tiistai 3. lokakuuta 2017

Loppuneet | Elokuu & Syyskuu 2017


Moikka! Ihan tähän alkuun haluaisin kiittää teitä kaikkia, jotka kävitte jättämässä edelliseen postaukseeni kommenttia. Teidän ajatukset ja mielipiteet tulivat todellakin tarpeeseen ja oli ihan mahtavaa, että postaus herätti teissä niinkin paljon ajatuksia ♥ Nyt tulisi siis kahden edeltävän kuukauden loppuneiden esittelyn vuoro. Mulla tosiaan loppui elokuussa niin mitätön määrä kosmetiikkaa, etten halunnut tehdä niistä erillistä postausta, joten päätin taas kerran yhdistää kahden kuukauden loppuneet yhdeksi postaukseksi. Syyskuussa loppuikin ihan mukava kasa, joten kokonaisuudessaan oon tämän postauksen saldoon ihan tyytyväinen :) Sitten vielä tuttuun tapaan lyhyet arvostelut tuotteista ja maininta meneekö tuote jatkoon vai ei:


The Body Shop Vineyard Peach Shower Gel. Aivan ihana persikkasuihkugeeli, jonka tuoksu on ihan huumaavan hyvä. Tää on jo toinen pullo tätä makean tuoksuista suihkugeeliä eikä taatusti viimeinen! TBS:ltä löytyy toinen toistaan ihanampia suihkugeelejä ja tämä on niiden parhaimmistoa. Jatkoon.

The Body Shop Pink Grapefruit Body Sorbet. Tykkään tosi paljon näistä TBS:n vartalosorbeteista, sillä nä on loistavia vartalovoiteita erityisesti kesäaikaan. Tuoksunsa puolesta tämä Pink Grapefruit oli kuin tehty kesään ja voisin ostaa tämän uudelleenkin. Harmillisesti en saanut tuubia puristettua ihan tyhjäksi enkä jaksa itse leikata noita koskaan auki, joten sisälle jäi pieni määrä tuotetta vielä. Mutta siis jatkoon!

The Body Shop Pink Grapefruit hand Cream. TBS:n käsivoiteet on ihan mun suosikkejani ja pidin siis tästäkin. Tää ei tuoksunsa puolesta ollut mun suosikkini, sillä vaikka tuoksu on raikas, on se ehkä vähän turhankin kirpeä käsivoiteelle. Vartalolla ja suihkugeelinä kyllä pidän tästä, mutta en välttämättä ostaisi tätä käsivoidetta uudestaan tässä tuoksussa.

Rituals... The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream. Ihana Ritual Of Sakura sarja<3 Tämä vartalovoide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja jättää sille huumaavan hyvän tuoksun. Rakastan tätä sarjaa ja onneksi multa löytyy tätä vartalovoidetta vielä toinenkin pieni tuubi, jatkoon!


Mádara Comforting Toner. Maailman paras kasvovesi, jota en enää ihan hevillä vaihtaisi mihinkään toiseen. Tämä on oikeasti ainut käyttämäni kasvovesi, joka ei aiheuta ihollani kiristävää ja pistelevää tunnetta. Uusi pullo on jo käytössä, eli jatkoon menee tämäkin ihan ehdottomasti.

Dermalogica Daily Microfoliant. Yksi parhaimmista ellei paras kasvojenkuorinta-aine, jota olen testannut. Tällä kuorintajauheella saa kasvot kuorittua todella tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Jatkoon ihan ehdottomasti ja mulla on tästä jo uusi purnukka käytössä.

Herbina Energy Boost Kuorintavoide. Tehokas, mutta kuitenkin suhteellisen hellävarainen kasvojenkuorinta-aine. Pidän tästä Energy Boost sarjan raikkaasta tuoksusta todella paljon eikä tässä kuorinnassa ollut mitään vikaa. En usko, että tulen tätä kuitenkaan ostamaan enää uudestaan, sillä tuote on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle ja mulla itselläni on kuiva iho.

Vichy Minéral 89 Daily Booster. Bette Boxista tullut mm. hyaluronihappoa sisältävä tiiviste, jota on tarkoitus levittää kasvojen iholle ennen kasvovoidetta. Tämä teki iholle mielestäni todella hyvän pohjan ja pidin siitä, miltä iho tuntui tämän ja kasvovoiteen levityksen jälkeen. Vichy ei valitettavasti ole cruelty free, joten tämä ei pääse jatkoon. Muuten olisin hyvinkin voinut ostaa tätä.


Batiste Dry Shampoo Fresh & Cherry. Kumpikin lukeutuu suosikkeihini - Fresh työpäivinä ja Cherry sitten muulloin. Eipä näistä sen enempää, oon Batistea niin paljon kehunut että mun tuskin enää tarvitsee enempää sitä tehdä, jatkoon!

TRESemmé Heat Defence Styling Spray. Jostain kauneusboksista tullut lämpösuojasuihke, jonka käytin mielelläni loppuun. Suihke tuoksui hyvälle ja sitä oli muutenkin kaikinpuolin miellyttävä käyttää. En kuitenkaan ostaisi tätä uudestaan siitäkään syystä, ettei brändi ole cruelty free.

TIGI Bed Head Glaze Haze Semi-Sweet Smoothing Hair Serum. Tää hiusseerumi kesti mulla ikuisuuden pullon pienestä koosta huolimatta, ja tämän kanssa sai hiusten latvat oikein pehmeän ja sileän tuntuisiksi. Tuote teki siis hyvin tehtävänsä, mutta Paul Mitchellin hiusseerumi toimii vielä paremmin, joten tämä ei pääse enää jatkoon.


Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo. Paras markettishampoo, jota olen varmaan koskaan käyttänyt. Tämä pesi hiukset todella hyvin eikä mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Tuoksu nyt ehkä oli hitusen turhan voimakas, mutta ei sekään liiemmin mua haitannut. Mikäli kyseessä olisi cruelty free brändi, ostaisin tätä varmasti uudestaan.

TIGI S-Factor Diamond Dreams Shampoo. Yksi parhaimmista TIGIn shampoista. Pesuteho oli tuttuun tapaan loistava, mutta tällä sai hiuksiin myös todella kauniin kiillon. Shampoo tuoksui myös todella hyvälle eikä yhtään liian ällönmakealle, kuten jotkin TIGIn tuotteet. Ostaisin ehdottomasti uudelleen, mikäli TIGI olisi cruelty free. Nyt yritän pikkuhiljaa päästä TIGI:stä eroon.


Ziaja Goat's Milk Eye Cream*. Suhteellisen kevyt, mutta silti kivasti ihoa kosteuttava silmänympärysvoide. Tämä oli omiaan mulle varsinkin kesällä, kun iho ei vaadi niin suurta kosteutusta, mutta talvisin kaipaan ehkä hieman paksuampia voiteita myös sy-iholle. Vosin kuitenkin hyvin ostaa tätä vielä joskus, eli jatkoon.

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel. LivBoxista aikoinaan tullut kevyt voidegeeli, joka ei ole vielä edes loppunut, mutta jonka koostumus on selkeästi muuttunut ja tän on nyt aika päätyä roskiin. En edes muista milloin olen viimeksi tätä käyttänyt eikä tämä tainnut mussa sen suurempia tunteita herättää suuntaan tai toiseen, joten ei jatkoon.

Nivea Soft Moisturizing Cream. Yksi kaikkien aikojen suosikkikasvovoiteistani. Tämä soveltuu kasvojen lisäksi myös käsille ja vartalolle, mutta itse oon käyttänyt tätä aina kasvovoiteena ja yleensä päivävoiteena. Voide kosteuttaa ihoa todella hyvin eikä mulla ole tuotteesta itsestään mitään huonoa sanottavaa. Nivea ei valitettavasti vain ole cruelty free, eli merkki myy Kiinaan, enkä tätä aio enää ostaa itselleni sen takia.

Garnier Nordic Moisture Match. Todella paksun koostumuksen omaava kasvovoide, jonka kosteutustehosta kyllä tykkäsin, mutta joka jossain vaiheessa jäi vain täysin käyttämättä. Tämäkään voide ei itse asiassa ole vieläkään loppunut, mutta tämä alkaa olla jo sen ikäinen, että parempi laittaa pois, kun ei tätä kerran tule käytettyä. Ei siis jatkoon.


essence all about matt! fixing compact powder. Väritön kivipuuteri, jonka kanssa en oikein aluksi tullut toimeen, mutta johon myöhemmin ihastuin ihan täysin. Puuteri auttoi pitämään kasvot koko päivän mattaisina ja se esti kasvojen kiiltelyä todella tehokkaasti. Ihan huippuhyvä ja edullinen tuote, jatkoon!

NARS Radiant Creamy Concealer. Maailman paras peiteaine, joka oikeasti jopa tehoaa mun sysimustiin silmänalusiini. Mulla on tätä vielä yksi tuubi varastoissa (tästä vielä vaaleampi sävy), mutta sen jälkeen täytyy alkaa tosissaan metsästää uutta hyvää peiteainetta, sillä NARS ei ole enää cruelty free.

Shiseido Full Lash Volume Mascara. Ja perään vielä maailman paras ripsiväri. Siis mun tekisi oikeasti mieli itkeä, koska Shiseido ei ole cruelty free. Mikään muu ripsari ei ole yhtä helppo kuin tämä. Mikään muu ei saa mun ripsistäni yhtä kauniita ja juuri sellaisia kuin mä itse haluan. Tää on paras. Enkä mä kuitenkaan tätä enää tule ikinä käyttämään, mikäli Shiseidon eläinkokeettomuusasiat eivät muutu.. Harmittaa. Ja paljon harmittaakin. Ei jatkoon.

*Tuote saatu blogin kautta

Vähän dramaattisemmat lopputunnelmat näille loppuneille, mutta oletteko te testanneet mahdollisesti joitain näistä tuotteista? :)

12 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt monen monta purkkia Nivea Soft -voidetta lähinnä käsivoiteena viime vuosina, mutta kasvovoiteenakin ihan mainio. Valitettavasti ei ole cruelty free, mutta itse olen jättänyt sen jäähylle lievän kyllästymisen vuoksi. Ziajan vuohenmaito -sarjan tuotteet on todella hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean Soft on kieltämättä niin perustuote, ettei ihme jos siihen kyllästyy :D Markkinoilla on kuitenkin niin paljon kaikkea vähän erikoisempaa ja mielenkiintoisempaa niin noi "perusvoiteet" jää herkästi jossain vaiheessa kaupan hyllylle. Ziaja on aivan ihana merkki ja vuohenmaitosarjasta löytyy toinen toistaan ihanampia juttuja!

      Poista
  2. Sun kuva sai taas muistamaan, että rakastan noita vanhemman mallisia TBS:n suihkugeelipulloja, musta ne kaulalliset ei ole yhtä kivan näköisiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas ärsyttää, että multa löytyy sekä niitä vanhoja että uusia :D Haluisin, että kaikki olis sitte samanlaisia niin silmä tykkäis enemmän :'D

      Poista
  3. Ihania TBS:n tuotteita, siis tuo verigreippi ♥ TBS:n tuotteisiin mä jotenkin aina kiinnitän huomiota ekana:') Pitäisi käydä ostamassa sitä vanilla pumpikinia, kuulemma ihana!

    Tuo Shiseidon ripsari, ihan harmittaa sun puolesta, mutta oot sä kyllä kultainen sen suhteen että luovut nuista ihan oikeasti, se että pidät kiinni eläinkokeettomuudesta. Mulla on niin vähän kosmetiikkaa että pitäisi varmaan istekin alkaa kiinnittämään siihen huomiota, etenkin kun tiedän että TBS on eläinkokeeton niin se ois helpotus jo kun tietää että niitäkin voisi jatkossa käyttää. Mutta taas veikkaan että ripsarini ehkä on sellainen mistä pitäisi luopua - eihän se nyt haitta kun en käytä mutta sitten kun volyymiripsistä luopuu, sitten haittaa:D

    Ihanaa viikkoa sulle Linda ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Pumpkin on kyllä ihana ja mun olisi tarkoitus kirjoitella niistä tänään vähän tarkemmin :)

      Joo harmittaahan toi ihan älyttömästi, mutta ennen kaikkea just se, ettei se merkki ole sitoutunut siihen eläinkokeettomuuteen. Tai siis en mä niinkään itseni takia oo enää harmissani, vaan sen takia, kun vieläkin löytyy niin paljon kosmetiikkabrändejä, jotka eivät eläinkokeettomuuteen syystä tai toisesta halua täydellisesti sitoutua :/ Heh sittenhän meidän molempien pitäisi ettiä se uus luottoripsari :D Jos aihe kiinnostaa ja on itselle tärkeä niin kannattaa ainakin yrittää pyrkiä siihen eläinkokeettomuuteen tai testata, olisiko se itselle sopiva vaihtoehto! Aina voi kuitenkin palata takaisin vanhaan, jos se ei tunnu hyvältä :)

      Poista
  4. Mielenkiintoisia tuotteita! Tuo Essencen all about matt puuteri herätti kyllä mielenkiinnon, voisi kokeilla joku kerta :) Kun eivät tosiaankaan ole kalliita tuotteita :D Harmi, että joudut luopumaan monesti hyvästä tuotteesta vain koska firmat eivät ole eläinkokeettomia :/ Mutta toivotaan, että siihen tulee muutosta jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi puuteri on ilmeisesti ihan älyttömän suosittu, sillä lähes aina essencen hyllyistä noi on loppu :D Onneksi sain napattua vihdoin uuden puuterin matkaan viime viikolla! Jep mä toivon samaa, tai jospa se Kiina muuttaisi sitä omaa kosmetiikkalainsäädäntöään ja luopuisi niistä täysin turhista eläinkokeista :)

      Poista
  5. Näitä on kyllä niin kiva lukea, saa hyviä vinkkejä :) Pitäisi itsekin testata tuota TBS:n greippisarjaa, kuulostaa niin hyvältä ♥ Joskus oon niitä tuoksutellut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tollaset kirpsakat tuoksut miellyttää, niin greippisarja on kyllä sitten ihan sun juttu! Toi on kesällä varsinkin superihana<3

      Poista
  6. Harmi, että sullakin on ehtinyt tulla niin monia luottotuotteita ei-eläinkokeettomista tuotteista :( Omasta kokemuksesta; välttämättä et kaikelle löydä vastaavaa korvaajaa, mutta kyllä oon itse silti kokenut niistä tuotteista luopumisen sen arvoiseksi. Ei oikein enää ees tunnu hyvältä käyttää eläinkokeellisia juttuja, kun kosmetiikkakin on niin tunneperäinen hyödyke, ainakin mulle. Ja toisaalta löytyy sitten monia muita suosikkeja, joita ei muuten olisi välttämättä tullut kokeiltua. :) Eli laastari-meiningillä vaan, kerran kirpaisee ja kohti uusia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppupeleissä mäkin uskon, että kerran se vaan kirpaisee, kun joutuu jostain suosikista luopumaan, ja kosmetiikka löytyy niin monenlaista, että taatusti löytyy ainakin joku lähes yhtä hyvä tuote niiden vanhojen suosikkien korvaajaksi :) Ei mua toi ripsarikaan enää juuri harmita, kun siitä tuli kerran jo luovuttua ja mietittyä se asia siten, etten sitä enää osta :D

      Poista

Kiitos kommentista!