lauantai 11. marraskuuta 2017

Bette Box | Marraskuu


Moikka! Hain pari päivää sitten Postista marraskuun Bette Boxin, jota odottelinkin enemmän kuin innolla. Olin käynyt jo paristakin blogista katsomassa sisällön, joten tiesin mitä odottaa ja alkutunnelmat boksin suhteen olivat todella positiiviset. Viime kuun bloggaajaboksin sisältö oli mulle mieluinen, mutta harmillisesti se sisälsi vain yhden tuotteen täysikokoisena. Toivoinkin siis ennen kaikkea, että tässä marraskuun boksissa tilanne olisi toinen. Ja olihan se! 


Tässä boksin sisältö, joka on tällä kertaa todella meikkipainotteinen. Jes! Mähän oon monet kerrat sanonut, että kaipaan näihin kauneusbokseihin enemmän meikkejä, sillä meikit on ehdottomasti se kosmetiikan osa-alue, joka mua eniten kiinnostaa. Tässä kuussa mukana oli jopa kolme meikkituotetta, eli sen puoleen ei ainakaan ole valittamista. Toki se syö ehkä hieman sitä boksin monipuolisuutta, kun suurin osa tuotteista on meikkejä, mutta tällaistakaan boksia ei ole aiemmin tainnut tulla edes LivBoxin aikoina, joten sallittakoon tämä meikkipainotteinen boksi ;) Tässä kuussa myös pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin pienellä extratuotteella. Sitten mennään vielä tarkemmin boksin tuotteisiin:


Lumenen Nordic Seduction Creamy Lipstickin sain itse sävyssä Summer Bouquet Kesäkimppu. Kyseinen huulipuna lupaa valovoimaista väriä, optimaalista levittyvyyttä ja pitkäkestoista lopputulosta. Huulipunan koostumuksen sanotaan olevan samettista ja tällaiselle huulipuna-addiktille tämä oli kyllä ihan nappivalinta boksin tuotteeksi! Summer Bouquet on todella kaunis tumma viininpunainen sävy ja se sopii täydellisesti syksyyn ja talveen. Koostumus oli todellakin samettista ja puna levittyi huulille pehmeästi ja kauniisti. Kermainen koostumus oli miellyttävä huulilla ja puna myös pysyi paikoillaan melko hyvin. Syömistä tämä ei toki kestänyt, mutta tällaisia cream-punia on onneksi helppo lisätä päivän aikana ilman pelkoa siitä, että lopputulos näyttää huulilla rumalta. Pakko vielä kehua tuota huulipunan hylsyä, joka on mielestäni todella tyylikäs ja lisäksi myös mukavan tukeva. Tollaset pienet ominaisuudet tekee meikkituotteesta heti paljon arvokkaamman oloisen. Ehdottomasti boksin paras tuote, tää huulipuna on yksinkertaisesti täydellinen! Huulipunan ovh on 18,90 €.


Seuraava meikkituote on Manna Kadarin Glo Illuminator Hohdevoide. Tämä on sekä kasvoille että vartalolle tarkoitettu hohdevoide, joka lupaa jättää iholla kauniin, kuultavan hehkun. Tätä voi käyttää joko highlighterin tavoin korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia, kuten nenänpäätä ja poskiluita tai sekoittaa meikkivoiteeseen ja levittää kauttaaltaan kasvoille tuomaan kaunista hehkua. Voiteen sävy on todella punertavaa enkä tiedä miten hyvin tämä toimisi ainakaan mun keltapohjaisella iholla meikkvoiteeseen sekoitettuna. Kaunista, mutta maltillista hehkua ja hohtoa tämä kuitenkin antaa highlighterina käytettynä. Tuotteen koostumus on mielestäni hieman turhankin juoksevaa, mutta toisaalta mä en pahemmin ole nestemäisiä korostustuotteita aiemmin testannut. Suosittelen myös maltillisuutta tuotetta annosteltaessa, sillä jo pieni määrä riittää isolle alueelle. Ovh tällä 20 ml kokoisella tuotteella on $29,00.


Viimeisenä meikkituotteena tämä 20 ml kokoinen runsas näytekoko IsaDoran Natural MATT -uutuusmeikkivoiteesta. Tämä on öljytön, puolipeittävä ja mattapinnan kasvoille jättävä meikkivoide, joka tuli ilmeisesti kaikille tilaajille sävyssä 10 Matt Porcelain. Meikkivoiteen hoitava koostumus lupaa häivyttää hienoja juonteita sekä kosteuttaa ihoa, jolloin lopputuloksena on samettinen ja luonnollinen mattapinta. Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti mut. Meikkivoide todellakin tekee ihosta mattaisen ja sileän, se peittää omaan makuuni riittävän hyvin ja myös pysyy paikoillaan koko päivän. Tämä muistuttaa mua todella paljon mun uusimmasta suosikista, Catricen 24 h Made To Stay Make Up -meikkivoiteesta. Näissä kahdessa on hurjasti samankaltaisuutta ja lopputulos kasvoilla on kutakuinkin samanlainen. Huippuhyvä tuote ja onneksi boksissa ollut sävy sopi hyvin omalle iholleni. Täysikokoisen 35 ml tuotteen ovh on 22,00 €.


Meikeistä päästäänkin sitten ihonpuhdistukseen! Simpleltä tuli 25 kpl paketti Micellar Cleansing Wipeseja. Puhdistusliinojen teho perustuu micellar-teknologiaan ja ne lupaavat poistaa kasvoilta meikit ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Mä en mitenkään rutiininomaisesti käytä puhdistusliinoja, mutta esimerkiksi reissuissa ja baari-iltojen jälkeen nämä ovat kultaakin kalliimpia, sillä näillä saa todella näppärästi putsattua meikit pois ilman, että täytyy lutrata erilaisten puhdistusaineiden ja veden kanssa. Myös swatchit saa näppärästi pyyhittyä pois puhdistusliinojen kanssa, joten kyllä tällaisille tarvetta tulee. Puhdistusliinat olivat tehokkaita ja niillä sai näppärästi putsattua meikit kasvoilta pois. Käyn tällaisen jälkeen vielä aina kasvot läpi miselliveteen kostutetun vanulapun kanssa, johon jäi jonkin verran meikkijämiä, mutta ei kuitenkaan pahasti. 25 puhdistusliinan paketin ovh on 3,75 €.


Tuoksunäytteenä boksiin oli pakattu Elie Saabin L'eau Couture EdT 0,8 ml koossa. Tuoksua kuvaillaan sivistyneeksi ja ylelliseksi kukkaistuoksuksi. Tuoksussa yhdistyvät vihreät mantelit, vanilja sekä appelsiininkukka. Kerrankin kauneusboksista tulee tuoksunäyte, joka on mun mieleeni! Yleensä nyrpistän nenääni näille tuoksunäytteille, mutta tämä oli oikesti todella hyvä ja tuoksu miellytti mua. En mä tätä itse täysikokoisena tulisi ostamaan, mutta tämä näyte tulee varmasti käytettyä loppuun pikimmiten.


Pitkäaikaistilaajia tosiaan hemmoteltiin tässä kuussa ja boksista paljastui 10 ml kokoinen näyte Novexpertin Hyaluronic Acid The Repulp Creamista. Novexpert on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa ja brändin tuotteiden luvataan soveltuvan myös herkälle iholle. The Repulp Cream on tehokosteuttava kasvovoide, joka lupaa tehdä ihon kimmoisaksi sekä silottaa ja kiinteyttää sitä. Voiteen tulisi vilkastuttaa kollageenin tuotantoa ja lisätä ihon hyaluronihappopitoisuutta. Kuulostaa oikein hyvältä ja innolla lähdin tätä testaamaan, vaikkei näin pieni tuotemäärä varmasti annakaan vielä täyttä totuutta siitä, toimiiko tuote kuten lupaa. Valitettavasti ensimmäinen käyttökerta jäi myös viimeiseksi, sillä voide alkoi rullautua kasvoilta pois jo siinä vaiheessa, kun vielä hieroin sitä kasvoihin. En muista milloin mulla olisi viimeksi joku kasvovoide tota tehnyt, mutta joo tämä voide ei valitettavasti sopinut mun iholleni. Näytteen arvo on noin 5,00 €.

Boksi oli arvoltaan omien laskujeni mukaan noin 65 euroa, mistä ei voi olla kuin tyytyväinen. Sisältö miellytti mua todella paljon ja tää onkin ehdottomasti yksi Bette Boxin parhaimmista bokseista!

Mitä mieltä te olette sisällöstä? :)

18 kommenttia:

  1. Siis toi isadoran meikkivoide vakuutti mutkin ihan parin käyttö kerran jälkeen! Ihan huippu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! En oo nyt ton avaamisen jälkeen muita meikkivoiteita edes käyttänyt :D Ihan mahtava tuote<3

      Poista
  2. Tykkäsin myös, vaikka mulla käyttöön jäikin pienempi osa kuin sulla. Mä oon jo ainakin kahdesti jäänyt nuolemaan näppejäni, kun muut on saaneet pitkäaikaistilaajalahjoja :( Kuinkahan kauan mahdollisesti pitää tilata, että näitä saa? Mulla on nyt ollut tilaus katkeamatta 11kk, joten pidän itseäni pitkäaikaisena asiakkaana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis sun pitäisi kaiken järjen mukaan kyllä ollakin, kun mäkin olen! Mähän siis oon myös tilannut nyt putkeen sen 11 kk, kun vuoden alusta aloin Bette Boxia tilaamaan ja sitä ennen oli pitempi tauko LivBoxeissa eli se pitkäaikaistilaajan "arvo" lähti mun käsittääkseni siinä vaiheessa pois. Laita hei Facessa vaikka Bette Boxille viestiä, jos Facebookia käytät ja kysy asiaa. Sieltä on ainakin mulle vastattu aina tosi nopeesti!

      Poista
  3. Tää oli mun ensimmäinen Bette box koskaan ja olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän sisältöön :) Ainoa tuote minkä annoin eteenpäin oli tuo hohdevoide, koska mulla ei ole sellaiselle käyttöä. Innolla oottelen seuraavaa boxia, koska olin niin tyytyväinen tähän!

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua että ekan boksin sisältö miellytti! :) Toi on kyllä tosi hyvin, että vaan yksi tuote on sellainen mille ei itsellä ole käyttöä ja toivotaan, että boksit on jatkossakin yhtä mieluisia<3

      Poista
  4. No nyt ois ollut kyllä ihana boxi! Meikkipainotteinen boxi olisi saaanut minutkin innostumaan jos olisin kyseisen boxin tilannut 8) Ihanan värinen tuo huulipuna, vaikka kesäinen nimi sillä onkin, niin käy upeesti pikkujouluihin. Hohdevoide kiinnostaisi ja olisi varmasti joskus kiva päästä kokeilemaan sellaista, mua vaan peottaa että tosiaan laitan sitä liikaa ja nassu kiiltää. Mulla kiiltää muutenkin iho joskus tosi paljon joten liekkö edes mun nassulle sopivaa nuo:D Lumenelta meinasin ostaa kun niitä tuli kauppoihin mutta tosiaan, en uskaltanut kun oli niin monta pulloa ja menisin sekaisin varmaan mihin käyttää mitäkin:'D Tulipa sekava kommentti, anteeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ehdottomasti yksi parhaimpia bokseja ikinä! :) Joo kesäinen nimi tosiaan tolla punalla, mutta mä miellän sen ehdottomasti enemmän syys- ja talvipunaksi kuin kesäpunaksi :D Heh joo tollasten voidemaisten tuotteiden kanssa onkin ehkä suurempi riski, että sitä tulee sudittua kasvoille vähän liikaa ja liian laajalle alueelle. Suosittelen, että aloitat testaamisen jollain puuterisella tuotteella, jos highlighteria joskus päädyt testaamaan ;) Ei ollut yhtään sekava kommentti! :)

      Poista
  5. No nyt on munkin myönnettävä ensimmäistä kertaa piiiiitkiin aikoihin, että boksin sisältö on aika kiva! Olisin itsekin tykännyt tästä, mutta tosiaan en ole boksia tilannut enää aikoihin. Silloin LivBoxin aikoihin viimeksi. Tuo Lumenen huulipuna on kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sisältö oli ihan mahtava<3 Mä oon Bette Boxia tilannut nyt alusta alkaen ja oon ollut pääasiassa tosi tyytyväinen näiden boksien sisältöihin :) LivBox-aikoina meni jossain vaiheessa täysin maku niihin bokseihin, kun sisältö tuntui olevan aina sitä samaa.

      Poista
  6. Ihanan värinen tuo huulipuna! Itselläni taitaa olla myös samaa sarjaa jokin vaaleampi sävy, mutta ihan hirveästi en ole sitä käyttänyt, koska olen niin tykästynyt mattapuniin ja tuollaiset hieman kermaisemmat tuntuvat karkaavan huulilta niin helposti :D Kivan meikkipainotteinen boksi kaikin puolin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se on välillä tosi outoa laittaa kermaisempaa huulipunaa, kun on pitkään käyttänyt mattaisia :D Tuntuu, että koko ajan saa varoa, ettei puna leviä ja mä tänäänkin vilkuilin vähän väliä itseäni peilistä, kun mulla oli tota punaa :D Piti varmistaa, ettei se oo levinnyt mihinkään ja siis eihän se ollut, mutta jotenkin sitä ei vaan luota noihin samalla tavalla kuin mattapuniin.

      Poista
  7. Tuo hohdevoide vaikuttaa varsin jännittävältä, koska itse rakastan hehkuvaa ihoa. Sulla on tosi kiva blogi. En hirveästi lue kosmetiikka blogeja. Ennen luin Saara Sarvasta säännöllisesti, kuitenkin oon huomannut, että tähän blogiin mä klikkailen itseni useamman kerran viikossa. Liityin nyt vihdoin lukijaksi. :) Ihanaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hohdevoide olisi siis varmasti ihan loistava tuote sulle :) Voi kiitos, ihana kuulla että oot tykästynyt mun blogiini :) Tervetuloa lukijaksi ja ihanaa päivää sullekin Siiri! <3

      Poista
  8. Tuossa boksissa säästää kyllä paljon rahaa, siis mikäli tuotteet ovat itselleen mieluisia :) Oon muistakin blogeista lukenut tästä boksista ja etenkin tuo huulipuna oli semmoinen minkä itsellenikin olisin voinut ottaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep totta :) Välillä sitä toki myös "jää tappiolle" jos sisältö ei yhtään miellytäkään :D Mutta onneksi harvemmin näin! Toi huulipuna oli kyllä ihan hurjan kiva yllätys, noita voisin ostaa lisääkin muissa sävyissä<3

      Poista
  9. Tässä boxissa oli näköjään vaikka mitä kivaa, tää olisi kelvannut mullekin ♥ Tuo huulipuna on tosi kauniin sävyinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö oli kyllä ihan huippukiva<3 Jep niin on munkin mielestä, ihana syys- ja talvipuna! :)

      Poista

Kiitos kommentista!