lauantai 15. elokuuta 2015

Eyelinerit vertailussa + arvonnan voittaja

Eilen päättyi blogini toinen, mutta ei varmastikaan viimeinen, arvonta. Haluan vielä kiittää kaikkia osallistujia kaikista kivoista postausehdotuksista, toteuttelen niitä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman pian :) Arpaonni osui tällä kertaa Millalle (millaniemii@outlook.com) joten tarkastelepa sähköpostiasi, oon laittanut sulle postia!


Vasta kuukausi sitten kirjoittelin edellisen kerran eyelinereista, mutta nyt mun olisi tarkoitus kirjoittaa arvostelua niistä eyelinereista, jotka multa tällä hetkellä kotoa löytyy. Nyt puhutaan siis nimenomaan nestemäisistä eyelinereista, jätän kaikki muut silmänrajauskynät ja kajalit pois tästä kokonaan. Oon tässä kesän aikana hankkinut nyt kolme kappaletta näitä eyelinereita - Rimmelin on vanha tuttu tuote, mutta Cargo Cosmeticsin ja Make Up Storen vastaavat olivat mulle täysin uusia tuttavuuksia. Cargo Cosmeticsin eyelinerin tilasin, koska en ollut tyytyväinen Make Up Storen eyelineriin. Rimmelin eyeliner lähti edellisviikolla mukaan kaupasta, ja miksi? Koska mä en ensimmäisen käyttökerran jälkeen pitänyt myöskään tosta Cargo Cosmeticsin rajauskynästä.


Make Up Storen Liquid Eyeliner Pen oli ihan valtavan hyvä ensi alkuun. Mulla ei ollut ensimmäiseen viikkoon mitään pahaa sanottavaa tästä. Väri pysyi, sitä oli helppo levittää ja rajauksista sai tehtyä tarkalleen sellaiset kuin itse halusi. Ongelmat alkoivat sen ensimmäisen viikon jälkeen, kun huomasin, että tussin kärki alkaa kuivua. Lappeellaan pidettynä rajaukset sai yhä edelleen vedettyä, mutta tarkkuutta vaativa työ oli pikkuhiljaa unohdettava. Kuivuminen "eteni" vielä pitemmälle tussiin ja nyt se on ollut käyttökelvottomana jo monta viikkoa. Tai kyllähän sitä käyttämään pystyy, mutta kärjestä lähtee vain sellaista haaleaa, harmahtavaa väriä, joka on pakko vahvistaa myöhemmin vielä toisella eyelinerilla, joten enpä ole jaksanut tämän kanssa enää alkaa leikkiä. Olisiko kenelläkään tiedossa mitään keinoa, millä tämän kuivumisen voisi vastaisuudessa estää, vai voiko sitä estää mitenkään?


Cargo Cosmeticsin Liquid Eye Linerin suhteen mun odotukset olivat hyvin korkealla. Hintakin oli lähemmäs 17 euroa, joten pakkohan tämän olisi olla hyvä ja toimiva tuote. Testasin tämän melkein heti, kun tämän sain kätösiini enkä pitänyt, en sitten yhtään. Väri ei tuntunut tarttuvan lainkaan ja sekin vähä mitä sain tarttumaan, suttaantui hyvin nopeasti pois. Heivasin tämän laatikon pohjalle ja olin jo luopunut toivosta, kunnes tällä viikolla päätin antaa tälle uuden tilaisuuden. En tiedä mikä meni pieleen silloin ensimmäisellä kerralla, koska hyvinhän tästä tarttui väri ja se oli nimenomaan sellainen intensiivisen musta, mitä kaipaankin. Siitä olen edelleen samaa mieltä, että tämä suttaantuu ja tahriintuu melkoisen helposti, mutta se johtunee ihan siitä, ettei kyseessä ole vedenkestävä eyeliner. Toisaalta eipä ole tuo Rimmelinkään, enkä sitä ole koskaan saanut yhtä helposti suttaantumaan, mutta ei tämä samanlaista sotkua ole uudestaan enää saanut aikaan kuin mitä silloin ihan ensimmäisellä kerralla. Nyt lähinnä pelottaa, että tämäkin kuivuu, mutta vielä ei ainakaan ole ollut sitä ongelmaa!


Rimmelin Exaggerate Eyeliner on tuttu ja turvallinen tuote jo pitkältä ajalta. Olen tästä muistaakseni aiemminkin täällä kirjoittanut, mutta siis kyseessä on nestemäinen, edullinen eyeliner. Väri on tuollaisessa purkissa ja sivellin siellä sisällä, minkä ansiosta tämä ei ainakaan pääse kuivumaan samalla tavalla kuin tussimaiset eyelinerit. Tällä on erittäin helppo tehdä rajaukset, mutta kovin ohuita rajauksia tämän kanssa ei valitettavasti pysty tekemään, sillä sivellin on sen verran paksu. Tämä ei tosiaan myöskään ole vedenkestävä, mutta on siitä huolimatta pysynyt todella hyvin koko päivän.

Mä tykkäisin itse käyttää juuri noita tussimaisia eyelinereita, sillä ne on niin käteviä ja helppokäyttöisiä ja rajauksista saa tehtyä oman maun mukaan joko paksut tai ohuet. Niissä vaan tosiaan on se huono puoli, että ne saattavat kuivua ja muuttua sen vuoksi melko piankin käyttökelvottomiksi. Mielenkiinnolla (ja vähän pelollakin) odottelen miten tuon Cargo Cosmeticsin eyelinerin kanssa käy, mutta aion kyllä ehdottomasti antaa mahdollisuuden vielä jonkun kolmannenkin merkin tussimaiselle rajauskynälle, kunhan pääsen näistä ensin eroon! Syksyn aikana ajattelin myös hankkia uuden geelirajauksen, sillä omistamani Maybellinen geelirajaus on ehtinyt jo kuivua.

Millä te rajaatte silmänne vai jätättekö ne kokonaan rajaamatta? :)

12 kommenttia:

  1. Oi jes, tää tuli niin tarpeeseen! :) tuota Rimmelin eyelineria oonkin katsellut jo kaupassa, tosin vedenkestävänä, sillä mulla suttaantuu rajaukset tosi nopeesti! :)
    Mä en oo rajannut silmiä ollenkaan vuosiin eyelinereilla sun muilla, mutta luomivärillä ja ohuella siveltimellä oon tehnyt rajaukset jos oon niitä kaivannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva kuulla! :) Joo siinä tapauksessa kannattaa kyllä ihan ehdottomasti hankkia vedenkestävä versio, mä oon ehkä sen takia vierastanut niitä, kun tuntuu ettei niitä saa kunnolla pestyä pois :D Tosin ennen käytinkin vähän huonompaa silmämeikinpoistoainetta, nyt ei varmaan olisi enää samaa ongelmaa.

      Luomiväreillä saa tosiaan myös aika kivasti rajattua silmät!

      Poista
  2. Mä INHOAN noita tussilainereita! Ihan sama vaikka minkä merkin olisi, aina ne kuivuvat tai ovat liian teräviä tai väri on olematon. Argh. Ostan siis mieluummin ihan vaan nestemäisiä eyelinereita. Minulla on tuosta Rimmelistä vedenkestävä versio ja se on ihan paras. Kestää silmissä hellepäivän hikoilut ja pienet kyyneleetkin. Kannattaa koklata. Ja jos haluaa ohuempaa viivaa, voi purkkiin dipata ohuella siveltimellä. :) Käytän nestemäistä väriä, välillä kun haluan väriä tai vähän utuisempaa jälkeä tykkään kastaa siveltimen ja rajata luomivärillä. Ja tietty kajalkynää menee, uusin ihastukseni on Lumene Natural Coden vedenkestävä kajal. Sekin kestää tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eii, pitää siis tosiaan varautua siihen, että myös toi mun toinen tussi kuivuu piakkoin.. Täytyy varmaan joo joskus testailla tosta se vedenkestäväkin versio, vaikka oon tohonkin ollut kyllä tosi tyytyväinen! Luomivärejä mäkin käytän silloin tällöin rajaamiseen, varsinkin alarajausten tekoon :) Kiva kuulla, että toi kajal on hyvä, täytyy pitää mielessä toi Lumene kunhan saan tän edellisen käytettyä pois!

      Poista
  3. Miullakin on ollut tuota Rimmelin eyelineria ja tykkäsin myös! :) Tällä hetkellä meikkipussissa taitaa olla joku H&M:n halpis eyeliner, mutta hyvin sekin on toiminut jo monta kuukautta ja tarkat rajaukset saan tehtyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hyvä ja vielä edullinenkin :) Mun pitää ihan ehdottomasti testata noita H&M:n meikkejä, kun monet niitä on kehuneet :D Tai niiden kulmakynä mulla onkin ihan päivittäisessä käytössä, mutta muita meikkejä en oo koskaan testannut. Kiitos vinkistä Tuuli :)

      Poista
  4. Eikää! En koskaan voita missään arvonnoissa :D Ihan mahtavaa kun pääsee ne ihanat tuotteet testaamaan :)

    Multa löytyy MACin geelimäinen eyeliner, sellasessa purkissa oleva siis mistä säkin tossa lopussa kai puhuit? :) Sitä voisin suositella testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nyt osui sitten voitto sun kohdalle! :) Muista tulla kertomaan tänne mitä oot tuotteista tykännyt ;) Ja hei kiitos paljon vinkistä, MACin geelirajausta pitää kyllä harkita ihan vakavasti!

      Poista
  5. En oo ostanut tussilineria vuosiin juuri tuon kuivumiseongelman vuoksi. Kokeilemani geelirajaukset eivät taas ole sopineet mulle (Maybelline ja TBS), sillä niistä jää aina väriviirut luomeen... Nestemäisellä on siis menty vuosia, mutta tekisi mieli kokeilla vaihteeksi tussia ja geeliä. :) Pelkään vaan, että jos sijoitan johonkin tuotteeseen, joudun kuitenkin pettymään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no näiden kommenttien jälkeen saattaa hyvinkin olla, että jää mullakin noi tussimaiset eyelinerit jatkossa ostamatta, vaikka ne kovin käteviä onkin :/ Mä tykkään itse tosi paljon noista geelirajauksista, vaikka nestemäiset onkin viime aikoina olleet mun suosiossani :D Sepä siinä onkin, kun ei viitsisi turhaan maksaa jostain tuotteesta, joka on hetken kuluttua käyttökelvoton tai jo alunperin itselle sopimaton.. :/

      Poista
  6. Sensain tussiliner on oikeesti hyvä, eikä kuiva kovin nopeesti. Siihen saa kans ostettua täyttöpakkauksia eikä tarttee aina ostaa uutta kynää. Mun ikisuosikki on kuitenkin Sokokselta saatavan, edullisen We Care Iconin nestemäinen eyeliner. Se kestää hyvänä mulla monta kuukautta ja sillä saa siistiä, ohutta jälkeä aikaiseksi. Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että kerroit omia kokemuksiasi ja mielipiteitäsi noista, kiitos paljon Nella! :) Toi We Care Iconin eyeliner lähtee ainakin testiin, oon muutenkin ollut tosi tyytyväinen kyseisen merkin meikkeihin :)

      Poista

Kiitos kommentista!