tiistai 15. elokuuta 2017

Urban Decay Naked Heat


Urban Decayn uusi Naked Heat on varmasti yksi tämän hetken puhutuimmista meikkiuutuuksista. Mulle oli ihan alusta asti selvää, että haluan paletin itselleni, kunhan se saapuu myyntiin Eurooppaan ja nyt vihdoin ja viimein olen tämän upean paletin onnellinen omistaja! Urban Decayn edellinen Naked paletti oli mattasävyjä sisältävä Naked Ultimate Basics ja tämän uuden Heatin kanssa samankokoinen edeltävä paletti oli Naked Smoky. Smoky multa löytyykin jo kaapeista ja onnekseni tämä uusi Naked Heat on sävymaailmaltaan aivan erilainen muihin Naked paletteihin (ja mihin tahansa muuhun UD:n palettiin) verrattuna. Tilasin oman Naked Heatini feeluniquelta, jossa maksoin siitä alennusten jälkeen enää 40,90 euroa. Sain paletin siis suhteellisen edullisesti, mutta jouduin toki odottelemaan tovin sen saapumista. Paletti on myynnissä Suomessa Stockmannilla sekä Sokoksella, joissa molemmissa sen hinta on 54,90 €.


Naked Heatin ulkoasukin on tosiaan melkoisen "heat" ja paletin sävymaailma on täydellisesti samassa linjassa sen sisällön kanssa. Paletin materiaali on kovaa muovia, kuten suurin osa muistakin UD:n paleteista, ja se napsahtaa kiinni magneettien avulla. Sisältä löytyy tuttuun tapaan koko kannen mittainen peili ja kokonaisuudessaan paletti on mielestäni todella hyvän kokoinen, kun mietitään sen sisältöä.


Paletista löytyy myös oikein hyvä kaksipäinen sivellin. Mä harvemmin innostun meikki- tai luomiväripalettien mukana tulevista meikkisiveltimistä, mutta Urban Decay on onnistunut tekemään oikeasti hyviä, laadukkaita ja käyttökelpoisia siveltimiä paleteilleen. Urban Decayllä on toki myynnissä ihan yksittäisiäkin meikkisiveltimiä, mutta niitä en ole ainakaan toistaiseksi vielä päätynyt testaamaan. Multa löytyy jo melko kattava kokoelma Sigman siveltimiä ja UD:n siveltimet ovat melkoisen hintavia, joten ihan äkkiä en kyllä varmasti lähde niitä itselleni ostamaan. Onko teillä kokemusta Urban Decayn meikkisiveltimistä?


Paletin sävyt ovat mielestäni todella upeita! 12 luomivärin paletin sävymaailma on lämmin ja joukosta löytyy kuparin, ruskean ja punaisen eri sävyjä sekä myös muutama vaaleampi sävy. Paletista löytyy mun mielestäni todella hyvässä suhteessa vaaleita sekä tummia sävyjä, joiden kanssa on mahdollista tehdä todella monentyylisiä silmämeikkejä. Vaikka sävymaailma onkin luomiväreissä sama lämminhenkinen, saa tällä tehtyä yhtä hyvin kevyen arkimeikin kuin tumman, näyttävän smokey eye meikinkin. Paletti on sen suhteen siis todella monipuolinen.


Heat poikkeaa muista UD:n isommista Naked paleteista sävyvalikoiman lisäksi myös siten, että tämä sisältää selkeästi enemmän mattasävyjä. Esimerkiksi Naked ja Naked 2 paleteista mattasävyjä löytyy vain kaksi kappaletta kummastakin. Mua se mattasävyjen vähyys ei ole haitannut, mutta tiedän monien kaipaavan paletteihin useampia mattasävyjä. 12 luomivärin paletissa kun kuitenkin olisi mahdollisuus myös useammalle mattasävylle ja Heatistä niitä mattaisiä sävyjä löytyykin yhteensä kuusi kappaletta! Paletin sävyistä puolet ovat siis täysin mattaisia ja loput joko shimmerisiä tai metallinhohtoisia.


Luomivärit ovat pääsääntöisesti kaikki todella pigmenttisiä ja laadultaan hyviä. Mattasävyt ovat kuitenkin selkeästi jauhoisempia ja karisevat siveltimestä helpommin. Niitä on kuitenkin siitä huolimatta helppo työstää luomilla eikä se jauhoisuus siis ole mikään iso ongelma. Erityisesti paletin metallinhohtoiset sävyt ovat todella kermaisia ja ne levittyvät luomille kuin unelma. Aika monissa paleteissa huomaa tämän saman, eli mattasävyjen laatu poikkeaa selkeästi muista, mutta kuten sanoin - luomivärit ovat kaikki oikein laadukkaita, vaikka laadullisesti ne ovatkin hieman toisistaan poikkeavia. Seuraavaksi swatchit kaikista paletin sävyistä:


Ounce on luonnonvalkoinen, hennosti shimmerinen sävy. Itse käytän tämäntyylisiä sävyjä erityisesti kulmaluun korostamiseen. Monesti käytän siellä nimenomaan mattavalkoisia, mutta tämä on tosiaan sen verran hennosti shimmerinen, että tämäkin menee siellä loistavasti.

Chaser on paletin vaalein mattasävy. Tällaiset vaaleat nudet sopivat oikein hyvin häivytyssävyiksi tai vaikkapa ihan yksinään liikkuvalle luomelle.

Sauced on lämmin keskiruskea sävy ja oivallinen shimmeristen sävyjen kanssa esimerkiksi häivytykseen.

Low Blow on hieman edellistä sävyä tummempi ja syvempi. Niin ikään loistava häivytyssävy. Chaser, Sauced ja Low Blow muodostavat myös yhdessä mielestäni loistavan kolmikon yksinkertaiselle arkisilmämeikille.


Lumbre on todella kaunis vaalea kuparinen shimmersävy. Upea käytettäväksi liikkuvalla luomella!

He Devil on oranssihtavan punainen mattasävy, joka sopii todella hyvin hieman vaaleampiin meikkeihin tuomaan syvyyttä esimerkiksi luomivaossa ja silmän ulkonurkassa.

Dirty Talk on täydellinen oranssinpunainen metallinhohtosävy! Tämä on ehdottomasti yksi suosikkisävyistäni koko paletissa ja pigmentti on tässä (ja muissa metallinhohtosävyissä) ihan omaa luokkaansa.

Scorched on Dirty Talkia hieman viileämpi ja vähemmän punertava metallinhohtosävy. Tämä on niin ikään yksi suosikeistani, eikä ihme, sillä rakastan metallinhohtoisia luomivärejä.


Cayenne on todella upea oranssinruskea mattasävy, hieman He Deviliä tummempi. Nämä kaksi sävyä ovat tosin sen verran lähellä toisiaan, että olisin ehkä itse toivonut toisen tilalle jotain erilaista, mutta käyttöön pääsee taatusti kumpikin sävy.

En Fuego on kaunis burgundimattasävy ja mielestäni sävyltään yksi kauneimmista mattasävyistä tässä paletissa. Tätä tulee varmasti käytettyä myös muiden luomiväripalettien kanssa.

Ashes on hieman jopa violettiin taittava punaruskea mattasävy. Tämä on paletin tummin mattasävy ja tällä saa todella kivasti tuotua lisää syvyyttä meikkiin.

Ember on paletin tummin metallinhohtoinen sävy ja todella kauniin ruskea. Oon itse todella iloinen siitä, että paletista löytyy myös yksi ruskea sävy metallinhohtoisena.


Paletilla syntyi ihana oranssinpunertava halo eye silmämeikki! Keskellä halon tekevät shimmeriset Lumbre ja Ounce ja reunoilta löytyy metallinhohtoista Dirty Talkia sekä mattasävyistä En Fuegoa ja He Deviliä. Irtoripset olisivat totta kai kruunanneet tänkin lookin ja omat ripset näyttää tosi vaisuilta. Mä en vaan kovin usein viitsi niitä irtoripsiä nykyään laittaa, sillä oon ilmeisesti allerginen niille ripsiliimoille, kun luomet turpoaa, alkaa kutista ja muuttuu ihan punaisiksi aina, kun niitä irtoripsiä käytän.


Ei taida olla epäilystäkään siitä, mikä paletti tulee olemaan mulla eniten käytössä syksyllä, kun se sieltä joskus alkaa. Paletin sävymaailma on kuin tehty syysmeikkejä varten ja syksy onkin ehdottomasti mun suosikkivuodenaikani meikkien suhteen! Myös Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissancen sävyt ovat todella hyvin syksyyn sopivia, mutta Heat vie kyllä siinä suhteessa voiton. Voipi siis olla, että tästä paletista on tulossa jossain vaiheessa myös jotain syksyistä silmämeikkitutoriaalia, mikäli sellainen kiinnostaa ;)

Oletteko te hankkineet tämän uuden Naked Heatin? Kiinnostaako paletti ylipäätään? :)

18 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja palettikin näyttää kauniilta. Itse en ole ainakaan vielä lämmennyt tälle paletille, sillä sävyt vaikuttavat liiankin lämpimiltä. :D Pitäisi ehkä jossain vaiheessa tsekata Heat ihan livenä. Eihän sitä tiedä vaikka tulisin toisiin aatoksiin. Onpa harmi, että sun silmät ovat alkaneet reagoida noin ripsiliimaan. Mitä liimaa olet käyttänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että tää jakaa niitä mielipiteitä just sen perusteella, pitääkö lämpimistä sävyistä vai ei :D Mä taas rakastan sekä viileitä että lämpimiä sävyjä luomiväreissä, joten mulle tää oli oikein hyvä paletti :) Joo silmät on muutenkin koko vuoden ajan olleet tosi huonossa kunnossa ja reagoineet ties mihin, eli ei ihme ettei se tykkää enää liimoista.. Duoa oon pääasiassa käyttänyt ja nyt myös testannut ripsien mukana tulevia liimoja. Mähän oon tosin allerginen latexille, mitä esim. toi Duo sisältää, eli ei kai se ihme ole jos silmät ei aina niin tykkää noista liimoista.

      Poista
  2. Ihana, ihana, ihana paletti <3 Mä tilasin tän myös Feeluniquelta melkeen samaan hintaan ku sä, mikä onkin (tässä rahatilanteessa) tosi hyvä juttu, meinaan jos tämä ois ollu saatavilla Sokoksesta, ni se ois tullu noin 15€ kalliimmaksi ku ulkomailta tilattaessa. Harmi sinänsä ku haluais suosia kotimaista, mut nyt piti mennä raha edellä :( En oo kummonenkaan luomivärien käyttäjä, mut luulen et nämä sävyt asettuu hyvin luomille :) Oot ottanut tosi kauniit ja osuvat kuvat tähän postaukseen, kyllä mielenrauha lepää näissä sävysävyyn-kuvissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on<3 Mä oon monesti pohtinut ja miettinyt jopa postauksen kirjoittamista tosta aiheesta, kun mieli tekisi tukea kotimaista, mutta aina se ei ole vaan kannattavaa tai mahdollista oman rahatilanteen vuoksi. Mullakin tosiaan nyt meni se 15 euroa halvempi hinta edelle, se ero on kuitenkin mun mielestäni todella paljon :/ Mun kokemusteni mukaan nää on tosi helppokäyttöisiä ja helposti työstettäviä, eli ihan varmasti säkin saat tällä upeita meikkejä aikaan<3

      Ostin ton kuvissa näkyvän syksyisen oksan joskus alkukesästä ja nyt sille löytyi ensimmäisen kerran käyttöä! Mäkin tykkään näistä kuvista, kun toi oksa soveltuu niin hyvin yhteen itse paletin kanssa :)

      Poista
  3. Todella kaunis paletti, mutta sävymaailma on mun makuun vähän liian punavoittoinen. Pari sävyä menettelee, mutta kokonainen paletti on hieman liikaa mulle. Olen enemmän kylmien sävyjen käyttäjä. Ashes olisi mun näköinen sävy eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kieltämättä jos punaiset sävyt ei oo se oma juttu, tätä palettia ei kannata hankkia. UD tekee musta kuitenkin tosi hienoa työtä luomalla eri tyylisiä paletteja! Ashes onkin se tän paletin selkeesti viilein sävy ja sopii sen takia mun mielestä tosi hyvin myös paletin ulkopuolella käytettäväksi :)

      Poista
  4. En ole vielä ehtinyt, mutta tarkoitus olisi. Tässä on just sellaisia lämpöisiä sävyjä joita rakastan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan lämpimiä sävyjä luomiväreissä erityisesti syksyllä :) Tuli siis enemmän kuin hyvään aikaan hankittua tämä paletti<3

      Poista
  5. Toi on kyllä upea paletti <3 Mutta vaikka sävyt kauniit ovatkin, en ole löytänyt syytä sen ostolle. Morphe 35O on hyvin samantyylinen, joten olen jättänyt Heatin kauppaan :) Ymmärrän kyllä hyvin sen suuren suosion, sillä onhan sävyt todella upeita! Kiva, kun sait paletin noin hyvään hintaan netistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tosta Morphen paletista löytyy tosi samantyylisiä sävyjä ja nekin paletit on ihan hurjan laadukkaita eikä juuri jää siinäkään mun mielestäni UD:n jalkoihin :) Mäkin oon tosi iloinen siitä, että sain paletin noinkin edullisesti, varsinkin kun tässä on tullut taas hankittua vähän sitä sun tätä muutakin :D

      Poista
  6. Oioi on kyllä kaunis paletti, ihanan syksyisiä sävyjä ♥ Ja nää kuvat, aivan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan ihanan syksyisiä ja tää tulee olemaan tosi kovassa käytössä mulla koko syksyn ihan varmati<3 Kiitos paljon kehuista, kerrankin oon myös itse tyytyväinen kuviini :)

      Poista
  7. Tässä paletissa on kyllä niin upeat syksyiset sävyt! Houkuttelee kyllä, mutta en tiedä jääkö kuitenkin loppujen lopuksi hankkimatta. Mulla on luomivärejä niin älyttömästi kertynyt ja nykyään jumiudun aina muutamiin samoihin paletteihin, vaikka poskipunia ja korostustuotteita vaihtelen päivittäin :D Mutta toisaalta tää tekisi mieli hankkia ihan sen vuoksi, kun sävyt on niin uniikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin vain kuvitella miten paljon sulta niitä luomivärejä löytyy, ettei ihme jos uudetkin paletit jää helposti sitten vanhojen suosikkien varjoon ja lopulta vaan laatikon pohjalle :D Mä taas ehkä jumiudun enemmän niihin poskipuniin ja korostustuotteisiin ja vaihtelen enemmän niitä luomivärejä.

      Poista
  8. Hot hot! Ehdottomasti paletti täynnä värejä jotka sopii täydellisesti syksyyn. Ihastelin myös syksyisiä kuvia. Mä en kamala lämpimien luomivärien ystävä ole, tykkän enempi kylmistä. Tästä on saanut lueskella aika monesti paikkaa ja onhan tässä kivoja värejä, mutta mä kyllä haluan sen smoky eye paletin, se on kyllä saatava! Harmittaa kun Kuopion Sokkarilla ei niitä ole vaan ne täytyisi tilata, siksi olisi kiva pistäytyä Helsingissä jos Stockmannilla olisi ja saisi vähän ihailla ensin:D Nooh veikkaan että paletti tulee tilattua vielä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kuvat on kyllä ehkä vähän turhankin syksyisiä, mutta tulipahan tolle oksalle kerrankin käyttöä, kun oli siihen sävymaailmaan täydellisesti sopiva kosmetiikkatuote<3 :D Tosi harmi ettei sieltä Smokya löydy :/ Se on kyllä hurjan upea paletti ja jotenkin voin niin kuvitella, että se sopisi sulle älyttömän hyvin sävymaailmansa puolesta! Toivottavasti saat paletin pian käsiisi :)

      Poista
  9. Todella kauniin syksyisiä sävyjä tuossa paletissa! <3 Tuli jotenkin semmoinen olo, että syksy tule jo :D Ei ehkä sovi mun omaan käyttöön tämä paletti, mutta sulle sopii erityisen hyvin :) Tuo sun tekemä meikkikin on todella kaunis <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tiedätkö mäkin aloin tän paletin saatuani odottaa sitä syksyä ja erityisesti syyspukeutumista ja -meikkejä<3 :D Tällaiset sävyt ei tosiaan ihan kaikille sovi, varsinkin jos lämpimät sävyt eivät miellytä, mutta mä tykkään tästä paletista ihan älyttömästi! Kiitos paljon ♥

      Poista

Kiitos kommentista!