lauantai 21. lokakuuta 2017

Lush The Naked Christmas Goodie Bag


Osallistuin pari viikkoa sitten Helsingissä Lushin liikkeessä järjestettyyn The Naked Christmas -tapahtumaan, jossa juhlistettiin Lushin joulukauden alkamista. Kirjoittelin reissusta ja itse tapahtumasta postauksen jo aiemmin ja sitä pääsette lukemaan tästä. Tämänpäiväisessä postauksessa mun olisi tarkoitus tehdä tarkempi katsaus tapahtumasta mukaan saadun goodie bagin sisältöön! Lushin henkilökunta ei ollut halunnut koota kaikille valmiita goodie bagejä, vaan jokaiselle annettiin mahdollisuus valita itselleen kolme tuotetta Lushin jouluvalikoimasta. Valitut tuotteet pakattiin sitten paperikassiin, joka sisälsi jo valmiiksi muutaman tuotteen. Itse goodie bagin sisällön lisäksi kuvassa näkyy myös pakopelin selvittämisestä saatu yllätyslahjapaketti sekä tapahtumassa itse tehty Butterbear kylpypallo. Sitten vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:


Santa's Christmas Shower Cream oli ihan varma valinta yhdeksi goodie bagin tuotteeksi. Tämä ihana colan tuoksuinen suihkuvoide sisältää mm. kahvi- ja kaneliuutteita, luomukaakaovoita, manteliöljyä sekä mustapippuriöljyä. Melko mielenkiintoisen oloisia juttuja siis inci-listassa, mutta se tuoksu on tässä kyllä se, mikä mun mielenkiintoni herätti. Tuote on ilmeisesti ollut Lushin jouluvalikoimassa jo pitkään, mutta itselleni tämä oli ihan ensimmäinen kerta, kun olen edes päässyt tuotetta tuoksuttelemaan! Iho puhdistui tällä punaisella, paksuhkolla suihkugeelillä todella helposti ja nopeasti ja jälkeen jäi huumaavan herkullinen colan tuoksu. Tästä on olemassa myös naked versio, eli tuotteesta on jätetty pakkaukset kokonaan pois, mutta itse halusin tämän ihan perinteisessä muodossa itselleni.


Snow Fairy Body Contidioneriin ihastuin täysin viime jouluna ja Snow Fairy sarjaanhan kuuluu monia ihania tuotteita tämän vartalohoitoaineen lisäksi. Tuoksuttelin myös sarjan suihkugeeliä, mutta multa löytyy suihkugeelejä sen verran monia, että päädyin lopulta tähän vanhaan tuttuun body conditioneriin. Kyseessä on kirsikkauutetta sisältävä ihana makea karkintuoksuinen vartalonhoitoaine, jota on siis tarkoitus käyttää esimerkiksi suihkussa. Tuotetta levitetään kostealle vartalolle ja huuhdellaan sen jälkeen pois. Avokado-, mango- ja luomukaakaovoi pitävät yhdessä huolen siitä, että iho saa runsaasti kosteutta ja se myös tuntuu kosteutetulta suihkussa käynnin jälkeen. Tämä on siis erittäin hyvä tuote laiskalle vartalon rasvaajalle, sillä iho ei enää välttämättä tarvitse erillistä kosteusvoidetta tämän käytön jälkeen! Tuoksu tässä on ihan huumaavan hyvä ja se olikin suuri syy sille, että tämän itselleni halusin. Rakastan kaikkia makeita tuoksuja esimerkiksi suihkugeeleissä, joten tämä Snow Fairy vartalonhoitoaine oli mulla ihan nappivalinta. Tykkään! Tästä on myynnissä myös kiinteä, pakkaukseton tuote.


Kolmas valintani oli tämä Buck's Fizz -kiinteä vartalonhoitoaine. (Älkää välittäkö tuosta paperipussin etiketistä, siihen oli vahingossa tulostettu väärän tuotteen tiedot.) Kuten tosiaan jo aiemmin mainitsin, tänä vuonna Lushin joulu on paitsi vegaaninen, myös naku eli joulutuotteita on saatavilla myös pakkauksettomina versioina. Pakkohan sellainenkin oli saada testattavaksi ja koska Buck's Fizzin ihana appelsiininen tuoksu osoittautui ihan älyttömän hyväksi, valitsin nakutuotteeksi juuri tämän vartalonhoitoaineen. Tuote sisältää esimerkiksi murumuru- ja sheavoita, greippi- ja viininlehtiuutteita, appelsiininkukkavettä ja runsaasti erilaisia öljyjä. Kunnon kosteuspommi siis kyseessä! Kiinteää palaa oli helppo liikuttaa kostealla vartalon iholla ja huuhdella sen jälkeen pois. Iho tuntui melko nahkealta ja todella kosteutetulta tämän käytön jälkeen enkä todellakaan edes ajatellut, että olisin enää tämän lisäksi laittanut jotain vartalovoidetta. Kyllä tämä vartalonhoitoaine hoiti sen homman paremmin kuin hyvin. Ainut miinuspuoli näissä pakkauksettomissa tuotteissa on näiden säilytys. Kaikilta ei valitettavasti pahemmin löydy kylppäristä muutenkaan tilaa, saati sitten erillisille purnukoille tai alustoille, joissa näitä voisi säilyttää. Ajatuksena tämä pakkauksettomuus on ihan loistava, mutta itsekään en pysty kovin montaa tällaista tuotetta kerralla kylppärissäni säilyttämään. Onneksi tilaa kuitenkin riittää aina ainakin parille tällaiselle tuotteelle :)


Tässä oli sitten mun versioni Lushin Butterbear Kylpypallosta! Tapahtumassa oli siis mahdollista päästä tekemään muottien avulla itse itselleen tämä kaakaovoita ja -jauhetta sisältävä ihana vaniljantuoksuinen kylpypallo. Voin kertoa, ettei sen tekeminen tosiaan ollut mikään maailman helpoin homma ja vaikkei munkaan nalleni mikään maailman edustuskelpoisin ole, on se kuitenkin mun näköiseni ja oli ihan huippua päästä tekemään jotain myös itse :) Tämä kylpypallo soveltuu niin kylvyssä käytettäväksi kuin myös osaksi jalkakylpyä. Kylpyammettahan mä en omista, joten jalkakylvyssä tämä tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa. Toistaiseksi en oo kuitenkaan vielä raaskinut tälle nallelle tehdä yhtään mitään ja se majaileekin hyvässä tallessa tuolla paperipussin sisällä. Butterbear on osa Lushin joulukokoelmaa ja siis Limited Edition tuote.


Sitten siirrytään siihen tuotekolmikkoon, joka pussukassa oli jo valmiina ja jotka tulivat mulle siis täysin yllätyksenä. Ultrabalm on kolmea eri luonnonvahaa sisältävä monikäyttöinen voide. Ruusuvahan tehtävänä on hoitaa ärtynyttä ihoa ja luomujojobaöljy sekä candelillavaha sitovat kosteutta ja luovat iholle suojaavan kerroksen. Ja arvatkaapa mitä? Inci-lista koostuu tasan ja ainoastaan näistä kolmesta ainesosasta! Ultrabamia kuvaillaan todella monipuoliseksi tuotteeksi, sillä sen sanotaan hoitavan sekä pienet ihovauriot että soveltuvan myös mm. hiusten latvoille. Ylipäätään tuote sopii sinne, missä tarvitaan kosteutta ja itse olen käyttänyt tätä esimerkiksi kuiville kyynärpäille. Myös huulivoiteena tämä toimii vallan mainiosti ja tuotteen todella mieto tuoksu mahdollistaa itselläni tämän käytön myös kasvojen alueella. Todella mielenkiintoinen tuote, ja juuri sellainen, jota en olisi varmasti itse napannut myymälästä mukaan, mutta joka osoittautui kuitenkin hyvin mieluisaksi.


Seuraavaksi vähän hemmottelua huulille, sillä ostoskassista paljastui tämä Lip Service Lip Balm, joka on Lushin kaikkien aikojen ensimmäinen huulivoide! Lip Service sisältää runsaasti erilaisia öljyjä, vahoja sekä mm. shea- ja luomukaakaovoita, jotka yhdessä lupaavat korjata halkeilleet ja kuivat huulet. Miedosti sitruksisen huulivoiteen sanotaan soveltuvan myös henkilöille, jotka eivät niin perusta makeista mauista ja tuoksuista. Tämä onkin kaikinpuolin melko neutraali huulivoide sekä maultaan että tuoksultaan, mikä taas mulle itselleni on kyllä pienoinen miinus. Tuote on näiden ominaisuuksiensa puolesta varmasti ihan loistava juuri sellaisille, jotka eivät niitä tuoksuja itselleen halua, mutta mä itse henkilökohtaisesti rakastan erilaisia makeita, raikkaita, hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja huulivoiteissa, joten tää on mulle sen takia hieman tylsä tuote. Huulivoide itsessään on kuitenkin hurjan kosteuttava ja mikä parasta, se on koostumukseltaan kuitenkin huulilla niin ohutta, ettei siitä jää sellaista inhottavaa paksua kerrosta huulille, mikä näkyy kilometrien päähän. Tuote itsessään on siis oikein hyvä ja toimiva, mutta pidän tätä itse hieman tylsänä juuri sen miedon tuoksun vuoksi.


Kolmas kassista löytynyt tuote oli tämä Vanishing Cream Facial Moisturiser. Tämä kasvovoide on suunnattu erityisesti rasvaisesta ihosta, aknesta tai näppylöistä kärsivälle iholle, sillä tuote lupaa hävittää kyseiset iho-ongelmat. Voiteen teho perustuu sen nopeasti imeytyvään ja vähärasvaiseen kosteusvoidepohjaan sekä ainesosavalintoihin, joiden tiedetään soveltuvan hyvin ongelmaiselle iholle. Kasvovoide sisältää mm. karitevoita, erilaisia öljyjä sekä kuitupellavageeliä. Vaikka voide onkin suunnattu erityisesti rasvoittuvammalle ja ongelmaiselle iholle, sanotaan sen soveltuvan myös muille ihotyypeille. Oon itse testannut tätä pariin kertaan aamulla päivävoiteena ja voide imeytyi hurjan nopeasti, mutta tuntui silti ihan hyvin kosteuttavalta. Aion kuitenkin antaa tämän eteenpäin poikaystävälleni, jonka ihotyypille tämä on selkeästi suunnattu. Kesällä voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni tätä myös itse, mutta koska ollaan koko ajan menossa kohti viileämpiä ilmoja, suosin kasvoillani runsaammin kosteuttavia voiteita.


Viimeisenä vielä tämä pakopelistä saatu Butterfly lahjapaketti. Paketin sisällöstä mulla ei valitettavasti ole kuvaa, sillä tämä lahja meni jo heti tapahtuman jälkeisenä päivänä poikaystäväni äidille, jolla sattui olemaan syntymäpäivä. Sisältä löytyi kuitenkin pienikokoinen Ro's Argan Body Conditioner -vartalonhoitoaine sekä palasaippua, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, mutta josta löytyi ainakin laventelia! Mähän en siis itse pidä laventelin tuoksusta yhtään, joten senkin puoleen lahja oli hyvä antaa eteenpäin ihmiselle, joka siitä saattaisi pitää hieman enemmän :) Lushin valikoimista löytyy todella paljon erilaisia valmiita ja kauniisti pakattuja lahjapaketteja, joita suosittelen ihan ehdottomasti harkitsemaan, mikäli on hakusessa jokin kosmetiikkapainotteinen lahja!

Kaikki postauksen tuotteet on Lushin tapahtumasta ilmaiseksi saatuja.

Mikä tuotteista vaikuttaa teistä mielenkiintoisimmalta? :)

18 kommenttia:

  1. Ihana kattaus tuotteita! Ja haha, mä olen kerran osallistunut pakohuonepeliin ja never again! Hauskinta oli se, että kaikki muut oli ihan liekeissä ja osallistumassa uudelleen, mutta itselle jäi njääh-fiilis. Varsinkin kun mun mielestä etukäteisohjeistus oli ristiriidassa sen suhteen, miten lopussa piti toimia :'D :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pakopelit ei kyllä oo kaikille :D Mä taas tykkään sellasista ihan älyttömästi! Se on jotenkin niin kiva saada uppoutua tunniksi johonkin tollaseen kivan porukan kanssa :) Joo siis muakin kieltämättä ärsyttää niissä just tollaset pienet jutut, ja välillä kun pyytää vihjeitä niin se vihje on jo sellanen, minkä porukka on jo selvittänyt eikä auta mitään :D

      Poista
  2. Siis voi apua noi kaikki tuotteet kuulostaa niin ihanilta! <3 Mun on ehkä pakko kotiuttaa sen Snow Fairyn suihkugeelin lisäksi tuo Body Conditioner. Itseasiassa jo ihastelin sitä nettikaupassa, mutta päätin odottaa pari viikkoa eteenpäin kun pääsen Helsinkiin. Ja toi Santa's Christmas suihkugeeli, en tiiä voinko vastustaa senkään ostoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania nää onkin<3 Jos Snow Fairyn tuoksu vaan iskee niin suosittelen kyllä myös tota body conditioneria! Se on aivan ihana lisä suihkussa käytettäväksi :) Heh, mä en voinut kun pääsin tota ihanaa colan tuoksuista suihkugeeliä tuoksuttelemaan<3 Se on ihana!

      Poista
  3. Kuulostaapas ihanille nuo kaikki tuotteet! ♥ Mulla ois hirvee himo hankkia noita Lushin joulutuotteita, ne näyttää niin houkuttelevalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushilla kyllä osataan panostaa tuotteiden ulkonäköönkin ja tosiaan, noi on ihanan houkuttelevia<3 :)

      Poista
  4. Siis oonko mä nyt ihan jossain laatikossa elänyt kun luin varmaan ekaa kertaa vartalohoitoaineesta? :D Siis joo oon ehkä joskus lukenutkin, mutta nyt vasta sisäistin ainakin sen. Hitto että olisi kiinnostavaa testata ja tuo kun näyttää vielä tosi herkulliselle. Mun on pakko joulukuussa päästä käymään tuolla Lushin liikkeessä kun tulen bloggaajien pikkujouluihin;) Nyt on ainakin kaksi kiintoisaa tuotetta mielessä mitä Lushilta haluan testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? ;D Ehdottomasti meet käymään Lushin liikkeessä silloin ja varsinkin noita joulutuotteita suosittelen katselemaan ja tuoksuttelemaan! Mäkin haluaisin ehtiä silloin samaisena päivänä käymään tuolla, ainakin pari saippuaa tekisi nimittäin mieli kotiuttaa tuolta<3 :D

      Poista
  5. Mulla tuli vähän huono omatunto, koska valitsin tuon Santa-suihkugeelin muovipullossa enkä pakkauksettomana, mutta pullo on vaan helpompi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkauksettomat tuotteet on joo sen säilytyksen kannalta vähän hankalia :/ Ja mun mielestä ei kannata tuntea turhaan huonoa omaatuntoa, kun Lushilla voi kuitenkin kierrättää noita purnukoita! :)

      Poista
  6. Todella ihania juttuja oot saanut Lushilta! :) Tuota Santa's Christmas Shower Creamia olisi todella kiva kokeilla, niin pirteän värinenkin ja varmasti ihanan tuoksuinen <3 Nuo lahjapaketit Lushilla ovat ihan omaa luokkaansa, niin nättejä! Kiva myös kun annat kosmetiikkaa mitä et tarvitse eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä itekin ihan superiloinen näistä<3 :) Kannattaa ainakin tuoksutella tota! Toi oli väriltään ihanan jouluinen ja tuoksultaan tosiaan ihan kuin cola :D Joo turha sitä on pitää omissa kaapeissa pyörimässä sellasia juttuja, joita ei kuitenkaan tulisi käytettyä, jos niillä voi ilahduttaa jotain toista :)

      Poista
  7. Voi kateuksien kateus mitä ihania juttuja ♥ Lushilla on kyllä aina niin ihanat joulutuotteet, pitääkin käydä pian tutustumassa näihin itsekin :) Ainakin parit snow fairy tuotteet pitää saada <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh nää on kyllä aika ihania<3 :) Snow Fairy on ihana, mutta niin oli kyllä muutkin Lushin joulusarjat! Suosittelen menemään tuoksuttelemaan ja hypistelemään näitä :)

      Poista
  8. ..Ja taas päästään siihen laventeliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Se kummittelee vähän väliä jossain :D

      Poista
  9. Mä valitsin ihan eri kolme juttua, katsotaan milloin ehtisin niitä testailemaan. Eka pitäisi kuvatakin ne :D Nyt kyllä tulisi kivaa taustaa ulkoa, kun tuli tuota lunta :) Nuo kiinteät versiot kyllä hirveästi kiinnostivat, mutta mulla on tuo sama ongelma kuin sulla. Et kiinteitä en pysty säilyttämään kuin pari kerrallaan, kun vievät enemmän tilaa alustoineen kuin muut tuotteet. Tuo kiinteä body conditioner on kyllä jännä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mulla taas oli hirveä kiire kuvata nää silloin sunnuntaina heti kotiin tultua, kun toi lahjapaketti meni tosiaan samana päivänä vielä poikaystävän äidille ja halusin senkin kuvaan mukaan :'D Jep säilytysongelma on varmaan monilla noiden kanssa :/ Harmi sinänsä, kun ideana toi on niin hyvä!

      Poista

Kiitos kommentista!