lauantai 12. elokuuta 2017

Perfect Palette Tag

Bongasin Katan blogista tämän Perfect Palette Tagin ja päätin oikeastaan saman tien toteuttaa tämän myös omassa blogissani. Katahan teki tästä videon, mutta multa tulee tuttuun tapaan ihan perinteinen kirjoitettu postaus kuvien kanssa. Tagin kysymykset on englanniksi ja oon ihan vapaasti sitten suomentanut ne siihen perään! Toivottavasti tykkäätte tällaisista postauksista, musta näihin ainakin on todella kiva vastailla ja tykkään myös lukea muiden vastaavia postauksia. Valitsin paleteiksi pelkkiä luomiväripaletteja, en siis paletteja, joista löytyy myös joitain muita meikkituotteita, vaikka ne joissain kohdissa olisivatkin olleet ehkä parempia :)


1. Best Packaging / Paras pakkaus
Urban Decayn Afterdark. Se on ulkoasultaan mielestäni kaunis, tyylikäs ja erilainen UD:n muihin paletteihin verrattuna. Pakkauksen värimaailma iskee muhun ja on hyvässä linjassa itse paletin sisällön kanssa. Ja mikä tärkeintä, paletti pysyy oikeasti kiinni siinä olevien magneettien avulla. Paletti ei ole kokonsa puolesta ehkä se paras, sillä pakkaus on luomivärien määrään nähden ehkä hitusen liian iso, mutta mulla on esimerkiksi tosi monissa Too Facedin paleteissa se ongelma, ettei paletit pysy kunnolla kiinni. UD:n Naked paleteissa taas peilit irtoilee yms. mutta tässä ei oo mitään sellaisia ongelmia ollut missään vaiheessa.


2. Best Color Payoff / Paras pigmentti
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance. Tän paletin jokainen sävy on ihan superpigmenttinen ja laadukas. Monissa paleteissa on sitä laadullista eroa sävyjen välillä, vaikka pääasiassa paletin laatu olisikin hyvä. Shimmeriset sävyt saattavat olla pelkkää glitterhilua tai mattasävyjen pigmentti selkeästi shimmerisiä heikompi. Tässä paletissa laatu on mielestäni todella tasainen ja ennen kaikkea hyvä. Mattasävyt ovat loistavia, samoin ne shimmeriset.


3. Most Versatile / Monipuolisin
Too Faced Chocolate Bar. Tää oli mulle aika vaikea kohta, sillä mulla on aika paljon paletteja, joissa on selkeästi jokin tietty "teema" eivätkä ne sen takia ole välttämättä kovinkaan monipuolisia. Chocolate Baristakaan ei löydy kaikkia maailman mahdollisia sateenkaaren värejä, mutta tässä on kuitenkin kivan monipuolisesti niitä sävyjä. Pääpiirteittäin tyyli on paletissa yhtenäinen, mutta tällä saa tehtyä todella monipuolisia silmämeikkejä. Kokonaisuutena tämä on mielestäni toimiva ja monipuolinen. Paletin sävyt ovat pääasiassa shimmerisiä ja metallinhohtoisia, mutta joukosta löytyy myös muutama mattasävy, mikä tekee paletista loistavan.


4. Best for Travelling / Paras matkustukseen
Too Faced Natural Eyes. Pieni, simppeli ja täydellinen arkipaletti. Maanläheisellä sävyvalikoimalla saa tehtyä näppärästi kaikki perusmeikit ja halutessaan niin tummempaa kuin vaaleampaakin lookia. Tässä on kivassa suhteessa matta- ja shimmersävyjä ja tämä kulkeekin mulla aina mukana reissuilla. Millekään bilelomalle tämä ei ehkä olisi se paras mahdollinen, mutta mä en oo pahemmin sellaisia harrastanutkaan, joten tää on ollut mulle ihan täydellinen matkapaletti luomivärien osalta!


5. Biggest Regret / Eniten kaduttaa
Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar. Sinänsä vähän hassua sanoa, minkä paletin ostoa kadun eniten, sillä en kadu yhdenkään palettini ostoa. Tämä Semi-Sweet Chocolate Bar on kuitenkin paletti, jota en ostaisi, jos nyt pitäisi tehdä se ostopäätös. Paletissa ei ole mitään vikaa - siinä on kauniita sävyjä, hyvä pigmentti ja laatu on muutenkin kohdillaan. Mä vaan käytän tätä todella, todella harvoin. Sävymaailma on ehkä vähän turhankin yhteneväinen ja monesti unohdan tarttua tähän palettiin silloin, kun halaun tehdä ruskean sävyisen meikin. Siihen paletti on loistava, mutta muuten en oo itse kokenut tämän olevan kovinkaan monipuolinen.


6. Best Color Names / Parhaimmat sävyjen nimet
Too Faced Chocolate Bon Bons. Olisin voinut valita tähän oikeastaan minkä tahansa Too Facedin suklaapaleteista, sillä tykkään kaikkien kolmen paletin sävyjen nimistä. Nimet on samaan aikaan söpöjä ja herkullisia, kuten paletit muutenkin. Mietin myös theBalmin paletteja tähän kohtaan, sillä myös niissä on palettien nimet mun mielestä todella kivoja. Ne on ehkä enemmänkin hauskoja, kun taas nämä Too Facedin sävyt ovat nimenomaan söpöjä ja tällä kertaa söpöys vei voiton.


7. Least Used / Vähiten käytetty
Zoeva Metals Palette. Tää on joo mulle suhteellisen uusi paletti, mutta siihenkin nähden mä oon käyttänyt tätä todella, todella vähän. Lähinnä oon käyttänyt paria hassua yksittäistä sävyä aina silloin tällöin, kun muista paleteista ei oo löytynyt sopivaa sävyä. Nyt pitääkin ehdottomasti tsempata ja koittaa rakentaa niitä luomivärilookeja nimenomaan tämän paletin sävyjen ympärille! Oon aiemminkin sanonut, ettei tää oikein toimi mulla yksinään silmämeikin tekemisessä, mutta tästä lötyyy tosi upeita yksittäisiä sävyjä, joita voi kivasti yhdistellä jonkin toisen paletin sävyjen kanssa.


8. Most Used, Most Loved, Desert Island / Eniten käytetty ja rakastettu
Too Faced Chocolate Bar. Paletti tuli mainittua jo ylempänä, mutta pakkohan se on sanoa tässäkin. Chocolate Bar on yksinkertaisesti aivan täydellinen paletti ja tämä on ehdottomasti se paletti, jonka itselleni jättäisin, vaikka mun pitäisi luopua kaikista muista. Sävyvalikoima on monipuolinen, kuten ylempää kävi jo ilmi, ja tämä on vaan mulle jotenkin todella rakas paletti. Ikinä en ole joutunut pettymään lopputulokseen, kun oon tähän palettiin tarttunut ja tämä on ehdottomasti mulle sellainen luottopaletti, jonka kanssa tiedän onnistuvani aina!

Mun oli tarkoitus kirjoitella tämä valmiiksi jo viikko sitten ja ajastaa reissun ajaksi, mutta en sitten ehtinytkään tekemään niin. Lapin reissusta olisi tulossa postausta seuraavaksi, mutta nyt haluaisin tietää, mitä te tykkäätte tämäntyylisistä postauksista? :)

16 kommenttia:

  1. Kiva postaus oli, luomiväripaletit kiinnostaa aina! :) Chocolate Barista, Natural Eyesista ja Modern Renaissancesta oon aikalailla samaa mieltä kuin säkin, mut mulla MR on noussut CB:n ohi suosikiksi. Tottapuhuen en ole edes käyttänyt Chocolate Baria yli puoleen vuoteen :o Mä teen nykyään harvemmin perusruskeita tai kultaisia lookkeja, kun oon niin hurahtanut oranssiin ja pinkkiin ja niiden tyylisiin värimaailmoihin. Mut eiköhän se ruskeakausi sieltä vielä takaisin tule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) MR on kyllä upea paletti, mulla se ei vaan oo mitenkään ihan älyttömästi ollut nyt kesällä käytössä. Veikkaan, että syksyn tullessa pääsee sekin paletti taas kunnolla käyttöön, sillä sävyt sopii mun mielestä loistavasti syksyyn! Mullakin kulkee selkeesti kausittain noi luomivärien sävyt. Välillä iskee ne värikkäät sävyt ja välillä mennään pitkiäkin aikoja ruskeiden kanssa :D

      Poista
  2. Nää postaukset on tosi kivoja, pitäisi varmaan itsekin tehdä tämä omista palateista jossain vaiheessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä! Tällaisia postauksia on tosi kiva lukea muiden blogeista :)

      Poista
  3. Ihan mahtava postaus vaikkakin herätti mussa kateutta kun omistat niin paljon upeita paletteja!;D Tuollainen kätevä pieni paletti mikä olisi täydellinen matkoille, pitäisi ehdottomasti itsellekin saada.:) Ja hei mahtavaa, en malta oottaa Lapin postausta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, turhaan olet kateellinen<3 Natural Eyes on ihan loistava paletti matkoille ja siis onhan tossa muutenkin superkäytännölliset sävyt :) Just sellaset, mitkä varmasti iskee todella moniin! Nyt on Lapin reissusta postaus julkaistu, toivottavasti pidät siitä ♥

      Poista
  4. Onpa sulla monta ihanaa Too Faced -palettia <3 En tiennyt, että brändiltä löytyy tuollainen ihana pienempi Natural Eyes -palettikin :) Vaikuttaa just hyvältä matkapaletilta! Voisin itsekin harkita ton hankkimista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Too Facedin pienemmät paletit on kyllä hurjan käteviä! Eilen sain itselleni vielä tuotakin pienemmän Too Facedin White Chocolate Chip paletin, joka on kyllä ehkä maailman söpöin<3 :D

      Poista
  5. Huippukiva postaus! :) En itseasiassa omista yhtäkään noista paleteista, mutta Modern Renaissance ja Chocolate Bar olisi kyllä kiva vielä joskus saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida! Noi kaksi lukeutuu ehdottomasti mun suosikkipaletteihin ja molempia voin suositella todella lämpimästi<3

      Poista
  6. Todella kiva idea tässä postauksessa! :) Tuo Urban Decayn Afterdark on kyllä todella kaunis paletti!<3 Muutenkin todella ihania nämä kaikki paletit, mielellään kotiuttaisin vaikka nämä kaikki itselleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on munkin mielestä :) Jep, Afterdark on ulkoasultaan todella upea eikä sisällössäkään ole valittamista :D Heh nää on kyllä aika ihania kaikki :)

      Poista
  7. Olipa kiva postaus :) Tälläisen tekisin mielelläni itsekin, jos noita paletteja vain olisi haha :D Nuo too facedin paletit on kyllä niin syötävän herkullisen näköisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Too Faced osaa kyllä tehdä ihan superihania luomiväripaletteja! Noi on yhtiä parhaimpia mitä tiedän :)

      Poista
  8. Kiva kun säkin teit tämän haasteen! :) Mulla on ihan sama juttu, etten koskaan ole ollut pettynyt meikkiin, kun olen käyttänyt Too Facedin Chocolate Baria. On se vaan ihana paletti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on, Chocolate Bar on ihan huippuhyvä<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!