takia en ookaan halunnut haalia liikaa tekemistä näille neljälle viikolle :)


Sellaisia kuulumisia mulla tällä kertaa :) Kuvat on tälläkin kertaa mun snäppiräpsyjäni omasta naamastani. Mä en muuten kyseistä sovellusta käytä tai jaa sinne kuvia, mutta noita selfieitä tulee otettua siellä vähän väliä. Joni varsinkin "saa" nauttia niistä säännöllisin väliajoin ja nyt sitten tekin :D Ehdotuksia huomisen kampauksen suhteen otetaan ilomielin vastaan, samoin vinkkejä Lapin reissun suhteen! Missäpäin siellä kannattaisi käydä näin kesäaikaan? :) Ja kertokaahan ihmeesä myös mitä teille kuuluu?

18 kommenttia:

  1. Ihania lomasuunnitelmia sulla! :) Voi vitsit mäkin haluun jonkun häihin, häät on varmasti ihanat kun saa ihastella morsianta ja laittautua itsekin kauniiksi! Hei tuo Lapin reissu kuulostaa ihanalle, oispa ihana joskus itsekin päästä. Varmasti upeat maisemat siellä ja rentoutuakin saa varmasti ♥ Mä oon käynyt Viking Gracella kerran ja se oli kyllä huippu risteily! Ehdottomasti mentänä joskus uudestaan :)
    Mutta juhliin kyllä sopii kivasti vaikka joku nutturakampaus tai ihana kiharapilvi! Riippuu tietenkin vähän säästä kumpi pysyisi pitempään kauniina :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan ja se ihana onnellisuuden tunne siellä häissä on ihan parasta<3 :) Lapista löytyy kyllä tosi upeita maisemia, nyt toivottavasti pääsen mäkin näkemään jotain uutta vielä! Grace on ihan superhieno laiva ja jotenkin ne vanhemmat laivat ei enää oikein tunnu tai näytä miltään tohon verrattuna :D Toivottavasti säkin pian pääset taas risteilylle :)

      Säät tässä vähän arveluttaakin, kun tälläkin hetkellä ulkona sataa kaatamalla.. Onneksi ei oo luvattu koko päiväksi sadetta, mutta pelkään silti, että mahdolliset kiharat suoristuu alta aikayksikön, jos ulkona on tollanen keli :D

      Poista
  2. Tosi hauskat kuvat:)
    Ja olethan sinä todella kaunis nuori nainen, vaikka sitten pupun korvien kanssa:)
    Ihanaa ja rentouttavaa lomaa, Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Sari ihanasta kommentista<3 :) Toivon tosiaan, että lomasta tulee rentouttava ja kaikin puolin onnistunut!

      Poista
  3. Olipa kiva lukea pitkästä aikaa sun kuulumisia :) Ihania lomasuunnitelmia teillä, olisi niin ihanaa päästä lappiin ja laivalle ♥ Itseasiassa katselinkin tänään vähän laivareissuja mutta aika ei vaan riitä tänä kesänä :D Meilläkin oli kirppispöytä viime viikolla ja nyt on helpottunut olo kun pääsi kaikesta vanhasta eroon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli myös kiva pitkästä aikaa kirjoitella tällainen postaus :) Mä päätin ihan yllättäen yks aamu, että nyt varaan meille laivaristeilyn ja soitin Jonille onko se ok ja 10 minuutin päästä se olikin jo varattu :D Mulla on alkusyksystä tiedossa vielä tän vuoden neljäs laivaristeily, että ehkä se saa sitten riittää jo tälle vuodelle :'D Hei ihan mahtavaa, että ootte päässeet turhista kamoista eroon! Toivottavasti mäkin pääsen :)

      Poista
  4. Sun lomasuunnitelmat kuulostaa tosi ihanilta ja oon vähän kade, että pääset käymään Ylläksellä ♥ Ylläs on niin kaunis paikka sekä kesällä että talvella. Kesällä oon tosin käynyt siellä vain kerran. Mäkin oon menossa huomenna häihin, koska meidän naapuri menee naimisiin. Ihanaa päästä häihin taas pitkästä aikaa :)

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut siellä aina alkusyksystä ruska-aikaan ja siellä on kyllä tosi upeet maisemat<3 Talvella haluaisin ehdottomasti myös päästä käymään siellä tai jossain muualla päin Lappia :) Oi että ihania juhlia teillekin! <3 Mä oon ihan hurjan innoissani, en oo itsekään ollut häissä pitkään aikaan :)

      Poista
  5. Ihana lukea sulta kuulumisia, tällaista oon odotellut 8) Viking Grace on kyllä muikee alus ja itse pidin kovasti siitä, olisin kesällä halunnut sinne mutta mies ei halua koska kuukauden päästä lähdetään kuitenkin Rodokselle.:D Lappi taas on varmasti mahtava jos halajaa kaupungin sykkeestä rauhalliseen ympäristöön ja luontoon. Nauttikaa Jonin kanssa ja vitsit mä odotan siitä postausta <3

    Huulipuna postauksia odotan myös hurjan paljon! Alkaa nuo huulikiillot siirtyä puniin näin syksyn lähestyessä (vielä on kesä ei nyt puhuta syksystä!!). Mun on pitänyt kirppispöytä varata jo kolmen viikon ajan enkä vieläkään oo saanu aikaseks, nyt otan kyllä asiakseni hoitaa sen kiitos muistutuksesta Linda!:D Ja hei, sulla on niin pitkä tukka että joku kaunis ja muhkea lettikampaus ois aika upee;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ymmärrettävää, ettei tossa tilanteessa välttämättä laivalle lähtö niin innosta :D Teiltä on kuitenkin jonkin verran sitä matkaakin Turkuun, se on meille niin paljon helpompaa kun asutaan jo valmiiksi muutaman kilometrin päässä tosta satamasta. Mä olisin itse asiassa ennemmin halunnut jonnekin ulkomaille, mutta Joni ei tykännyt siitä ajatuksesta niin mennään nyt sitten Lappiin eikä kyllä harmita yhtään :) Uskon, että reissusta tulee ihan mahtava!

      Hei kiva kuulla, että niitä odotetaan! Itse asiassa mä keksin vielä yhden uudenkin postausaiheen huulipuniin liittyen, joten niitä on nyt tiedossa sitten kolme kappaletta :'D Eipä mitään, koitahan saada säkin pöytä varattua ;D Joo joku lettikampaus ja kiharoita vähän joukkoon vois olla aikas kiva :)

      Poista
  6. Hyvää lomaa! Itse vietin loman heinäkuussa, joten olen vähän kateellinen että sinulla on vielä kaikki hauska edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuu on kyllä osoittautunut ihan hyväksi lomakuuksi! Vaikka välillä ärsyttää, kun joka puolella toitotetaan miten kesä on jo ohi :D

      Poista
  7. Ihana kuulumispostaus Linda ♥ Pitäisi varmaan itsekin toteuttaa taas tällainen kun blogi on pysynyt aika hiljaisena lähes koko kesän! Nuo häät olivat varmasti upeat - joitain kuvia näinkin jo siun instan puolella ja tunnelma vaikutti ihanalta :) Ja vitsit, Lapin reissu tulee varmasti olemaan mahtava! Olen jo monta monta vuotta halunnut Lappiin ihan jo niiden maisemienkin vuoksi, joten saas nähdä milloin sinne suunnalle tulee lähdettyä :D Joten ehdottomasti Lappi-postausta sitten kehiin myöhemmin! Rentouttavaa loman jatkoa sinne ja nauti joka hetkestä ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tuuli<3 :) Häät olivat kyllä ihan mielettömän kauniit ja hauskat! Ei ollut tylsiä hetkiä oikeastaan yhtään ja kaikilla tuntui olevan hauskaa :D Lappiin kannattaa ehdottomasti suunnata, se on todellakin näkemisen arvoinen paikka! Me puhuttiin poikaystäväni kanssa, että seuraavan kerran mennään sinne joskus talvella, kun nyt on nähty tää kesäine Lappi :) Mä oon aiemmin itse ollut siellä syksyisin, joten se talvi on multakin kokematta. Kiitos<3

      Poista
  8. Kiva lukea sun kuulumisia! Mä tykkään Viking Gracesta myös, mutta kaverit haluavat aina ristellä Baltic Princesillä, kun ovat sen jonkun clubin jäseniä :D Toki yöelämä on mun mielestä hyvä kyseisellä paatilla, mutta näin vegaanin näkövinkkelistä ruokavalikoima on Vikingillä parempi :)

    Tuosta Subculture -paletista puheen ollen suosittelen katsomaan Stephanie Nicolen arvostelun. Hän tekee ylipäätään mun mielestä parhaat arvostelut youtubessa, koska hän on alan oikea ammattilainen ja arvostelut ovat kattavia. Stephaniella on mun mielestä tosi hyviä pointteja arvostelussaan siitä, miksi paletti jakaa niin paljon mielipiteitä. Paletti ei siis välttämättä ole huono, mutta todella erilainen muihin verrattuna :)

    Mulle ei juuri nyt kuulu niin hirveän hyvää, sillä olen saikulla parhaillaan. Mulla on joku hiton munuaistulehdus ja oon kotisairaalahoidossa :D Hoitajat käyvät kolme kertaa päivässä antamassa suonensisäistä antibioottia. Voiton puolella ollaan kuitenkin ja onneksi saan sentään kotona maata, ettei tarvitse sairaalassa olla. Mutta mä oon tottunut olemaan terve ja silloin kun oon kipeä, niin oon ihan hemmetin kiukkunen koko ajan. Tällainen tyhjän panttina makaaminen ei sovi mulle lainkaan :D

    Ihanaa lomaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baltic Princesillä on ehkä munkin makuuni parempi se yöelämä :) Tosin varmaan riippuu paljon myös päivästä, sillä alkuvuodesta Gracella oli tosi hyvä meno :D Kerran aiemmin jouduttiin kavereiden kanssa pettymään tosi pahasti siihen menoon ja oltiin tyyliin jo 12 aikaan nukkumassa, kun ei siellä tapahtunut mitään. Baltic Princess ei ole ton suhteen pettänyt ikinä!

      Mun täytyy käydä katsomassa toi video mahdollisimman pian :) Muutaman arvostelun oon tosta paletista katsonut ja ne on kaikki olleet oikeastaan aika negatiivissävytteisiä paletin suhteen, joten kiitti paljon vinkistä!

      Apua mikä tauti suhun on iskenyt! :o Toivottavasti oot jo paljon paremmassa kunnossa<3 Munuaistulehdus ei tosiaan oo munkaan tietojen mukaan ihan mikään pikkujuttu, mutta tosi kiva ettet oo sairaalaan joutunut vaan hoito voitiin järjestää sulle tolla tavalla. Mä en oo itse koskaan ollut sairaalassa yötäkään, mutta voin vain kuvitella miten turhauttavaa siellä olisi maata. Tsemppiä sulle taudin nujertamiseen! <3

      Poista
  9. Hauskoja kuvia susta, oot suloinen! :D<3 Mä haluaisin kovasti joihinkin häihin, eniten toivoisin, että itse pääsisi naimisiin haha :D Tauko blogista tekee aina ihan hyvää, sitten on taas luovempi ja enemmän ideoita kun palaa takaisin. Toivottavasti teillä on ollut mukavaa siellä Lapissa :) Oikein ihanaa lomaa sulle!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, kiitos ihana<3 :D Kieltämättä noissa häissä alkoi jo kaavailla niitä omia häitä, mutta mun ja Jonin kohdalla siitä on ihan liian aikaista vielä puhua :D Aina voi kuitenkin haaveilla eikös ;) Oon ihan samaa mieltä tosta blogitauosta ja mulla alkoi eilenkin automatkalla oikein vilistä mielessä kaikkia postausideoita, kun ei ollut muutamaan päivään tarvinnut miettiä blogijuttuja :D Lapin reissu oli tosi onnistunut ja kiva, kirjoittelen siitä myöhemmin tarkemmin :)

      Poista

Kiitos kommentista!