tiistai 1. syyskuuta 2015

Elokuun kosmetiikkauutuudet

Elokuun alkaessa mä päätin laittaa rahahanat (kosmetiikan osalta) kiinni. Päätin, etten osta koko kuun aikana mitään, mitä en oikeasti tarvitse. Ei heräteostoksia, ei "mä niin haluan ton, koska se tuoksuu/näyttää/vaikuttaa hyvältä!" -ostoksia, ei mitään, minkä ostamista en oikeasti pysty itselleni perustelemaan. Eikä perusteluksi riitä se, että mä haluan. Mitä tämän kuukauden aikana sitten tarttui kaupasta mukaan ja miksi?


Rimmelin Exaggerate Eyeliner - 8,30 €
Tämä mun oli hankittava, sillä samainen eyeliner veteli viimeisiään eikä mulla ollut tälle korvaajaa. Tai olisihan mulla ollut, kun vasta paria viikkoa aiemmin sain Cargo Cosmeticsin eyelinerin ja multa löytyy myös Make Up Storen eyeliner, mutta niitä en pystynyt/halunnut käyttää. Myöhemmin tosin tajusin, ettei se Cargo Cosmeticsin tussiliner ollutkaan ihan niin huono kuin aluksi vaikutti, mutta tätä Rimmelin eyelineria olen siitä huolimatta käyttänyt useammin. Eyeliner on sellainen asia, mitä ilman mä en todellakaan pärjää, sillä se kuuluu ihan jo mun arkimeikkiinkin.


Nivea In-Shower Body Lotion - 4,95 €
Tää on vähän kiikun kaakun, sillä multa loppui edellinen ja ainut suihkussa käytettävä vartalon kosteusvoide, joten sen puoleen tämän hankinta oli ihan paikallaan. Mutta tarvitsenko mä tätä todella? Ei, en tarvitse. Multa löytyy ihan tavallisia kosteusvoiteita, joten ilman tätäkin pärjäisin hyvin. Eipä tämä onneksi ollut kovin kallis eikä pelkästään sellainen "mä haluan" -tuote.


Freeman Sugar Body Scrub Pomegranate - 5,30 € & The Body Shop Mango Body Sorbet - 10 €
Päätin jo heinäkuun loppupuolella, että järjestän piakkoin uuden arvonnan ja sitä varten piti totta kai saada tuotteita, jotka arvon teille. Nämä kaksi tuotetta eivät siis tulleet mulle itselleni, ja arvonta oli jo etukäteen suunniteltu juttu :)


Garnier Soothing Toner Soft Comfort - 4,75 €
Mun ainut kasvovesi pääsi loppumaan nyt viikonlopun aikana, joten käväisin eilen ostamassa kaupasta uuden. Tämä on toinen ostamani pullo kyseistä kasvovettä, ja tuote on suunnattu normaalille ja kuivalle iholle. Omalla ihollani tämä toimii todella hyvin - puhdistaa riittävän tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa.


Garnier Eye Make-up Remover 2in1 - 4,20 €
Silmämeikinpoistoainekin pääsi loppumaan pari päivää sitten ja uusi oli totta kai hankittava. Pakollinen ostos siis tämäkin ja kyseessä on tämänhetkinen suosikkini! Mulla on vähän huonoja kokemuksia näistä vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetuista putsareista, joten en oikein ole edes uskaltanut testata mitään muuta. Tämä onneksi toimii ihan loistavasti eikä ole edes pahan hintainen :)

Oliko sitten vaikeaa olla ostamatta kaikkia kivaa ja uutta? No eipä oikeastaan. Lähinnä loppukuusta alkoi tehdä tiukkaa, kun mun olisi niin kovin tehnyt mieli tilailla kaikkea kivaa netistä, mutta pidin pintani ja ostokset jäivät tekemättä. Elokuussa mulla meni kosmetiikkaan yhteensä 22,20 euroa, jos mukaan lasketaan vain omaan käyttöön tulleet tuotteet. Ei paha, ei todellakaan. Mutta tiedän, ettei tämä valitettavasti ole lähelläkään sitä summaa, jonka olen pulittanut kauneuteni eteen aiempina kuukausina. Ja mitä tulen jatkossakin pulittamaan. Mulle teki kuitenkin pelkästään hyvää olla hetken aikaa ostelematta kaikkea omien mielihalujen mukaan. Täytyy ottaa jossain vaiheessa uusiksi tämä :)

Onko teillä koskaan tapana pitää tällaisia ns. ostolakkoja vaikkapa juuri kosmetiikan tai vaatteiden suhteen? :)

12 kommenttia:

  1. Kyllä välillä tekee hyvää vähän himmailla ostohimoja! :) Aiemmin mulla oli tapana hankkia uutta kosmetiikkaa vasta sitten, kun vanha on loppu. Välillä se on mennyt vähän liiallisuuksiin, sillä oon esimerkiksi väkisin käyttänyt tuotteita, jotka ei sovi itselle esim. vuodenajan takia. Ennen jos lähdin shoppailemaan, niin menin ostelemaan uusia vaatteita ilman mitään suunnitelmaa. Nykyisin en oikeastaan edes käy "shoppailemassa". Jos tarvitsen jotain uutta vaatetta, käyn ostamassa vain tarvitsemani. Enemmän mun tulee nykyisin tehtyä heräteostoksia kosmetiikan puolella, varsinkin netissä. Kaiken kalliimman kosmetiikan suhteen mietin kuitenkin tarkkaan ennen ostamista ja harvemmin tulee ostettua mitään täysin turhaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä tekee, tosin eilen tulikin sitten jo tilailtua vaikka ja mitä uutta.. :D Mulla oli myös ennen tuo sama tapa ja monesti esimerkiksi juuri puuteri ja meikkivoide olivat syksyn tultua ihan väärän värisiä, kun kesän rusketus alkoi hävitä. Mun tulee harrastettua yhä tollasta vähän "turhaa" shoppailua vaatteiden suhteen, erityisesti kesäisin ja alennusmyynneistä. Kalliimman kosmetiikan kanssa mäkin olen hyvin tarkka, enkä osta sellaisia oikestaan ikinä vain hetken mielijohteesta :)

      Poista
  2. Mulla oli lähes koko heinäkuu ostolakkoilua, paitsi Lontoosta tein ostoksia. Muuten pärjäsin ihan hyvin kosmetiikkajemmoillani. Aina välillä on hyvä miettiä, että tarvitseeko juuri sitä tuotetta, ja aika usein vastaus on ei, mutta pientä kivaa on kuitenkin kiva aina välillä ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellenikin oli kertynyt niin paljon kaikkea, ettei tarvinnut heti rynnätä kauppaan, vaikka sain viime kuun aikana loppumaankin vaikka miten monta tuotetta. Jeps, itseään pitää muistaa myös hemmotella välillä! :)

      Poista
  3. Mä aloitin vuoden vaihteessa ostolakon ja heikosti menee...! :D Etenkin elokuu meni aivan liialliseen törsäilyyn...

    Mulla odottaa tuo sama Garnierin silmämeikinpoistoaine käyttöön pääsyä :) Oli pakko hankkia kun sitä on kehuttu niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt voit tsempata vielä loppuvuoden tai mihin asti sun ostolakkoilun olisikin sitten tarkoitus kestää! :D Toivottavasti tykkäilet tosta silmämeikinpoistoaineesta, mä olen ainakin ollut erittäin tyytyväinen tohon :)

      Poista
  4. Mä yritän aina rajoittaa hamstraamistani ylevästi, mutta yleensä ostoksilla karkaa mopedi täysin. Elokuussa olin itseasiassa yllättävän maltillinen, koska heinäkuussa sekoilin niin paljon. Okei, ostin kalliin hajuveden, kävin Lushilla ja hankinpa pari ihonhoitotuotetta, vaikka kaapissa oli vanhojakin. Mutta tuoksun maksoin lahjakortilla, eli kai sen voi oikeuttaa jotenkin?:D Kunnioitan suuresti niitä zenmestareita, jotka ostavat vain tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin tuli koko alkukesä osteltua vaikka mitä, niin ihan senkin takia oli pakko hillitä elokuussa sitä shoppailua :D Kukkarokin kiittää! Lahjakortit oikeuttavat todellakin ostamaan mitä vain ;D Ja samoin kunnioitan myös minä. Tosin itsekin ostin vielä jokin aika sitten käytännössä juurikin vain ne tuotteet, jotka todella tarvitsin ja kun vanhat olivat loppuneet, mutta se johtui puhtaasti siitä, ettei mulla ollut varaa ostaa mitään ylimääräistä :D Ei siis suinkaan siitä, etten olisi halunnut ostella kaikkea!

      Poista
  5. Itselläni varsinkin tarjoukset saavat ratkemaan uusiin hankintoihin huomattavasti helpommin, ja perustelenkin usein itselleni että "kyllähän tämän voi nyt ostaa, kun siitä saa -25% alennusta..", vaikken todellisuudessa tarvitsisi enää esim. yhtäkään huulipunaa meikkipussiin lojumaan :D Itsekin olen pikkuhiljaa pyrkinyt siihen, että ostan lähinnä kosmetiikkaa vain silloin jos oikeasti tarvitsen jotain uutta. Kyllähän sitä kuitenkin välillä lipsuu ja sortuu ostamaan jonkun "ihanan" tuotteen.. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoukset ovat munkin kompastuskiveni.. Monesti koitan perustella itselleni niitä aleostoja siten, että on hyvä ostaa varastoon, kun nyt saa niin halvalla :D Tohon olisi ihan hyvä pyrkiä, ettei osta mitään turhuuksia jatkuvasti, mutta sallii kuitenkin joskus sen lipsumisenkin ja itsensä hemmottelun jollain ihanalla uutuudella :D

      Poista
  6. No joo, jonkinlainen kestolakko menossa :D Teen lyhennettyä työaikaa ja yritän opiskella joten rahaa ei vaan kertakaikkiaan ole. Ja tars reissuunkin säästää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kestolakko kuulostaa hyvinkin tutulta, nimim. kolme vuotta sellaisessa aikoinaan elänyt :D

      Poista

Kiitos kommentista!