maanantai 21. marraskuuta 2016

TIGI S-Factor Diamond Dreams


Kaipaavatko hiuksesi lisää kiiltoa ja säihkettä? Siinä tapauksessa suosittelen lämpimästi testaamaan TIGI S-Factor sarjan Diamond Dreams shampoota ja hoitoainetta! Ostin itselleni nämä suuret 750 ml pullot heinäkuussa ja lupasin kirjoitella näistä uudemman kerran myöhemmin, kun olen näitä saanut testattua. Melko pitkään nämä odottelivatkin sitä testaukseen pääsyä, sillä mulla on aikamoinen kasa erityisesti hoitoaineita kylppäri pullollaan, mutta nyt olen ehtinyt muodostamaan näistä mielipiteeni ja se on aika yksinkertainen - minä ja mun hiukseni rakastetaan tätä kaksikkoa!


Mitä shampooseen tulee, mä luotan TIGIn tuotteisiin täysin. Pidin itse joskus TIGIä vähän turhan kalliina (erityisesti eläessäni opiskelijabudjetilla), mutta eivät nämä loppujen lopuksi mitään älyttömän hintaisia ole. Varsinkaan jos vähääkään viitsii tehdä taustatyötä siitä, mistä näitä kannattaa ostaa. Se on totta, ettei näitä saa varmasti mistään muutamalla eurolla, kuten monia markettishampoita ja -hoitoaineita, mutta valitettavasti sellaiset eivät mun hiuksissani tunnu oikein toimivan. Tai toki nekin toimivat, mutta eivät sillä tavalla kuin haluan ja tuotetta saa käyttää ainakin tuplasti enemmän kuin esimerkiksi juuri TIGIn tuotteita. Tässä kohtaa pitääkin muistaa, että jokaisen hiukset ja hiuspohja ovat erilaiset ja vaativat erilaisia tuotteita. Ja totta kai tähän vaikuttaa vahvasti myös meidän jokaisen omat mieltymykset ja se, kuinka paljon on esimerkiksi valmis laittamaan rahaa hiustenhoitoon :)

TIGIn shampoiden pesuteho on ollut poikkeuksetta aivan loistava - jo yhdellä pesukerralla hiuksista saa täysin puhtaat. Hoitoaineissakaan mulla ei pahemmin ole ollut moitittavaa, sillä ne ovat toki vähän tuotesarjasta riippuen yleensä oikein hoitavia, selvittävät hyvin takut ja jättävät hiukset pehmeän tuntuisiksi. Tämä kaksikko jatkoi sitä TIGIn tuttua ja turvallista linjaa, sillä shampoon pesuteho oli aivan loistava ja hoitoaine oli oikein hoitava. Diamond Dreams shampoo ja hoitoaine lupaavat sekä kosteuttaa että vahvistaa hiuksia ja siinä ne onnistuvat todella hyvin.


Ja sitten päästäänkin siihen, mistä ihan ensimmäisessä lauseessa jo puhuin: kiiltoon. Mä en ole ikinä elämässäni testannut yhtäkään shampoota tai hoitoainetta, joka olisi jättänyt samanlaisen upean ja oikeasti silminnähtävän kiillon hiuksiin kuin tämä kaksikko. Ja trust me, mä olen testannut pienen ikäni aikana melko monia shampoita ja hoitoaineita :D Nämä tuotteet lupaavat antaa hiuksille runsasta kiiltoa ja tällä kertaa kyseessä ei todellakaan ole pelkkä sanahelinä, sillä sitä kiiltoa todellakin piisaa. Jopa mun hiustenkuivaajan ja Miamin auringon kärventämät hiukset näyttivät todella elinvoimaisilta ja kiiltäviltä, kun olin hiukset käsitellyt näiden kahden kanssa. Tekisi mieli sanoa, että hiukset oikeasti säihkyvät, mutta ei niissä sentään mitään glitterhiukkasia pörrää, mutta ai vitsit millainen kiilto näistä hiuksiin jää! Ja mikä parasta - nämä molemmat antavat sitä kiiltoa eli hiukset ovat kyllä olleet ihan samannäköiset, vaikka olisin käyttänyt vain hoitoainetta tai shampoota. Eli kyse ei ole vain esimerkiksi hoitoaineen vaikutuksesta, kuten tällaisissa tuotteissa ehkä monesti on.


Mä olen yhä enemmän ja enemmän vakuuttunut siitä, että TIGI on mulle juuri se oikea merkki, kun puhutaan ihan tavallisista shampoista ja hoitoaineista. Eikä mun TIGI-fanitukseni rajoitu todellakaan pelkkiin hiustenhoitotuotteisiin, sillä TIGIltä löytyy ihan superihania muotoilutuotteitakin, joista yhtenä parhaimpana mainittakoon Bed Head Masterpiece hiuslakka, jota ilman en enää osaisi elää.

Onko Diamond Dreams shampoo tai hoitoaine teille tuttuja? Mikä ylipäätään on suhtautumisenne TIGIin, pidättekö vai ettekö pidä? :)

14 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea sun kokemuksia näistä! Mähän olen joskus ollut aivan yltiöpäinen TIGI-fani ja parikymppisenä tulikin hamstrattua sarjalta melkein kaikki mahdollinen, mikä vähääkään voisi sopia omille hiuksille :D Edelleen vakiokäytössä sarjan Masterpiece-lakka ja muutama muukin tuote. Muuten on vähän TIGI:n "keräileminen" rauhoittunut tässä vuosien aikana. Mutta tän sun postauksen myötä muistin, että multa vissiin löytyy nämä kaapista normaalikoossa. Eli taidanpa korkata nämä piakkoin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että oot aiemmin joskus maininnut tota samaa :D Kieltämättä mullekin kelpaisi oikein kunnon määrä TIGIn tuotteita<3 Masterpiece hiuslakka on ehdottomasti paras, mitä oon koskaan testannut ja kiva kuulla, että se on muidenkin suosiossa. Testaile ihmeessä tätä kaksikkoa, toivottavasti tykkäät näistä!

      Poista
  2. Mua vähän jopa hävettää myöntää, etten ole testannut yhtäkään TIGIn shampoota tai hoitoainetta :D Tota lakkaa on tullut kyllä käytettyä, ja se on ollut ihan hyvää. Jossain kohtaa voisi kyllä kokeilla näitä, mutta tällä hetkellä on jo kylppäri aika täys... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en enää tiedä mitä mä hiuksiini tunkisin, jos TIGIä ei olisi saatavilla :'D Suosittelen testailemaan jotain TIGIn shampoo ja hoitsikkasarjaa, kun oot saanut kylppäriin vähän lisää tilaa ensin ;)

      Poista
  3. Kiva lukea näistä :) Mä en ole koskaan käyttänyt TIGIltä muita kuin Bed Headin tuotteita. S-Factor,Catwalk ja muut sarjat ovat mulle ihan vieraita sarjoja. Mä oon kyllä tykännyt TIGIn tuotteista muuten, mutta niiden makea tuoksu on alkanut tökkimään ja pahasti. Mun suosikki tuote TIGIltä on meidän koiran selvityssuihke Pet Head -sarjasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin suurin osa TIGIn tuotteista on juuri Bed Head sarjasta, mutta S-Factoria ja Catwalkiakin on tullut testailtua :) Joo kieltämättä noissa tuotteissa on lähes poikkeuksetta todella makea tuoksu. Osassa se tuoksu on sentään vähän miedompi ja raikkaampi! Mä en edes tiennyt, että TIGI myy koirillekin tarkoitettuja tuotteita :D

      Poista
  4. On tuttuja, tykkäsin näistä kovasti. :) En tykkää niinkään niistä Tigin perussarjoista BedHed -shampoista- ja hoitoaineista, mutta muutama hyvä muotoilutuote herkku siellä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) TIGIltä löytyy kyllä muotoilutuotteita vaikka millä mitalla ja varmaan kaikkeen mahdolliseen tarkoitukseen :D Mä tykkään niistä purkeistakin, ne on jotenkin ihania kun kaikki on niin värikkäitä :)

      Poista
  5. Mulla oli joskus jättipöntöt Tigin jonkun tuotelinjan shampoo ja hoitis, mutta mulle kokemus oli vähän njääh. Tykkäsin tosin sarjan suoristustuotteista! Tigi on kyllä viime vuosina jäänyt mulle vähän tuntemattomaksi, mutta niinhän se on, ei ihan kaikesta tarvi innostua :) Tai siis, kaikkeen ei ehdi paneutua niin, että ehtisi niitä testailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dumb Blonde -sarja aiheutti mulla vähän saman reaktion, mutta se onkin sitten jäänyt ainoaksi testaamakseni sarjaksi, jota en TIGIltä ostaisi enää uudelleen :) Jeps, kaikesta ei tosiaan tarvitse innostua ja testattavaa tosiaan riittää, joten onhan se selvää, ettei kaikkeen pysty sillä tavalla edes paneutumaan!

      Poista
  6. Kyllähän Tigi ensin vaikuttaa kalliilta, mutta onhan ne shampoo- ja hoitispullot huomattavasti suurempiakin, eli ei ne siihen nähdenkään voi maksaa samaa kuin marketin parinsadan millin pullot. :) Täytyykin jossain vaiheessa ostaa kokeiluun Tigin pesujuttuja, sillä mulla on kokemusta vain muotoilutuotteista. Muistan kun itsekin reilut viisi vuotta sitten ihastelin kaikkia Tigin tuotteita, kun onhan ne jo niin herkullisen näkösiä ulkoasultaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta! Osta ihmeessä ja toivottavasti löydät jonkun sun hiuksille sopivan sarjan ja myös tykkäät niistä tuotteista :) TIGIn muotoilutuotteet on kyllä tosi hyviä, ja mä tykkään myös todella paljon noista värikkäistä pulloista ja purkeista. Tekisi mieli hamstrata niitä koti täyteen ihan jo ulkoasun takia :D

      Poista
  7. Mä en näistä ollut kuullukkaan, TIGIstä kokemusta vain Bed head tuotesarjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bed Head taitaa olla ehdottomasti se suosituin TIGIn sarja :) Mullakin nää muut on jääneet selkeesti tuntemattomimmiksi.

      Poista

Kiitos kommentista!