keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Bette Box | Helmikuu 2018


Kävin hakemassa helmikuun Bette Boxini heti tänään töiden jälkeen saatuani tiedon siitä, että se on Postissa noudettavissa. Boksin nouto on ehdottomasti yksi kuukauden kohokohdista ja onneksi oon nyt ruvennut saamaan itse omat boksini ensimmäisten joukossa niin ei tule kiusausta käydä kurkkimassa sisältöä etukäteen muiden blogeista. Mua ei sinänsä haittaa, vaikka sen sisällön jo tietäisin, mutta onhan tässä aina se oma pieni yllätysmomenttinsa mukana, kun boksia lähtee avaamaan :) Tammikuun Bette Box oli ihan ok, ei kahden edeltävän boksin tasoa missään nimessä, mutta ei myöskään huono. Mun odotukseni tämän helmikuun boksin kohdalla olivat siis melko korkealla, mutta miten kävi - täyttyivätkö odotukset?


Tässä helmikuun Bette Boxin sisältö. Ei yhtään hassumpi mun mielestä! Mulle uusia tuotemerkkejä, mielenkiintoisen oloisia tuotteita ja yhtä lukuun ottamatta mitään en ole testannut aiemmin. Carmexin huulivoide aiheutti pienen turhautumisen tunteen, sillä tää on jo kolmas kappale kyseistä huulirasvaa, jonka bokseista oon itselleni saanut.. Enkä siis itse pidä tosta, mutta onneksi toi on vaan yksi tuote muiden joukossa eikä missään nimessä pilaa koko boksin sisältöä!


Herbina Gloss & Shine Shampoo on kosteuttava ja kiiltoa antava shampoo, joka lupaa pestä hiukset hellävaraisesti. Shampoon tulisi jättää hiukset silkkisen pehmeiksi sekä terveen näköisiksi. En muista oonko koskaan testannut mitään Herbinan shampoota, mutta hoitoaineita oon joskus käyttänyt. Suhtaudun oikeastaan kaikkiin uusiin shampoihin aina pienellä varauksella, sillä vaadin käyttämältäni shampoolta suhteellisen paljon ja oon aika tarkka siitä, mitkä shampoot kelpuutan hiusteni pesemiseen. Tämän shampoon suhteen ei olisi tarvinnut olla huolissaan, sillä pesuteho oli oikein hyvä ja hiukset sai puhtaiksi jo yhdellä pesukerralla. Shampoo itsessään on hieman kiiltävää, mutta mä en näin yhden käyttökerran jälkeen kyllä pysty sanomaan, tekeekö tämä hiuksista kiiltävät vai ei. Siihen totta kai vaikuttaa paljon myös se, mitä hoitoainetta käyttää ja tehon huomaisi varmasti parhaiten käyttämällä samaisen sarjan hoitsikkaa. Tuoksu tässä on todella, todella makea. Siis lähestulkoon jopa ällönmakea, mutta eipä se hiuksissa pesua kauemmin pysy, joten se ei mua haittaa. Suosittelen kuitenkin harkitsemaan pariin kertaan tämän shampoon ostoa, jos et ole makeiden tuoksujen ystävä. Käytän tämän itse loppuun oikein mielelläni.
Hinta: 3,00 €/200 ml.


Marc Anthony Argan Oil Condiotioner oli mulle täysin uusi tuttavuus. Kyseessä on hiuksia korjaava ja vahvistava hoitoaine, joka on suunnattu erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hoitoaine sisältää arganöljyä, ja sen tulisi jättää hiukset pehmeiksi, kimmoisiksi, ravituiksi ja kiiltäviksi. Melko kovat lupaukset, mutta mun mielenkiintoni kyllä heräsi! Hoitoaineessa on ihan selkeä arganöljyn tuoksu ja koostumukseltaan se on paksuhkoa. Muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen hiukset olivat lähes takuttomat, mutta eipä tämä ainakaan tällä ensimmäisellä käyttökerralla mitään ihmeitä mun hiuksilleni tehnyt. Ihan perushyvä hoitoaine, mutta ei mun mielestäni juurikaan massasta poikkeava. Annan tälle toki vielä useita mahdollisuuksia, sillä yksi käyttökerta luo vain sen ensivaikutelman tuotteesta ja monesti kosmetiikan osalta tuotteet paranee ja niiden tehon alkaa huomata, kun käyttökertoja on hieman useampi. Tällä hetkellä en kuitenkaan pidä tätä mitenkään ihmeellisenä, mutta en myöskään huonona.
Hinta: 13,90 €/250 ml.


Boksista paljastui myös pieni 10 ml kokoinen näyte rfsu:n Sense Me Oh Yes! Stimulating Gelistä. Tämä on siis naisen nautintoa lisäävä vesipohjainen geeli, jota tulee levittää intiimialueelle. Tuote sisältää verenkiertoa vilkastuttavia aineita, kuten brasilialaista ginsengiä ja geelin vaikutus alkaa noin 15 minuutin kuluessa. Tätä en ole testannut enkä tiedä onko tällaisesta tuotteesta arvion kertominen muutenkaan ihan se mun blogini juttu. Ei mua siis mitenkään haittaa, vaikka bokseista täntyylisiä tuotteita tulisikin, mutta jätetään ne tarkemmat käyttökokemukset ja arviot jonnekin muualle! 
Hinta: 9,90 €/40 ml.


Bio2You Natural Nutritive Seabuckthorn Cream oli ehdottomasti yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista ja mikä parasta, tämä tuli täysikokoisena. Tämän tyrniä ja pantenolia sisältävän voiteen tulisi hoitaa, tasapainottaa sekä uudistaa ihoa. Voidetta kuvaillaan nopeasti imeytyväksi sekä ihoa rauhoittavaksi, ravitsevaksi ja kosteuttavaksi ja tällaiset tuotteet ovat kuivalle iholle enemmän kuin tarpeellisia. Voide ei tuoksu oikeastaan juuri miltään, mutta eipä se tuoksu tuotteen tehoon muutenkaan vaikuta ja näin yhden käyttökerran jälkeen voin todeta, että lupaavalta vaikuttaa! Voide todellakin imeytyi hyvin nopeasti eikä jättänyt lainkaan tahmaista tunnetta iholle. Sen sijaan iho tuntui todella sileältä ja pitemmällä aikavälillä näkee myös sen, onko tämä riittävän kosteuttava omalle iholleni. Tällä hetkellä olen kuitenkin todella vakuuttunut!
Hinta: 29,70 €/50 ml.


Oon salaa toivonut jo pitemmän aikaa, että Bette Boxista paljastuisi jokin Lumenen Harmonia -sarjan tuote ja nyt mun toiveeni kävi vihdoin toteen. Boksista tuli 15 ml kokoinen tuubi Lumene Harmonia Nutri-Recharcing Purifying Peat Maskista eli tuttavallisemmin turvenaamiosta. Pohjoista pakurikääpää sisältävä naamio on syväpuhdistava, kasvojen ihoa kirkastava ja samalla myös ihoa rauhoittava. Se lupaa sekä puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset että tehdä ihosta pehmeämmän ja kuulaamman. 98% tämän naamion raaka-aineista on luonnollisia ja mua itseäni Harmonia -sarjan tuotteet ovat kiinnostaneet jo pitkään. Naamio tulee levittää iholle 5-10 minuutin ajaksi ja huuhdella sen jälkeen pois. Testasin naamiota juuri tätä postausta kirjoittaessani ja ai että miten sileäksi se jätti ihon! Mun tekisi mieli hivellä mun kasvojani ihan koko ajan ja juuri tämän takia rakastan syväpuhdistavia naamioita. Ne tekevät ihosta niin pehmeän ja sen eron entiseen todellakin tuntee. Tykästyin tähän ihan toden teolla, mutta toistaiseksi en lähtisi tätä itse ostamaan täydessä koossa, sillä multa löytyy jo ihan liikaa syväpuhdistavia naamioita. Boksista tuli näytepussukat Harmonia -sarjan seerumista ja kasvovoiteesta, mutta näihin palaan myöhemmin, kun jatkan näytepussukkaprojektiani.
Hinta: 24,90 €/75 ml.


Carmexin Classic Moisturising Lip Balm ei tosiaan herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia, sillä samainen tuote on tullut jo kahteen kertaan LivBox-aikoina. Tämä on kuivia ja halkeilleita huulia hoitava ja pitkäkestoista kosteutusta antava huulivoide. Voide sisältää viilentävää kamferia ja mentolia ja juuri se viilentävä tunne on syy sille, etten tästä tuotteesta pidä. Tehokashan tämä on, sitä mä en lähde kieltämään, mutta tässä tökkii tosiaan eniten se viilentävä tunne, joka huulille jää. Mä liputan muutenkin ihan Bepanthenin puolesta, kun tarvitsen kunnolla huulia hoitavaa voidetta, joten käytän muun ajan sitten mieluummin paremman tuoksuisia ja ei-viilentäviä huulivoiteita. Tämä lähtee siis eteenpäin enkä ole tätä purkkia edes avannut.
Hinta: 2,55 €/7,5 g.


Lumenen Harmonia-näytepussukoiden lisäksi boksiin oli pakattu extrana myös Mentosin Sour Fruit uutuuskarkkeja! Mähän rakastan nimenomaan kaikkia kirpeitä karkkeja, joten nää tuli kuin tilauksesta ja maistelinkin pari kappaletta jo boksin sisältöä kuvatessani. Karkit maistuvat aluksi makealle mansikalle, mutta pureskellessa tulee esille se kirpeys. Hyviähän nää oli ja makeat yllätykset on aina tervetulleita ;)

Mielipiteitä helmikuun Bette Boxista? Mikä tuote oli mielenkiintoisin, entä mikä tylsin?

22 kommenttia:

  1. Muuten mun boxi oli identtinen, mutta hoitoaineena oli Macadamia Oil Conditioner. Tarkempia fiiliksiä näkee blogin puolelta: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/02/bette-box-helmikuu-2018.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Macadamiaversiotakin olisi hauska päästä testaamaan!

      Poista
  2. Ompa mielenkiintoinen boxi, tosi paljon erilaisia tuotteita :) Näiden boxien taso on kyllä parantunut huomattavasti, ehkä mun nyt vihdoin pitäisi tilata itsellekin ainakin muutama boxi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kyllä tällä hetkellä ainakin suositella boksin tilaamista :) Toki ihan varmasti sattuu niitäkin bokseja tai ainakin yksittäisiä tuotteita, jotka ei yhtään nappaa, mutta taso on näissä mun mielestä ollut todella hyvä viime aikoina!

      Poista
  3. Tykkäisin tästä boksista, vaikkei mitään vau-juttuja ollutkaan mutta kaikki tulisivat käyttöön. Jos Lumenesta olisi tullut täysikokoinen tuote, niin silloin boksi olisi ollut tilaamisen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenesta olisi kyllä mieluusti ottanut isommankin koon :) Oon kuitenkin tyytyväinen siihen, että sain itse juuri tän Harmonia -sarjan naamion, sillä Sisua olen jo testannut ja se oli vaihtoehtoisena tuotteena tän tilalle!

      Poista
  4. Hyvä boxi, paitsi Carmen :D
    Karmeeta tököttiä.
    Mutta muuten, iso peukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva etten ole ainut joka ei niin tolle Carmexille lämpene :D

      Poista
  5. Kiljaisin paketin avatessani ääneen että "ei Carmexia!" :D Onneksi mukana oli kuitenkin paljon muuta mielenkiintoista niin ei haittaa Carmex.. saa sen laitettua eteenpäin. En vaan ymmärrä että miksi tuo tuote pitää säännöllisin väliajoin tunkea boxiin, kun ei se nyt niin ihmeellinen ole kuitenkaan.. Ehkä en vaan ymmärrä sen ylivaltaista hienoutta.. XD Kokonaisuutena ihan hyvä boxi. Parempi kuin viime kuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo en mäkään kyllä tajua, miksi toi piti taas kerran tunkea boksiin, kun se on siellä tosiaan jo ainakin kahdesti ollut ennenkin. Onneksi sisältö oli muuten tosi kiva ja oon ehdottomasti samaa mieltä siitä, että tää oli viime kuuta parempi! :)

      Poista
  6. Oikein kiva boksi! Musta oli vähän tylsää huomata, että muilla oli ollut näitä Harmonia -sarjan naamioita, vaikka omaanikin olin tyytyväinen. Olisi silti ollut kiva saada jo ensikosketusta tuohon sarjaan, se on nimittäin munkin mielestä tosi kiinnostava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tosi iloinen siitä, että pääsin Harmonia -sarjaa nyt testaamaan :) Se sunkin saama Sisu naamio on kyllä hyvää, mutta multa tosiaan löytyy se jo, joten senkin puoleen tää Harmonia oli mulle parempi :D

      Poista
  7. Minulla oli myös muuten samanlainen sisältö boksissa, mutta hoitoaineena oli tuo Macadamia Oil Conditioner :) Joissain bokseissa on ilmeisesti ollut Lumenelta eri naamio, mutta vielä en löytänyt tietoa mikä oli se kolmas vaihtoehtoinen tuote.
    Kokemuksia boksista voi käydä kurkkaamassa:
    https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/2018/02/bette-box-helmikuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko ollu se Amikan kuivashampoo, minkä jotkut sai? Kiitti linkistä, käyn lukaisemassa sun postauksen vielä myöhemmin tänään! :)

      Poista
  8. No nyt on boxi minkä oisin mielihyvin ottanut itelleni, ihan tosi hyviä tuotteita! Etenkin tuo hoitoaine, se kiinnostaisi itseäni sillä tykkään oikeasti aika ätäkistä hoitoaineista (liputan tällä hetkellä sitä Tigin punaista hoitsikkaa, puree ihan tosi hyvin mun tukkaan) ja tuo kuulostaa ainakin sellaiselta hyvältä. Myös tuo Lumenen turvenaamion ottaisin testiin mielelläni. Noh, tylsin taisi olla tuo huulirasva. Välillä tulee kyllä fiilis että pitäiskö tilata, mutta toisaalta taas en tunne tarvetta.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tigin hoitsikat on superhyviä, mäkin tykkään siitä punaisesta! Siinä vaan alko jossain kohtaa tuoksu tökkiä ja pahasti, mutta tehossa ei ollut mitään valitettavaa :D Mun mielestä nää yllätysboksit on tosi kivoja, mutta eihän nä kaikkien juttu ole. Varsinkaan jos on vähänkin valikoivampi käyttämänsä kosmetiikan suhteen!

      Poista
  9. Ihanaa että tuli onnistunut boksi viime kuun pettymys boksin jälkeen! Sä olit erityisen nopea ja kerkesit tulla kirjoittamaan boksin sisällöstä ennen kuin kerkesin hakea edes omani postista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siis mä avasin ton boksin, otin kuvat ja tajusin että mähän saan suurimmaksi osaksi tuotteet testattua vielä samana iltana :D Siinä menikin sitten se päivä tätä postausta näpytellen, mutta olin muutenkin varannut koko loppupäivän blogijutuille :)

      Poista
  10. Mä kyllä tykkäsin, ihan kelpo boksi :) Marc Anthony on mulle varmaan mieluisin, tykkään sarjan hiustuotteista kovasti. Mulle on nyt jäänyt epäselväksi, että onko tuo Bio2You voide tarkoitettu kasvoille vai vartalolle, jos voisit selventää hölmölle :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla heräsi mielenkiinto noita Marc Anthony tuotteita kohtaan, kun ne on mulle ihan vieraita. Mä luulin ensin, että toi voide oli vartalolle, mutta kun kävin tätä postausta kirjoittaessa tekemässä vähän salapoliisintöitä heidän verkkosivuillan, tulin siihen tulokseen että toi on kasvovoide :D Ainakin se oli siellä ihonhoito-osiossa eikä vartalo!

      Poista
  11. Kiva yllätys nuo Mentos karkit, vois itsekin maistaa niitä joku kerta :) Muutenkin mielenkiintoisen oloinen boksi! Tuota Herbinan Gloss & Shine Shampoota tuun varmasti testaamaan joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kyllä hyviä! Herbinan shampoo yllätti tosi positiivisesti ja se olikin itse asiassa yksi koko boksin parhaimmista tuotteista :) Tuoksu on vähän liian makea, mutta ei se haittaa kun ei ihan päivittäin tuoksuttele sitä :D

      Poista

Kiitos kommentista!