keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet - Tammikuu & Helmikuu


Vuoden 2017 viimeisimmän Loppuneet -postauksen kohdalla kirjoitin, että oon ajatellut lopettaa niiden tekemisen. Te kuitenkin olitte kommenttiboksin puolella sitä mieltä, että haluaisitte ehdottomasti mun jatkavan näiden kirjoittamista, joten päätin hieman muuttaa postaustahtiani, mutta kuitenkin jatkaa näitä edelleen. Aiemmin kirjoittelin lähestulkoon joka kuun lopussa postauksen, mutta nyt oon päättänyt kirjoittaa näitä aina joko kahden tai kolmen kuukauden välein riippuen siitä, kuinka paljon tuotteita on loppunut. Näin saan hieman enemmän esiteltävää yhteen postaukseen ja joukkoon mahtuu myös monenlaisia tuotteita eikä aina vaan niitä kuivashampoita ja käsivoiteita. Tässä siis vuoden kahden ensimmäisen kuun loppuneet tuotteet ja jokaisesta pieni arvio:

*Tuote saatu blogin kautta

Meikit:

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Paras kulmakynä, mitä olen käyttänyt! En käytä ikinä pelkästään tätä kulmieni muotoiluun vaan mukana on aina myös puuterinen kulmaväri. Senpä takia tämä kestää mulla helposti yli puoli vuotta, joten 25 euron hinta ei kirpaise kuin korkeintaan pari kertaa vuodessa. Tykkään nimenomaan tällaisista kulmakynistä, joita ei tarvitse erikseen teroittaa ja sävy Medium Brown on itselleni juuri sopiva. Uusi kynä on jo käytössä eli jatkoon!

IsaDora Natural MATT Foundation. Ihan huippuhyvä mattameikkivoide, joka peittää kyllä lähes kaiken. Yksi viime vuoden parhaimpia meikkivoidelöytöjä ja tämähän tuli mulle Bette Boxista. Harvoin innostun bokseista tulevista meikkivoiteista ja vielä harvemmin ne on mulle sopivan sävyisiä, mutta tää osoittautui kyllä ihan loistavaksi. Jatkoon.

Urban Decay All Nighter Foundation. Superpeittävä ja muutenkin todella hyvä meikkivoide. Ainut miinus tässä on se, että sävy hapettuu iholla selkeästi tummemmaksi ja oonkin joutunut tätä käyttämään yhdessä jonkun toisen vaaleamman meikkivoiteen kanssa. Ruskettuneella iholla tää toimii kuitenkin loistavasti, joten jatkoon menee tämäkin.


Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Hintaansa nähden ihan superhyvä peiteaine! Ei tämä täydellisesti mun tummia silmänalusia peitä, mutta paremmin kuin suurin osa muista testaamistani peiteaineista. UD:n All Nighter Concealer on tällä hetkellä suosikkini, mutta tulen taatusti ostamaan myös tätä Catricea jatkossa.

Urban Decay Naked Skin Concealer. Suhteellisen hyvin peittävä peiteaine, joka ei kasaantunut juonteisiin ja jota pystyi huoletta kerrostamaan. Mulla oli tästä omaan makuuni liian kellertävä sävy eikä tämä muutenkaan ollut suosikkini ja kuten ylempänä mainitsin, UD:n All Nighter on suosikkini. Ei jatkoon.

essence lash princess false lash effect mascara. Ostin tämän itselleni loppusyksystä ja pienen totuttelun jälkeen ihastuin tähän täysin. Aluksi ripsiväri tekee herkästi ripset paakkuisiksi, mutta parin viikon käytön jälkeen massa on kuivahtanut sen verran, ettei niitä paakkuja enää pahemmin synny. Tällä saa sekä pituutta että tuuheutta ripsiin ja tämä on tällä hetkellä mun suosikkiripsarini. Uusi tuubi on otettu jo käyttöön eli jatkoon menee tämäkin.

essence all about MATT fixing compact powder. Suosikkikivipuuterini yksinkertaisesti sen takia, että tää on halpaa ja kuitenkin ihan laadukasta tavaraa. Mä kiinnitän meikkipohjani irtopuuterilla ja tätä kivipuuteria lisäilen lähinnä T-alueelle ja mahdollisesti fiksailen meikkiä päivän aikana tämän kanssa. Mun tarpeisiini puuteri on loistava ja uusi kappale on jo käytössä, joten jatkoon.

Hiustuotteet:


Fudge Smooth Shot Shampoo. Ehkä yksi huonoimmista shampoista, mitä oon ikinä käyttänyt. Vika saattaa tosin olla siinä, että aluksi tuolta tuubista tuli läpikuultavaa ruskeaa litkua ja lopuksi jotain vaaleaa ja selkeästi paksumpaa tavaraa. Eli ilmeisesti tätä olisi pitänyt ravistaa tai jotain, jotta se massa olisi ollut tasaista? Harvemminpa tulee kuitenkaan shampoopullojan sen pahemmin ravisteltua ja pesuteho oli suorastaan surkea, joten joo ei kiitos enää tätä mulle. Ei todellakaan jatkoon.

Davines NOUNOU Conditioner*. Ihana hoitoaine, jonka tehosta sai parhaiten kaiken irti, kun antoi sen vaikuttaa hiuksissa lähestulkoon 10 minutin ajan. Tein itse aluksi sen virheen, että odotin vain pari minuuttia, mutta hiuksista tulee todella pehmeät ja hoidetun oloiset, kun vaikutusajan pidentää suositeltuun 5-10 minuuttiin. Jatkoon!


Keune Blend Fixing Spray*. Perushyvä hiuslakka, pito oli oikein hyvä eikä mulla sen suhteen ole mitään valittamista. Ongelmat tuli esiin siinä, kun toi suuaukko meni tukkoon jatkuvasti, vaikka käytin tätä ihan päivittäin. Se hankaloitti siis selvästi tän käyttöä, mutta lakka itsessään oli hyvää. En kuitenkaan saanut tätä käytettyä edes täysin loppuun, sillä suuaukko jumiutui lopulta täysin enkä jaksa olla neulojen tms. kanssa kaivelemassa sitä auki. Ei jatkoon.

Wella EIMI Perfect Me Kevyt BB-kampausneste. Voidemainen tuote, jonka tulisi kosteuttaa ja suojata hiuksia sekä antaa niille kiiltoa. Käytin tätä hiusten pituuksiin ja kyllä tämä tuntui pientä lisäkosteutusta ja erityisesti kiiltoa hiuksille antavan. En kuitenkaan ostaisi uudestaan, ei siis jatkoon.

Batiste XXL Volume Spray. Volyymisuihke, joka todellakin antoi hiuksille pitoa, rakennetta ja volyymia. Tätä ei kovin montaa suihkausta tarvinnut hiusten tyveen laittaa, jotta hiukset sai juuri siten kuin ne halusi. Tehokas tuote, mutta en ostaisi uudelleen, sillä pyrin pääsemään eroon myös Batisten käytöstä, sillä merkki ei ole cruelty free.


Batiste Dry Shampoo Fresh, Blush & Cherry. Kuivashampoita loppui neljä kappaletta parin kuukauden aikana. Jatkoon menee, kunnes löydän näille korvaajan joltain cruelty free brändiltä.

Kasvot:


Simple Micellar Cleansing Wipes. Nää oli ihan superhyviä meikinpoistoliinoja! Yhtiä parhaimpia, mitä oon käyttänyt. Liinat olivat mun makuuni riittävän kosteita ja näillä sai todella helposti kasvot puhdistettua. Näitä tuli käytettyä lähinnä poikaystävän luona yöpyessä ja pitkään venyneen (baari-)illan päätteeksi, sillä rutiinisti en halua kasvojani meikinpuhdistusliinoilla puhdistaa. Erillinen miselli- tai kasvovesilappu oli vielä tarpeen, jotta kasvoilta lähti pois loputkin meikkirippeet, mutta tehokkaita nämä silti mun mielestäni ovat. Merkki ei ole cruelty free, joten ei jatkoon.

Herbina Moisture Balance Puhdistusvaahto. Yksi mun suosikkiputsareista ja tämä tulee napattua kaupasta mukaan aina uudelleen ja uudelleen. Hinta on edullinen eikä puhdistustehossakaan ole valittamista. Oon käyttänyt tätä kakkosvaiheen putsarina puhdistusöljyn jälkeen eikä kasvoille jää enää mitään meikkirippeitä tän kombon jälkeen. Jatkoon!

Mádara Comforting Toner. Maailman paras kasvovesi, jota ostan aina uudelleen ja uudelleen. Luonnonkosmetiikan kasvovedet sopivat selkeästi mun iholleni paremmin kuin synteettiset, joista kaikki tähän mennessä testaamani ovat aiheuttaneet mun iholla kiristävää tunnetta. Tämä Mádaran kasvovesi ei sellaista tee eikä mulla ole tästä muutenkaan mitään huonoa sanottavaa. Uusi pullo on jo käytössä eli jatkoon.


Balance Me Wonder Eye Cream. Kirkastava silmänympärysvoide, joka tuli käytettyä pois vähän puoliväkisin. Tämä kosteutti ihan hyvin ja oli kaiken kaikkiaan ihan ok tuote, mutta ei herättänyt mussa sen kummempia ajatuksia. Paitsi tuoksun puolesta, joka on kaikissa testaamissani brändin tuotteissa ollut jotenkin todella pistävä ja inhottava. Ei jatkoon.

Lierac Hydragenist Moisturizing Serum. Kosteuttava kasvoseerumi, joka tuntui jopa hieman öljyiseltä, mutta joka kuitenkin imeytyi ihoon todella nopeasti. Pidin tästä siihen asti, kunnes huomasin muutaman päivän säännöllisen käytön aiheuttavan pienen pientä näppylää mun iholleni. Pidin taukoa ja otin tuotteen uudestaan käyttöön ja taas sama homma. Jostain syystä tämä ei siis sopinut mun iholleni, eli en lähtisi tätä ostamaan uudestaan.

Lumene Lähde Intense Hydration 24H Tehokosteusvoide. Lumenen joulukalenterista tullut pieni voidepurnukka, jonka käytin pois päivävoiteena. Voide kosteutti ihan kivasti ja imeytyi nopeasti ihoon. Periaatteessa tässä ei ole mitään vikaa ja mun kuivalla ihollani tämä toimi tosi kivasti, mutta tällä hetkellä mulla on niin paljon erilaisia voiteita, etten lähtisi ainakaan ihan heti ostamaan tätä täydessä koossa.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Satsuma Hand Cream. Makeankirpeä satsumakäsivoide oli ensikosketukseni tähän TBS:n sarjaan ja tykästyin tähän toden teolla! Kesäksi haluan ehdottomasti samaisen sarjan suihkugeelin ja kuten olen sen sata kertaa sanonut, The Body Shopin käsivoiteet ovat ihan mun suosikkejani. Jatkoon menee siis tämäkin.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream. Ihastuin tähän sarjaan täysin viime syksynä ja mua harmittaa, että tämä oli vain Limited Edition tuoksu eikä se jäänyt pysyvään valikoimaan. Mausteinen, hieman kurpitsainen vaniljan tuoksu on ihan huumaavan hyvä eikä käsivoiteen tehossakaan ole valittamista. Mulla on tätä varastoissa vielä yksi tuubi, eli jatkoon.

The Body Shop Glazed Apple Hand Cream. Suosikkisarjani TBS:ltä ikinä ja tämä olikin mun viimeinen tuubini tätä ihanaa makean omenan tuoksuista käsivoidetta. Mua harmittaa todella, että tää on kausisarja, joka ei ole ollut pariin vuoteen myynnissä, mutta pidetään peukut pystyssä, jotta ensi talveksi taas saataisiin tämä takaisin!



The Body Shop Almond Milk & Honey Shower Cream. Niin ihanan rauhoittavan ja pehmeän tuoksuinen suihkugeeli! Tämä poikkeaa monellakin tapaa TBS:n muista sarjoista ja mä rakastuin tähän mantelimaidon ja hunajan tuoksuiseen sarjaan heti ensitestauksella. Jatkoon ehdottomasti!

The Body Shop Frosted Berries Shower Gel. Marjaisa, makeahko suihkugeeli, joka on nyt ollut kausituoksuna parina talvena. Tykkään ihan älyttömästi tästä tuoksusta, joten toivottavasti tämä saadaan myyntiin vielä joskus tulevaisuudessakin. Jatkoon, mikäli näin vain käy.

The Body Shop Vanilla Chai Shower Gel. Tämä pieni tuubi kului aivan liian äkkiä, sillä ihastuin tähän mausteiseen vaniljantuoksuun, kun sain joululahjaksi pakkauksen sarjan tuotteita. Mieluusti olisin käyttänyt tätä enemmänkin eli jatkoon menee, jos tämä vaan vielä tulee myyntiin.

I Love... Sugared Cranberries Bath & Shower Crème. Rakastan karpalontuoksuisia ihonhoitotuotteita ja nimenomaan tällaisia vähän makeampia versioita. I Love...:n suihkugeelit ovat mielestäni oikein hyviä ja näitä löytyy mitä ihanammissa tuoksuissa. Tuoksut ovat monesti hieman teollisen oloisia ja äiteliä, mutta tätä pystyi hyvin käyttämään kyllästymättä useammankin päivän putkeen. Jatkoon.

I Love... Minty Choco Chip Revitalizing Shower Gel. Ihana minttusuihkugeeli! Siis tämä toi mieleen yhtä lailla niin minttusuklaan kuin mintun makuiset drinkit ja juomatkin ja tämä lukeutuukin yhtiin lempisuihkugeeleihini. Tuoksu on aivan ihana ja mikäli minttusuklaan tuoksu yhtään houkuttelee, suosittelen testaamaan tämän suihkugeelin. Jatkoon!


The Body Shop Vanilla Chai Exfoliating Sugar Body Scrub. Supertehokas vaniljainen sokerikuorinta ja ehdottomasti paras vartalonkuorinta, jota olen TBS:ltä testannut. Monissa muissa se kuorintateho on vain ihan ok, sillä kuorivia ainesosia ei ole mitenkään turhan paljon, mutta tämä sokerikuorinta oli ihan eri luokkaa. Todellakin ostan lisää, jos tätä vielä joskus saa!

The Body Shop Vanilla Chai Body Butter. Paksua, mutta kuitenkin pehmeästi ja helposti iholle levittyvä vartalovoide, josta tykkäsin oikein kovasti. Mausteinen vanilja jäi tuoksumaan iholle suhteellisen pitkäksi aikaa eikä kosteutustehossakaan ole valittamista. En kuitenkaan ostaisi tätä uudestaan ainakaan täysikokoisena, sillä oon tosi huono käyttämään näitä vartalovoiteita.

The Body Shop näytti lievästi sanottuna dominoivan tämänkertaista postausta tai vähintäänkin tota viimeistä osiota, mutta minkäs teet kun tykkään niin paljon heidän tuotteistaan! Huomenna alkaakin seuraavien loppuneiden keräily ja toivottavasti saan kahdessa kuussa taas yhtä suuren kasan kosmetiikkaa loppumaan :)

Onko joukossa tuttuja tuotteita?

29 kommenttia:

  1. Mulla toi I loven minttusuklaasuihkugeeli taas on inhokki, oon muutaman kerran meinannu pyörtyä tai oksentaa suihkuun kun meen aamulla tyhjällä mahalla ja toi järkkyvahva esanssinen haju lemahtaa nenään. Normaalisti siis rakastan minttusuklaata tuoksuna mutta tossa on kojin mikä tökkii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne mielipiteet vaan vaihtelee :D Mutta en yhtään ihmettele, että meinaa tulla huono olo, jos just toi kyseinen minttutuoksu ei itseä miellytä!

      Poista
  2. Mä en tajua miten saat tälläisen kasan käytettyä niin lyhyessä ajassa, mä saan ehkä puolessa vuodessa :D Haluaisin kyllä olla nopeampi käyttämään kaikkia tuotteita niin pääsisi sitten ostelemaan uusiakin useammin, haha :D Välillä myös ärsyttää kun joku suihkugeeli on pyörinyt kuukausi tolkulla kylppärissä ja siihen ensin niin ihanaan tuoksuun on jo kyllästynyt :D Tässä oli hurjasti hyviä tuotteita, kuten nuo The body shopin käsivoiteet <3 Ah, mä rakastan niitä! Niitä jopa mä oon saanut käytettyä aika hyvään tahtiin, pitääkin käydä ostamassa pari uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no mutta pitää kuitenkin muistaa, että nääkin on suurin osa sellasia tuotteita, mitkä oon ottanut käyttöön jo ties miten kauan sitten ja ne vaan sattui loppumaan nyt :D Sepä siinä, uusia juttuja voi ostaa useammmin jos niitä vanhoja saa joskus loppumaankin ;) TBS:n käsivoiteet on ihan parhaita!

      Poista
  3. Catricen peiteaine on minunkin makuun, vaikka ei ihan niin hyvää olekaan kuin Maybellinen Fit me;) Tykkään kovasti myös Simplen misellimeikinpoistoliinoista. Ne pysyy kosteina ihmeen kauan ja ovat toimivia.
    Mahtavasti TBS:n tuotteita. Nättejä purnukoita - tykkään iloisesta ulkonäöstä, ei ole juurikaan käyttökokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon joskus vuosia sitten kokeillut Fit Me:tä ja silloin se ei vakuuttanut lainkaan. Tosin voi olla, että mielipide olisi nyt ihan eri :D Simplen liinat on tosi hyviä :) TBS on taas mulle yksi luottobrändeistä, kun puhutaan vartalonhoitotuotteista!

      Poista
  4. Ainoa tuttu tuote on tuo Catricen peittari, mä tykkään siitä todella paljon. Postasin itse just eilen omat loppuneet tuotteet, näitä on todella kiva lukea :)

    VastaaPoista
  5. TBS voiteet ja suihkugeelit on niin ihanan tuoksuisia <3 Hyvän kokoinen satsi loppuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, just ne tuoksut tekee niistä tuotteista niin ihania<3

      Poista
  6. Toi Davinesin Nounou on niiiin ihana hoitsikka! <3 Catricen peiteaine on mustakin tosi hyvää ja mun silmänalusille sen peittävyyskin on nappi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on ihan huippu! Pitää saada pian lisää sitä :D Kiva kuulla, että toi peiteaine riittää sulle hyvin peittävyydeltään :) Mulla on niin sysimustat silmänaluset, ettei toi ihan pure täysin niihin :D Arkena sen teho kuitenkin riittää mulle ihan hyvin :)

      Poista
  7. Mä ihastuin ihan täysin tohon Lieracin seerumiin! Harmi kun ei sopinut sulle. TBS:n tuotteet ei kyllä ikinä petä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä ihastuit tohon ja siis mä tykkäsin siitä kaikinpuolin muuten, mutta iho oli sitten vähän eri mieltä :D Ei petä ei, ne on ihania<3

      Poista
  8. Mulla on kans toi Keune ja voi elämä miten mullakin on mennyt hermot sen suuaukon tukkiutumiseen. Joten allekirjoitan joka sanan siitä. :D Harmi, sillä Keunella on muuten ihania tuotteita, mutta tota lakkaa ei enää koskaan mulle kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva kuulla, että jollain toisellakin on samanlaisia kokemuksia tosta :D Ei siis vika tainnut olla vaan mun yksilössä :/ Keunen tuotteista tykkään mäkin muuten hurjasti, mutta toi hiuslakkapullo oli vähän ongelmallinen tosiaan.

      Poista
  9. Paljon loppuneita tuotteita! :) Mulla on myös testissä tuo Essencen prinsessa ripsari ja oon kyllä tykännyt! Ei ehkä se paras, se on vielä etsinässä, mutta kyllä tuo nyt mulle kelpaa. Myös tuo Essencen puuteri on hyvää :) Herbinan puhdistusvaahtoa tulee myös käytettyä lähes päivittäin, ihana tuoksu ja puhdistaa hyvin kasvot. Tota Satsuma käsirasvaa mun pitää kokeilla jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon ihan tyytyväinen tähän saldoon! :) Joo ei toi paras ripsari munkaan mielestä ole, mutta paras mikä multa tällä hetkellä löytyy :D Kaipaan Shiseidon Full Lash Volumea, se oli mulle niin täydellinen ripsari<3 Satsumakäsivoidetta suosittelen, jos tollaset vähän kirpeämmät, mutta kuitenkin makeahkot tuoksut on mieluisia!

      Poista
  10. Onkohan tuossa Madaran Comforting kasvovedessä alkoholia, koska mulla on kirkastava versio, joka tuntuu vähän kuivattavalta talviaikaan ja se oikein haiseekin kossulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mun Inci-tietämykseni kertoo niin tossa ei ole alkoholia, eikä se ainakaan kuivata mun ihoa samalla tavalla kuin monet alkoholia sisältävät kasvovedet. Joo ei varmasti oo kovin miellyttävää käyttää tollasta kasvovettä, jonka tuoksukin on noin voimakas :D

      Poista
  11. Huippua, että päätit kuitenkin jatkaa tätä postaussarjaa! :) Mäkin oon tykännyt tuosta minttusuklaasuihkugeelistä, varsinkin näin talvisin sitä tulee käytettyä koska musta tollaset suklaiset suihkugeelit sopii hajunsa puolesta paljon paremmin talvella käytettäväksi :) Ja noi the body shopin käsivoiteet on ihan lemppareita! Ihanan tuoksuisia, sopivan kokoisia laukkuun laitettavaksi ja ennen kaikkea kosteuttaa käsiä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä siitä, että toi tuoksu sopii paremmin talveen kuin kesään :) Jotenkin miellän muutenkin kaikki suihkugeelit tosi helposti nimenomaan johonkin tiettyyn vuodenaikaan ja ton kohdalla se on talvi :D TBS:n käsivoiteet on kyllä kaikin puolin ihan täydellisiä<3

      Poista
  12. Kivasti loppuneita, onneksi et lopettanut näistä postaamista! Ihania nuo TBS tuotteet <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun ootte tykänneet lukea näitä vielä! :)

      Poista
  13. Vau mikä saldo! Tosi tylsää, että batisten tuotteet ei ole cruelty free, ne on mun ihan lemppareita kuivashampoita :(. Urban Decayn naked skin concealer on ihan mun lemppari ollut jo muutaman vuoden ja oon käyttänyt ainakin kolme putkiloa. Seuraavaksi haluan ehdottomasti kokeilla sitä uutta all nighter versiota :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin ja oon testannut vaikka ja mitä muuta kuivashampoomerkkiä, mutta ei yksikään oo toiminut mun hiuksissa yhtä hyvin kuin Batiste. Ei edes läheskään yhtä hyvin. Innolla odottelen sun mielipiteitä tosta All Nighter Concealerista, jos päädyt siitä joskus kirjoittamaan blogiin kun oot testaillut sitä<3

      Poista
  14. Vau aika hieno määrä loppuneita! Ja kaksi meikkivoidetta! :o

    Mullakin loppui itseasiassa just tuo Balance Me:n sy-voide ja aika samat fiilikset on siitä. Tosin tuoksussa en huomannut mitään kummaa.

    Mulla on varastossa vielä tuubi tuota kurpitsa-käsivoidetta ja säästelen sitä tän vuoden kurpitsa-aikaan :) Nyt oon anyway tarvinnut tuhdimpia käsivoiteita, kun mulla on jostain syystä tullut toiseen käteen sellainen kuiva kohta, joka ei vaan millään lähde. :/ Käsivoiteita oonkin parin viime kuukauden aikana kuluttanut tyyliin enemmän kuin viime vuonna yhteensä. Hassua, kun viime talvena noiden TBS:n käsivoiteiden tehot riitti ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meikkituotteiden määrä yllätti mut tosi positiivisesti :D Mutta siis toi UD:n meikkivoidehan on ollut mulla käytössä jo yli vuoden eli ei se sentään ihan kahdessa kuukaudessa tyhjentynyt :D Oi vitsit, voiskohan nää kylmemmät ilmat tehdä ton sun käsille? Täälläpäin Suomea ei ainakaan oo tällasia pakkasia ollut moneen vuoteen niin ei ihme, jos ihokin kuivuu normaalia enemmän!

      Poista
  15. Mua harmittaa tosi paljon se, että tuo UD:n All Nighter meikkivoide hapettuu niin paljon :( Muuten se olisi ihan loistava meikkivoide :/ Mä taas tykkään Naked Skin peiteaineesta, koska se on niin kevyttä eikä mene juonteisiin. Jos haluan täyttä peittävyyttä, on Tarten Shape Tape mun lemppari. Katheen Lights teki vertailuvideon Shape Tapesta ja tuosta UD:n All Nighter peiteaineesta ja ne olivat todella samanlaisia, joten voisin kyllä testata tuota UD:n uutta peiteainetta :)

    Kiva että päätit jatkaa näiden postausten tekemistä, näistä saa meinaan tosi hyvän kuvan tuotteesta, kun se on oikeasti käytetty loppuun! Loppuneet tuotteet oli mulle silloin kun vielä tein videot suomeksi se kaikkein vaikein video kuvata. Ei olisi kiinnostanut pätkän vertaa istua alas ja puhua tyhjistä ja likaisista tuotteista :D Mutta nyt kun tein ekan loppuneet -videon englanniksi, ei se aloittaminen ollut ollenkaan niin hankalaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hapettuminen on kyllä ongelma, varsinkin kun vaaleinkaan sävy ei kuitenkaan oo mikään supervaalea ja se hapettuu sitten vielä tummemmaksi. Shape Tapea mäkin haluaisin testata jossain vaiheessa, mutta oon tosi huono tilaamaan Jenkeistä yhtään mitään :D Muutaman kerran se peiteaine on kyllä jo ollut ostoskorissa, mutta joka kerta oon jättänyt tilauksen tekemättä.

      Kiva kuulla, että ei ollut enää samanlaista fiilistä kuvata loppuneita tuotteita kuin joskus aiemmin! Toisaalta ehkä pieni taukokin teki ihan hyvää ja uutta innostusta riitää myös täntyylisille postauksille :)

      Poista

Kiitos kommentista!