maanantai 31. toukokuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Toukokuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Toukokuun loppu tietää totta kai loppuneiden kosmetiikkapurkkien esittelyä. Se tietää myös sitä, että mulla on tämän viikon torstaina viimeinen työpäivä ja sitten alkaakin neljän viikon kesäloma! En ole täällä blogin puolella aiheesta juuri puhunutkaan, mutta mehän mennään mieheni kanssa naimisiin nyt kesäkuussa, joten kesäloman ensimmäinen viikko meneekin varmasti aika pitkälti hääsuunnittelujen parissa. Toukokuussa mulla loppui omalla mittapuullani extrapaljon erilaisia hiustuotteita, mistä oon erittäin iloinen! Meikit sen sijaan jäivät todella vähälle edustukselle, mutta pääasia että sentään jotain loppui.

Meikit:

Ciaté London Courtney Act Stamp & Drag Liner. Tämä on ehkä ainut Ciatén tuote, josta en ole pitänyt ja nyt tämän on aika lähteä pois. Eyelinerista löytyy kaksi päätä - paksuhko tussi, jolla saa tehtyä rajaukset sekä kolmion muotoinen leimasin, jolla saa painettua suoraan iholle siipirajauksen siipiosan. Ensinnäkin tuo leimasin on omaan makuuni aivan liian paksu ja lyhyt, en koskaan tee sen mallista siipiosaa rajauksiini. Toiseksi vuosien harjoittelun jälkeen en tarvitse siipiosan tekemiseen minkäänlaista leimasinta, joten mulle itselleni se pää tuotteesta oli turha. Eyeliner itsessään oli ihan ok, mutta aika harvoin siihen tuli tartuttua. Tässä oli kiva idea, mutta mulle tarpeeton. Ei jatkoon.

essence all about silky matt! fixing compact powder. Heleyttävä kivipuuteri, josta jäi kasvoille kaunis kuulto. Käytin tätä viimeistelypuuterin tavoin kasvoille kauttaaltaan ja vaikkei tämä Hourglassin veroinen olekaan, pidin myös tästä. Mulla on itse asiassa uusi, avaamaton rasia odottelemassa, mutten usko, että ihan heti otan sitä käyttöön. Hyvä tuote, jatkoon.

Hiukset:

Apeiron Keshawa Balance Shampoo. Erityisesti ongelmaiselle hiuspohjalle kehitetty tasapainottava shampoo, joka oli luonnonkosmetiikan shampooksi suorastaan erinomaisen hyvä. Luonnonkosmetiikan shampoot eivät tosiaan ole aina mua vakuuttaneet, mutta tästä pidin. Tuoksu oli hitusen tuhan voimakas ja vähän epämiellyttäväkin omaan makuuni, mutta se onkin tuotteen ainoa miinus. Jatkoon!

Ikoo Join The Scrub Volumizing Sculp Scrub*. Hiuspohjaa kuoriva ja samalla hiuksia tuuheuttava kuorinta-aine, joka todella auttoi tekemään hiuksista ilmavamman ja sitä kautta tuuheamman tuntuiset. Massa kuori hiuspohjaa ja käytinkin tätä monesti ohjeiden vastaisesti jo ennen shampoopesua, sillä tästä saattoi muuten jäädä vähän epämiellyttävä tunne hiuksiin. Tämä on taas yksi niistä tuotteista, joita ilmankin pärjään, mutta koska tuote oli hyvä ja miellyttävä käyttää, sanon jatkoon.

Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Hair Serum*. Hiuksia vahvistava, suojaava ja korjaava seerumi, jota suihkittiin suoraan pullosta hiusten pituuksiin. Tämä on jo aika vanha tuote, mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana koitin käyttää tätä joka kerta pyyhekuiviin hiuksiini ja sain tuotteen lopulta loppumaan. Parhaiten tämä toimi yhdessä jonkin toisen hoitosuihkeen kanssa, mutta loppua kohden aloin jo vähän kyllästyä tähän. Ihan kiva tuote, mutta ehkä kuitenkin itselleni vähän turha enkä sen takia koe tarvetta ostaa uudestaan. Ei jatkoon.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Mun luottohiusnaamioni, jonka pariin olen palannut aina uudestaan ja uudestaan. Tällä saa hiuksista hetkessä todella sileät ja pehmeät, ja vaikka hyviä hiusnaamioita löytyy toki muiltakin brändeiltä, on Four Reasonsin tuotteissa ihan lyömätön hinta-laatusuhde! Tämä tuote on uudistunut ja uusi versiokin on jo testattu, eli jatkoon menee.

Four Reasons The Original Color Conditioner. Superhyvä hoitoaine mun hiuksilleni! Ihastuin tähän viime vuoden loppupuolella, kun sain testiin näitä FR:n uudistuneita tuotteita ja tää oli nyt jo toinen pullo tätä hoitoainetta. Tämähän on hyvinkin perustuote, mutta mun hiukset tämä jättää todella pehmeiksi ja hoidetun näköisiksi. Tykkään ihan älyttömästi tästä, uusi on jo käytössä eli ehdottomasti jatkoon!

Davines Oi All In One Milk*. Ihana hoitosuihke hiuksille! Tällä sai hiuksiin runsaasti kosteutusta ja suihke auttoi selvittämään shampoopesun jättämät takut. Pidin tuotteen tuoksusta, joka oli omaan nenääni hyvin rauhoittava. Pullo saa pienen miinuksen siitä, ettei siitä näy lainkaan läpi, jolloin oli todella vaikea arvioida koska suihke loppuu. Jatkoon!

Kasvot:

Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream*. Tämä yövoide oli melkoine pettymys ja käytinkin tämän loppuun aika pitkälti puoliväkisin. Kosteutustehot eivät olleet omalle kuivalle iholleni riittävät, jos alle ei laittanut kunnolla muita kosteuttavia tuotteita. Lisäksi tämä aiheutti satunnaisesti ihollani kuumotusta ja kihelmöintiä, eli tämä ei selkeästi ollut sopiva omalle iholleni. Elemis ei ole aiemmin pettänyt, joten oli sääli etten pitänyt tästä. Ei jatkoon.

Mádara Eye Contour Cream. Kevyt ja heleyttävä silmänympärysvoide, joka toimi erinomaisesti aamukäytössä. Voide imeytyi nopeasti ja jätti todella kauniin ja heleän lopputuloksen. Harmittaa, että mulla kesti näinkin kauan saada tämä kunnolla käyttöön, sillä voiteella alkoi tosiaan olla jo ikää. Ei mitään huonoa sanottavaa tästä, mutta ilmeisesti Mádaran sy-valikoimat ovat uudistuneet enkä ole varma saako tätä enää. Jatkoon menee joka tapauksessa!

Pure=Beauty Birch Sap Mist*. Superhyvä ja kosteuttava kasvovesi, jota oli hurjan miellyttävä suihkia kasvoille. Tuoksu ei päässyt missään vaiheessa suosiooni, mutta siihenkin onneksi tottui nopeasti. Kiinnostus Pure=Beautya kohtaan heräsi ehdottomasti ja tätä kasvovettä voin suositella kaikille kuivaihoisille. Jatkoon menee.

Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics Serum*. Probiootteja ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka kosteutti ihoa todella hyvin ja on sen puoleen yksi parhaimpia seerumeita, mitä olen vähään aikaan käyttänyt. En kuitenkaan pitänyt yhtään tämän tuoksusta ja toisinaan tämä lähti rullaamaan kasvovoiteen alta pois. Niin hyvä kuin tämä muuten olikin, en ostaisi näiden kahden miinuksen takia tätä uudestaan, ei siis jatkoon.

Formula 10.0-6 Take Back Control Oil-Controlling Mud Mask*. Suosikkini syväpuhdistavista naamioista! Tämä naamio tekee ihosta uskomattoman sileän ja pehmeän tuntuisen, muttei kuitenkaan pahemmin kuivata jo ennestään kuivaa ihoani. Lisäksi tässä on vastustamattoman hyvä kaakaon tuoksu. Jatkoon!

Lavera Firming Sheet Mask*. Karanöljyä ja hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio, jonka tulisi kiinteyttää ihoa ja häivyttää pieniä juonteita. Tässä oli jotain, mikä sai mun silmäni vuotamaan, joten tätä oli sen puoleen hieman epämiellyttävä käyttää. Ihon naamio jätti kuitenkin todella pehmeän, kimmoisan ja kosteutetun tuntuiseksi. Näissä Laveran naamioissa on vähän turhan isot aukot silmille, kun poskistakin iso osa jää vaille kangasta, mutta muuten istuvuus on ihan hyvä omille kasvoilleni. Tuon silmien vuotamisen takia ei jatkoon.

Eyenlip Superfood Sheet Mask Orange. Ihoa virkistävä ja kosteuttava kangasnaamio, joka sisältää mm. appelsiiniuutetta. Tämä kosteutti ihoa mukavasti ja jätti sen kauniin näköiseksi. Pidän Eyenlipin naamioista, sillä ne ovat mielettömän edullisia, mutta samalla myös oikeasti todella tehokkaita. Tässä naamiossa ei istuvuus kuitenkaan ole ihan paras mahdollinen ja esimerkiksi suuaukko on niin pieni, että joudun leikkaamaan sitä suuremmaksi. Jatkoon menee siitä huolimatta.

A'Pieu Green Tea Milk One Pack Face Mask*. Vihreää teetä sisältävä ihoa rauhoittava ja kosteuttava naamio. Rakastan näiden A'Pieun naamioiden maitomaista hoitonestettä, joka imeytyy ihoon tehokkaasti, muttei lähde kuitenkaan valumaan kasvoja pitkin. Iho tuntui kosteutetulta tämän jälkeen ja tuoksu oli hyvin mieto. Jatkoon!

A'Pieu Strawberry Milk One Pack Face Mask*. Miedosti mansikalta tuoksuva naamio, joka kirkasti ja kosteutti ihoa todella mukavasti. Näiden A'Pieun naamioiden istuvuus on hyvä ja ne asettuvat paikoilleen yllättävänkin tiiviisti, vaikka näiden kangas onkin verrattain hyvin paksu. Tämä on mulle vanha tuttu tuote, jatkoon menee.

7th Heaven Coconut + Clay Peel Off Clay Mask*. Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja puhdistava peel-off naamio, joka sisältää mm. merilevää ja kookosta. Tämä naamio puhdisti ihoa, muttei kuitenkaan saanut sitä tuntumaan lainkaan kuivalta. Peel-off naamioiden kanssa mulla on pieni ikuisuusongelma, kun naamiota pitäisi saada kasvoille juuri sopiva määrä, jotta se tehoaa ja on helppo repiä pois, mutta liika määrä taas ei kuivahda iholle. Sen takia en pahemmin niitä käytäkään, mutta tämä oli miellyttävä ja juuri sopivan tehokas kuivalle iholleni. Jatkoon!

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask. Silmien ympärille aseteltava hydrogeelinaamio, jonka tulisi mm. auttaa vähentämään turvotusta sy-alueella. Tämä oli sinänsä vähän hyödytön, etten saanut tätä asetettua riittävän lähelle silmiäni, mistä syystä suosinkin enemmän yksittäisiä pienempiä lappuja, jotka asetetaan suoraan silmien alle. Ei tästä ollut mulle mitään iloa, ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Festive Berry Hand Cream. Todella ihana karpalon tuoksuinen käsivoide! Rakastan karpalon tuoksua kosmetiikassa ja tästä voiteesta löytyy vielä riittävästi kaipaamaani makeutta. Ehdottomasti paras TBS:n karpaloisista joulusarjoista, mitä vuosien varrella on nähty. Tämä ei tokikaan ole enää myynnissä, mutta mikäli sarja vielä joskus palaa myyntiin, ostan ehdottomasti lisää. Jatkoon!

Lemon Juice & Glycerine Perinteinen Käsivoide. Ihoa kosteuttava käsivoide, jonka sisällöstä jopa 34% on glyseriiniä. Mulla on tästä voiteesta aika ristiriitaiset fiilikset, sillä periaatteessa pidin tästä ja käytinkin tätä ahkerasti aina työaamuisin, sillä voide kosteutti käsiä hurjan tehokkaasti ja mieto sitruksinen tuoksu oli mulle mieleen. En kuitenkaan pitänyt siitä vähän nihkeästä/nahkeasta tunteesta, jonka voide käsiin jätti. Esimerkiksi nahkahansikkaiden pukeminen käsiin oli täysin mahdotonta, jos olin juuri rasvannut ne tämän voiteen kanssa. Pidän enemmän brändin Tehokosteuttavasta Käsivoiteesta, mutta koska hinta-laatusuhde on niin hyvä, sanon tämänkin kohdalla jatkoon.

Joko olette laskeneet kuinka monta kosmetiikkatuotetta te saitte toukokuussa loppumaan? Entä onko näiden tuotteiden joukossa tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Minä käytin myös juuri loppuun mun Lemon Juice & Glycerin käsirasvan. Oli hyvä juuri pitkin päivää käytettäväksi ja kiva sitruunan tuoksu. Itse en pannut merkille nahkeuden tunnetta, mutta mulla onkin tosi kuivat kädet, jotka imaisee kyllä kaiken kosteuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mulla on myös superkuivat kädet eikä mikään voide oo koskaan käyttäytynyt samalla tavalla mun käsissä kuin tää :D Toikin imeytyi kyllä, mutta sen sijaan että tunne olis ollut sellainen pehmeä ja sileä, se oli tosi nahkea. Hyvä voide joka tapauksessa!

      Poista
  2. Kivasti loppuneita ja nyt tosi paljon itselleni täysin tuntemattomia! En tykkää käsivoiteista, joista jää ns. emulsio. Tiedän mitä tarkoitat. Pidän enemmän itse siitä, että voide imeytyy nopeasti ja pääsee jatkamaan taas omia puuhiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkään siitä, että voide imeytyy ja jättää vaikkapa sitten sellaisen pehmeän, jopa silikonisen pinnan iholle. Toi nihkeys ei ole ihan mun juttuni!

      Poista
  3. Tosi monta ulkonäöltä tuttua mutta en ole käyttänyt itse :) essencen puuterit oon kyllä ihan hyviä, samaten Lemon & Juice käsirasva ja Eyenlipin Superfood maskit on ihan suosikkeja <3 Ihanaa kesälomaa Linda ja häiden odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen puutereissa on kyllä mieletön hinta-laatusuhde! Samoin kyllä myös Lemon Juice & GLycerinen tuotteissa :) Kiitos paljon<3

      Poista

Kiitos kommentista!