maanantai 28. syyskuuta 2015

Syyskuun suosikkituotteet


Nyt olisi luvassa pientä katsausta syyskuun kosmetiikkasuosikkeihin, jotka kaikki näkyvät yllä olevassa kuvassa. Musta tuntuu, että tämä koko kuukausi hujahti ohi ihan hetkessä! Vastahan mä kirjoittelin postausta elokuun suosikeista ja nyt ollaan kohta jo lokakuussa. Mä huomasin oikeastaan ihan vasta muutama päivä sitten senkin, että puiden lehdet ovat alkaneet muuttua keltaisiksia ja tippua pois. Syksyn tulo on näkynyt mun elämässäni ehkä parhaiten siten, että kuuden jälkeen aamulla on täysin pimeetä, kun mä lähden töihin. Onneksi niitä työpäiviä on enää vain pari kappaletta tiedossa, sen jälkeen aion panostaa täysillä opinnäytetyöhön :) Mutta nyt postauksen aiheeseen, eli niihin suosikkeihin!


Maybellinen Color Sensational huulipuna sävyssä 540 Hollywood Red oli viime syksyn suosikkihuulipunani ja niin siinä sitten kävi, että samainen huulipuna on noussut tänäkin syksynä suosiooni. Huulipuna on sävyltään täydellinen syksyyn, riittävän tumma, mutta kuitenkin sopiva ihan arkikäyttöön. Huulipuna on melko kermainen, joten sitä on helppo levittää huulille. Väri myös säilyy huulilla suhteellisen pitkään. Mä olen jopa ruvennut suunnittelemaan asujani sen mukaan, että saan varmasti tämän huulipunan sopimaan kokonaisuuteen :D Ei siis ollut epäilystäkään siitä, etteikö tästä tulisi yksi kuukauden suosikeista!


KC Professionalin Color Mask sävyssä Vanilla pääsi käyttöön taas syksyn saavuttua. Multa löytyy tällainen samanlainen Color Mask sävyssä Silver, jota tykkäsin käyttää kesällä, kun halusin hiuksistani vielä vähän tuhkaisemmat ja vaaleammat. Nyt syksyn tultua olen kirkastanut hiusteni väriä tämän sävyttävän ja korvaajan hoitoaineen avulla. Tämäkin taittaa hiuksista keltaista sävyä pois, ja tarkoituksenahan on levittää tätä pyyhekuiviin hiuksiin ja 5-10 minuutin vaikutusajan jälkeen huuhdella pois. Näitä Color Maskeja on saatavilla useissa eri väreissä ja itse voin ainakin suositella näitä vaaleita sävyjä, nämä ihan oikeasti kirkastavat sitä omaa hiusten väriä!


The Body Shop Pink Grapefruit vartalosorbetti nousi hetkessä suosiooni. Tämä soveltuisi itse asiassa mun mielestä kirpeän greippisen tuoksunsa puolesta paremmin ehkä kevääseen tai kesään kuin syksyyn, mutta mä olen siitä huolimatta täysin rakastunut tähän vartalosorbettiin! Tämä on mulla nykyään käytössä ihan päivittäin, vaikka aluksi mun ihoni hieman ottikin nokkiinsa tästä. Se ei kuitenkaan tullut mulle mitenkään yllätyksenä, sillä mun ihoni on todella herkkä kaikille uusille tuotteille. Tämä on koostumukseltaan todellakin sorbettimaista ja tätä on todella miellyttävä levittää iholle. Erityisen iso plussa tälle tuotteelle siitä, että tämä imeytyy todella nopeasti ja kosteutustehokin on ihan kohdillaan. Aion aivan varmasti ostaa tämän myös jossain toisessa tuoksussa, sen verran paljon tykästyin tähän kosteusvoiteeseen!


Freemanin Body Sugar Scrub Pomegranate -kuorintavoide osoittautui yhdeksi parhaimmista vartalokuorinnoista, joita olen testannut. Kuorintateho on erittäin hyvä ja tuoksu todella herkullinen. Olin lukenut kehuja tästä kuorinnasta useammastakin blogista ennen kuin ostin ensimmäisen purkin teille arvottavaksi, joten pakko tämä oli tosiaan käydä itsellenikin hankkimassa. Lisäksi en ole vielä koskaan joutunut pettymään yhteenkään Freemanin tuotteeseen, ja tämänkin tuotteen hinta-laatusuhde oli enemmän kuin kohdallaan.

Oletteko testailleet samoja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Mä tykästyin tässä kuussa Biozellin hoitavaan sävytteeseen, mutta pitäisi testata myös KC Professionalia. Tällä merkillä on muistaaksen aika laajat sävyvalikoimat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ne sävyvalikoimat on aikas laajat! Mun pitäisi joskus myös testailla noita Biozellin maskeja, ehkä ostankin sellaisen kun saan tämän KC Professionalin käytettyä loppuun :)

      Poista
  2. Mulla on ollut KC:n maski eri sävyssä, juurikin Silverinä. Itse käytän kyllä mielummin hopeashampoota, koska se on usein naamiota tehokkaampaa. Toisaalta yritänkin ylläpitää lähes valkoista hiusväriä.
    Tuo huulipuna näyttää upean sävyiseltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopeashampoot on kyllä selkeästi tehokkaampia, mutta ne myös ainakin kuivattavat omaa hiustani huomattavasti enemmän kuin tämä :) Ja joo sulla onkin kyllä niin supervaaleat hiukset, että niihin varmaan pakkokin käyttää hopeashampoota, että väri pysyy kirkkaana :D Toi huulipuna on aivan ihanan värinen! :)

      Poista
  3. Tämä syyskuu on mennyt kyllä ihan hurjan nopeasti, ja samaa voisin sanoa elokuustakin! :D
    Ihania suosikkeja, itselläni on myös ollut tuota Color Maskia juurikin tuossa Vanilla sävyssä ja tykkäsin! Voisinkin kokeilla seuraavaksi sitä Silveria, jospa se taittaisi hieman enemmän tätä kellertävyyttä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Ihan käsittämätöntä, kun vastahan oli tyyliin heinäkuu ja nyt ollaan jo lokakuussa :D Kannattaa ostaa seuraavaksi joo toi Silver sävy kokeiluun, sillä saa ihan varmasti vielä vähän paremmin sitä keltaisuutta taitettua pois, vaikka kyllä toi Vanillakin sitä onneksi jonkinverran taittaa! :)

      Poista

Kiitos kommentista!