lauantai 7. lokakuuta 2017

Lip Monthly - September 2017


Syyskuun Lip Monthly kilahti mun postiluukustani sisään aiemmin tällä viikolla ja nyt olisi aika tehdä kurkistus pussukan sisältöön. Muutaman edellisen kuun Lip Monthlyt ovat olleet mielestäni todella hyviä, vaikka joukkoon onkin saattanut mahtua aina yksi tai kaksi sellaista tuotetta, joista en ole itse niin välittänyt. On kuitenkin ihan turha edes toivoa, että niitä todella hyviä pussukoita riittäisi loputtomiin ja jossain vaiheessa vastaan tulisi sellainen, joka mua itseäni ei juurikaan miellytä. Ja se tuli nyt syyskuussa.


Sisältö näyttää tältä. Mukana oli kolme meikkituotetta sekä kangasnaamio. Mua hieman latisti toi kangasnaamio, sillä toivoisin saavani Lip Monthlysta ennen kaikkea meikkejä ja lisäksi puoli vuotta sitten samaiselta merkiltä tuli jo kangasnaamio Lip Monthlyn mukana. Myös se, että pussukka sisälsi kaksi kappaletta sekä huulille että poskille tarkoitettuja tuotteita, oli mun mielestäni vähän hassua. Luulisi, että ne olisi voitu sitten laittaa eri pussukoihin ja tähänkin toisen tilalle vaikka joku ihan kunnollinen huulipuna tai -kiilto? Leaders oli tämän pussukan ainut entuudestaan tuttu merkki, mutta kaikki kolme muuta olivat mulle uusia. Mutta tehdäänpä vielä tarkempi katsaus pussukan sisältöön:


Leadersin Coconut Gel Mask with Broccoli oli tosiaan pussukan ainut ei-meikkituote. Kyseessä on kangasnaamio, joka sisältää runsaasti C- ja B-vitamiineja, parsakaalia ja beetakaroteenia. Naamio lupaa rauhoittaa ärtyneen ihon ja suojata sitä ympäristön haittavaikutuksilta. Mä en lähtökohtaisestikaan ollut yhtään innostunut tästä, vaikka kangasnaamioita toisinaan onkin ihan mukava käyttää. Se innostus väheni entisestään, kun yritin saada naamion asettumaan kasvoilleni, sillä se ei suostunut asettumaan hyvin sitten ollenkaan. Jos sain sen nenänvarteen tiivisti, puski naamio silmille ja jos sain leuasta sen hyvin, oli mulla huulet ja suu täynnä sitä naamion nestettä. Kasvoja ei voinut yhtään liikuttaa, ettei naamio olisi mennyt vielä enemmän vinksalleen ja lopulta mua alkoi jo viiden minuutin päästä ahdistaa koko naamio niin paljon, että nappasin sen pois. 20 minuutin suositeltu vaikutusaika jäi siis todellakin vajaaksi enkä mä huomannut kasvoissani mitään eroa ennen ja jälkeen naamion käytön. Tää ei ollut mua varten ja jotenkin mua alkoi tän kokemuksen jälkeen jopa hieman inhottaa näiden naamioiden märkyys ja kylmyys. Kesällä se oli ihan piristävää, mutta nyt kun ulkona on muutenkin kylmää ja koleaa, en halua sitä tunnetta lisäksi myös kasvoilleni kasvonaamion muodossa. Kangasnaamion arvo on $6.


Kiss & Smink The Everything Lip & Cheek Stickin sain itselleni sävyssä Santorini. Kyseessä on siis puikkomainen tuote, jota voi käyttää niin huulipunana kuin poskipunanakin. Mainitaanpa brändin sivuilla, että tämä toimii myös luomilla ja vartalollakin, eli kyseessä on todella monipuolinen tuote. Santorini on sävyltään kirkas, korallihtava punainen. Sävy on lisäksi shimmerinen ja sillä saa todella kauniin kiillon huulille. Pigmentti ei todellakaan ole mikään kovin loistava, mutta eipä tällaisilla monitoimituotteilla useinkaan ole, sillä poskillehan ei normaalisti ainakaan haluta mitään turhan voimakasta sävyä. Kerrostamalla tästä kyllä saa intensiivisen, mutta yhdellä vedolla sävy on poskilla ja huulilla hyvin läpikuultava. Mä tykkään tästä erityisesti huulilla, sillä tuote on todella kosteuttava ja jättää huulet ihanan pehmeän tuntuisiksi. Valitettavasti tosta puikosta on todella hankala saada punaa huulille tasaisesti, sillä puikko on vähän turhan iso ja hankalan muotoinen. Tarvitsen siis erikseen huulipunasiveltimen, jotta saan huulet rajattua tarkasti ja punan kauniisti ylähuuleen. Poskilla tämän sai häivyteltyä todella luonnolliseksi ja kauniiksi sävyksi, eli kaikin puolin ihan hyvä tuote, vaikken tällaisten suurin fani olekaan. Tämän arvo on $20.


Sorme Smearproof Lip Liner tuli pussukasta sävyssä 7 Natural Nude. Kyseessä on mm. C- ja E-vitamiineja sisältävä huultenrajauskynä. Natural Nude on kaunis vaaleanruskea sävy ja mähän suosin varsinkin nyt syksyllä todella paljon ruskeita huulipunia, joten sävy oli mulle ihan nappivalinta! Kynä on koostumukseltaan suhteellisen kermainen ja se liukuu huulille kauniisti. Pysyvyys on hyvä ja siltä osin olen kynään todella tyytyväinen. Kynä on muotoiltu suorakaiteen muotoiseksi, vaikka normaalistihan rajauskynät ovat pyöreitä. Mua mietitytti heti kättelyssä miten tällaisen kulmikkaan kynän saa teroitettua ja eihän sitä tosiaan saanutkaan. Koitin ensin ihan tavallisella pienellä teroittimella, jossa kynä ei liikkunut lainkaan. Se jälkeen koitin teroittamista suuremmille kynille tarkoitetulla päällä ja koko rajauskynän pää tavallaan tuhoutui. Ainakin se on nyt täysin käyttökelvoton, eikä mua todellakaan kiinnosta ruveta minkään puukon kanssa veistelemään tota taas käyttökelpoiseksi, jos normaalit teroittimet eivät kerran toimi. Tää lentää siis suoraan roskiin, jos en nyt jostain saa jotain hyvää vinkkivitosta sille, kuinka kynän saisi takaisin toimintakuntoon ja kuinka sitä pystyisi jatkossa teroittamaan. Rajauskynän arvo on $13.


Jersey Shore Cosmeticsin Lip & Cheek Rouge oli pussukan toinen huulille ja poskille tarkoitettu tuote. Mua hämmentää tää itse tuote nyt todella paljon, sillä en ensinnäkään tiedä onko tämän sävy Pink Champaca vai Hello Gorgeous? Molemmat lukevat tuossa putelissa, enkä merkin verkkosivuiltakaan saanut selkoa, mikä se sitten oikeasti on. No, joka tapauksessa sävy on metallinhohtoinen punertavan ruskea. Huulilla tämä näyttää aika mitättömältä, sillä punan pigmentti on suhteellisen heikko. Huulituntuma on kuitenkin miellyttävä, mutta pysyvyys on tällä melko huono eikä tämä kestä lainkaan syömistä ja juomista. Poskille tämä ei tuntunut levittyvän kovinkaan kauniisti, mutta vika saattaa olla myös siveltimessä, jolla väriä koitin häivytellä. Tuotteen arvo on huimat $30 ja rehellisesti sanottuna en ymmärrä, mistä se arvo oikein koostuu. Ensinnäkin tuote itsessään näyttää ihan kahden euron huulirasvatuubilta eikä sisältökään todellakaan vakuuttanut ainakaan mua. Tuote on vegaaninen ja sisältää suhteellisen paljon erilaisia öljyjä, jotka kosteuttavat huulia mukavasti, mutta ne ovatkin sitten ne ainoat hyvät puolet tässä tuotteessa. Ei mun tuotteeni ollenkaan tämä.

Kiss & Sminkin tuote oli siis ainut, joka oikeasti oli mulle mieleen eikä sekään mikään maatamullistava ollut. Kaikki kolme muuta olivat enemmän tai vähemmän pettymyksiä. Lip Monthlyn kokonaisarvo oli $69, mutta tällä kertaa sisältö ei tosiaan mua miellyttänyt.

Miltä sisältö vaikuttaa? Löytyykö mielenkiintoisia tuotteita? :)

14 kommenttia:

  1. Mäkin jotenkin hämmennyin ku luin sun postausta huulipunapussukasta. Maailma on t-ä-y-n-n-ä kaikkia ihanan mahdottomia ja mahdollisia huulijuttuja, ja sitten pussukassa tulee tosiaan kaksi monitoimituotetta :( Onneksi näissä pussukoissa/bokseissa mieli yleensä tasoittuu alkujärkytyksen/pettymyksen jälkeen, ja osaa kattoa sisältöä lempeämmin silmin. Mutta täytyy myöntää ku hokasin et naamio on brokkolista, ni meinas laatta lentää XD 7 vuoden takainen pilttipurkin parsakaalin haju jota syötin (hemmetin väsyneenä :D) vauveliinille on vielä liian hyvässä muistissa! :D Onneksi sitten nauratti mielikuva tosta neliskanttisesta rajauskynästä ja sun yritykset terottaa sitä- siinä on vissiin se ihanan mahdoton huulituote! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep saman hämmennyksen koin itsekin pussukkaa avatessa :D Mutta voi toivoa, ettei jatkossa pussukoihin laitettaisi kahta täysin samantyylistä tuotetta, kun tosiaan - niitä huulimeikkejä on maailmassa ties miten paljon erilaisia :D Haha ei mikään ihme, jos ei parsakaali oikein miellytä enää ton jälkeen :'D Joo heivaan ton huultenrajauskynän seuraavien loppuneiden kanssa roskiin, ei tota oikeasti voi käyttää!

      Poista
  2. Olipas harmittava hutipussukka tällä kertaa. Olen sun kanssa samaa koulukuntaa kangasnaamioiden suhteen. En kovin ilolla laita naamaani märkää ja niljakasta paperikangassuirua, joka ei yleensä edes asetu kovin hyvin kasvoille, saatika pysy paikoillaan. Jostain kumman syystä niitä tuli muutama ostettua tässä taannoin reissussa ollessa. En ymmärrä itsekään;)

    Kulmikkaat huultenrajauskynät tai meikkikynät on kyllä vihon viimeisiä keksintöjä:( Erehdyin kerran ostamaan Kikon kajalin, joka oli just sellanen monikulmainen, eikä sen terottamisesta tullut oikein mitään. Onneksi menetys ei ollut kovin suuri.

    Kivaa viikonloppua, Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin noista kyllä keväämmällä ja kesälläkin niitä tuli käytettyä aina välillä. Nyt tosta tuli pelkästään sellanen inhotuksen tunne ja tosiaan, en pystynyt sitä naamiota viittä minuuttia pitempään kasvoilla pitämään. Heh joo mä en myöskään ihan ymmärrä, mikä noiden kulmikkaiden meikkikynien idea on :D Millä on on oikeasti tarkoitus teroittaa? Ton merkin nettisivuilla taisi vielä lukea, että sen muotoilun ansiosta siitä saa hyvän otteen tai jotain vastaavaa, mutta siis joo siihen se sitten jääkin. Kikon meikit ei tosiaan onneksi oo mitään kovin kalliita niin ei ollut rahallisesti sullekaan mikään kovin iso menetys :)

      Poista
  3. Voi harmi, ettei tuotteista mikään ollut todella kiva :/ Mikä on olevinaan toi kulmikas kynä :D Ei ole kyllä pakkaussuunnittelu mennyt ihan nappiin. En muuten minäkään uskoisi, että tuon viimeisen tuotteen arvo on $30, sillä pakkaus on sen verran halvan näköinen. Toivottavasti ensi kuussa on parempi sisältö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan kyllä ole :D En mä tajua miten tota pitäisi pystyä enää käyttämään sen jälkeen, kun kynä on kulunut niin paljon, että sitä pitäisi alkaa teroittamaan. Mulla toi meni pilalle jo ennen sitä, kun halusin testata pystyykö tota teroittamaan vai ei, eikä pystynyt :D Pakkaus tossa on tosiaan ihan älyttömän halvan oloinen eikä tuote muutenkaan ollut sen kummoisempi. Ensi kuussa tosiaan toivottavasti parempi!

      Poista
  4. Olipa harmillinen setti. Mä tykkään kangasnaamioista, mutta toki niissäkin on paljon eroja ihan materiaaleissakin. Tuollaiset poski- ja huulipunat on ihan ookoo, vaikken ole yhtään tottunut käyttämään voidemaisia värejä kasvoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niissä kyllä on ja toiset asettuu kasvoille paljon paremmin kuin toiset :) Tosin ymmärtäähän sen, sillä onhan ihmisillä kaikilla ihan erimuotoiset kasvotkin :D Mä tykkään käyttää voidemaisia poskipunia, mutta jotenkin tällaiset puikkomaiset jää tosi herkästi lopulta käyttämättä.

      Poista
  5. No kylläpä on vähän kumma juttu että pussukassa tuli kaksi huulille ja poskille tarkoitettua tuotetta:D Vaikka siis onhan se kiva että monipuolisia tuotteita tulee useampia, tosin ymmärrän kyllä että tällaisiin pusseihin haluaa sellaista monipuolisuutta! Ja eikös ihan perus huulipuniakin voi kokeilla poskille tai joskjus oon sellaisia vinkkejä lehdistä lukenut:) Ruskea rajauskynä on ihanan sävyinen, tosi kyllä vähän hassu että on kulmikas!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, että on kiva kun tulee tollasia monikäyttöisiä tuotteita, mutta ei niitä tosiaan tarvitsisi laittaa kahta kappaletta yhteen pussukkaan :D Koen ton vähän samaksi, kun jos vaikkapa Bette Boxista tulisi yhtenä kuuna kaksi kasvovoidetta tms. Joo toki ihan perushuulipunatkin käy poskille :) Ne vaan saattaa monesti olla niin runsaspigmenttisiä, että vaatii sitten huolellisen häivyttelyn ;) Toi kulmikkuus tekee tosta valitettavasti ihan käyttökelvottoman, tai ainakaan mä en oo vielä keksinyt mitään tapaa teroittaa tota enää kuntoon :D

      Poista
  6. Olen samaa mieltä noista kangasnaamioista :/ Ne eivät tunnu mukavilta ja lisäksi olen huomannut että ne melkein aina valuu:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkaan kasvoilla ei meinaa läheskään kaikki pysyä ja jotkut on vieläpä niin märkiä, että niistä valuu sitä nestettä pitkin kaulaa :D

      Poista
  7. Harmi, että tuo pussukka oli pettymys :/ Mutta niitäkin tulee varmasti kaikille välillä. Mä en tykkää yhtään tuollaisista kangasnaamioista :D En ikinä enää käytä niitä, kerta riitti! Mielenkiintoinen kyllä tuo monitoimi huulipuna, mutta mä tykkään enemmän että on yks tuote tiettyyn tarkoitukseen :) Ainakin meikeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja onhan se ihan ymmärrettävää, että välillä tulee näitä pettymyksiäkin, kun kaikki tuotteet ei voi mitenkään miellyttää kaikkia. Mäkin taidan jatkossa jättää kangasnaamiot muille :D Alkoi ihan tosissaan ahdistaa se märkä ja kostea rätti kasvoilla! Sama homma mulla ja yleensä mulla käy myös niin, että loppujen lopuksi käytän tollasia monitoimituotteita kuitenkin vain yhteen tarkoitukseen.

      Poista

Kiitos kommentista!