maanantai 26. helmikuuta 2018

Kosmetiikkasuosikit | Helmikuu


Helmikuusta on enää jäljellä pari hassua päivää, joten nyt on korkea aika tehdä taas katsaus kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin. Valinnat olivat tällä kertaa yllättävänkin selkeitä eikä joukkoon tässä kuussa mahtunut poikkeuksellisesti yhtäkään hiustuotetta. Kuvassa näkyvä Lumenen kynsilakka pääsi ehkä hieman yllättäenkin suosikkien joukkoon, mutta siitä lisää vielä hetken kuluttua. Meikkituotteista olisin voinut valita tähän vielä pari muutakin, mutta pyrin pitämään nämä suosikit rajoitettuna aina muutamaan tuotteeseen eli ne jäivät nyt postauksen ulkopuolelle. Toinen niistä oli Urban Decayn All Nighter Concealer, mutta siitä kirjoittelin juuri oman postauksen, josta niitä kehuja pääsee lukemaan :)

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan tällä NYX Matte Liquid Linerilla, jonka kävin kuun alkupuolella nappaamassa mukaan Sokokselta. Tämä ei ollut mulle uusi tuttavuus, mutta en muistanut kuinka hyvä eyeliner tämä onkaan. Tällä saa helposti todella kauniit rajaukset, jälki on pikimustaa, pysyvyys todella hyvä ja rajaus kuivuu myös hyvin nopeasti. Tässä yhdistyy oikeastaan kaikki se, mitä hyvältä eyelinerilta odotankin. Mun pitäisi testata tästä myös sitä Vinyl Liquid Lineria, jonka uskon olevan aivan yhtä hyvä kuin tämän mattaversionkin. Ihan loistava tuote ja suosittelen testaamaan, mikäli hyvälle nestemäiselle eyelinerille on tarvetta.


Laveran Illuminating Eye Cream on ollut noin vuoden ajan mulla käytössä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt olen jo jonkin aikaa käyttänyt tätä joka aamu. Rakastan tämän silmänympärysvoiteen heleyttävää vaikutusta ja kevyttä koostumusta, joka sopii loistavaksi nimenomaan aamukäyttöön. Jatkuvassa käytössä tämä ei ole riittävän kosteuttava kuivalle sy-iholleni, mutta tällä hetkellä mulle riittää hyvin, kun illalla silmänympärysiho tulee kosteutettua jollain vähän tehokkaammalla voiteella. Tämä kirkastaa katsetta ja koko ilmettä mukavasti, tai ainakin musta tuntuu siltä!


Toinen postaukseen päässyt meikkituote on tämä Mirabellan Modern Matte Lipstick, joka puolestaan edustaa täydellistä kirkkaanpunaista mattapunaa. Huulipuna levittyy huulille poikkeuksellisen helposti ollaakseen mattapuna ja pysyvyys on loistava. Jos huulipuna kestää huulilla ruokailunkin niin eipä siltä juuri voi enää enempää pysyvyyden suhteen toivoa ja tämähän siis kuluu ruokaillessa pois vain ihan aavistuksen verran huulten keskiosasta. En ole joka kerta edes joutunut lisäämään tätä, mikä kertoo mielestäni paljon huulipunan korkeasta laadusta. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia huulipunia, joita olen koskaan testannut!


Sitten tämä vähän yllättäväkin suosikki eli Lumene Nordic Chic 3-in-1 Caring Base & Top Coat. Kaikessa yksinkertaisuudessaanhan tää on väritön kynsilakka, joka toimii myös varsinaisen värillisen lakan alla tai päällä. Mä olen kuitenkin käyttänyt tätä ihan yksinään kynsillä ja tarttunut tähän poikkeuksellisesti myös useana viikonloppuna, sillä normaalistihan mä en käytä kynsilakkoja kun työt estää sen. Mulla oli pari viikkoa sitten talviloma, jolloin tartuin heti ensimmäisenä lomapäivänä tähän kynsilakkaan enkä edes miettinyt mitään värillisiä lakkoja. Tykkään ihan älyttömästi ihan vaan siitä kauniista kiillosta, jonka tämä kynsille tekee. Ei mitään sen ihmeempää, mutta kuitenkin jo se saa kynnet näyttämään paljon kauniimmilta mun silmissäni. Sen takia tämä ansaitsee paikkansa suosikeissa.


Viimeisenä vielä tämä -417 Aromatic Body Butter Kiwi & Mango* -vartalovoide. Mä sain näitä ihania -417 tuotteita itselleni viime keväänä ja ai vitsit miten mä ihastuin nimenomaan näihin kiivin ja mangon tuoksuisiin tuotteisiin, joita sain siis tämän vartalovoiteen sekä vartalokuorinnan. Tuoksu on ihanan raikas ja tuo mulle mieleen kesän ja pakko myöntää, että sitä kesää alkaa pikkuhiljaa tässä pakkasten keskellä jo kaivatakin. Voide on muutenkin todella miellyttävä käyttää ja se kuivuu iholla nopeasti, vaikka jättääkin hieman nahkean pinnan iholle joksikin aikaa. Tää olikin ollut useamman kuukauden mulla käyttämättä, kunnes vihdoin alkuvuodesta tajusin taas napata tämän voiteen käyttöön. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkivartalovoiteistani ikinä.

Mitkä olivat teidän suosikkejanne helmikuussa? :)

16 kommenttia:

  1. Olipa kivoja suosikkeja :) Tuo vartalovoide kuulostaa herkulliselta, kiivi varmasti tuoksuu aivan ihanalta vartalovoiteessa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi on ehdottomasti yksi parhaimman tuoksuisista vartalovoiteista, mitä mulla on<3 Se kuorinta-ainekin on ihan superihanaa, mutta se on merisuolapohjainen ja mulla on aina sen verran iho rikki jostain päin kroppaa, että sen käyttäminen sattuu ja kirvelee :D

      Poista
  2. Tavoistani poiketen olen tässä kuussa käyttänyt todella paljon mattahuulipunaa - Nyxin Matte Lipstickiä sävyssä Tea Rose<3 Aivan ihana sävy ja mattaisuus todella kivan mietoa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX:n Matte Lipstickit on ihania! Perfect Red muistuttaa paljon tota Mirabellan punaa ja on nimensä mukaisesti täydellinen punainen<3 Arvaa alkoiko mun nyt tehdä mieli ostaa toi Tea Rose, kun kävin katsomassa miltä se näyttää :D Ihana sävy!

      Poista
  3. Mun on pitänyt ostaa tuo NYX testiin, mutta se on ollut monta kertaa loppu Sokokselta. Mun suosikkeja on olleet hiussuihkeet, esimerkiksi Loreal Botanicals kiiltoa lisäävän etikkasuihke on ollut kovalla käytöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon monet kerrat tota käynyt etsimässä, mutta hylly on ammottanut tyhjyyttään. Nyt kävi onneksi tuuri ja noita oli siellä enemmänkin, toivottavasti säkin saat vielä omasi :) Oi miten kiinnostavalta toi suihke kuulostaa! Talvella kaikenlaiset suihkeet tekee kyllä yleensä hiuksille hyvää<3

      Poista
  4. Toi voide on kyllä superhyvää! Tekisi mieli ostaa uusi purnukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Samoin se kuorinta, jonka ainut vika on se merisuola, joka aiheuttaa kirvelyä kun mulla on aina haavoja ja/tai ihottumaa jossain päin kroppaa :D Muuten sekin on ihan superhyvä tuote!

      Poista
  5. Laveran sy-voide on kyllä ihana just aamuisin. Yöksi haluan itse jotain tuhdimpaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama :) Aamulla Laveraa, illalla jotain kosteuttavampaa!

      Poista
  6. Ah kiivi mango rasva, mikä herkku tai ainakin se siltä kuulostaa ;) Mä pidin pienen tauon geelirakennekynsistä tuossa ihan alkuvuodesta ja pidin myös tuota Lumenen perus väritöntä lakkaa kynsillä kun tietysti revin omani mitättömiksi kun geeli ei ollut päällä. Nyt toki kynsillä on geelilakkaa mitkä käyn laitattamassa ammattilaisella muutaman kerran, jos vaikka siirtyisin tekemään niitä ja jättäisin nuo rakennekynnet kokonaan pois :D Sellainen pelkkä kiilto kynnellä on munkin mieleeni - toki pidän enempi nyt geelilakasta kun pääsin sen makuun :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin ihana ja vielä ihan superraikaskin! Vaihtelu varmasti virkistää kynsillä ja ihanaa, kun pääset tekemään ja teettämään niille kaikkea ihanaa<3 Oon ton suhteen kyllä hurjan kateellinen, kun mä en tosiaan kynsiäni juuri pysty edes lakkailemaan :D Kaipaan rakennekynsiä, jotka mulla oli joskus lukioaikana, ne oli niin nätit!

      Poista
  7. Kiivin ja mangon yhdistelmä on varmasti ihana! <3 Tuo Mirabellan huulipuna on myös todella kauniin sävyinen, just tuollaisista sävyistä pidän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että sä tykkäisit tosta punasta tosi paljon :) Se on ihan täydellinen<3

      Poista
  8. Kiva lukea sun suosikkituotteista! Mä olin ihan superinnoissani tänään aamulla kun sain tietää, että nykyisin NYX on vegaaniystävällinen merkki ja Matte Liquid Liner on vegaaninen tuote! Tuo on mun suosikkieyeliner ikinä ja meen heti huomenna ostamaan NYXin tuotteita -20% Kutsu Kauneuteen kupongilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista mä alunperin sain innostuksen testata tota NYX:n eyelineria ja ihan mahtavaa, että se on vegaaninen niin säkin voit sitä käyttää! Toi eyeliner on kyllä ihan huippu, en oikeesti muistanutkaan kuinka hyvä toi on :D

      Poista

Kiitos kommentista!