perjantai 13. lokakuuta 2017

Bette Box | Lokakuu


Lokakuun Bette Boxia odottelin itse kuin kuuta nousevaa ja odotukseni sen suhteen olivat todella korkealla. Tässä kuussahan boksi oli bloggaajaboksi, eli viisi bloggaajaa olivat saaneet valita omat suosikkituottensa boksiin. Mä oon aina tykännyt näistä bloggaajabokseista ihan senkin takia, että sisällöt on yleensä aika erilaisia tavallisiin bokseihin verrattuna. Ja onhan se muutenkin mukava päästä testaamaan tuotteita, jotka muut bloggaajat ovat kokeneet niinkin hyviksi, että ovat halunneet ne mukaan boksiin ;)


Bloggaajaboksin sisältö näytti tältä. Ei ollenkaan hullumpi kokonaisuus ja tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta! Ainut mikä pisti heti kättelyssä silmään oli noi näytekoot. Boksista löytyy vain yksi täysikokoinen tuote ja muut ovat sitten näyte- ja matkakokoisia. Tokihan niitä aina tulee näistä bokseista, mutta onhan toi todella hassua, että boksiin saadaan tungettua vain yksi tuote täysikokoisena. Tulee vähän mieleen toukokuun boksi, joka oli myös tungettu täyteen näytekokoja, mutta sekin sisälsi sentään useamman täysikokoisen tuotteen kuin tämä boksi. Mitä muuten sitten pidin sisällöstä?


Aloitetaan tällä boksin täysikokoisella tuotteella, joka on Lumenen Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi. Kyseessä on kasvoille hehkua antava seerumi, jota voi käyttää joko pelkästään tai sitten meikkipohjan alla. Boksista tullut sävy Medium on mun iholleni liian tumma, mutta vinkkivitosena muille kalpeaihoisille - tätä voi myös sekoittaa pienen määrän vaikkapa päivävoiteeseen tai meikkivoiteeseen! Joka tapauksessa musta on tosi harmi, että tästä tullut sävy on näinkin tumma, ja mitä olen mm. Facebookin eri keskusteluryhmistä lukenut, valtaosalle sävy tuntuu tosiaan olevan liian tumma. Itse tuote ei muutenkaan oikein innosta mua, sillä mä haluan meikkipohjani olevan mahdollisimman matta. Tällä sai sellaisen kauniin hehkun (siihen kasvovoiteeseen yhdistettynä), mutta saa nähdä tulenko jatkossa käyttämään ainakaan meikkipohjan alla, sillä kaipaan tosiaan ennen kaikkea mattaisuutta meikkipohjaani eikä tämä edesauta sitä lainkaan. Boksin ainut täysikokoinen tuote ja arvokkain sellainen saattaa jäädä multa siis käyttämättä. Ovh tällä on 34,90 €.


Treaclemoonilta tuli One Ginger Morning suihkugeeli. Tämän merkin tuotteita en ookaan tainnut aiemmin testata, mutta mikä parasta - merkki on eläinkokeeton ja täysin vegaaninen! Suihkugeeli lupaa puhdistaa ihon jättäen sen virkeäksi ja pehmeäksi. Tuoksu on todella raikas ja yksinkertaisesti aivan ihana. Ihastuin tähän heti ensinuuhkaisulla ja tää onkin ehdottomasti koko boksin mieluisin tuote! Mua ihmetyttää miksei esimerkiksi tästä voitu laittaa sitä täyttä kokoa tai ainakin isompaa? Ovh 500 ml tuotteella on vain 5,90 € ja ymmärrän, että sellainen puolen litran pullo olisi liian iso bokseihin, mutta kaipa tosta olisi jokin muukin välimuoto löytynyt kuin nyt tullut 60 ml koko? Ehdottomasti aion ostaa tätä vielä lisääkin jatkossa ja haluan myös tutustua merkin muihin tuotteisiin.


L'Occitanen En Provence Shea Ultra Rich vartalovoide oli myös ihan mieluisa yllätys, mutta pieni matkakoko häiritsi tässäkin. Tämä on ravitsevaa hunajaa ja kehäkukkauutetta sisältä vartalovoide, joka lupaa sekä imeytyä nopeasti että suojata ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voiteen sisällöstä 15% on sheavoita ja mähän oon joskus aiemminkin tainnut mainita pitäväni sheavoista todella paljon. Voide oli kevyttä, mutta oikein hyvin vartalon ihoa kosteuttavaa. Tän tuoksu on todella jännä ja mulla meni päiviä miettiessä, että mitä ihmettä se tuoksu tuo mulle mieleen. Lopulta tajusin, että iho tuoksuu miedosti ihan samalta kuin se haju, mikä hitsauksessa tulee :D Siis joo en tiedä onko mun nenässä tai tossa putelissa jokin vika, mutta se sama haju mulle tulee tosta voiteen tuoksusta mieleen. Sellasena lievänä versiona tietysti! Aika perus vartalovoide, jota oli ihan hauska päästä testaamaan, mutta jota en itse ostaisi täysikokoisena. Tästä tuli 30 ml näytekoko ja täysikokoisen 250 ml tuotteen ovh on 27,50 €.


Curaproxin Black Is White hammastahna aiheutti mussa pieniä hilpeyden tunteita, sillä no.. hammastahna. Mä oon sen kymmenn kertaa manannut näitä tahnoja, joita varsinkin LivBox-aikoina pursui joka toisesta boksista. Mutta itse asiassa just tällaiset vähän erikoisemmat versiot noinkin perustuotteesta kuin hammastahnasta saavat oikeasti ihmisten mielenkiinnon heräämään - niin myös mun. Kyseessä on siis aktiivihiiltä sisältävä valkaiseva hammastahna, joka lupaa olla vahingoittamatta hampaiden kiillettä. Hammastahna sisältää myös mm. fluoria, joka auttaa vihlontaan ja myös vahvistaa hampaiden kiillettä. Käyttökokemuksena tää oli melko jännä, sillä en oo tällaisia mustia hammastahnoja ennen käyttänyt. Lopputuloksena oli puhtaat hampaat, raikkaan tuntuinen suu ja selvästi jonkin verran kirkastuneet hampaat. Multahan ei tosian mitään valkoista pepsodenthymyä löydy, ja olen kyllä huomannut hampaideni sävyssä eron tätä käytettyäni. Jos niistä LivBoxeistakin olisi oikeasti tullut tällaisia mielenkiintoisia suuhygieniatuotteita niin olisi säästytty monet kerrat pahalta mieleltä. Ne Pepsodentit ja Colgatet jokainen kyllä saa napattua marketista mukaankin, mutta tällainen hieman erikoisempi tuote on ihan kivakin saada kauneusboksin mukana! Boksi sisälsi 8 ml kokoisen tuubin, täysikokoisen 90 ml tuotteen ovh on 23,90 €.


Viimeisenä vielä mulle entuudestaan hyvinkin tuttu ja mieluinen tuote - Ziajan Goat's Milk sarjan Moisturizing Day Cream kasvovoide. Tämä on ihoa suojaava ja kiinteyttävä päivävoide, joka sisältää syväkosteuttavaa vuohenmaitoa. Mähän olen tätä Ziajan vuohemaitosarjaa päässyt testaamaan enemmänkin ja tämä päivävoide toimi mun ihollani aivan loistavasti. Voide on koostumukseltaan kevyehkö ja se imeytyy nopeasti, joten sitä on helppo käyttää meikinalusvoiteena. Kosteutusteho on todella hyvä ja mun kuiva ihoni on rakastanut näitä vuohenmaitotuotteita. Se mikä mua hieman alkoi ärsyttää, oli pienen 10 ml näytekoon kyljessä oleva teksti "free sample", sillä ilmaisnäytteet ovat mielestäni ilmaisnäytteitä, enkä itse ymmärrä miten sellaisia voidaan laittaa tällaiseen boksiin ihan "viralliseksi" tuotteeksi. En todellakaan laske tätä tuotetta mukaan boksin kokonaisarvoon, jos näitä kerran jaellaan ihan ilmaiseksikin. Ovh täysikokoisella 50 ml kasvovoiteella on 10,00 €.

Boksin arvohan koostuu käytännössä pelkästään tuosta Lumenen sävyseerumista, joka mulle itselleni on käytännössä melko turha tuote. En tosiaan laske arvoon ilmaisia näytteitä (eli Ziajan kasvovoidetta), ja konaisarvo boksilla ilman sitä Ziajan voidetta onkin siis noin 41,05 € eikä se voidekaan tee summaan kuin parin euron korotuksen. Arvoltaan tämä boksi oli siis todella mitätön ja ton summan nähtyäni mua alkoi ärsyttää vielä enemmän se, ettei tähän oltu voitu laittaa edes toista tuotetta täysikokoisena. Sisällössä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta pakkauskoot aiheutti nyt suuren suurta ärsytystä täälläpäin.

Miltä lokakuun bloggajaboksi teistä vaikuttaa?

14 kommenttia:

  1. Eikös L'occitane ole 30 ml eikä 12 ml? Ainakin pullossa on tuo 30 ml :D

    Mie käytin jo tuon vartalovoiteen pois, Lumene ja Ziaja menivät uuteen kotiin viikko sitten. Hammastahnankin korkkasin, eikä yhtään hullumpi vaikka hieman sotkee, esim. harja jäi harmaaksi.

    Suihkugeelin tuoksuttelin ja hyväksyin sen, joten odottaa vuoroaan! Tuo pieni suihkugeeli on muuten ihan Sokoksella myynnissäkin 2,90 €/60 ml. Aiemmin en ole tältä merkiltä pieniä myyntikokoja nähnyt, vain noita 500 ml.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo onhan se, en tiedä mikä ajatusvirhe mulla on tossa tullut :D Kiitti huomautuksesta, korjaan ton pikimmiten ;)

      Hammastahna tosiaan hieman sotkee, mutta se ei mua pahemmin haittaa kun kaikki siniset valkaisevatkin sotkee lavuaarin ja hammasharjan ja oon siihen jo niin tottunut! Toisaalta tykkään kyllä ihan perinteisistä valkoisista tahnoista enemmän ihan sen takia, että se harja ja puoli kylppäriä värjäydy samalla. Joo mietinkin onkohan toi ihan myynnissä oleva matkakoko ja onhan se näköjään :) Toisaalta en myöskään ihmettele, ettei tosta välikokoja ole, kun tuote itsessään on niin edullinen! Mä vaan haaveilin, että olisi ollut :D

      Poista
  2. Ihana kuulla että mun valitsema tuote on mieluinen! Ärsyynnyin itsekin tuosta free sample -tekstistä ja kismitti, ettei boxiin laitettu edes matkakokoa vaan nimenomaan ilmainen näyte... Kuvittelin boxiin tulevan joko täysikokoisen tai edes matkakoon. Muutenkin ihmettelin miten tähän bloggaajaboxiin oltiin laitettu vain näytetuotteita ja yksi täysikokoinen, esimerkiksi hammastahan tai suihkugeeli olisi voineet hyvin olla täysikokoisia. Itse annoin niin monet vaihtoehdot että siitä, ettei tuotteita saa tarpeeksi täysikokoisena tai kunnon matkakokona, ei voi olla kiinni :/

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan, ihan nappivalinta! Eikä haitannut, vaikka tuote oli entuudestaan jo tuttu, sillä toi on oikeasti superhyvä :) Joo tota on ihmetelleet varmaan melkeen kaikki boksin saaneet, mun järkeeni ei tosiaan mahdu miten tähän ei voitu laittaa kuin yksi tuote täysikokoisena.. Ja varsinkin, kun tosi monelle toi Lumene on ihan liian tumma ja jää sitä myöten ehkä kokonaan käyttämättä niin eihän muusta sisällöstä edes saa rahoilleen vastinetta.

      Poista
  3. Siis nyt kyllä naurattaa, mä meinasin tilata tämän(kin) siis kaikkihan mä nimenomaan meinaan vaan tilata mutten tilaa, mutta tätä mä harkitsin pitkään koska kyseessä on nimenomaan bloggaajaboxi. Kyllä joo on kiinnostavia tuotteita! Mutta että KAIKKI on näytekokoja, paitsi yksi. En käsitä, en vaan käsitä mitä järkeä ja alkaa ihan harmittaa..:/ Tuo Lumenen "uusi sarja" joka ei kyllä enää kovin uusi ole, on kiinnostanut pitkään, muttei ehkä ihan tuo niistä. Hammastahna sai munkin mielenkiinnon heräämään, saakohan tuota ostettua mistä?:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin sama juttu, ihania tuotteita mun mielestä mutta en voi käsittää noita näytekokoja :/ Ja tosiaan jos se yksi täysikokoinen tuote ei ole itselle mieluinen niin ei tästä kovin paljon iloa itselle ole, kun muut tuotteet on kaikki näytteitä.. Hammastahnaa myydään ainakin Sokoksilla! :)

      Poista
  4. Mä just sain Sokokselta kaupan päälle tälläisen Ziajan pikkuvoiteen, no nyt on sitten kaksi purkkia. Harmi vaan, että kasvovoiteet kuluu niin hitaasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just tota meinasin, kun noita kerran saa kaupanpäälle tavarataloistakin niin miksi ihmeessä niitä laitetaan näihin bokseihin? :D

      Poista
  5. Mun mielestä on kyllä ihan hyvä etten ole sortunut tilaamaan tuota boksia :D Nytkin olisin varmasti pettynyt. Siis noin paljon näytekokoisia tuotteita? :/ Todella harmi! Mä en ookkaan tuota Lumenen "uutta" sarjaa testannut, mutta olisi kyllä kiva joskus :) Perus hammastahna oli taas mukana, onneksi tällä kertaa joku mistä tykkäsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan ne näyte- ja matkakoot on tässä olleet ihmisillä se suurin pettymyksen aihe :/ Plus tietty ton Lumenen sävyseerumin tummahko sävy. Lumenen uutta sarjaa on kyllä tullut Bette Boxien kautta testailtua, muuten olisi varmaan mullakin jäänyt aika vähälle :D Lumeneahan tulee näköjään ihan jokaisesta boksista, mikä sinänsä hieman kummastuttaa..

      Poista
  6. Tästä boksista olisin tykännyt tosi paljon, vähän jopa harmittaa ettei tullut tilattua :D Aika usein nää boksit on vain omaan makuun tosi huonoja niin tuskin tulee enää tilattua :/ rakastan tuota treaclemoonin suihkugeelin tuoksua, ai että ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se kun ei yhtään tiedä etukäteen mitä boksi sisältää. Onneksi mä en maksa bokseista sitä nykyistä täyttä hintaa vaan saan omani muutaman euron edullisemmin, muuten olisi varmasti tääkin harmittanut vielä enemmän, kun Lumenen tuote jää todennäköisesti käyttämättä ja se oli boksin ainut oikeasti arvokas tuote. Suihkugeelin tuoksu on kyllä ihan huumaavan herkullinen! <3

      Poista
  7. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta harmi että noin moni tuli tosiaan näytekokoisina :( Tuo suihkugeeli kuulostaa kyllä ihanan raikkaalta ♥ Hahah, nauroin tuolle "hitsaushajulle", mikä tuosta yhdestä voiteesta tuli :DD Siis itseäni niin ärsyttää, että tänne Lappeenrantaan avautui vasta hiljattain Sokos, mutta sieltä ei mukamas saa noita Ziajan tuotteita?!! En sitten tiedä onko ne tulossa myöhemmin vai mitä ihmettä, mutta harmittaa kun haluaisin niin ostaa niitä testiin, mutta ehkä täytyy sitten tyytyä vain tilaamaan netistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeeli on superihana, suosittelen tuoksuttelemaan tota jos satut jossain törmäämään siihen! Joo siis siitä hajusta tulee mulle ihan mieleen se hitsaushaju :'D Ää eikä! Ootko kysynyt sieltä liikkeestä joltain myyjältä asiasta? Tai sitten voisit hei ihan laittaa Sokoksen verkkosivuilla chatissä viestiä, mä oon ainakin sieltä saanut ihan hyvin vastauksen, kun oon muutaman kerran joutunut kyselemään just jonkun merkin saatavuuden perään :) Eli kannattaa koittaa josko sieltä saisit vastauksen siihen, onko Ziaja tulossa Lappeenrantaan!

      Poista

Kiitos kommentista!