keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - February


Päätin tilata itselleni kolmeksi kuukaudeksi kokeiluun Lookfantasticissä myytävän Beauty Boxin. Kyseessä on siis suomalaisen LivBoxin tyylinen kosmetiikkaboksi, joka sisältää hyvin vaihtelevasti erilaisia kosmetiikkatuotteita. Boksin voi tilata itselleen vain yhdeksi kuukaudeksi tai valita pitemmän ajanjakson, joko 3, 6 tai 12 kuukautta kerrallaan. Boksin hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monen kuukauden jakson tilaa ja yksittäisen boksin hinta on sitä alhaisempi mitä pitemmän ajanjakson valitsee. Kolmen kuukauden tilauksessa yhden boksin hinnaksi tulee 17,95 € ja vertailun vuoksi LivBox maksaa tällä hetkellä uusille asiakkaille 16,90 €/kk. 


Mä oon tilannut LivBoxia nyt aika tarkalleen kaksi vuotta ja kuten helmikuun boksin esittelypostauksessa mainitsin, aion yhä edelleen jatkaa sen tilaamista. Halusin kuitenkin testata myös jotain uutta ja tältä Beauty Boxilta odotin ja odotankin ennen kaikkea sitä, että pääsen testaamaan uusia, mulle täysin vieraita tuotemerkkejä ja tutustumaan vähän erityyppiseen kosmetiikkaan. Nyt olisi tarkoitus kurkistaa tarkemmin, mitä tämä helmikuun Beauty Box piti sisällään!


Aloitetaan tästä Hi Impact Browsin Eyes and Brow Perfector Palettesta. Kyseessä on paletti, joka sisältää neljä eri sävyistä väriä kulmien muotoiluun. Tämä oli oikein kiva yllätys, vaikka mulla ei mitään akuuttia tarvetta uusille kulmatuotteille olekaan. Pääsin testaamaan tätä palettia viime lauantaina, kun vietimme muutaman kaverini kanssa tyttöjen iltaa ja mun tehtäväkseni tuli sitten meikata muut neidit. Värit levittyivät hyvin ja olin kyllä tyytyväinen tähän palettiin. Mukana tullut sivellinkin toimi ihan hyvin, mutta on omaan makuuni vähän turhan lyhyt. Itselleni noista sävyistä sopii parhaiten tuo kolmas vasemmalta ja veikkaisin, että tolla tummimmalla saa ihan kivasti esimerkiksi rajattua silmät, jos haluaa vähän pehmeämmän jäljen mitä nestemäisellä eyelinerilla saa.


Pureologyn Revinig Red Illuminating Caring Oil on hiuksille tarkoitettu öljy, jota on tarkoitus levittää pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote lupaa esimerkiksi antaa hiuksille kiiltoa ja suojata hiusväriä. Tämä oli pienoinen pettymys, sillä tä ei todellakaan saanut pidettyä mun latvojani kurissa, mutta toisaalta en sitä odottanutkaan, kun noi latvat on sen verran huonossa kunnossa. Testailen tätä uudemman kerran, kun oon käynyt ensin kampaajalla napsaisemassa muutaman sentin hiusten pituudesta pois. Tämä hiusöljy myös tuoksui melko jännältä, ei pahalta, mutta aika voimakkaalta.


Boksista tuli myös pienikokoinen 30 ml tuubi Blissin Grapefruit + Aloe Body Butteria, johon olen aivan ihastunut! Tämä vartalovoide sisältää kookosöljyä, joka pehmentää ihoa ja lisäksi myös mm. E-vitamiinia. Tuoksu on ihanan raikas ja greippinen, mutta ei kuitenkaan liian pistävä. Tämä kosteutti ihoni todella hyvin, voidetta oli helppo ja miellyttävä levittää iholle ja se myös imeytyi suhteellisen nopeasti. Tämän voisin ehdottomasti ostaa myös täysikokoisenakin.


Boksin toinen meikkituote oli tämä Lord & Berryn Matte Lipstick Pencil. Tässähän kävi nyt sillä tavalla, että mä sain ton samaisen huulipunakynän itselleni jo viime kuussa, mutta hätä ei suinkaan ole tämän näköinen, sillä mä olen aivan rakastunut tuohon huulipunakynään! Tämä pääsee siis kaappiin odottelemaan, että saan tuon ensimmäisen käytettyä loppuun. Kyseessä on täysin matta huulipunakynä, joka levittyy huulille todella helposti ja myös pysyy huulilla yllättävän hyvin. Mä kirjoitin muistaakseni parin muun Lord & Berryn huulipunakynän kohdalla, ettei niiden pysyvyys ole paras mahdollinen, mutta tätä mä olen käyttänyt töissä nyt parina päivänä ja väri on säilynyt huulilla todella hyvin, vaikka oon syöny ja juonut. Aina syömisen jälkeen oon kyllä lisännyt sitä väriä huulille, mutta ei toi samalla tavalla huulilta lähde pois kuin monet kermaisemmat huulipunat. Voin lämpimästi suositella testaamaan näitä!


Tämä Denmanin Mini Keyring Brush oli ehdottomasti boksin tylsin tuote. Periaatteessa toi on ajatuksena ihan kiva, että harjan saa vaikkapa sitten juuri avainnippuun roikkumaan, mutta mähän saisin tollasen miniharjan kanssa harjata mun pitkiä hiuksiani puoli päivää :D Lisäksi mä en nykyään käytä muita harjoja kuin Tangle Teezereitä, joten senkin takia tämä pikkuinen harja tuntui tosi oudolta, kun testasin tätä hiuksiini.


Ja sitten vielä viimeisenä tämä MONU Span Relaxing Bali Massage & Body Oil. Tuote sisältää erilaisia öljyjä, jotka sekä rentouttavat lihaksia että ravitsevat ihoa. Öljy soveltuu kaikille ihotyypeille. Oon tykännyt tästä itse asiassa yllättävänkin paljon. Öljy imeytyy iholle suhteellisen hyvin ja tässä on jotenkin tosi rauhoittava tuoksu. Tuskin tulen tätä koskaan täysikokoisena ostamaan, mutta tosi kiva on ollut päästä testaamaan!

Sellainen sisältö helmikuun Beauty Boxilla! Näytekokojahan näistä on iso osa, mutta pääasiassa oon ihan tyytyväinen tähän sisältöön. Saa nähdä mitä maaliskuun boksi pitää sisällään ja tuleeko näiden boksien tilaamista jatkettua vielä tän kolmen kuukauden jälkeenkin :)

Onko Lookfantasticin Beauty Box teille tuttu? Entäs tämän boksin sisältämät tuotteet?

16 kommenttia:

  1. Ei kyllä ole tuttu boksi, mutta kiinnostuin heti. Laitan varmaan LivBoxin taas tauolle ensikuun boksin jälkeen, koska olen vaan kyllästynyt hammastahnoihin ja muihin tylsiin tuotteisiin, joita voi parilla eurolla ostaa Prismasta. Jonkun kansainvälisen boksin tilaaminen kyllä houkuttelisi. Tämä voisi olla hyvä vaihtoehto. Sisältääkö tuo 17,95 € myös postikulun? :) Toinen mitä olen miettinyt, on se LipMonthly vai mikä lie. Ilmeisesti se postitetaan jenkeistä Suomeen 12 dollarilla ilman välitysfirmoja tai mitään.

    Kulmaväripaletti näyttää todella kivalta! :) Eikö tuossa muuten tullut mitään sellaista lappua, jossa on tuotteiden hinnat? Mietin vain, kun yleensä jaksat laittaa hienosti LivBox-tuotteiden hinnat postaukseen, toisin kuin minä :D Aika erikoista, jos boksin tilaaja joutuu itse googlailemaan tuotteiden hinnat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että mäkin alan pian harkita LivBoxin tauolle laittamista, jos tää sama linja jatkuu vielä. Ensi kuun boksi on varmaan ihan hyvä, mutta mites sitten taas huhtikuussa, kun ei ookaan enää kyseessä bloggaajaboksi.. Itse asiassa tuolla lukee, että toimitus on ilmainen, mutta kun tarkemmin aloin katsoa niin maksoin kyllä viiden euron postikulut tosta? En sitten tiedä mistä johtuu, saa nähdä tuleeko ne postikulut siihen ensi kuussa, kun veloitus menee suoraan tililtä eikä mun tarvitse erikseen "tilata" mitään. Vähän outoa joka tapauksessa. Oi toi boksi kuulostaa kyllä hyvältä! Voisi joskus testata :)

      Tossa oli mukana sellanen vihkonen, jossa kerrottiin lyhyesti kaikista tuotteista ja vähän muustakin, mutta niitä hintoja ei tosiaan ollut ja jäin niitä itsekin kaipailemaan. Erikoista tosiaan, kun jotenkin luulisi, ettei ole iso homma laittaa niitä hintoja näkyviin siihen vihkoseen :D

      Poista
  2. En ole ikinä tilannut LivBoxia (sisällöt näyttävät ankeilta hammastahnoineen) mutta Beauty Box vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä veikkaan, että tästä boksista ei ihan jatkuvalla syötöllä tule mitään hammastahnoja, eikä toisaalta myöskään sitä Lumenea, mikä on aika vakimerkki LivBoxeissa :D Ei sillä, että Lumenessa olisi mitään vikaa, mutta onhan se kiva testailla välillä ihan uusiakin merkkejä!

      Poista
  3. Tää boxi vaikuttaa kyllä tilaamisen arvoiselta :) Mielenkiintosia tuotteita, joille ois käyttöäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan aika tärkeetä, että näistä bokseista tulee sellasia tuotteita, joille on itsellä käyttöä! Tietty joukkoon mahtuu monesti niitäkin, joita ei itse haluaisi/tarvitsisi, mutta tän boksin sisältö oli kyllä tosi kiva :) Innolla odottelen ensi kuun boksia!

      Poista
  4. Mun mielestä tää Beeauty boxin sisältö vaikuttaa paljon paremmalta kun Livboxin sisältö! Kaikki oisin huolinut itelleni paremmin kun hyvin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin munkin mielestä :D Toivottavasti seuraavankin kuun boksi on yhtä kiva kuin tämä! :)

      Poista
  5. Enpä ole kuullutkaan tuollaisesta boksista, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta ja vaikuttaa tosiaan paremmalta kuin LivBox:) Tuo kulmien muotoilupaletti vaikuttaa hyvältä, samoin viimeistä rentouttavaa vartaloöljyä olisi ihana kokeilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vaikuttaa munkin mielestä :) Noi on molemmat tosi kivoja, ja ihan mahtavaa, että tästä boksista pääsi mulla käyttöön melkein kaikki tuotteet! :)

      Poista
  6. Ei oo ennestään tuttu, mutta oon kyllä yleensäkki niin pihalla kaikista kosmetiikka jutuista :D Toi paletti kulmien muotoiluun vaikuttaa hyvältä! :) Varmasti kokeilun arvoinen tuo boksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Nojoo tälleen ekan boksin jälkeen oon ainakin sitä mieltä, että kannatti kokeilla! :)

      Poista
  7. Oihh tuo kulmakarvapaletti näyttää täydelliseltä :) Pakko varmaan ostaa tuommoinen sitten kun mun kulmakarvatussi päättää loppua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä tosi kivat sävyt :) Heh, kannattaa ;D

      Poista
  8. Ihan täysin uus juttu kokonaan, sisältöä myöten. Nää on hauskoja nää tällaset postaukset kun saa vaan niin paljon inspistä omiin meikkihankintoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ollut mullekaan boksin sisältämät tuotteet tuttuja, tota huulipunakynää lukuun ottamatta :) Kiva kuulla ja kiitos paljon kommentista!

      Poista

Kiitos kommentista!