keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Lokakuu 2023

Vuoden todennäköisesti synkin ja pimein kuukausi on startannut tänään, joten nyt on hyvä hetki käydä läpi lokakuun kosmetiikkasuosikit! Joukkoon mahtuu tällä kertaa ihonhoitoa, meikkejä sekä hiustenhoitoa. Rehellisesti sanottuna mun on ollut viime aikoina välillä hieman vaikeaakin keksiä aina viisi uutta suosikkituotetta, sillä olen käytellyt niin paljon samoja vanhoja tuotteita eikä uusia juuri ole tullut ostettua. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta voipi olla, että näiden suosikkien listaaminen harvenee esimerkiksi joka toiseen kuukauteen tai jopa vuodenaikoihin, jos bloggaaminen jatkuu nykyisellä tyylillä vielä ensi vuoden puolella. Mähän en edelleenkään ole vielä päättänyt blogini kohtaloa, kun toinen lapsi syntyy, mutta vielä ei onneksi ole senkään suhteen mikään kiire. Nyt katsotaan kuitenkin nämä lokakuun suosikit:

Aloitetaan Mossan Glow Cocktail Cleansing Foamilla, joka on siis kasvoille tarkoitettu puhdistusvaahto. Vaahtoputsarien koostumus on miellyttänyt mua aina, ja tämä yksilö toimii itselläni kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa tai meikittömän ihon ainoana puhdistustuotteena. Raikas tuoksu on tämän ehdoton valttikortti moniin muihin puhdistusvaahtoihin verrattuna ja tätä on ollut erittäin miellyttävä käyttää. Pidän muutenkin Mossan tuotteista ja niiden tuoksumaailmasta, ja tämä putsari tulee taatusti jäämään yhdeksi vakituotteekseni. Iso suositus tälle, mikäli pidät vaahtoputsareista! Meikinpoistoon en ole tosiaan itse tuotetta käyttänyt, joten valitettavasti en osaa sanoa onko se siihen riittävän tehokas. Voisin uskoa, että kevyehkö meikki tällä lähtee, mutta itse käytän meikkiä sen verran runsaasti, etten lähtisi ilman öljyä tai balmia sitä poistamaan.

Toinen suosikki ihonhoidon osalta on ehdottomasti tämä Dr. Brandtin Hydro Biotic Recovery Sleeping Mask. Kyseessä on yönaamio, jonka tulisi sekä rauhoittaa että tehokosteuttaa ihoa yön aikana. Kevyehkö koostumus imeytyy melko nopeasti ja kasvot jäävät todella sileiksi. Aamulla ero entiseen on huima, eli tämä todellakin on auttanut kosteuttamaan ihoani, joka on jo pitemmän aikaa ollut todella kuivassa kunnossa. Mä kerroin jo aiemmin, että tämä tuubi on nököttänyt meikkipöydälläni ainakin 1,5 vuoden ajan ennen kuin sain sen korkattua käyttöön. Nyt jopa harmittelen jahkailuani, mutta toisaalta tällä hetkellä ihoni myös kaipaa juuri tällaisia tuotteita eikä ajoitus sen takia olisi voinut olla parempi. Käytän tätä 2-3 kertaa viikossa ja kauhulla odotan jo sitä hetkeä, kun tuote joskus loppuu! Onneksi siihen on vielä aikaa.

TonyMoly Panda's Dream Smudge Out Mascara päätyy myös suosikkeihini. Ostin tämän ripsivärin kesällä laivalta ja nyt olen vihdoin saanut sen kunnolla käyttöön. Ripsiväri on ns. 38-tuote, joka siis lähtee ripsistä pois lämpimällä vedellä. Tällä saa yhdellä kerroksella jo tosi kivat ripset, mutta kahdella lopputulos on aika pitkälti juuri sellainen, mistä itse pidän, kun sekä tuuheutta että pituutta tulee runsaasti. Mulla ei tällä hetkellä ripset taivu juuri ollenkaan, kuten ei edellisessäkään raskaudessa, mutta tämän kanssa myös ne lähes suorat ripset näyttävät ihan kivoilta. En välttämättä pidä tätä lähes 20 euron hintansa arvoisena, sillä edullisemminkin saa yhtä hyviä, jopa parempia, ripsivärejä. Omissa ripsissäni tämä TonyMolyn yksilö toimii kuitenkin hyvin, minkä takia nostan sen nyt suosikkeihin. Ripsiväri lupaa olla suttaantumatta päivän aikana enkä ole kertaakaan mitään suttaantumista myöskään huomannut. Hyvä tuote siis senkin osalta.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun valitsen kuukauden meikkilaatikkoon jonkin tuotteen, mutta päädyn käyttämään lopulta jotain ihan toista. Näin kävi lokakuussa primerien kanssa, sillä ihastuinkin täysin tähän Benefitin the POREfessional Hydrata Primeriin! Aiemmin olen käyttänyt tästä sen "perusversion", mutta tämä kosteuttava yksilö oli itselleni vieras. Tämä blurraa huokoset piiloon, tekee silikonisen sileän pinnan iholle ja samalla todellakin myös kosteuttaa ihoa jonkin verran. Mulla on ollut ihon kuivuudesta johtuen melkoinen ongelma saada meikki näyttämään kauniilta varsinkin nenässäni, mutta tämä primer on ollut erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan. Pidin hurjasti myös siitä vihreässä tuubissa olevasta POREfessional primerista, joten oli todella kiva huomata, että tämäkin on itselleni näin mieluinen tuote. Pidän siitä kuinka helposti meikkivoide levittyy primerin päälle ja lopputulos on joka kerta näyttänyt kasvoillani kauniimmalta kuin monien muiden primerien kanssa tällä hetkellä, kun ihoni oikuttelee.

Foxybaen Flaminglow Leave In Cream Conditioner on ollut mulla satunnaisessa käytössä jo kesästä saakka, mutta vasta nyt lokakuun aikana tykästyin tähän kunnolla. Kyseessä on jätettävä hoitoaine, joka on pakattu suihkepulloon, mutta jonka koostumus on kuitenkin hieman voidemaista - ei siis täysin nestemäistä. Kesällä suihkin tätä herkästi vähän turhan paljon, jolloin hiukset saattoivat tuntua paikoitellen hieman lähmäisiltä, mutta nyt olen oppinut hyvän annostelun tälle ja tämä auttaa todella hyvin selvittämään hiukset pesun jälkeen. Extraplussaa tuote saa herkullisesta tuoksustaan, josta mulle tulee hieman mieleen jokin toffeekarkki. Mä en tällä hetkellä hiuksiini juuri käytä mitään seerumeita tai öljyjä, mutta jätettävä hoitoaine on käytössä joka pesukerran jälkeen, joten tälle löytyy kyllä käyttöä, vaikka muuten olenkin hiustenhoitotuotteideni määrää vähentänyt.

Onko joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Nui TonyMolysin tuotteet on tosi söpön ja kauniin näköiset :) Mun mielestä aika usein tarjouksessa on Sky High ripsari jonka olen nyt todennut tosi hyväksi ja riittävän edulliseksi, ostaisin sitä mieluusti jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TonyMolyn pakkaukset on kyllä tosi söpöjä :) Sky High on tosi hyvä! Mulla loppui just lokakuussa eka tuubi sitä ja aion varmasti ostaa lisää.

      Poista
  2. Kivat suosikit, yksikään ei ole tuttu minulle :) itsehän en joka kuukausi suosikkeja keksi niin kirjoitan silloin kun keksin :D on ehkä muuten ihme etten ole Benefitin primereita kokeillut ikinä! Merkki on muutenkin ehkä jäänyt vähän vieraaksi :) Mossalta tekisi mieli kokeilla jotain muutakin putsaria, pitäisi vaan syventyä siinä hyllyllä asiaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo musta tuntuu, että aika moni kirjoittelee suosikeista harvemmin, tää kerran kuussa on kuitenkin tosi usein. Toki ongelmaa ei ollut silloin, kun jatkuvasti osti ja sai jostain uusia tuotteita, joista iso osa myös päätyi heti käyttöön :D Nyt kun koittaa vähän fiksummin mm. pitää tuotteita avattuna niin ei ihan samalla tavalla tule senkään takia ihastuttua koko ajan uusiin tuotteisiin. Kokeile ihmeessä Mossalta joskus jotain toista sen sun suosikin lisäksi<3

      Poista
  3. Benefitin primerin olen joskus käyttänyt ja tykkäsin tästä (muistaakseni) enemmän kuin siitä normaaliversiosta :D
    Muita tuttuja ei tässä siun suosikeissa ollutkaan, Mossan putsari tosin kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että saattaisin itsekin kallistua tän kosteuttavan version puoleen sen normaalin sijaan, jos nyt pitäisi valita kumman ostan :D Mossan putsarille iso suositus!

      Poista
  4. Kivat suosikit! Mäkin ostan kokeiluun tuon Mossan puhdistusvaahdon, kun se toinen Mossan putsari joskus loppuu. Pidän myös tosi paljon puhdistusvaahdoista ❤️ Kiva, että tuo Dr.Brandtin yönaamio on toiminut noin hyvin! Pitäisi joskus testata itsekin tuota TonyMolyn ripsiväriä. Joku sitä joskus aiemmin jo kovasti kehui. Harjaosakin näyttää ihan miellyttävältä. Onpa nätti purkki tuossa Foxybaen hoitosuihkeessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusvaahdot on jotenkin tosi ihania käyttää, ne on jo pitkään olleet sen koostumuksen takia yhtiä mun suosikkeja! TonyMolyn ripsaria kehuttiin joitain vuosia sitten ihan hirveästi, mutta jotenkin sen testaaminen aina kuitenkin jäi multa :D Nyt on sekin vahinko korjattu ja ripsari oli tosiaan oikein hyvä<3

      Poista

Kiitos kommentista!