torstai 9. marraskuuta 2017

5 asiaa...


Oon muutamastakin blogista bongannut viime aikoina tämän 5 asiaa... -postauksen ja päätin heti kättelyssä, että haluan myös itse toteuttaa tämän! Välillä on kiva höpistä täällä blogin puolella ihan jostain muustakin kuin kosmetiikasta, vaikka kosmetiikka ja kauneus onkin ehdottomasti blogini pääaiheet. Täntyylisistä postauksesta kuitenkin oppii kivasti tietämään asioita bloggaajasta ja senpä takia tykkään niin paljon itse sekä lukea näitä että vastailla itsekin näihin! Postauksen kuvina muutama räpsy vuoden takaiselta Jenkkilän reissulta.

5 maata, joissa olen käynyt...
- Yhdysvallat
- Espanja
- Iso-Britannia
- Ruotsi
- Norja

5 hajuvettä, jotka olen omistanut...
- Versace Bright Crystal Absolu EdP
- Escada Turquoise Summer EdT
- Christina Aquilera Signature EdP
- Dolce & Gabbana Dolce EdP (pienempiä näytteitä)
- Escada Cherry In The Air EdT (pienempi koko)


5 paikkaa, jossa olen asunut...
- Oon asunut Turussa tasan kahdella eri asuinalueella, eli tästä nyt ei viittä kohtaa tule :)

5 ruokaa, joista pidän...
- Tortillat
- Itsetehdyt kanaruishampurilaiset
- Katkarapuwokki
- Aurajuustouunilohi
- Kaikki, missä on salamia :D

5 mieleenpainuvinta päivää...
- Ensitapaaminen nykyisen poikaystäväni kanssa.
- Kun sain kuulla, että äitini on täysin yhtäkkiä joutunut saattohoitoon, eikä mitään ole enää tehtävissä.
- Äitini kuolinpäivä.
- Kun poikaystäväni sanoi ensimmäisen kerran rakastavansa mua.
- Ylioppilaaksi valmistuminen.


5 tapahtumaa/päivää, joita odotan tällä hetkellä...
- Mun ja poikaystäväni vuosipäivää.
- Bloggaajien pikkujoulumiittiä.
- Uudenvuoden juhlintaa.
- Tulevaa talvilomaa.
- Mun ja kaverini alkuvuodesta juhlittavia "50 v" synttäreitä.

5 asiaa, mitä en ole koskaan...
- Nukkunut ulkona teltassa.
- Ollut mopon tai moottoripyörän kyydissä.
- Kävellyt jäätyneen järven/meren/joen tms. päällä (ajatuskin kauhistuttaa mua..)
- Vahannut ihokarvojani pois. Sokerointia oon kyllä koittanut, mutta vahoihin en ole ikinä koskenut.
- Nukkunut pommiin ja myöhästynyt sen takia töistä.

5 kiinnostavinta urheilulajia...
- Jääkiekko
- Telinevoimistelu
- Taitoluistelu
- Tumbling
- Cheerleading


5 unelmaa...
- Valmistua joskus meikkaajaksi/maskeeraajaksi.
- Saada vakituinen työpaikka paikasta, jossa todella viihdyn.
- Muuttaa omakotitaloon tai vähintään rivitaloon.
- Saada lapsia mieheni kanssa.
- Matkustella paljon.

5 random asiaa itsestäni...
- Pelkään perhosia. En niinkään sellasia nättejä päivällä lenteleviä, mutta oon saanut hirveet traumat niistä ruskeista yöperhosista nuorempana, kun niitä lenteli öisin mun makkarin ikkunasta sisälle.
- Oon ihan tietoisesti opetellut yläasteen/lukion aikana muuttamaan käsialaani. Esimerkiksi a-kirjaimen teen eri tavalla kuin mitä koulussa opetettiin, samoin j, y ja g-kirjaimiin teen sellaiset "silmukat" loppuun.
- Luin nuorempana kirjoja todella paljon eikä ollut sellaista hetkeä, kun mulla ei olisi ollut jokin kirja kesken. Nyt en oo jostain syystä pystynyt ainakaan viimeiseen vuoteen oikein keskittymään mihinkään kirjaan, vaikka oon yrittänyt. Ehkä en oo lukenut riittävän mielenkiintoisia kirjoja? Suositelkaa hyviä!
- Mulla on tapana katsoa samat leffat aina uudestaan ja uudestaan. Jotenkin tykkään siitä, että tiedän jo etukäteen mitä leffassa tulee tapahtumaan.
- Oon jo aikoja sitten päättänyt mitkä nimet annan mun mahdollisille tuleville tyttärille. Harmi vaan, ettei nykyinen mies oikein ymmärrä mun nimivalintojani, joita ovat mm. Helmi ja Senja. Kyllä mä vielä sen pään aion saada kääntymään! ;)

Hauskaa torstaita! ♥

32 kommenttia:

  1. Oman isän menettäneenä haluan vaan osoittaa tukea noihin kahteen mieleenpainuvimman päivän aiheeseen♡

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva postaus lukea! Mutta tosi ikävä kuulla äitisi nukkuneen pois, osanottoni <3
    Mä olen sellainen että minusta elokuvat paranevat mitä useammin ne katsoo. Joskus on hankala keskittyä kun räpeltää puhelinta tms. ja tuntuu että elokuva menee ohi. Sitten kun sen katsoo uudelleen niin pääsee paremmin juoneen kiinni. Millaisista kirjoista pitäisit? Jos dekkarit kiinnostavat niin Camilla Läckberg on aika pettämätön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3

      Toi on kyllä ihan totta ja siis esimerkiksi Inception oli sellainen leffa, jonka tajusin kunnolla vasta kolmanella katselukerralla :D Leffan alun ymmärsi paremmin, kun oli nähnyt sen lopun. Dekkarit todellakin kiinnostaa, niitä tuli joskus luettua ihan älyttömästi! Kiitos vinkistä, meen heti tänään kirjastoon katsomaan josko sieltä löytyisi hänen kirjojaan :)

      Poista
  3. Kiva postaus:) Ehkä teen tämän itsekin joskus;)
    Osanotto myös minulta äitisi poismenon vuoksi<3 Varmasti on ollut rankkaa<3
    Mulla kans on tapana katsoa jotkut hyvät elokuvat useampaan kertaan, koska yhdellä katsomisella ei välttämättä hoksaa kaikkia nyansseja ja eri henkilöiden mielenmaailmaa. Useamman katsomisen jälkeen on syvällisemmin päässyt elokuvan maailmaan ja eläytyminen tarinaan on ihan toista kuin, jos katsoisi liukuhihnalta. Mäkään en ole koskaan ollut mopon enkä moottoripyörän kyydissä, enkä taitaisi enää mennäkään, vaikka kuka pyytäisi;)
    Oon varma, että sinusta tulee joku päivä taitava maskeeraaja-/meikkaaja-ammattilainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä! Olis kiva lukea sun vastaukset näihin :) Kiitos<3

      Samaa mieltä, mutta oon huomannut, että tosi monet ihmettelee tätä mun tapaani :D Samoin luen kyllä esimerkiksi kirjoja useampaankin kertaan. En mäkään tiedä menisinkö, oon sellanen arkajalka että pelottaisi varmasti ihan älyttömästi olla jonkun moottoripyörän selässä :D

      Toivottavasti, kiitos ihana<3 :)

      Poista
  4. Tälläiset postaukset on tosi kivaa vaihtelua välillä :) Sun blogi on ihan lemppareita ja aina löytyy kivaa sisältöä, huomaa että tekstiin ja kuviin on panostettu!
    Vaikutat tosi ihanalta ja mukavalta ihmiseltä, äitisi olisi varmasti ylpeä sinusta, osanottoni♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, aivan ihana kommentti! <3 Tästä tuli niin hyvä mieli :) Kiitos ♥

      Poista
  5. Osanottoni äitisi vuoksi ♥ Kiva postausidea, nappaan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Nappaa ihmeessä! Tätä oli tosi kiva toteuttaa :)

      Poista
  6. Hauska potaus! :) Meillä onkin tän mukaan paljon yhteistä, hyvä team Turku! <3
    Osanotot myös täältä, on ollut varmasti todella rankka kokemus :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että löytyi yhteisiä juttuja! :) Olihan se ja valitettavasti varjostaa elämää yhä vieläkin, vaikka tapahtuneesta on jo kolme vuotta :/ Kiitos ♥

      Poista
  7. Ja siis mitä miittiä, miksi en oo tietoinen tästä? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tää on tällanen missä suurin osa on lifestylebloggaajia ja mä taidan olla ainut kauneusbloggaaja mukana :D Eli ei oo mikään kosmebloggaajien miitti kyseessä, siitä olisit varmasti tietoinen ;)

      Poista
  8. Kiva postaus ja on tosiaan kiva lukea myös henkilökohtaisempia juttuja :)

    Todella surullista lukea, että äitisi on yllättäen nukkunut pois <3

    Ihania lasten nimiä :) Mullakin on jo muutama valmiina, mutta jostain syystä poikien nimiä en ole keksinyt vielä samalla tavalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on kiva kirjoitella aina välillä! :) Siis tiedätkö mulla on ihan sama! Pojille on tosi vaikea keksiä mitään kivoja nimiä vaikka tytöille niitä keksii ties miten monia :D Anton olisi mun mielestä kiva pojan nimi, mutta ei toi mies tykkää siitäkään :'D

      Poista
  9. Ihanaa että sinäkin nyt toteutit tämän ♥ Ja mitä kuvia oot pistänyt kylkeen, ei auta mun matka- ja Miamikuumeeseen, yääh:D
    Oijoi, muistelinkin että äitisi on nukkunut pois, mutten tiennyt että tuolla tapaa ja ihan yllätten, hirmuisesti voimia <3 läheisen joutuminen saattohoitoon on todella järkyttävää, kokemusta on ja pian siitäkin tapahtumasta on vuosi:( Tuollaiset tulee varmasti varjostamaan elämää ihan koko lopun elämän.:(
    Mäkin oon miettinyt jo mun tyttären nimen valmiiksi, miehellekin oon siitä sanonut muttei oo oikein mitään vastannut siihen:D Pojan nimeä en vielä tietäisi.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, Miami on kyllä ihana kaupunki<3 Just eilen juttelin poikaystävän kanssa, että mentäisiin joku kerta sinne yhdessä! :) Joo siis äidilläni oli syöpä eli ei hän terve ollut, mutta koko toi saattohoitoon joutuminen ja tilan huononeminen tapahtui niin yllättäen enkä todellakaan osannut varautua yhtään tollaseen.. Sullakin on varmasti nyt raskaat ajat edessä, kun siitä tulee kuluneeksi vuosi :( Mulle ainakin kaikki vuosipäivät yms. on niitä pahimpia..

      Monilla tuntuu olevan, että tietää joko sen tytön tai pojan nimen, mutta toista ei sitten tiedä :D

      Poista
  10. Näitä lista postauksia on tosi kiva lukea. Sun unelmat kuullosti ihanalta. Mun unelmat olisi koulusta valmistuminen, vakituinen työpaikka, toisen asunnon/isomman asunnon ostaminen, oman yrityksen perustaminen ja naimisiinmeno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin unelmat kuulostaa kyllä hyviltä ja myös realistisilta! Toivottavasti saadaan molemmat toteutettua noi meidän unelmat<3 :)

      Poista
  11. Ihana postaus Linda! <3 Ja ihanat kuvat myöskin :) Oon todella pahoillani sun äidin puolesta, tuli paha mieli :( Mutta samaa mieltä ylläolevan anonyymin kanssa, hän olisi varmasti susta ylpeä!<3 Toivon, että sun unelmat toteutuu ja susta tulisi varmasti mahtava meikkaaja/maskeeraja :) Hassua muuten ettet oo koskaan nukkunut pommiin :D En mäkään usein, muutamia kertoja, mutta hassua ettet oo koskaan nukkunut! Lukeminen on kyllä mukava harrastus, liian harvoin tulee itsekki luettua :/ Voin suositella kuitenkin muutamaa kirjaa! Esim nää kannattaa lukea: Nancy, Tähtiin kirjoitettu virhe ja Anne Frankin päiväkirja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Niina<3 :) Heh joo ehkä sekin kerta vielä joskus koittaa, ku nukun pommiin :D Oon vaan myös vähän hysteerinen noiden herätysten kanssa, kun illalla pitää tarkistaa monet kerrat, että puhelimen herätys on varmasti oikeassa ja nousen aina myös heti ylös, kun kello soi etten vaan nukahda uudestaan :D Nancyn oon joskus lukenut ja se oli kyllä hurjan hyvä! Kiitos muista suosituksista<3

      Poista
  12. Olipa ihana lukea tällaista erilaista juttua susta ja mielessä vastata noihin "kysymyksiin" :D Mä aina aattelin, et jos saisin tytön ni sen nimeks tulis Helmi tai Helli. No, sain tytön ja se ei ollu pätkääkään kummankaan nimen näkönen! XD Eli nimi meni vaihtoon. En koskaan ees ajatellu poikien nimiä, koska tiesin sisimmässäni, et saisin tytön jos ikinä oon raskaana, kummallista tuokin. Koko Turussa asumisen aikanani mäkin asuin vain kahdella asuinalueella, Pernossa ja keskustassa Eerikinkadulla :) Mä oon muuten lukenu kaikki Camilla Läckbergin kirjat joita Charming Nails suositteli, kannattaa todellakin lukea ne, luulis kirjastosta löytyvän. Nyt luen Lars Keplerin kirjoja, jotka on kanssa todella hyviä, suosittelen :) Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo tota mäkin "pelkään", että oon suunnitellut lapsille nimet valmiiksi, mutta lopulta lapsi ei yhtään näytä siltä että nimi sopisi :D Eerikinkatu olisi kyllä aika täydellinen paikka asua, jos tykkää asua keskustassa! Kiitos sullekin kirjavinkkauksesta, en ehtinytkään eilen sinne kirjastoon, mutta käyn pikimmiten lainaamassa jotain teidän suosittelemaa :) Kiitos samoin sulle<3

      Poista
  13. Tämä oli kiva postaus, muistankin kun olet kertonut äitisi menehtyneen, oman vanhemman menettäminen on asia, jonka voimakkuuden ymmärtää vasta silloin, kun niin tapahtuu <3 *rutistaa isosti*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, ei sitä aiemmin voi tajuta.. Kiitos ♥

      Poista
  14. Tämä postaus miunkin täytyy kyllä toteuttaa, näitä on niin kiva lukea! :) On kyllä ihan kamalaa, kun oma läheinen sairastuu niin pahasti ettei mitään ole enää tehtävissä, ja tällaisten asioiden ajatteleminen saa miut aina todella surulliseksi.. :( Itse haluan ajatella, että poisnukkuneet läheiset kuitenkin seuraavat edelleen elämäämme tuolta pilvien päältä ja elävät mukana niin iloissa kuin suruissakin :') ♥ Itsekin olin nuorempana todella kova lukemaan kirjoja, mutta jostain syystä en ole ehkä viimeiseen kolmeen vuoteen lukenut yhtäkään kirjaa! Kaikenlaiset ötökät saavat miunkin ihokarvat pystyyn, mutta perhosiakin pahempia ovat sudenkorennot, koska ne lentävät aina ihan läheltä ja niiden silmät on järkyt, haha!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olis kyllä huippua lukea sunkin vastaukset näihin! :) Tollasesta ajattelutavasta saa kyllä lohtua, varsinkin silloin kun suru on suurimmillaan<3 Mikähän siinä on, ettei ne kirjat enää innosta samalla tavalla kuin aiemmin? :D No toki mullakin on nykyään tää blogi, mihin menee paljon aikaa ja luen paljon muita blogeja, mutta kyllähän sitä aikaa silti olisi niitä kirjojakin lueskella. Edes välillä :D Hyi joo sudenkorennot on myös inhottavia! Ampiaiset ja perhoset on kuitenkin mulle ne pahimmat.

      Poista
  15. Tosi mukava kirjoitus! Missäpäin USA:ssa olet matkustanut? Kiinnostaa vaan tietää, koska ensi vuoden puolella todennäköisesti pääsen ensimmäistä kertaa käymään siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) New Yorkissa ja Miamissa olin vuosi sitten ja ihan ehdottomasti haluan päästä vielä muuallekin Yhdysvaltoihin! Toivottavasti reissu onnistuu ja säkin pääset sinne<3

      Poista
  16. Mullakin on jo yksi vauvanimi valmiiksi mietittynä, mutta sithän sen näkee onko vauva edes sen näköinen :D Mä tykkään myös yksinkertaisista ja perinteisestä nimistä, kunhan ne eivät ole niitä ihan käytetyimpiä. Mulla on muutamia sellaisia "turva" tv-sarjoja ja kirjoja, joita katson/lueskelen esim. kipeänä, niistä vaan tulee hyvä mieli vaikka tietääkin jo etukäteen mitä tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en oikeestaan aiemmin edes miettinyt, että tokihan sekin vaikuttaa miltä se vauva näyttää :D Oon vaan aatellut, että ne nimet on noi ja sillä siisti. Kiva kuulla että sullakin on tollasia sarjoja yms. mitä tykkäät katsoa uudelleen ja uudelleen! :)

      Poista

Kiitos kommentista!