maanantai 14. syyskuuta 2015

Feeluniquen ostokset


Niin siinä sitten tosiaan kävi, että syyskuun alettua tämä neiti naputteli tilausta menemään yhteen jos toiseenkin nettikauppaan, joista yksi oli sitten feelunique. Hieman taas pelotti se, että joudun odottamaan pakettia kuukauden, kuten edellisellä kerralla kävi, mutta tällä kertaa mulle tuli jo heti seuraavalla viikolla postista ilmoitus, että paketti on saapunut tulliin. Itselleni sain paketin sitten tänään eli tällä kertaa toimitus oli hyvinkin nopea :) Tiedä sitten mikä siinä viime kerralla kesti niin kamalan kauan, kun muistaakseni ensimmäiselläkin tilauskerralla sain tuotteet itselleni parin viikon sisällä tilauksen tekemisestä. Tällä(kin) kertaa suurin osa tuotteista tuli tilattua vain, koska mä nyt satuin haluamaan, mutta mahtui joukkoon yksi ihan oikeasti tarpeellinen tuote! 


Tämä Redkenin Hair Cleansing Cream Shampoo (300 ml) oli nimenomaan se, jonka takia alunperin laitoin tilauksen menemään. Mun hiukset on jo pitemmän aikaa kaivanneet syväpuhdistavaa shampoota, enkä ole sellaista omistanut moneen kuukauteen. Tuntuu, ettei hiuksia oikein saa puhtaaksi, vaikka kuinka pesee. Tai toki ne puhdistuvat, mutta kyllähän se jossain vaiheessa alkaa hiuksista näkyä, kun päivittäin tulee suihkittua ja levitettyä niihin ties minkänlaisia muotoilutuotteita. Lisäksi hiukset lässähtivät todella helposti ja selkeästi nopeammin kuin ennen. Toki tämänkin sai sitten korjattua käyttämällä tyvikohottajia sun muita tuotteita, mutta en mä ennenkään ole sellaisia joutunut päivittäin käyttämään. Tästä shampoosta maksoin 12,51 €.


Aussien Luscious Long Conditioner (250 ml) eli pitkille hiuksille suunnattu hoitoaine on mulle uusi tuttavuus. Kaikki testaamani Aussien shampoot ja hoitoaineet ovat olleet ihan mielettömän hyviä, ja odotan pitäväni myös tästä. Tämä oli heräteostos, sillä kyllähän multa noita hoitoaineita tuolta kylppäristä löytyy ihan kiitettävästi. Mä en vain ole taas pitkään aikaan käyttänyt mitään Aussien hiustenhoitotuotteita, joten nyt on korkea aika taas päästä testailemaan näitä :) Aussie on yksi mun suosikkihiustenhoitomerkeistä ja varsinkin netistä tilaamalla näitä saa ihan superhalvalla. Tästä maksoin 6,61 €. 


Mä jäin harmittelemaan sitä, kuinka mun Maybellinen geelirajaus oli päässyt täysin kuivumaan, joten päätin sitten tilata itselleni uuden geelirajauksen. Tällä kertaa halusin testata jotain uutta, ja mukaan lähti tämä Urban Decayn Super-Saturated Ultra Intense Waterproof Cream Liner. Urban Decayn meikit kiinnostavat muutenkin kovasti, joten senkin puoleen tämä oli aika selvä valinta :) Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa, että olen hankkinut itselleni uuden rajasussiveltimen ja sitä sivellintä tarvitsen siis juurikin tätä geelirajausta varten. Hintaa tällä oli 20,94 €.


Viimeisenä mukaan tarttui vielä tämä Vichyn Aqualia Thermal Rich  (50 ml) kasvovoide. Näin jälkikäteen olen pariinkin otteeseen miettinyt, että olenko mä seonnut ihan totaalisesti, kun tilasin itselleni uuden kasvovoiteen, kun noita vanhojakin löytyy tuolta kuusi kappaletta. Hullummaksi tämän tekee vielä se, että maksoin tästä tosiaan 25,38 euroa, mitä en normaalisti todellakaan maksaisi kasvovoiteesta, sillä halvemmallakin saa todella hyviä voiteita ja vielä kymmenen kertaa enemmän. Tästä voiteesta tuli pieni testeri joskus LivBoxista ja rakastuin tähän sillon täysin. Siitä asti olen aina satunnaisesti etsinyt tätä eri nettikaupoista, mutta nyt se tuli sitten oikeasti tilattua. Toivottavasti pidän tästä kasvovoiteesta yhtä paljon kuin silloin aiemminkin :)

Lisäksi sain tilauksen mukana pari testeriä, joista kuulette mahdollisesti myöhemmin, kun olen päässyt niitä käyttämään!

Löytyikö tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Onpas kivoja ostoksia! En oo ikinä kuullutkaan kyseisestä nettikaupasta, pitänee mennä tutustumaan :)
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenica :) Käy ihmeessä! Tuolta löytyy tosi monipuolisesti erilaista kosmetiikkaa, sellaistakin mitä Suomesta ei kaupoista saa :)

      Poista
  2. Aussien hoitoaineet ovat aina hyviä, voisivat olla vaan pari euroa halvemmat Suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, oon täysin samaa mieltä. Onneksi esim. Hulluilta Päiviltä noita saa usein suht edullisesti! :)

      Poista
  3. äääh taas sä olet ostellut kaikkea kivaa, mäkin haluan! :D Tuo Vichyn kasvovoide kuulostaa hyvältä. Olen joskus käyttänyt kyseisen merkin kasvovoiteita ja ne olleet tosi hyviä. Pitäisiköhän sitä huomenna käydä hakemassa uusi rasva nassuun hmm ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, ei kun vain shoppailemaan ja ostamaan uusi kasvovoide ;D Joo Vichyn tuotteet on kyllä hyviä ja toi rasva oli ihan suosikkini silloin, kun siitä sen pienen testikoon sain :)

      Poista
  4. Oon itse tosi kiinnostunut tuosta Urban Decayn rajauksesta. Kerro ihmeessä kokemuksia, kun olet testaillut tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosta on tulossa myöhemmin postaus! :)

      Poista
  5. Aussien shampoot ja hoitsikat on kyllä yllättävän laadukkaita hintaansa nähden! Jopa mun vaativa tukka kelpuuttaa ne ;) Monta purkkia olen kuluttanut parin viime vuoden aikana ja kaapista taitaa löytyä nytkin pari, jotka odottelee käyttöönottoaan. Samoin Redkenillä on paljon hyviä tuotteita, jotka sopii mun tukalle. Molemmat sarjat saa siis peukut multa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä noissa Aussien tuotteissa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan! Mullakin on yleensä ollut aina joku Aussien tuote käytössä tai odottamassa käyttöönpääsyä, mutta nyt oli varmaan puolisen vuotta väliä. Ihan huippua päästä taas testailemaan kyseisen merkin tuotteita :) Redken on osoittautunut kyllä todella hyväksi tuotemerkiksi!

      Poista
  6. Tosi kivoa ostoksia olet taas tehnyt! :) Itsekin tykkään noista Aussien hiustenhoitotuotteista, niissä on aina myös ihana tuoksu <3 Tekisi mieli joskus itsekin ostaa joku Vichyn kasvovoide, kerrohan sitten mielipiteitä testailun jälkeen tuosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli :) Niin on ja tuoksu on mulle ainakin melko iso juttu kaikissa hiustuotteissa :D Kerron ihan ehdottomasti! :)

      Poista

Kiitos kommentista!