lauantai 20. helmikuuta 2016

40 Kauneuskysymystä

Bongasin Sannan blogista nämä 40 kauneuteen liittyvää kysymystä ja päätin itsekin vastailla näihin. Mä vähän lupailin viikko sitten tekeväni vihdoin ja viimein sen postauksen Too Facedin Chocolate Barista, mutta eipä sitä kyllä tänä viikonloppuna ole tulossa.. Mä oon ottanut suurimman osan siihen postaukseen tarkoitetuista kuvista jo varmaan pari kuukautta sitten, mutta nyt mä tajusin, etten todellakaan ole niihin tyytyväinen. Olin vähän laskenut sen varaan, että mulla on siellä valmiina jo kaikki kuvat paletilla tekemistäni silmämeikeistä, mutta eipä nyt sitten olekaan eikä mulla ole tänä viikonloppuna aikaa meikkailla silmiäni useampaan kertaan. Se siirtyy nyt sitten vielä kerran eteenpäin, mutta pyrin tekemään sen mahdollisimman pian! 

Mutta mennään nyt kuitenkin niihin kysymyksiin :)

Ihonhoito:

1. Kuinka monesti päivässä peset kasvosi?
- Normaalisti kaksi kertaa - aamulla ja illalla. Joskus on toki niitäkin päiviä, kun tulee tehtyä parikin eri meikkiä, jolloin kasvot tulee siinä välissä tietysti myös pestyä.

2. Mikä ihotyyppi sinulla on? (Kuiva, rasvoittuva, sekaiho)
- Kuiva tää taitaa olla, vaikka tosin oon joskus miettinyt josko mulla olis sittenkin sekaiho, joka vaan taipuu todella reippaasti sinne kuivan puolelle. Mulla kuitenkin varsinkin kesäkuukausina alkaa jossain vaiheessa päivää kasvojen T-alue hieman kiiltää, mutta tiedä sitä sitten.


3. Tämänhetkinen kasvojenpesuaineesi?
- Multa löytyy tällä hetkellä näitä muutamakin kappale, mutta pääasiassa käytän tällä hetkellä Herbinan Moisture Balance puhdistusvaahtoa tai Lumenen Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes -geeliputsaria.

4. Kuoritko ihoasi?
- Kuorin kyllä joo. Vartalon kuorin yleensä noin kerran viikossa, joskus useammin. Kasvot yleensä pari kertaa viikossa tai vähän riippuen siitä, missä kunnossa mun iho on.

5. Mitä merkkiä käytät?
- Neutrogena, Freeman, Herbina, Dermalogica ja Lumene taitaa olla ne, mitä tällä hetkellä löytyy.

6. Mitä kosteusvoidetta käytät?
- Kasvovoiteita multa löytyy suhteellisen monta - Lumena, Vichyä, Garnieria, The Body Shopia, Niveaa jne. Vartalovoiteita sitten sitäkin enemmän ja monelta eri merkiltä!


7. Onko sinulla pisamia?
- Muutamia, mutta ne on varsinkin talvella todella, todella haaleita eikä niitä kesälläkään meikkivoiteen alta erota.

8. Käytätkö silmänympärysvoidetta?
- Juu käytän. Multa löytyy siihen tarkoitukseen Cliniquen All About Eyes.

9. Onko sinulla/oliko sinulla akneen taipuvainen iho?
- Ei oo koskaan ollut. Toki joskus teini-iässä kasvoista löytyi niitä epäpuhtauksia välillä enemmänkin, mutta koskaan ei oo mitään aknea ollut.

10. Oletko koskaan joutunut käyttämään Pro Active-tuotteita?
- En ole.


Meikit:

11. Mitä meikkivoidetta käytät?
- Näitäkin löytyy muutamia: MAC:in Studio Fix Fluid, Make Up Storen Matt Foundation, Lumenen CC-voide, Diorin Diorsin Star sekä Shiseidon Sheer and Perfect Foundation. Suosikit näistä on MAC:in meikkivoide ja Lumenen CC-voide.

12. Entä käytätkö peiteainetta?
- Käytän joo. Suosikipeiteaineet tällä hetkellä on MAC:ltä, Urban Decayltä sekä Shiseidolta.

13. Tiedätkö ihosi pohjasävyn?
- Keltapohjainen iho mulla taitaa olla.

14. Mitä mieltä olet irtoripsistä?
- Tykkään ja kun niitä jaksoi opetella käyttämään niin nehän on tosi kätevät ja niillä saa nopeasti silmämeikistä huomattavasti näyttävämmän. Arkisin en sellaisia käytä, mutta viikonloppuisin kyllä.

15. Tiesitkö, että ripsiväri tulisi vaihtaa aina 3 kuukauden välein?
- Tiesin joo, mutta kyllä mä käytän sitä ripsaria ihan niin pitkään kuin se kestää. Mulla on nykyään yleensä käytössä vaan yksi ripsari kerrallaan ja se harvoin kestää sitä kolmea kuukautta. Nyt oon itse asiassa yllättynyt siitä, kuinka kauan toi mun Shiseidon Full Lash Volume Mascara on kestänyt!


16. Minkä merkin ripsiväriä käytät?
- Ehdoton suosikki on nimenomaan toi Shiseidon Full Lash Volume, mutta samaisen merkin Perfect Mascara Defining Volume tulee hyvänä kakkosena.

17. SEPHORA vai MAC?
- Sephora, koska monipuolisemmin eri merkkien meikkejä.

18. Onko sinulla MAC-Pro -korttia?
- En oo koskaan kuullutkaan sellasesta, eli ei ole :D

19. Mitä meikkivälineitä käytät levittäessäsi meikkiä?
- Siveltimillä levitän meikkini. Mun beautyblender odottaa edelleen käyttöönottoa kiltisti paketissaan. Pitäisi päästä testaamaan sekin :)

20. Käytätkö meikkivoiteen pohjustajaa tai silmämeikinpohjustajaa?
- Käytän molempia, enkä voisi enää kuvitellakaan pärjääväni ilman noita.

21. Mikä on lempi luomivärisi? (väri tai sävy)
- Tätä sain miettiä aika pitkään, koska mulla on niin paljon ihanan sävyisiä luomivärejä, mutta sanotaan Urban Decayn Naked ja Naked 2 paleteista löytyvä kultainen shimmerinen sävy Half Baked.

22. Käytätkö kynää vai nestemäistä eyelineria?
- Nestemäistä lähes poikkeuksetta. Joskus saatan tehdä rajaukset kynän kanssa, mutta todella harvoin.

23. Kuinka usein tökit silmiäsi silmänrajauskynällä?
- No en kyllä kovinkaan usein :D Tietty sitä joskus tulee jollain tökättyä itteensä silmään, mutta yleensä se on näissä tapauksissa ripsiväri. En edes muista koska olisin jollain kynällä tökännyt itseäni silmään.


24. Mitä mieltä olet pigmenttiluomiväreistä?
- En omista sellaisia, mutta varmaan ovat ihan hyviä!

25. Käytätkö mineraalimeikkejä?
- Jonkun verran joo, haluaisin kyllä testailla niitä enemmänkin.

26. Mikä on lempi huulipunasi? Entä huulikiilto?
- Tää on oikeesti aika paha, koska mulla on niin monia suosikkihuulipunia. Tällä hetkellä suosikkihuulipunani on varmaan Shiseidon Perfect Rouge huulipuna sävyssä Bubblegum. Huulikiilloista suosikkini on Laveran Glossy Lips sävyssä 10 Sweet Melon.

27. Mikä on lempi poskipunasi?
- Mä oon nyt taas tykästynyt tohon mun Clarinsin Blush Prodige poskipunaan, jonka omistan sävyssä 03 Miami Pink. Käytin tosi pitkään lähinnä noita Lily Lolon mineraaliposkipunia, mutta nyt oon viime aikoina käyttänyt tosi usein tota.

28. Ostatko meikkejä Ebaysta?
- En ole koskaan ostanut.

29. Pidätkö markettikosmetiikasta?
- Pidän joo :) Aika paljon sitä tulee myös ostettua, erityisesti ihonhoitotuotteita.

30. Käytkö meikkien outlet-myymälöissä?
- En oo koskaan käynyt.

31. Oletko koskaan ajatellut käyväsi meikkikursseilla?
- Oon joo ja ehkäpä sellaiselle vielä joskus menenkin :) Olis ainakin tosi mielenkiintoista!

32. Oletko kömpelö laittaessasi meikkiä?
- No en omasta mielestäni, ainakaan usein :D Kai sitä jokainen joskus vähän jotain suttaa tai tekee väärin, mutta pääasiassa toi sujuu kyllä ihan hyvin ilman mitään ongelmia.


33. Nimeä "meikkirikos" jota vihaat?
- Väärän värinen meikkivoide on se, mikä tulee ensimmäisenä mieleen. Oikeaa sävyä on joskus tosi vaikea valita eikä ne kauppojen loisteputkilamput helpota asiaa yhtään, mutta eihän se kovin kaunista katseltavaa ole, jos kasvot ovat esimerkiksi selkeästi tummemman sävyiset kuin kaulan iho ja siitä jää selkeä raja.

34. Pidätkö värikkäistä meikeistä vai neutraaleista?
- Tykkään molemmista ja riippuu niin fiiliksestä ja tilanteesta, tuleeko niitä värejä käytettyä meikissä vähän vai paljon.

35. Kenellä julkkiksella on aina upea meikki?
- Tähän hätään ei tuu kyllä mieleen ketään tiettyä, mutta siis kyllähän niitä löytyy ihan älyttömästi. Mun pää lyö vaan ihan tyhjää just nyt :D

36. Jos sinun pitäisi lähteä kotoa niin, että käytät vain yhtä meikkituotetta, mikä se olisi?
- Tällasta ei tapahdu varmaan koskaan, mutta sanotaan että ripsaria mä varmaan laittaisin. Mieluummin menisin tosin kokonaan ilman meikkiä kuin pelkän ripsarin kanssa.

37. Voisitko lähteä kotoa ilman mitään meikkiä?
- Voisin hyvinkin. Esimerkiksi jos meen salille heti aamusta niin en mä sinne mitään meikkaa. Yleensä muuten kyllä tulee meikattua, jos jonnekin lähden, mutta eipä se mikään välttämättömyys mulle ole.

38. Oletko sitä mieltä, että näytät hyvältä ilman meikkiä?
- Mä en oo aina ihan kauheen vakuuttunut siitä, että näytän kovin hyvältä meikinkään kanssa, joten en myöskään ilman meikkiä. Toki löytyy poikkeuksia ja välillä se oma naama miellyttää, vaikka ei mitään meikkiä olisikaan :)


39. Mikä on mielestäsi paras meikkisarja?
- No jos yksi pitää sanoa niin Shiseido, mutta Urban Decay tulee heti perässä hyvänä kakkosena!

40. Mitä mieltä olet meikkaamisesta?
- Rakastan meikkaamista ja meikkejä. Meikkaaminen lukeutuu niihin asioihin, joissa haluan kehittyä entisestään. Ja ehkäpä sekin kertoo jo jotain, kun kirjoittelen tällaista blogia :)

Ihanaa viikonloppua jokaiselle ♥

8 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea tämä! Mä tilasin pretty.fi:n alesta Lily Lolon poskipunan. On tehnyt mieli kokeilla niitä siitä lähtien, kun kehuit niitä joskus kesällä! Innolla odotan poskipunan testaamista! :) Meikkaaaminen on kyllä ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät siitä poskipunasta, mä oon ainakin ollut tositosi tyytyväinen niihin! :) No niin on, ihan parasta<3 :D

      Poista
  2. Tykkään tälläistä postauksista tosi paljon! :) Ja susta huomaa, että tykkäät sekä osaat meikata <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, kiitos Niina :) ♥

      Poista
  3. Ihana postaus ihana ihana!! Varsinkin kun tykkää meikkailla ynnä muuta. Tää on varmaan kyllä pakko itsekin toteuttaa mikäli saan napata kysymykset sulta;) Pakko kompata Niinaa, susta huoma että tykkäät sekä osaat meikata ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua ihana Kata<3 :D Kiitos kovasti :) Ja joo hei vastaile säkin ihmeessä näihin! Olis ihan mahtavaa lukea sun vastaukset näihin kysymyksiin :)

      Poista
  4. Kiva postaus!! Ootko muuten miten paljon testannut luonnonkosmetiikkatuotteita? :D Olen itse vasta siirtynyt luonnonkosmetiikkaan ja olisi kiva jos tekisit postauksen aiheesta.. :) Esim. Davvi-kosmetiikka kiinnostaisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No itse asiassa en oo kovinkaan paljon! Luonnonkosmettiikka on mulle edelleen tosi vieras alue, vaikka monet kerrat on pitänyt perehtyä luonnonkosmetiikkatuotteisiin paremmin. Mulla olisikin nyt tavoitteena tälle keväälle testata muutamia eri luonnonkosmetiikkamerkkejä ja heidän tuotteita, joista totta kai kirjoittelen sitten myös blogin puolelle :) Davvi kiinnostaa muakin, joten pysypä kuulolla, ihan varmasti jossain vaiheessa kirjoittelen aiheesta! :)

      Poista

Kiitos kommentista!