keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Bette Box | Joulukuu


Viime kuun Bette Boxin sisältö oli todella onnistunut ja ehdottomasti yksi vuoden parhaimpia. Siitä johtuen odotukseni tämän joulukuun boksin suhteen olivat myös aika korkealla, sillä totta kai toivoin saman linjan jatkuvan vielä vuoden viimeisessäkin boksissa. Innostusta ja odotusta lisäsi myöskin se, että sain viime kuun puolessavälissä Instagram-tililleni viestin Bette Boxin tiimiltä ja mulle kerrottiin, että mun ottamani kuva on valittu joulukuun Bette Boxin esittelykorttiin! Tästä johtuen olisin saanut joulukuun boksin ilmaiseksi, mutta koska olin sen jo tilannut ja maksanut, sain tililleni 60 pistettä ja sitä kautta mahdollisuuden lunastaa ilmaisen boksin sitten kuin haluan :) Ihan supermahtavaa, toi tieto piristi kyllä kummasti päivää!


Tässä sitten tarkempi sisältö joulukuun boksista. Sisältö vaikutti ensisilmäyksellä monipuoliselta ja joukkoon mahtui monia itseäni kiinnostavia tuotteita. Suuhygieniatuotteet aiheuttavat yhä edelleen mussa pientä huvittuneisuuden tunnetta, mutta onneksi toikin oli vain extratuote eikä boksin varsinainen tuote! Tehdään vielä tarkempi katsaus boksin sisältöön:


Lumenesta on selkeästi tullut Bette Boxin vakiobrändi, sillä kaikissa vuoden Bette Boxeissa on ollut Lumenen tuote. Jossain vaiheessa toi hieman itse asiassa ärsytti mua, mutta nyt kun oon taas itse tosi innostunut Lumenen tuotteista, olin tästä Lumenen Lähde Arctic Dew Tehokosteuttavasta Seerumistakin todella iloinen! Kyseessä on hyaluronihappoa, lähdevettä, levää ja koivumahlaa sisältävä ihoa kosteuttava seerumi. Tuote lupaa häivyttää ihon hienoja juonteita ja ryppyjen näkyvyyttä, jolloin iho jää kimmoisaksi ja heleäksi. Mähän just tilasin itselleni taas muutamiakin seerumeita ja tehotiivisteitä, mutta näitä ei koskaan voi olla liikaa ;) Tämä on toiminut mun mielestäni tosi kivasti. Seerumi imeytyy nopeasti ja jättää miellyttävän ja kosteutetun tuntuisen pinnan iholle. Tykkään myös näistä Lumenen lasisista pipettipulloista, noi on todella kauniita! Ovh tällä tuotteella on 24,90 € ja boksista tuli täysikokoinen 30 ml tuote.


MayBeautyn The Incredible Face Mask on saavuttanut todella suuren suosion, mutta itse en tätä kyseistä kasvonaamiota ollut koskaan aiemmin testannut. Kyseessä on iholta pois revittävä peel-off kasvonaamio, joka lupaa poistaa mustapäät ja kuolleen ihosolukon sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Lopputuloksena ihon tulisi olla puhdas ja raikas. Kuivaihoiselle tällaiset todella tujut syväpuhdistavat naamiot eivät ole mitään joka päivän tuotteita, mutta multakin niitä mustapäitä löytyy erityisesti nenästä, joten uskalsin tätä sille alueelle testata. Tuotteen vaikutusaika on jopa 30-45 minuuttia, mikä on mun makuuni vähän turhankin pitkä aika kasvonaamiolle. Puolisen tuntia odotin ennen kuin revin naamion nenästäni irti ja kyllähän siihen jotain oli tarttunut. Ei paljon, mutta toisaalta mun ihoni ei ehkä ole muutenkaan tosiaan paras mahdollinen tällaiselle tuotteelle. Nenä jäi naamion jäljiltä todella punaiseksi ja kutisevan kuivaksi ja kasvoille oli ehdottomasti laitettava kunnolla kosteuttavat tuotteet, jotta se kuivuuden tunne nenästä haihtui. Ei ollut mun juttuni tämä, mutta vähän ongelmaisemmalle ja rasvoittuvammalle iholle tää on varmasti erittäin hyvä naamio. Boksista tuli yksi 10 ml pussukka ja ovh 8 kpl paketilla on 25,00 €.


Sally Hansenin Miracle Gel Kynsilakkaduo oli ihan mukava, mutta mulle hieman tarpeeton yllätys. Kynsilakat eivät tosiaan kuulu mun suosikkeihini näissä kauneusbokseissa, mutta ymmärrettävästi näitäkin joskus joukkoon mahtuu. Kyseessä on kaksivaiheinen kotona ilman UV-lamppua tehtävä "geelilakkaus", johon siis kuuluu sekä värillinen lakka että päälle tuleva lakka, joka tekee kynsille sen geelipinnan. Tällaiset lakat on tulleet joskus LivBoxin aikana ja niitä testailin pariin otteeseen. Pidin silloin lopputuloksesta ja kyllähän se ainakin jonkin verran ihan kunnon geelilakkausta muistutti. Tätä kaksikkoa en ole testannut ja annan tämän varmaankin suosiolla eteenpäin jollekulle, jolla on näille enemmän käyttöä. Värinä toi vaaleanpunainen olisi kyllä ihan mun juttuni, sillä tykkään nimenomaan tollasista neutraaleista ja vaaleista kynsilakoista! Kynsilakkaduon ovh on 25,00 €.


Meikkisieniä tarvitaan aina, joten olin todella iloinen, kun boksista paljastui tämä Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge. Beautyblenderhän on mun ihan ehdoton suosikkini meikkisienien osalta, mutta tykkään kyllä myös tästä RT:n meikkisienestä! Meikkisieniä voi käyttää joko kuivina tai kosteina ja itsehän käytän näitä ihan poikkeuksetta kosteina. Monet levittävät meikkivoiteen meikkisienen kanssa, mutta mä tykkään vaan lopuksi käydä kasvot läpi kostean sienen kanssa, jolloin meikkivoide asettuu tasaisesti paikoilleen. Levitän myös peiteaineen meikkisienellä, samoin voidemaiset korostus- ja varjostusvärit tulee aina häivyteltyä meikkisienellä, eli kyllä näille käyttöä löytyy. Muutamia kertoja oon myös levittänyt irtopuuterin kostealla sienellä ja sillä saa kieltämättä todella kauniin ja pysyvän lopputuloksen. Tämä RT:n sieni toimii loistavasti omissa tarpeissani ja sen muotoilu on mielestäni todella onnistunut, mutta tykkään bb:stä enemmän sen pehmoisuuden vuoksi. Ovh tällä meikkisienellä on 10,90 €.


Avènelta tuli pienet näytekoot parista eri tuotteesta. Vasemmalta löytyy Avènen Xeracalm A.D Cream, joka on sekä kasvojen että vartalon iholle soveltuva kosteusvoide. Voide lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa sekä rauhoittaa ihon kutinaa. Oon testannut voidetta pariin otteeseen kasvoille, mutta ei voide herättänyt mussa oikein mitään ajatuksia. Ihan kivasti se kosteutti, mutta ei tuotteessa mitään erikoista ollut. Vierestä löytyy Avèven Xeracalm A.D Cleansing Oil, joka on hajusteeton ja saippuaton puhdistusöljy. Tän kaksikon kanssa on kieltämättä saanut tehdä vähän salapoliisin töitä, sillä jotenkin ajattelin tämänkin tuotteen olevan kasvoille tarkoitettu. Mutta eipäs ollutkaan vaan tätä on siis tarkoitus käyttää suihkugeelin tapaan vartalolle! Varmasti hyvä tuote ihmiselle, joka ei siedä hajusteita ja joka tarvitsee todella miedot ja hellävaraiset puhdistustuotteet, mutta mun mielestäni tämä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan melko tylsä tuote. Kosteusvoiteen ovh on 22,90 €/200 ml ja puhdistusöljyn ovh 22,90 €/400 ml.


Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin tässäkin kuussa, ja tällä kertaa boksista paljastui Dermosilin Lip & Cheek Colour sävyssä Sweet Pink. Sweet Pink on nimensä mukaisesti kauniin hento vaaleanpunainen sävy, juuri sellainen mistä itse pidän varsinkin poskipunien kohdalla. Tämä on voidemaisessa muodossa oleva huuli- ja poskipuna, jota on tarkoitus levittää sormen kanssa joko poskille tai huulille. Tuotekuvauksen mukaan voidemainen koostumus takaa sen, että tuote häivyttyy kasvoille helposti ja pysyy hyvin. Koostumus on mun makuuni vähän turhankin nestemäistä, mikä nyt on oikeastaan aika oletettavaa, kun sitä tuotetta pitää saada puristettua tuolta tuubista ulos. Helposti ja kauniisti tämä kuitenkin levittyi poskille ja häivyttäminenkin onnistui hyvin, tosin itse käytin siihen sivellintä enkä sormia. Huulille en ole tätä testannut ja luulen, että toistaiseksi aionkin käyttää tätä vain poskilla. Hauska tuote, uudenlainen mulle! Tykkään ehdottomasti enemmän puuterisista poskipunista, mutta tällaisiakin on ihan kiva käyttää aina välillä. Ovh tällä 15 ml tuotteella on 4,90 €.


Kaupan päälle tilaukseen tuli Jordanin Easy Clean Flosser hammaslankain muutamalla vaihtopäällä sekä Policen Legend EdP tuoksunäyte. Jordanin hammaslankaimet sisältävät fluoria ja pitkän varren kuvaillaan olevan hyvä erityisesti suun takaosan hammasväleihin. En oo näitä vielä testannut, mutta ehdottomasti aion käyttää nämä pois. Policen Legend tuoksunäytettä kuvaillaan itämaiseksi kukkaistuoksuksi, joka sisältää mm. herukoita, bergamottia sekä valkoisia kukkia. Ei iskenyt muhun sitten yhtään tämä tuoksu. Se oli jotenkin todella voimakas eikä yksinkertaisesti vaan mun makuuni.

Tosi hyvä boksi tälläkin kertaa! Toivottavasti ensi vuoden Bette Boxeissa jatkuu tämä sama linja, mistä ollaan saatu nauttia nyt viimeisten kuukausien ajan.

Mitä mieltä te olette sisällöstä? :)

20 kommenttia:

  1. Jees, tykkäsin myös! Jos näin hyviä olis boxit, saattaisin ruveta taas vakitilaajaksi. Kokeilin muuten tuota hammaslankainta eilen illalla, ihan toimiva hommeli vaikka ensin vähän epäilin että saanko nätisti tiukkiin hammasväleihini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin pidit boksista :) Toivottavasti tosiaan sama linja boksien laadun suhteen jatkuu myös ensi vuonna<3 Hyvä kuulla, että toi toimi myös tiukissa hammasväleissä, kun mullakaan ei mitkään turhan leveät ne hampaiden välit ole :D

      Poista
  2. Siis tuo Incredible facemask on noussut mulla vakio tuotteisiin sen jälkeen kun sain niitä yhteistyön merkeissä, kylläpä riemuitsin kun multa kysyttiin toistakin yhteistyötä sitten pitkän ajan jälkeen ja sain näitä lisää. Mun nassuun tuo on nimittäin ihan täydellinen, voisin ylistää sitä ihan kunnolla <3 pitääkin tilata pian niitä lisää (hitto kun just tilasin joululahjaksi eräälle nuita kun hän tuollaista naamiota toivoi, en voinut sitten samassa ostaa itsellekin...). Tosiaan noi on aika ärhäköitä ja en itse kuivalle kasvoille laittaisi, mä itse käytän tuota T-alueelle koska en koe tarvitsevani noin ätäkkää maskia poskille ja muualle.

    Ja siis mäkin sain TBS:n kalenterista ensimmäisen kerran testattavaksi tuollaisen huuli- ja poskikuullon, mutta huulilla se ei toimi lainkaan. Käytän sitä todellakin vain poskiin. Todella hauska tuote munkin mielestä, haluaisin nähdä tuon sun sävyn kunnolla:3

    Aivan ihastuttava boxi mun mielestäni, vaikka kynsilakat olisi olleet mullekin melko tarpeeton ylläri, koska kumpikaan nuista ei toimi varpaankynsissä:') Tulipahan taas höpötettyä kaikkea turhaa, sori:D Ihanaa viikkoa Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että toi naamio on sun suosiossa! Vähän rasvoittuvammalle iholle toi onkin varmasti hurjan hyvä, mutta mulla toi tosiaan kuivatti jo valmiiksi kuivaa ihoa ihan hurjasti lisää :/ Harmi ettei se sun saama huuli/poskikuulto toimi huulissa, mutta hyvä että poskissa sentään saat sitä käytettyä :D Pitää katsoa josko saisin jossain vaiheessa esiteltyä tota vähän tarkemmin :)

      Tää boksi oli kyllä superkiva, vaikka kynsilakat ei mullekaan tosiaan mitenkään tarpeellisia ole :D Enköhän mä saa noitakin kuitenkin jossain vaiheessa testailtua. Kiitos samoin sulle ihana<3

      Poista
  3. Vitsi miten kauniin sävyisen kynsilakan sait ♥ Mäkin pidin tästä boxista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista sävyistä, mitä oon näistä postauksista bongannut ihmisten saaneen! <3

      Poista
  4. Tosi hyviä tuotteita! Käyttäisin varmasti itse niistä jokaista :) Nuo Sally Hansenin kynsilakat ovat kyllä erityisen hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät noista kynsilakoista :) Mulla on tosi hatarat muistikuvat siitä, miten noi toimii, mutta muistaakseni olin myös tosi tyytyväinen niihin :D

      Poista
  5. Mulla oli violetti kynsilakka. Tosi kiva kokonaisuus, on kyllä vuoden paras boxi ehkäpä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violettikin on tosi kaunis sävy :) Tää pääsee mullakin top-3 listalle vuoden parhaimmissa bokseissa!

      Poista
  6. Mä tykkäsin, monipuolinen boxi mutta oisin halunnut tuon vaalenapunaisen kynsilakan enkä pinkkiä jonka sain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkkikin on kaunis sävy, mutta kyllä mäkin kieltämättä tykkään enemmän tästä vaaleanpunaisesta :D Harmi kun noita sävyjä ei voi yhtään itse päättää!

      Poista
  7. Viime kuun ja tämän kuun perusteella on kyllä pakko laittaa boxi taas tilaukseen! :D

    VastaaPoista
  8. Joulukuun boksi oli kyllä super onnistunu! Lumenen seerumi pääsi mulla heti käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli<3 Mullakin toi on ollut käytössä nyt ihan päivittäin, seerumi on ihan hurjan hyvä!

      Poista
  9. Kivan oloinen boksi! :) Ja aika monipuolinenkin! Tuntui myös, että oli paljon kaikkia erilaisia tuotteita :) Tuota meikkisientä olisi kiva joskus testata, oon kokeillut vaan sitä ihan perus BB-sientä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tä oli kivan monipuolinen ja tuotteita tuli monesta kategoriasta :) Vähän niin kuin jokaiselle jotain! :D RT:n meikkisieni on tosi hyvä ja vaikkei se ihan bb:n veroinen mun mielestä ole, niin ainakin se on hurjan paljon edullisempi jos ei muuta!

      Poista
  10. Tää boxi näyttää kyllä hyvältä, olisi kelvannut myös mulle :) Kiva kuulla, että boxit ovat parantuneet viime aikoina :) Noita Face maskeja olis kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan selkeesti kyllä parantuneet! Jossain vaiheessa aloin jo ajatella, että ei kai tässä aleta taas lipsua siihen LivBox-tasoon, jossa ei ollut kovinkaan paljon kehumista silloin loppuaikoina, mutta onneksi ei :)

      Poista

Kiitos kommentista!