keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Lip Monthly - October


Lokakuun Lip Monthly saapui mulle vasta kuun viimeisenä päivänä, joten tämän postauksen julkaisu venyi reippaasti marraskuun puolelle. Pussukka oli kauniin tummanpunainen ja hyvin tähän vuodenaikaan sopiva. Jostain syystä mä en taaskaan saanut pussukan mukana sitä lappua, missä on mainittu kaikki tuotteet ja niiden arvo. Tää oli jo toinen kerta, kun se lappunen puuttuu ja mähän oon saanut näitä vasta kolme kappaletta, joten pikkusen kieltämättä ärsyttää.. Pussukka sisälsi neljä huulimeikkituotetta ja käydään jokainen läpi yksitellen:


Hikari Cosmeticsin huulipunan sain sävyssä Romance. Täytyy myöntää, että tämä huulipuna oli pienoinen pettymys, sillä tässä ei ollut pigmentti mun mielestä kovinkan hyvä. Sävy on kyllä kaunis, vaalea nude, mutta en omille huulilleni saanut sitä oikein kunnolla tarttumaan. En siis usko, että tämä pääsee mulla käyttöön kovinkaan usein, joten ehkä voisin suosiolla antaa tämän eteenpäin jollekin kaverilleni. Periaatteessa tällaisessa vaaleassa sävyssä ei niin haittaa, vaikka se väri ei ihan täydellisesti tarttuisikaan, mutta haluaisin silti, että mun huulipunissani on sitä pigmenttiä riittävästi.


Cargo Cosmeticsilta tuli Essential Lip Gloss sävyssä Sahara. Huulikiilto on nimenomaan lähinnä sitä kiiltoa ja kimallehippuja, sillä sävy on sen verran vaalea, ettei se juuri näytä huulilla miltään. Mä en ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä, mutta itse asiassa multa ei tällaista ihan perus huulikiiltoa kimallehippujen kanssa edes löytynyt, joten eiköhän tämä pääse käyttöön ainakin sitten huulipunien päällä, jos ei muuten! Yllätyin hyvin positiivisesti siitä, ettei tämä tuntunut huulilla lainkaan tahmealta, kuten huulikiillot monesti. Tämä oli siis kaikinpuolin hyvä huulikiilto, jota on miellyttävä käyttää.


Be a Bombshell Cosmeticsin huulipunan sain sävyssä Baroness. Baroness on hylsyssä todella tumma ja hieman luumun sävyyn taittava huuulipuna, mutta huulilla ja kädelle swatchatessa se näyttääkin sitten jo selkeästi hieman vaaleammalta. Sävy on täydellinen tähän vuodenaikaan - tummahko ja syvä, juuri sellainen mistä itse pidän. Kyseessä on mattapuna, minkä kyllä huomaa, sillä tämä kuivattaa huulia jonkin verran. Ei tämä pahimmasta päästä kuitenkaan ole ja pysyvyys tällä oli hyvä, joten kyllä tämä käytttöön pääsee ihan varmasti! Tämä huulipuna oli tästä pussukasta ehdottomasti mun suosikkituotteeni.


Ja vielä viimeisenä vielä Laritzyn huultenrajauskynä sävyssä Deep Orchid. Sävy on keskitumma lila ja todella, todella kaunis. Kynä on hyvin kermainen, itse asiassa mun mielestäni jopa hieman liian kermainen, sillä jos tota painaa vähänkin kovempaa, kynä katkeaa melko helposti. Kermainen koostumus kuitenkin takaa sen, että kynä liukuu huulilla todella vaivattomasti ja väri tarttuu hyvin. Hieman tosin pelottaa miten käy, kun alan tota terottaa, mutta toivotaan parasta, sillä sävy on hurjan kaunis ja tämänsävyiselle huultenrajauskynälle multa oikeasti löytyy tällä hetkellä käyttöä.

Kokonaisuudessaan lokakuun Lip Monthly oli mun mielestä hyvä, vaikka Hikari Cosmeticsin huulipunasta en juuri pitänytkään. Ottaen huomioon, että kyseessä on nimenomaan niitä huulimeikkejä sisältävä pussukka, tämä oli monipuolinen, sillä joukosta löytyi niin huulipunaa, huulikiiltoa kuin huultenrajauskynääkin. Valitettavasti Lip Monthlya ei enää saa tilattua Suomeen, tai ainakaan he eivät ota uusia asiakkaita Suomesta tai monesta muustakaan maasta. Eli jos ette ole tätä jo itsellenne tilanneet, ei tätä valitettavasti enää saa tilattua :/

Oliko lokakuun Lip Monthlyssä tuttuja tuotteita tai tuotemerkkejä? :)

12 kommenttia:

  1. Mä olen suunnitellut tän tilaamista, mut enpä sit tilaakaan. :/ Tämä setti näytti tosi kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi harmillinen toi uudistus, mutta toivotaan että he jossain vaiheessa poistavat noi rajoitukset :/ Tää oli kyllä tosi kiva!

      Poista
  2. Kiva lukea sun ajatuksia tästä Lip Monthlystä! :) Mä tykkäsin tästä pussukasta todella paljon, tosin en ole vielä testannut yhtään tuotetta käytännössä. Saas nähdä, mitä itse pidän tuosta Hikarin huulipunasta. Mulla on UD:lta yksi vähän vastaava puna. Sen pigmentti on sen verran huono, että yksinään se ei näytä huulilla miltään, mutta rajauskynän päällä se näyttää ihanalta. Ajattelin testata tuota samalla tavalla, toivottavasti toimii yhtä hyvin :) Mä sain Be a Bombshellin punasta erilaisen sävyn, meinaan sellaisen todella lämpimän ruskean, joka on varmaan monen mielestä ruma, mutta mä tykkään :D Huulikiilto ja rajauskynä vaikuttavat kivoilta myös. Mukava kuulla, ettei huulikiilto tahmaa! :) Mä taas tykkään tuosta, että rajauskynä on ihan äärimmäisen kermainen, koska ne liukuvat huulille niin helposti :D

    Oon silti vähän kahden vaiheilla Lip Monthlyn tilauksen suhteen. Nyt olisi ekan kerran löytynyt mulle oikeasti sopiva boksi, mutta tuntuu vähän hölmöltä hehkuttaa blogissa sitä, koska kiinnostuneilla ei ole mahdollisuutta tilata sitä itselleen. Toisaalta ei mun ole blogissa tarkoitus mainostaa mitään, vaan jakaa kosmetiikkainnostustani, joten en oikein tiedä. Mulle tulee vielä kolme pussukkaa tässä tilausjaksossa, eli on tässä vielä aikaa päättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tä oli tosi onnistunut kokonaisuus :) Toivottavasti toi huulipuna toimii sulla paremmin, mä tosiaan itse petyin siihen aika pahasti. Hei kiitos vinkistä, pitää testailla tota nimenomaan rajaukynän päällä! Ei tullut itselleni edes mieleenkään tollanen :D Mä katsoin sitä lämpimän ruskeaa sävyä ensin vähän kummeksuen, mutta toisaalta huulilla se voisi näyttää todella kauniilta :) Heh, no siinä tapauksessa sä varmasti tykkäät tosta huultenrajauskynästä, se nimittäin oli todella kermainen! :D

      Mä sun blogiin jo kommentoinkin vähän omia ajatuksiani ton tilauksen jatkamisen suhteen. Mä en itse taida uskaltaa lopettaa tilausta nyt, kun sitä ei saakaan enää uusittua. Siis mikäli toi mun 4 kk tilausjakso nyt uusiutuu automaattisesti :)

      Poista
  3. Oi miten kaunis sävy tuo Baroness ♥ Oon tänä syksynä rakastunut tuollaisiin puniin :) Nää Lip Monthyt vaikuttaa ihan mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baroness on upea sävy<3 Ja nimenomaan syksyyn sopiva ;) Mä oon kyllä tykännyt näistä pussukoista, mutta mä nyt muutenkin rakastan erilaisia huulimeikkejä :D

      Poista
  4. En ihmettele että tuo Be a Bombshell puna nousi sun lemppariksi, se nimittäin nousi munkin lemppariksi;) Tuo sävy on se mitä itselleni halajan syksyksi mutten vieläkään oo sellaista ostanut:D Ehkä sitten kun mä menen sinne laivalle niin ostan!!
    Harmi ettei näitä saa enää Suomeen tilattua, olisipa kiva jos Suomessa itsessään jostain saisi näitä tällaisia huulikosmetiikka paketteja joka kuukausi tilattua. Kiillot kuin punatkin iskee muhun ja niitä tulee harvoin ostettua muuten:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, toi sävy tossa huulipunassa on vaan niiin kaunis! <3 Ehdottomasti nappaat Chanelilta jonkun vastaavanlaisen punan matkaan, tollanen näyttäisi sulla varmasti ihan superkauniilta! Suomeen voisi kyllä tulla enemmän tällaisia bokseja, sillä mä veikkaan, että tällaisille olisi oikeasti kysyntää :) Saisi LivBoxikin ihan kunnolla kilpailijoita!

      Poista
  5. Kyllä tuollainen paketti olisi kiva saada joka kuukausi kotiin <3 Sunlaiselle huulipunista pitävälle tuo sopii kyllä todella hyvin :) Mäkään en tykkää huulikiilloista juuri sen tahmeuden vuoksi, en oo varmaan edes kokeillut huulikiiltoa joka ei olisi tahmea :D Tuollaiset tummat sävyt huulipunissa on mulle ehkä liian tummia, ne tekee musta jotenkin synkän. Mulla on muutama tuon Baroness sävyn kaltaisia huulipunia ja sillon tällöin käytän niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin sopii ja tällaiset kauneusboksit on muutenkin mun mielestä ihan huippuja<3 Se on niin ärsyttävää, kun huulikiillot tahmaavat, mutta toi ei oikeasti tuntunut huulilla yhtään tahmealta :) Laveran huulikiillot on myös samanlaisia! Luulisi, että sulle sopii tosi hyvin tollaset vähän tummemmatkin huulipunat! Olis kiva nähdä jotain tummaa sävyä sun huulilla joskus? :)

      Poista
  6. Tää on kyllä niin houkuttava konsepti, mutta onneksi ei tarvitse enää pohtia tilaamista, kerta sitä ei enää saa :'D

    Toi Be a Bombshellin puna näyttää ihan täydelliselle sävylle tähän vuodenaikaan, mää niin kaipaisin jotain kunnon punaviinin sävyistä. Tänään just harmitti, kun otettiin kuvia ja mun tumminkin huulipuna oli auttamatta liian pinkki siihen mitä oisin halunnut.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo valitettavasti ei, mutta eihän sitä tiedä vaikka he jossain vaiheessa muuttaisivat taas tota :D

      Ton sävyiset huulipunat on niin täydellisiä juuri syksyyn, suosittelen ehdottomasti hankkimaan jonkun tollasen! <3 Varsinkin, jos sellasta hyvää tummanpunaista ei vielä löydy ;D

      Poista

Kiitos kommentista!