tiistai 29. marraskuuta 2016

The Body Shop Shower Gels


Mun on jo pitkään tehnyt mieli kirjoittaa postaus kaikista omistamistani The Body Shopin suihkugeeleistä. Mähän innostuin TBS:stä kunnolla vasta suunnilleen 1,5 vuotta sitten ja tässä ajassa on tullut testailtua suhtellisen montaa merkin suihkugeeliä, vaikka moni onkin vielä testaamatta. Mä koen olevani melkoinen suihkugeelifriikki, sillä näiden pullojen lisäksi multa löytyy suihkugeelejä myös monilta muiltakin merkeiltä, mutta mun mielestä on aivan ihanaa, kun on valinnanvaraa ja suihkugeelin voi valita juuri sen hetkisen fiiliksen mukaan. The Body Shopin suihkugeelit ovat mulle mieluisia, sillä nämä puhdistavat ihon hyvin, eivät kuivata sitä lainkaan ja jättävät ihon ihanan tuoksuiseksi pitkäksi aikaa. Näitä myös löytyy todella monissa eri tuoksuvaihtoehdoissa, joten voisin kuvitella, että jokaiselle varmasti löytyy joku itseään miellyttävä vaihtoehto :)


Aloitetaan näistä viime vuoden jouluisista kausituoksuista. Glazed Apple on ehdottomasti yksi suosikkisuihkugeelini ikinä. Tuoksu on vaan niin huumaavan hyvä - makea mutta kuitenkin tavallaan raikas omena. Onneksi multa löytyy tätä vielä varastoista lisää, sillä tätähän ei enää tänä vuonna myyty vaan tilalle tuli Spiced Apple sarja. Itse en ihastunut mausteisempaan omenatuoksuun läheskään yhtä paljon kuin tähän Glazed Appleen. Toivottavasti tämä palaisi vielä joskus markkinoille, tämä tyttö ainakin ryntäisi välittömästi kauppaan hamstraamaan niitä!

Vieressä oleva Frosted Plum oli myös viime vuoden kausituoksu ja itse asiassa yllätyin aika paljon tosta tuoksusta. Ajattelin sen olevan paljon voimakkaampi, mutta tuoksu olikin yllättävän mieto. Ehkä hieman liiankin mieto omaan makuuni. Toisaalta luumu on selkeästi haistettavissa tuosta ja koen tämän suihkugeelin tuoksun jotenkin aika rauhoittavana ja nimenomaan jouluisena. Tämä ei ole suosikkituoksuni, mutta ihan kiva tätä on ollut käyttää aina välillä juuri joulun aikaan.


Jouluisilla tuoksuilla jatketaan! Frosted Cranberry oli viime vuoden kausituoksu ja nimensä mukaisesti siis karpalon tuoksuinen suihkugeeli. Mä ihastuin vuosi sitten täysin erilaisiin karpalontuoksuisiin kosmetiikkatuotteisiin ja oletin toki rakastavani myös tätä tuoksua. Mutta kuten tosta pullosta ehkä huomaa, en ole tätä kovinkaan paljon käyttänyt. Suihkugeeli tuoksuu ihan selkeästi karpalolta, mutta itse pidän ehkä hieman makeammista tuoksuista ja ajattelinkin tämän olevan selkeästi makeampi. No, kyllä tämä pois tulee käytettyä toivottavasti vielä tämän talven aikana.

Frosted Berries on yksi tämän talven tuoksuista ja ai että mä rakastan tota! Toi on juuri sellainen ihanan makean marjaisa tuoksu, joka mua miellyttää. Voisin uskoa, että monien mielestä tämä on jopa vähän äitelän makea, mutta mä tykkään tästä ja paljon. Ostin samasta sarjasta myös pari käsivoidetta ja vartalovoiteen ja voi olla, että tällainen suihkugeeli täytyy käydä vielä nappaamassa kaupasta mukaan.


Papayan sain itselleni muistaakseni joskus noin vuosi sitten ja tästä tuli heittämällä suosikkini pitkäksi aikaa. Mä rakastan kaikkia eksoottisia tuoksuja ja tämä papaijasuihkugeeli tarjoaa juurikin sitä. Suihkugeeli tuoksuu todella herkulliselta ja tätä käyttäessä voi hetken kuvitella olevansa jossain ihan muualla kuin täällä kylmässä Suomessa. Omistan tästä myös vartalovoin, mutta sen tuoksu ei sitten miellyttänytkään mua ihan yhtä paljon.

Mangon tuoksua rakastavalle tämä TBS:n Mango suihkugeeli on ihan unelmatuote. Raikas, hedelmäinen, mutta kuitenkin suhteellisen kevyt ja mieto mangontuoksu on mun mielestäni todella ihana ja tätä on tullut käytettyä ihan vuodenajasta riippumatta. Voisin ehkä jopa toivoa, että mangon tuoksu olisi tässä aavistuksen voimakkampi, mutta eipähän ainakaan ole sitä pelkoa, että tuoksu olisi esimerkiksi liian esanssinen. 


Vineyard Peach on yksi kestosuosikkini TBS:ltä ja tätä on menossa jo toinen pullo. Tuoksu on ihanan naisellinen, hempeä ja makea persikka. Tuoksu sopii mielestäni mihin tahansa vuodenaikaan, mutta erityisesti oon tykännyt käyttää tätä keväällä ja kesällä. Persikka on tuoksuna suhteellisen mieto, mutta kuitenkin makean hedelmäinen. Tässä tuoksussa yhdistyy kaikki se, mistä itse pidän!

Vierestä löytyvä Pink Grapefruit on taas selkeästi kirpeämpi ja raikkaampi tuoksu. Verigreippi sopii tuoksuna mun mielestäni erityisesti kesään ja tämä pääsi mulla käyttöön vasta viime keväänä, vaikka pullon olen ostanutkin jo paljon aikaisemmin. Tämä jäi kuitenkin tuoksuna selkeästi muiden kesäisten suihkugeelien varjoon ja jotenkin oon ehkä vähän kyllästynytkin tähän verigreipin tuoksuun, sillä oon käyttänyt mm. Neutrogenalta aika paljonkin samantuoksuista kosmetiikkaa. Hyvältähän tuo tuoksuu ja välillä on kiva käyttää tollasia kirpeitä ja raikkaita tuoksuja, mutta ei tämä missään nimessä suosikkini ole.


Tea Tree Body Washin on tarkoitus auttaa puhdistamaan ihon epäpuhtauksia, ja itsekin ostin tämän nimenomaan siksi, että multa löytyi niitä epäpuhtauksia aina välillä yläselästä, olkapäistä ja rintakehältä. Koitin käyttää tätä tavallaan "kuuriluonteisena" ja katsoa poistuvatko epäpuhtaudet tai ennaltaehkäiseekö tämä niitä. En huomannut kokeilujeni aikana mitään muutosta suuntaan tai toiseen. Lopulta en tätä enää edes yrittänyt käyttää, kun ihoni tilanne muuttui muutenkin eikä mulla ole enää vähään aikaan niitä epäpuhtauksia pahemmin ollut vartalolla tai kasvoissa. En siis ole tätä enää tarvinnut. Lisäksi tässä oli aika voimakas tuoksu, josta en pidä yhtään enkä siihen tuoksuun tottunut, vaikka tätä kuinka koitin käyttää.

Early-Harvest Raspberry on aivan ihanan makea vadelmasuihkugeeli ja tämä lukeutuu niihin tuoksuihin, joita voisin haistella päivästä toiseen kyllästymättä. Syksyn tultua tämä marjaista tuoksu pääsi mulla taas käyttöön ja iho jää ihan valtavan hyvän tuoksuiseksi tämän käytön jälkeen. Veikkaisin tämänkin olevan joidenkin mielestä vähän liiankin makea tuoksu, mutta mä rakastan juuri kaikkia tällaisia vähän överimakeitakin tuoksuja eikä tämä suihkugeeli ole siinä mikään poikkeus.


Ja loppuun vielä vähän kesäisempiä tuoksuja. Vasemmalta löytyy Virgin Mojito, kesän 2015 kausituoksu ja nimensä mukaisesti toi tuoksuu siis samalta kuin mojitodrinkki. Minttu ja lime on selkeästi erotettavissa tosta ja tuoksu on ihanan kesäisen raikas. Oon koittanut käyttää tätä tosi maltillisesti aina silloin tällöin, sillä pidän tästä suihkugeelistä eikä tätä tosiaan ole enää saatavilla. Ihana tuoksu ja täydellinen juurikin kesään!

Piñita Colada on taas tämän vuoden kesätuoksu ja drinkkilinjalla jatketaan. Tuoksuna tässä ovat siis kookos ja ananas, mutta mun mielestä tässä tuoksuu kookos harmillisen vähän. Kyllä sekin sieltä on haistettavissa, mutta makea ananas on kyllä selkeästi vahvempi tuoksu tässä suihkugeelissä. Tämäkin tuoksuu mielestäni todella herkulliselta ja rakastan myös saman sarjan vartalokuorintaa. Näin talvella ei tätäkään tule kovin usein käytettyä, mutta kevään ja kesän tullessa tämä pääsee taatusti taas kovaan käyttöön.

Pidättekö te The Body Shopin suihkugeeleistä? Mitkä ovat teidän suosikkituoksunne? :)

26 kommenttia:

  1. Mulla ei taida olla kun mansikka ja mango näitä TBS:n suihkugeelejä, sen sijaan vartalovoina löytyy useampaa tuoksua. Kun on kesät talvet pakko rasvata joka suihkun jälkeen niin mieluummin otan neutraalin suihkugeelin ja sitten tuoksuvan voiteen. Mut näitä vois vaan tuoksutella non-stoppina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n vartalovoit on kyllä aivan ihania, kun ne on niin paksuja ja kosteuttavia :) Joo kosteusvoiteen tuoksu jää yleensä selkeästi pitemmäksi aikaa iholle kuin suihkugeelin, eli ei ihme että haluat niihin tuoksuihin panostaa!

      Poista
  2. Rakastan tuota pink grapefruitia, sain sen aikoinaan anopilta lahjaksi ja sen jälkeen olen ostanut sitä säännöllisesti varastoon, aina kun loppuu, mutta myös virgin mojito ja pinita colada kolahtivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pink Grapefruit on kyllä ihanan pirteä tuoksu, multa löytyy tosta myös vartalosorbetti josta oon tykännyt tosi paljon! Noi kesätuoksut on munkin mielestä tosi hyviä :)

      Poista
  3. Papaija. <3 Tuskallisen ihana tuoksu!

    T: Kiti
    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/rumat-tytot

    VastaaPoista
  4. Vau mikä kokoelma sulla on! Mä oon kans melkoinen suihkugeelihöperö ja olis kyllä kiva saada näitä TBS:n suihkareita lisää varastoon! Tosin luulen, että mun joulukalenteri tulee täydentämään varastoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, muistelinkin että sulta löytyy aikamoinen kasa suihkugeelejä<3 Voisin myös veikata, että sieltä joulukalenterista saattaa paljastua yksi jos toinenkin ihana uusi suihkugeeli ;D

      Poista
  5. En oo näistä kokeillut kuin mangoa ja papaijaa. Mango oli parhaan tuoksuinen suihkugeeli mitä oon käyttänyt, papaija liian ällömakea mulle. En vaan raaski näitä ostaa normihinnalla, mun mielestä reilu 8e on vaan liikaa suihkugeelistä. Alennuksista oon näitä ostanut.
    Mustikka odottaa käyttöönottoa, ootko sitä kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango on tosiaan siitäkin hyvä, ettei se ole liian makea tuoksu :) Mä rakastan sellasia ällömakeita tuoksuja, joten papaijastakin pidän :D Onneksi näitä saa monesti myös tarjouksessa! Nytkin taitaa TBS:llä olla taas tulossa kanta-asiakkaille alepäivät. Mustikkaa en oo testannut, mutta oon monesti meinannut ostaa sen testiin, sillä se tuoksuu aivan ihanalle<3

      Poista
  6. Oi Virgin mojito, se on yksi suosikkini kausituoksuista! Ostan aina lähes kaikki kausituoksut, koska TBS:n suihkugeelit ovat vaan niin hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virgin mojito on tuoksuna niiin ihana! ♥ Jep sama täällä, tosin tänä talvena mukaan lähti vain yksi tuoksu :)

      Poista
  7. No johan on kokoelma sulla Linda!:D Mulla ei nämä TBS:n pikkugeelit aina kauaa kestä, kun reissuaa ja "yökyläilee" aika paljon:D Onneksi on taas uusi joulukalenteri joka odottelee tuossa lattialla, saapi varmaan lisää uusia pikku suihkugeelejä:) Tuossa seassa on muutamia ihania mitä ei enäää myydä harmi vain, koska ihania, esimerkiksi tuo Mojito <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on joo vähän kertynyt :D Sellaset pikkupullot on ihan superkäteviä juuri mukaan otettaviksi pikku reissuille :) Eiköhän kalenterista taas jonkun verran tule myös niitä suihkugeelejä, toivottavasti tuoksut miellyttää sua<3 Jep, toivottavasti noita kausituoksuja saataisiin vielä joskus myyntiin!

      Poista
  8. Onpas sulla näitä paljon! :) Mä tykkään TBS:n suihkugeeleistä, mutta viime aikoina oon kaivannut vaihtelua ja tilannut suihkugeelejä iHerbistä. Oma suosikki TBS:ltä on ehdottomasti tuo vadelma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän liikaakin ehkä.. :D Munkin pitää ehdottomasti tutustua iHerbin suihkugeelivaihtoehtoihin, kunhan tää mun ostolakkoni (joka tosin ei oo kovin hyvin mennyt) joskus loppuu :D Vadelma tuoksuu ihanalle<3

      Poista
  9. Olin ihan et whoaaaa! kun näin ton ekan kuvan :D Oon kateellinen sun kokoelmasta! Itse jouduin tänään käydä ostaa suihkugeelin, koska mulla on kaikki LOPPU. Enpä uskonut että tääkin päivä tulisi vastaan. TBS:ltä ensimmäinen suosikkini oli mango ja tykkään siitä edelleen. Muut suosikit on sit olleet kausikokoelmista, erityisesti Glazed Apple ja Virgin Mojito ovat kolahtaneet. Tuosta vadelmasta tykkäsin myös, vaikka se tosi makea onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi eii :D Tollanen ei olis mulla ihan heti edes mahdollista, mulla on nimittäin suihkugeelejä oikeesti aikamoinen määrä kylppärissä ja osa makkarin kaapissa :'D Noi kaikki mainitsemasi tuoksut lukeutuu myös mun suosikkeihin, ihania jokainen<3

      Poista
  10. Noissa TBS:n suihkugeeleissä on se tuoksu niiin parasta, että niitä on vaan pakko hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan näin ja noi tuoksut on vielä sellasia aitoja eikä liian keinotekoisia :D

      Poista
  11. Sä oot kyllä todellinen suihkugeeli fani :D Mun mielestä TBS:n suihkugeelit on ihan parhaita <3 Oma suosikki on mansikka sekä tuo Frosted Berries, molemmat ihanan makeita tuoksuja :) Mua alkoi myös kiinnostamaan tuo persikka, voisi juuri ensi kesäksi hankkia sen, tulee mieleen sellainen kesätuoksu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kieltämättä joo :D Mansikka on ihanan makea tuoksu, siitä oon omistanut joskus sellaisen pienen matkakoon :) Hanki ihmeessä tai käy ainakin tuoksuttelemassa toi persikka! Mä ainakin tykkään siitä ihan älyttömästi :)

      Poista
  12. Virgin Mojito on ihana! Asun Itävallassa ja täällä on yhdessä outlet-kylässä myös TBS:n outlet, sieltä saa vanhojakin limited edition -tuotteita! Ei tietenkään kaikkia, mutta kesällä hamstrasin niitä viime vuoden Virgin Mojitoja ainakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Oii ei nyt oon kateellinen :D Mä niin kaipaan noita vanhoja kausituoksuja! Sekoaisin varmaan, jos pääsisin tollaseen outletiin :'D

      Poista
  13. Ohhoh mikä kokoelma ja mä luulin, että mulla olisi paljon suihkugeelejä :D Nää kuvat näyttää jotenkin tosi herkullisilta, ihanan värisiä puteleita ♥ Body shopin suihkugeelit on kyllä ihan parhaita, voisin vaan imppailla niitä koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh näitä on joo vähän kertynyt :D Noi pullot on tosiaan ihanan värisiä<3 Sama täällä, noista tuoksuista ei vaan voi saada tarpeekseen!

      Poista

Kiitos kommentista!